Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

30 October 2020
14:24 uur

Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen

Metro

25/05/2018 - 09:50

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft vanochtend twaalf vluchten vanuit Brussel moeten annuleren door technische problemen aan twee eigen vliegtuigen en aan toestellen van partner CityJet, die voor Brussels Airlines vluchten uitvoert. Dat is vernomen van Brussels Airlines-woordvoerster Kim Daenen. Brussels Airlines zoekt oplossingen voor de getroffen passagiers. bron: Belga Het bericht Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 12 vluchten geschrapt bij Brussels Airlines: "Technische problemen aan vliegtuigen" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft vanochtend twaalf vluchten vanuit Brussel moeten annuleren door technische problemen aan twee eigen...
  [naar artikel]
 2. Brussels Airlines annuleert ook vandaag vluchten door technische problemen (27/05/2018 - VRT NWS)
  Ook vandaag moet luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines nog vluchten annuleren door technische problemen met enkele vliegtuigen. Dat bevestigt een woordvoerster van de maatschappij aan VRT NWS. Vandaag worden acht vluchten uit het schema geschrapt, onder meer naar Berlijn en Stockholm. "Alle getroffen passagiers zijn op de hoogte", klinkt het.
  [naar artikel]
 3. Vluchten geschrapt door technische problemen bij vliegtuigen Brussels Airlines (25/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Door technische problemen bij vliegtuigen van Brussels Airlines zijn vrijdag al minstens twaalf vluchten van de maatschappij geschrapt. “De vliegtuigen kunnen op dit moment niet ingezet worden”, zegt woordvoerster Kim Daenen.
  [naar artikel]
 4. Vluchten geschrapt door technische problemen bij vliegtuigen Brussels Airlines (25/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Door technische problemen bij vliegtuigen van Brussels Airlines zijn vrijdag al minstens twaalf vluchten van de maatschappij geschrapt. “De vliegtuigen kunnen op dit moment niet ingezet worden”, zegt woordvoerster Kim Daenen.
  [naar artikel]
 5. Brussels Airlines schrapt vluchten door stakingsacties (21/03/2019 - De Standaard)
  De stakingsacties van Skeyes leiden tot nog meer problemen bij de luchthavens in ons land. Brussels Airlines beslist nu om vanmiddag minstens tien vluchten te annuleren op Brussels Airport.
  [naar artikel]
 6. Zeker 8 vluchten geschrapt bij Brussels Airlines door technische problemen (25/05/2018 - VRT NWS)
  Op de luchthaven van Zaventem zijn zeker 8 vertrekkende vluchten geschrapt van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. Er zijn technische problemen aan verschillende vliegtuigen.
  [naar artikel]
 7. Brussels Airlines schrapt 105 vluchten door problemen bij Thomas Cook (26/09/2019 - VRT NWS)
  Brussels Airlines zal in oktober 105 vluchten schrappen door de problemen met Thomas Cook. Dit heeft gevolgen voor 3.500 Brussels Airlines-klanten. Het gaat enerzijds om bestemmingen die geschrapt worden en anderzijds om bestemmingen waar minder vaak naartoe gevlogen zal worden. De passagiers van Brussels Airlines krijgen de keuze: ofwel kiezen ze een vlucht op een ander moment, ofwel kiezen ze een andere bestemming ofwel krijgen ze hun geld terug.
  [naar artikel]
 8. Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag (21/03/2019 - Metro)
  Brussels Airlines schrapt omwille van de acties van de luchtverkeersleiders van Skeyes tien vluchten in de namiddag. De luchtvaartmaatschappij wil zo verhinderen dat vertragingen zich opstapelen en de gevolgen voor de planning zwaarder zouden uitdraaien, zo meldt de maatschappij vandaag. Het gaat om tien Europese bestemmingen die Brussels Airlines meermaals per dag aandoet. Passagiers kunnen zo op andere vluchten geboekt worden. Het gaat onder meer om de bestemmingen Genève of Lyon. bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag (21/03/2019 - Metro)
