Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

04 August 2020
01:33 uur

Crevits over "ongerustheid" nieuwe eindtermen: "Lat verlagen is voor mij onbespreekbaar"

VRT NWS

23/05/2018 - 17:11

Het niveau van de eindtermen in het onderwijs mag en zal niet dalen. Dat zegt minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V), nadat onder meer onderwijsexpert Dirk Van Damme zei verontrust te zijn over de "signalen" die hij krijgt. "Maar de lat verlagen, is voor mij onbespreekbaar", zegt Crevits.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Crevits over eindtermendiscussie: "Maak van het onderwijs geen slagveld" (29/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) roept op om het debat over de eindtermen "inhoudelijk en sereen" te voeren. "We moeten koste wat het
  [naar artikel]
 2. "Ik zal niet de minister zijn die een set eindtermen presenteert waardoor de lat omlaag gaat" (23/05/2018 - De Morgen)
  "Ik heb signalen gekregen dat er zorgen bestaan over het ambitieniveau." Minister van Onderwijs?Hilde Crevits (CD&V) bevestigt de twijfels over de nieuwe eindtermen, die het minimum vastleggen dat een groep leerlingen moet kennen. Zo kan ook de modernisering van het secundair onderwijs in gevaar komen.
  [naar artikel]
 3. Crevits over stereotypen in handboeken: "Enorme stappen gezet, maar er is nog wat werk aan de winkel" (30/11/2017 - VRT NWS)
  De uitgeverijen van schoolboeken letten er al enkele jaren op dat ze niet stereotyp omgaan met mannen en vrouwen. Dat zegt Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) in een reactie op de "Pano"-uitzending van gisteren. "Maar er is wel nog wat werk aan de winkel. De nieuwe eindtermen bieden een geschikt moment."
  [naar artikel]
 4. Vlaamse wiskundeleraren: "De nieuwe eindtermen voor wiskunde zijn revolutionair!" (24/05/2018 - VRT NWS)
  De Vlaamse vereniging voor Wiskundeleraars zegt klaar en duidelijk: "met de nieuwe eindtermen gaat het niveau voor wiskunde omhoog". Ze willen dat de polemiek rond de eindtermen stopt. Zowel vanuit de Oeso, als bij meerderheidspartijen Open VLD en N-VA klinken ongeruste stemmen over de nieuwe eindtermen, er wordt gevreesd dat het niveau op Vlaamse scholen zal dalen. "In de nieuwe eindtermen zijn zaken opgenomen als abstract denken en statistiek. Dat is revolutionair", zegt wiskundeleraar Filip Moons.
  [naar artikel]
 5. Crevits: "Scholen moéten het over seks en relaties hebben." (05/10/2017 - VRT NWS)
  "Het is goed dat er een kinderprogramma komt over seksualiteit en relaties", zo zegt Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) op Radio 1, "maar ook scholen hebben de expliciete opdracht om het hierover te hebben".  Ze vindt ook dat de nieuwe eindtermen wat haar betreft daar gerust duidelijker over mogen zijn, want nu zouden sommige scholen hun verantwoordelijkheid kunnen ontlopen.  
