In Chicago opent eind deze maand een Nutellacafé, wat volgens verschillende media het eerste ooit is. Maar échte chocoholics weten dat er in 2015 [naar artikel]
Vanmorgen schreven we nog dat chocoladetaart dé ontbijttrend van het jaar is. Dit recept om een heerlijk chocolade-perentaart te maken, komt dan [naar artikel]
Engelse wetenschappers ontwikkelden uit grafeen een soort van ‘meringue’ met zeer lage dichtheid, die de geluidsoverlast van vliegtuigen met 80% kan verminderen. Een vliegtuig zou daardoor even stil worden als een haardroger. [naar artikel]
Taartenbakkers toveren tegenwoordig de gekste en mooiste lekkernijen uit hun hoed, maar deze chocoladetaart van de Amerikaanse Alex Yeatts [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt Loïc een chocoladetaart. [naar artikel]
Je wil meringue maken, maar je hebt niet veel tijd? Regula toont je hoe op een snelle manier in de microgolfoven meringues kan maken. [naar artikel]
Op het internet circuleert een razend populair recept voor een ‘magische chocoladetaart’. Die wordt gemaakt met water, zonder eieren en boter. Maar is die ook lekker? We namen de proef op de som. [naar artikel]
Op het internet circuleert er een recept dat momenteel razend populair is: de ‘magische chocoladetaart’ die gemaakt wordt met water en zonder eieren en boter. Maar is die ook lekker? We namen de proef op de som. [naar artikel]
Jani Kazaltzis houdt van dessertjes, maar niet van extra kilo's. Dus kookt hij deze week samen met vriendin Marie-Claire, die zich na een carrière in de mode toelegde op raw food. Zo kent ze een recept voor een gezonde chocoladetaart, zonder boter en zonder bakken. [naar artikel]
Prins Laurent heeft afgelopen weekend een bedelares een chocoladetaart gekocht in een pattiserie in Luik. “Ik doe zo’n dingen niet om in de krant te komen”, reageert hij bij Sudinfo. [naar artikel]
Dol op chocolade? We vermoeden dat dit een retorische vraag is, want wie is dat nu niet. De grootste liefhebbers van het bruine goud kunnen dit [naar artikel]
Stilaan murw geblokt? Nood aan een pauze die ontspannend en entertainend tegelijk is? Dan weet u dat u TikTok en consorten best links laat liggen, wegens één keer begonnen, bent u na een uur nog aan het scrollen. Wij bevelen knapperige, stimulerende tv-kost aan, waarbij de dertigminutengrens zelden tot nooit wordt overschreden. Van meekwelen met ‘Carpool Karaoke’ op Apple TV+ tot meezoeken naar Chantal in ‘Search Party’ op Streamz. Dit zijn (volgens ons) de tofste blokpauzes! [naar artikel]
Tijdens een bezoekje aan de Waalse stad Luik heeft prins Laurent een goede daad verricht. Laurent werd aan een bakkerij aangesproken door een bedelaarster. “Ze vroeg aan hem of hij een koffiekoek voor haar wilde kopen”, vertelt bakker Bernard Eggen aan ‘Sudinfo’. “Hij wandelde meteen de winkel binnen en koos een grote chocoladetaart voor haar uit.” Eggen trok een foto van het moment tussen Laurent en de vrouw. “Veel mensen kennen hem als een bittere man, maar dat klopt niet. Hij is zeer genereus.” [naar artikel]
Knapperige kalfszwezeriken met gebakken knolselder [naar artikel]
Omdat het vandaag Wereld Chocoladedag is, zetten we onze leukste chocolade gerechtjes nog eens voor jullie op een rij. Ben je nog volop aan je [naar artikel]
Van 'foodporn' tot 'foodstagram' en 'delicious', het zijn maar enkele van de vele hashtags die bij foto's van de 'Donug' op sociale media gebruikt... [naar artikel]
Heel goed nieuws voor chocoladeliefhebbers die een paar kilo kwijt willen, maar niet van hun favoriete lekkernij af kunnen blijven. Uit een [naar artikel]
Het bekende Nederlandse chocolademerk Tony’s Chocolonely gaat hard. Het bedrijf was al van plan om een Willy Wonka-waardige fabriek (mét... [naar artikel]
Er is alweer een nieuwe rage in koffieland, maar wel eentje met een bekend ingrediënt, namelijk meringue. Het zoete dessert werkt perfect als topping ter vervanging het traditionele lepeltje suiker. [naar artikel]
Foodporn is niet van vandaag of gisteren. Er zit bovendien ontwikkeling in deze vorm van fotografie: wat we twintig jaar geleden er lekker vonden uitzien, is tegenwoordig yèk! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.