  Brussels Airlines schrapt omwille van de acties van de luchtverkeersleiders van Skeyes tien vluchten in de namiddag. De luchtvaartmaatschappij wil zo verhinderen dat vertragingen zich opstapelen en de gevolgen voor de planning zwaarder zouden uitdraaien, zo meldt de maatschappij vandaag. Het gaat om tien Europese bestemmingen die Brussels Airlines meermaals per dag aandoet. Passagiers kunnen zo op andere vluchten geboekt worden. Het gaat onder meer om de bestemmingen Genève of Lyon. Bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Ook zaterdag nog enkele vluchten Brussels Airlines geschrapt (26/05/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines moet zaterdag nog vier vluchten schrappen vanwege technische problemen met toestellen van partner CityJet. Het gaat om vluchten naar Göteborg, Edinburgh, Praag en Milaan Malpensa. De problemen zijn dus beperkter dan vrijdag, toen de maatschappij twaalf vluchten moest schrappen. Intussen zijn de technische problemen met de twee eigen vliegtuigen opgelost, zegt woordvoerster Kim Daenen, en CityJet kan zaterdag een derde vliegtuig (type Sukhoi Superjet) inzetten voor Brussels Airlines. Vrijdag waren er maar twee van de zes Sukhoi’s beschikbaar. De klanten die door de annuleringen getroffen worden, zijn op de hoogte gebracht en kregen oplossingen aangeboden, aldus nog Daenen. Hoe de toestand de dagen nadien zal zijn, is nog niet duidelijk. Bron: Belga   Het bericht Ook zaterdag nog enkele vluchten Brussels Airlines geschrapt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Ook zaterdag nog enkele vluchten Brussels Airlines geschrapt (25/05/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines moet zaterdag nog vier vluchten schrappen vanwege technische problemen met toestellen van partner CityJet. Het gaat om vluchten naar Göteborg, Edinburgh, Praag en Milaan Malpensa. De problemen zijn dus beperkter dan vrijdag, toen de maatschappij twaalf vluchten moest schrappen. Intussen zijn de technische problemen met de twee eigen vliegtuigen opgelost, zegt woordvoerster Kim Daenen, en CityJet kan zaterdag een derde vliegtuig (type Sukhoi Superjet) inzetten voor Brussels Airlines. Vrijdag waren er maar twee van de zes Sukhoi’s beschikbaar. De klanten die door de annuleringen getroffen worden, zijn op de hoogte gebracht en kregen oplossingen aangeboden, aldus nog Daenen. Hoe de toestand de dagen nadien zal zijn, is nog niet duidelijk. bron: Belga   Het bericht Ook zaterdag nog enkele vluchten Brussels Airlines geschrapt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Brussels Airlines en Easyjet schrappen vluchten van en naar Noord-Italië (28/02/2020 - Express)
  Brussels Airlines schrapt de komende twee weken 30 procent van zijn vluchtaanbod naar Noord-Italië door het coronavirus covid-19. Het gaat om vluchten naar Milaan, Rome, Venetië en Bologna. Ook de Britse lowcostmaatschappij EasyJet schrapt tijdelijk enkele vluchten. Woensdag had Brussels Airlines al gezegd dat er een impact voelbaar was op de boekingen. Vrijdag kwam er […] The post Brussels Airlines en Easyjet schrappen vluchten van en naar Noord-Italië appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten (26/09/2019 - De Tijd)
  12:58 Brussels Airlines schrapt vanaf 10 oktober tot het einde van die maand 105 vluchten door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook.
  [naar artikel]
 14. Brussels Airlines annuleert vier vluchten na incidenten met twee toestellen (05/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airlines heeft zondag vier vluchten geannuleerd als gevolg van technische problemen met twee toestellen de voorbije dagen. Alle passagiers zijn evenwel kunnen vertrekken met andere vluchten. Dat meldt VTM NIEUWS en wordt bevestigd door de luchtvaartmaatschappij.
  [naar artikel]
 15. Brussels Airlines moet vier vluchten annuleren na incidenten met twee toestellen (05/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines heeft zondag vier vluchten geannuleerd als gevolg van technische problemen met twee toestellen de voorbije dagen. Alle passagiers konden toch vertrekken met andere vluchten. Dat meldt VTM NIEUWS en wordt bevestigd door de luchtvaartmaatschappij.
  [naar artikel]
 16. Brussels Airlines annuleert vier vluchten na incidenten met twee toestellen (05/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Brussels Airlines heeft zondag vier vluchten geannuleerd als gevolg van technische problemen met twee toestellen de voorbije dagen. Alle passagiers zijn evenwel kunnen vertrekken met andere vluchten. Dat meldt VTM NIEUWS en wordt bevestigd door de luchtvaartmaatschappij.