  [naar artikel]
 6. Lat eindtermen verlagen is “onbespreekbaar” (Crevits) (23/05/2018 - Metro)
  “De lat en het ambitieniveau van de nieuwe eindtermen moet hoog liggen. Ik zal niet de Vlaamse minister zijn die de lat voor de eindtermen omlaag laat gaan”, zo antwoordde minister van Onderwijs Hilde Crevits in het Vlaams Parlement op vragen van Jo De Ro (Open Vld), Caroline Gennez (sp.a) en Koen Daniëls (N-VA). De CD&V-minister gaat er ook van uit dat de betrokken commissies rekening zullen houden met de opmerkingen. Dirk Van Damme, onderwijstopman van de OESO, luidt de alarmbel. Hij maakt zich zorgen over de nieuwe eindtermen, die het minimum vastleggen dat een groep leerlingen moet kennen. “De lat wordt erg laag gelegd, door merkwaardige coalitie van netten die de vrijheid voor leerplannen willen maximaliseren, en experts die menen dat de lat laag leggen goed zou zijn voor gelijke kansen”, schrijft hij op Twitter. De waarschuwing van Van Damme staat vandaag te lezen in De Morgen. Ook verschillende parlementsleden hebben gelijkaardige signalen opgevangen uit de ontwikkelcommissies, de commissies die instaan voor de concrete invulling van de eindtermen. En ook minister Crevits ving gelijkaardige signalen op. Maar zij verzekert dat er geen sprake kan zijn van een verlaagd ambitieniveau. “We hebben afgesproken dat de lat en het ambitieniveau hoog moeten liggen. Ik zal niet de Vlaamse minister zijn die een set eindtermen naar de valideringscommissie laat gaan waarbij de lat omlaag gaat. Dat is voor mij onbespreekbaar”, aldus Crevits. “Als ik hoor dat voor talen er bepaalde ambitieniveaus niet zouden stijgen, maar dalen, dan doen wij niet meer mee”, zegt de CD&V-minister. Maar de minister wijst er ook op dat de betrokken commissies nog niet klaar zijn met hun werk. Zij vraagt daarom nog wat geduld en vertrouwen in het werk van de commissies. “Op dit ogenblik heb ik evenwel geen redenen om aan te nemen dat men niet zeer ernstig rekening houdt met de gemaakte opmerkingen”, aldus Crevits. bron: Belga Het bericht Lat eindtermen verlagen is “onbespreekbaar” (Crevits) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Crevits: "Het is helemaal niet de bedoeling om alles te regelen als overheid" (29/08/2017 - VRT NWS)
  Lieven Boeve, de topman van het katholiek onderwijs, heeft hard uitgehaald naar de N-VA. Volgens hem wordt de vrijheid van onderwijs beknot als de politiek de eindtermen maximaal gaat bepalen. In "Terzake" reageert minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). (Door technische problemen is het interview niet volledig uitgezonden op Canvas.)
  [naar artikel]
 8. "Minister Crevits lijkt te worden afgeserveerd door de N-VA" (03/09/2018 - VRT NWS)
  Ook Wetstraatjournalist Marc Van de Looverbosch volgde het interview met N-VA-voorzitter Bart De Wever in "De ochtend" en heeft het voor ons geanalyseerd: "Dit weekend liet Crevits verstaan dat ze heel graag zou voortdoen. Nee dus, als het van de N-VA afhangt."
  [naar artikel]
 9. Vooruitblik op het nieuwe schooljaar met Onderwijsminister Crevits (01/09/2017 - VRT NWS)
  Het is al het vierde schooljaar voor minister Hilde Crevits (CD&V). En het belooft een heel druk schooljaar te worden. Hoe kijkt ze terug op vorig jaar en wat zijn voor haar de prioriteiten voor het nieuwe jaar? De minister is ontgoocheld over het feit dat het loopbaanpact dat de job van leraar aantrekkelijker moet maken vorig jaar niet is gelukt. Ze hoopt dat de eindtermen niet een zelfde lot is beschoren. Maar ze is vastberaden om de veelbesproken modernisering van het secundair onderwijs zeker te laten ingaan op 1 september 2018 "als het kan met de nieuwe eindtermen, als dat niet mogelijk is, zonder", luidt het. 
  [naar artikel]
 10. LIVE: "De zevende dag" met het "kanseliersdebat" tussen Hilde Crevits (CD&V) en Bart De Wever (N-VA) (05/05/2019 - VRT NWS)
  In "De zevende dag" gaan Hilde Crevits (CD&V) en Bart De Wever (N-VA) met elkaar in debat. Allebei zijn ze voor hun partij kandidaat om de nieuwe Vlaams minister-president te worden. Volg alles rechtstreeks via bovenstaande livestream.
  [naar artikel]
 11. Pedagoog De Bruyckere over akkoord eindtermen: "Komende maanden worden cruciaal" (27/10/2017 - VRT NWS)
  Het is nog te vroeg om te oordelen over de nieuwe eindtermen in het onderwijs, waar de Vlaamse regering gisteren een akkoord over bereikte. Dat zegt Pedro De Bruyckere, pedagoog aan de Arteveldehogeschool, in "De ochtend". "De komende maanden maanden worden cruciaal"
  [naar artikel]
 12. Vlaamse regering wijst eigen eindtermen van 9 steinerscholen af: "Bedreigend voor steineronderwijs" (21/12/2019 - VRT NWS)
  Negen steinerscholen mogen hun eigen eindtermen voor de eerste graad van het secundair onderwijs niet gebruiken. Dat schrijft de krant De Morgen en is ons bevestigd. Zij hadden aangepaste minimumdoelen voor leerlingen ingediend, maar die zijn afgewezen. "Als wij de officiële eindtermen moeten gebruiken, blijft er van de steinerpedagogie nog weinig over."
  [naar artikel]
 13. Meerwaardebelasting? Open Vld blijft tegen: "Nee, nee en nog eens nee" (20/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een meerwaardebelasting op aandelen blijft "quasi onbespreekbaar" voor Open Vld. "Ons standpunt is ongewijzigd", zegt Kamerlid en specialist
  [naar artikel]
 14. Oppositie: "Crevits blaast overleg over eindtermen op" (26/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/MjeVcvS5WdVs_MWjBia0ioMwCbE/diocontent/114113245/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 15. "Comfortzone", "me-time", "leuk" en "super" bij irritantste woorden van 2017 (30/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Comfortzone", "me-time", "leuk", "super", "dagdagelijks", "eigenlijk", "groentjes", "ik heb zoiets van", "absoluut" en "naar de toekomst toe"...
  [naar artikel]
 16. "Loyaliteit tussen partners betekent elkaars rode lijnen respecteren" (20/04/2017 - De Redactie)
  Een meerwaardebelasting is voor Open VLD onbespreekbaar, zegt voorzitster Gwendolyn Rutten in "Terzake". Ze hekelt de houding van CD&V, die zo'n belasting wel wil invoeren.
  [naar artikel]
 17. Hilde Crevits: "De Wevers uitspraken zijn een slag in het gezicht van 160.000 leerkrachten" (04/09/2018 - De Morgen)
  "Ik zou graag de minister van Onderwijs hebben." Voorzitter Bart De Wever zette bij de VRT opnieuw de ambities van de N-VA kracht bij en richtte zijn pijlen op Hilde Crevits (CD&V). Zij reageert laconiek. "De N-VA bepaalt mijn toekomst niet."
  [naar artikel]
 18. Naar een "opbod naar beneden" voor de rijkentaks - Michel Maus (13/07/2017 - De Redactie)
  Groot nieuws. De nieuwe Franse president Emmanuel Macron wil allerlei "rijkentaksen" schrappen of verlagen om fiscale "asielzoekers" terug te lokken naar Frankrijk. Belastingen heffen is een nobele kunst, je moet weten wanneer je té veel vraagt.
  [naar artikel]
 19. Vandaag is alles "hallucinant", "schandalig", "knettergek", "krankzinnig" of ... (15/10/2017 - VRT NWS)
  Hoogleraar Jan Blommaert bestudeert onze taal en hoe we die gebruiken. We spreken steeds forser: "Zeg niet gewoon "nonsens", wel "complete nonsens", en "onbegrijpelijk" is "volstrekt onbegrijpelijk". En dat heeft politieke gevolgen".
  [naar artikel]
 20. Crevits: "Secundair onderwijs heeft nood aan eindterm basisgeletterdheid" (06/12/2016 - De Redactie)
  Vlaanderen moet basisgeletterdheid voor taal, wiskunde, financiën en digitalisering in de eindtermen van het secundair onderwijs opnemen. Dat zegt Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) in een reactie op de PISA-resultaten.
  [naar artikel]
 21. "Levensbeschouwelijke vorming moet jongere kritisch leren denken over levensbeschouwing" (05/10/2017 - VRT NWS)
  De filosoof Patrick Loobuyck pleit in "De afspraak" voor het invoeren van eindtermen voor de levensbeschouwelijke vorming in het onderwijs. “Net zoals we voor aardrijkskunde, geschiedenis en alle andere vakken eindtermen formuleren, moeten er eindtermen voor levensbeschouwelijke vorming formuleren. Op die manier kan elke jongere kritisch leren nadenken over de levensbeschouwing die hij van thuis uit meekrijgt.", aldus Loobuyck.
  [naar artikel]
 22. Politicoloog Carl Devos over "kanseliers­debat": "Hoffelijke eensgezindheid tussen De Wever en Crevits" (05/05/2019 - VRT NWS)
  "Vlot en vriendelijk", zo omschrijft politicoloog Carl Devos het debat tussen de kandidaten-minister-president Hilde Crevits (CD&V) en Bart De Wever (N-VA) in "De zevende dag". Devos begrijpt wel waarom Crevits zo door haar partij naar voren wordt geschoven, maar, zo zegt hij: "De kans dat Bart De Wever geen minister-president wordt, is heel klein". 
  [naar artikel]
 23. Beke: "Scholen moeten kansen creëren, ouders verantwoordelijkheid nemen" (06/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Schuift de centrumpartij op naar rechts met de oproep van Onderwijsminister Hilde Crevits aan allochtone ouders? "Het is een én-én-verhaal", zei CD&V-voorzitter maandagavond in Terzake. Hij benadrukt dat zijn partij kiest voor "het moedige midden" en de N-VA niet achterna loopt. "Dat is complete nonsens."
  [naar artikel]
 24. Wat brengt het najaar van Ketnet? De vier nieuwe programma's (16/09/2018 - VRT NWS)
  Zender Ketnet pakt dit najaar uit met vier nieuwe programma's: "@elindo", "Buck", "#LikeMe" en "Campus 12". Ook de eerste bioscoopfilm van de reeks "Nachtwacht" komt uit in de zalen, getiteld "De poort der zielen", en "Het Gala van de Gouden K's" vindt plaats in het Sportpaleis van Antwerpen.  
  [naar artikel]
 25. Michel fluit Marghem terug: "Verlagen klimaatdoelstelling niet positie van regering" (06/06/2017 - De Redactie)
  De premier is het niet eens met het plan van de minister om de klimaatdoelstellingen voor ons land te verlagen. "We weten dat het gaat om zeer ambitieuze klimaatdoelstellingen, maar we zullen er alles aan doen om die doelstellingen ook te halen."
  [naar artikel]
 26. Lieven Boeve: "Er wordt te veel gevraagd van leerlingen in het secundair onderwijs" (28/03/2019 - VRT NWS)
  De eindtermen voor leerlingen in het middelbaar onderwijs zijn te uitgebreid en te ambitieus. Dat zegt Lieven Boeve, de topman van de katholieke onderwijskoepel, in zijn nieuwe boek. "Er wordt te veel van leerlingen gevraagd. Omdat de lat te hoog ligt, bestaat het risico dat velen geen diploma zullen halen. De nieuwe eindtermen moeten dringend worden aangepast."
  [naar artikel]
 27. Minderhedenforum na uitspraken Crevits: "Heeft Vlaanderen dan de slechte migranten gekregen?" (06/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Minderhedenforum reageert "geschrokken" op de oproep van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) naar allochtone ouders om zich
  [naar artikel]
 28. "Tegen 2018 eindtermen invoeren" (29/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tegen 2018 worden de nieuwe eindtermen ook echt in de klas ingevoerd. Naast de mening van de leerlingen, vroeg minister van Onderwijs Hilde
  [naar artikel]
 29. "Tegen 2018 eindtermen invoeren" (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tegen 2018 worden de nieuwe eindtermen ook echt in de klas ingevoerd. Naast de mening van de leerlingen, vroeg minister van Onderwijs Hilde
  [naar artikel]
 30. Crevits: "Oneens met De Wever dat coalitie in Antwerpen impact gaat hebben Vlaams en federaal"  (12/10/2018 - VRT NWS)
  "Vertel me niet dat de coalitie in Antwerpen, als dat niet helemaal naar de zin is van meneer De Wever, impact zou hebben op Vlaanderen en federaal", zegt minister Hilde Crevits (CD&V) vanavond in "De afspraak op vrijdag". Crevits is het duidelijk oneens met de uitspraak van Antwerps burgemeester dat het beleid "minder smooth" zal gaan als de huidige coalitie in Antwerpen niet wordt verdergezet. 
  [naar artikel]
 31. Onderwijsvakbond dreigt met staking: "De vulkaan basisonderwijs staat op uitbarsten" (29/03/2018 - VRT NWS)
  De christelijke overheidsvakbond COV dreigt met een staking in het kleuter- en lager onderwijs als er niet snel concrete maatregelen komen die de werkdruk verlagen. Dat zegt de vakbond na de "Pano"-reportage van gisterenavond. Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) belooft snel een oplossing. 
  [naar artikel]
 32. " type="video" width="568" height="316 expirationDate="20191007220000"" templateId="HBVLTHEOPLAYER" previewImage="false"> Disney gee (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Disney heeft een eerste teaser vrijgegeven van de live-actionversie van ‘Mulan’.
  [naar artikel]
 33. "Nieuwe serie "Tabula rasa" wordt zeker en vast een internationaal verhaal" (18/10/2017 - VRT NWS)
  De interesse uit het buitenland voor "Tabula rasa" is groot. Dat zegt producer Helen Perquy in "De wereld vandaag" op Radio 1 over de nieuwe psychologische thrillerreeks op Eén. "De angst die het personage van Veerle Baetens vertolkt, is universeel."
  [naar artikel]
 34. Van "België gaat plat" tot "schokbehandeling": dit koppen de Belgische kranten (13/03/2020 - VRT NWS)
  "Drie weken alles lam", "België in quarantaine" en "Het land valt stil": dit zijn de voorpagina's van de kranten, de ochtend na de aankondiging van nieuwe drastische maatregelen in de strijd tegen het nieuwe coronavirus.
  [naar artikel]
 35. Vlaming Tim Mielants regisseert "X-men"-spin-off "Legion" (03/10/2016 - De Redactie)
  De regisseur van onder meer "Code 37", "Professor T." en "Cordon" zit voor een van de acht afleveringen van de televisieserie in de regisseursstoel.
  [naar artikel]
 36. Nostalgie troef: VRT NU zet "Postbus X", "W817" en co online (27/11/2017 - VRT NWS)
  "Postbus X", "Samson & Gert", "Kulderzipken", "Spring", "W817", "De boomhut",... Het lijstje van succesvolle Ketnetprogramma's is lang. Om de 20e verjaardag van de zender te vieren, zet VRT NU een heleboel programma's online. Keer even terug mee in de tijd.
  [naar artikel]
 37. Jonge scheidsrechters leren het vak kennen bij STVV: "Zonder refs geen voetbal" (04/01/2018 - Sporza)
  Op de nieuwe STVV Referee Academy hebben enkele jongens onder leiding van oud-topref Serge Gumienny voor het eerst kennisgemaakt met het vak. "We willen de instapdrempel verlagen."
  [naar artikel]
 38. Christophe Vekeman over "Mensen als ik": "Een zelfportret maak je altijd een beetje op de tast" (27/03/2018 - VRT NWS)
  Christophe Vekeman heeft met "Mensen als ik" een nieuwe roman klaar. Net als "Hotel Rozenstok" is het een autobiografisch verhaal. "Alles is echt gebeurd, behalve wat ik heb verzonnen", zegt hij in "De wereld vandaag".
  [naar artikel]
 39. Technische en beroepsscholen erg kritisch voor nieuwe eindtermen: "Schoolmoeheid zal toenemen" (11/02/2020 - VRT NWS)
  Heel wat technische scholen en beroepsscholen in Vlaanderen zijn bezorgd over de nieuwe eindtermen voor de tweede en de derde graad van het secundaire onderwijs. Dat schrijft De Standaard. De komende maanden wordt over die eindtermen onderhandeld met de Vlaamse regering. Maar de technische en beroepsscholen zijn bang dat er te veel aandacht zal gaan naar algemene vakken, en dat ten koste van de praktische vakken.
  [naar artikel]
 40. Crevits haalt uit naar "eliteschool" Theo Francken: "Aanfluiting voor onze leerkrachten" (13/03/2018 - De Morgen)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vertelde onlangs dat hij droomt van een "solidaire eliteschool" waar leerlingen worden aangemoedigd uit te blinken. Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) vindt die plannen maar niets en sabelde ze vanmiddag neer in 'De Meulemeester in Debat: De Burgemeesters' van VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 41. Crevits wil "rotte appels" onder leraren strikter evalueren (27/08/2016 - De Redactie)
  Onderwijsminister Hilde Crevits wil dat de "rotte appels" in het onderwijs, leerkrachten die ondermaats presteren, meer en beter geëvalueerd worden.
  [naar artikel]
 42. Lugubere muurschildering duikt op in Brussel (21/01/2017 - De Redactie)
  Na de "masturbatiemuur", de "penismuur", de "anusmuur", de "penetratiemuur" en de "geboortemuur" heeft Brussel sinds enkele dagen een "onthoofdingsmuur". De stad wil de tekening zo snel mogelijk weg.
  [naar artikel]
 43. Crevits: "Ook de leraren moeten wakker worden" (08/06/2018 - De Morgen)
  Let op met de lat te hoog te leggen, want anders kunnen de leerkrachten ze niet aan. Die boodschap geeft minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) nadat duidelijk werd dat leerlingen uit het lager onderwijs ondermaats scoren voor Frans. "Ik ben aan het problematiseren, maar ik moet dat ook doen."
  [naar artikel]
 44. "Gemeenten zouden de markt moeten koesteren, bijvoorbeeld door de standprijs te verlagen" (13/01/2018 - VRT NWS)
  Unizo-topman Danny Van Assche roept gemeenten op om de traditionele markt een duw in de rug te geven, bijvoorbeeld door de standprijs te verlagen. Dat zegt Van Assche in het vernieuwe "De Markt", de opvolger van "De vrije markt".
  [naar artikel]
 45. Ongerustheid bij Belgen in quarantaine in hotel Tenerife: "Het is hier 'tirez votre plan', er is veel onduidelijk" (29/02/2020 - VRT NWS)
  Er blijft nog steeds veel onduidelijkheid voor de Belgen die in quarantaine zitten in het hotel in Tenerife. Vooral de toeristen die zélf hun reis hebben geboekt - en dus niet via een touroperator - krijgen weinig informatie. Dat de quarantaine langer zou kunnen duren als er een nieuwe patiënt opduikt, veroorzaakt ook ongerustheid. "Dan stormen we hier buiten."
  [naar artikel]
 46. "Cas Goossens" van "Het leugenpaleis" is even terug door het coronavirus (en hij "zit zo geiren in zijn kot") (24/03/2020 - VRT NWS)
  Op algemene aanvraag zijn Bart Peeters en Hugo Matthijsen opnieuw even in de huid van hun personages "Cas Goossens" en "Hugo Matthijsens" gekropen voor een kakelverse sketch uit het "Het leugenpaleis". Dat legendarische radioprogramma maakten ze destijds voor Studio Brussel. "De Itegemse Cronakroniek" was deze middag te horen in het programma "Nieuwe Feiten" op Radio 1. En het klonk nog even heerlijk knotsgek als toen.
  [naar artikel]
 47. Drie filmtips vanuit Cannes: "Nieuwe "Pirates" is een stuurloos schip" (24/05/2017 - De Redactie)
  Onze filmreporter Ward Verrijcken heeft drie films uit het aanbod van deze week gewogen: "Pirates of the Caribbean: Salazar's revenge", "The sense of an ending" en "Rodin".
  [naar artikel]
 48. "Grote ongerustheid bij Bombardier-personeel in Brugge" (21/10/2016 - De Redactie)
  De aankondiging tot herstructurering bij Bombardier veroorzaakt grote ongerustheid bij het personeel in Brugge, zegt Luc Logghe van ACV Metea. "Ik vrees dat er acties van het personeel zullen komen."
  [naar artikel]
 49. "Mad men"-regisseur broedt op nieuwe serie over de Romanovs (08/07/2017 - De Redactie)
  2 jaar na het einde van "Mad men" werkt Matthew Weiner aan "The Romanoffs" (sic), een serie over de keizerlijke familie van Rusland. Verschillende acteurs uit "Mad men" zullen daarin meespelen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.