  [naar artikel]
 17. Brussels Airlines schrapt volgende woensdag, op de nationale stakingsdag, alle vluchten (08/02/2019 - VRT NWS)
  Op de nationale stakingsdag van 13 februari schrapt luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines alle vluchten. Gisteren raakte bekend dat Brussels Airlines twee derde van alle geplande vluchten schrapt, nu blijkt dat ze allemaal worden geschrapt. Luchtvaartmaatschappij TUI fly laat dan weer weten dat ze alle vluchten van en naar België om naar luchthavens in Frankrijk en Nederland. . Reizigers worden met bussen van en naar die luchthavens gebracht.
  [naar artikel]
 18. Brussels Airlines schrapt pak vluchten door nationale staking op 13 februari: 11.000 reizigers getroffen (07/02/2019 - VRT NWS)
  Brussels Airlines schrapt komende woensdag, de dag van de nationale staking, twee derde van de geplande vluchten. Dat heeft gevolgen voor meer dan 11.000 passagiers, meldt de luchtvaartmaatschappij. 
  [naar artikel]
 19. Brussels Airlines schrapt kwart Europese vluchten door coronavirus (06/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airlines schrapt een kwart van zijn Europese vluchten door corona. “De crisis kan de wereldwijde luchtvaartsector tot 113 miljard dollar omzet kosten.”
  [naar artikel]
 20. Brussels Airlines schrapt meer dan twee derde van vluchten op nationale stakingsdag (07/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de nationale stakingsdag van 13 februari schrapt Brussels Airlines 150 vluchten of 68 procent van zijn vluchten. Voor 11.288 passagiers moet een oplossing worden gezocht.
  [naar artikel]
 21. Brussels Airlines schrapt meer dan twee derde van vluchten op nationale stakingsdag (07/02/2019 - De Standaard)
  Op de nationale stakingsdag van 13 februari schrapt Brussels Airlines 150 vluchten of 68 procent van zijn vluchten. Voor 11.288 moet een oplossing worden gezocht.
  [naar artikel]
 22. Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten (26/09/2019 - Metro)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd. Het gaat om vluchten van en naar typische vakantiebestemmingen, zoals de Griekse eilanden en de Canarische Eilanden, die vooral gevuld werden met vakantiegangers van Thomas Cook. Maar de beslissing heeft ook gevolgen voor zowat 3.500 passagiers van Brussels Airlines zelf, zegt woordvoerster Maaike Andries. Voor hen zal een oplossing worden gezocht. bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie (11/03/2020 - Express)
  Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië vanaf deze donderdag tot vrijdag 3 april, aan de vooravond van... The post Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 24. Brussels Airlines schrapt twee op de drie vluchten (07/02/2019 - De Tijd)
  15:02 Brussels Airlines schrapt komende woensdag, de dag van de nationale staking, twee derde van haar geplande vluchten. Dat heeft gevolgen voor meer dan 11.000 passagiers, zo meldt de luchtvaartmaatschapp...
  [naar artikel]
 25. Brussels Airlines schrapt twee op de drie vluchten op 13 februari (07/02/2019 - De Morgen)
  Brussels Airlines schrapt komende woensdag, de dag van de nationale staking, twee derde van haar geplande vluchten. 
  [naar artikel]
 26. Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari (08/02/2019 - De Tijd)
  15:23 Brussels Airlines schrapt alle vluchten op de nationale stakingsdag. Daardoor moeten 16.000 passagiers op zoek naar een noodoplossing.
  [naar artikel]
 27. Brussels Airlines schrapt op dag van nationale staking al zijn vluchten: 16.000 reizigers getroffen (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zal woensdag geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden omwille van...
  [naar artikel]
 28. Brussels Airlines schrapt al zijn vluchten op dag van nationale staking: meer dan 16.000 reizigers getroffen (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zal woensdag geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden omwille van...
  [naar artikel]
 29. Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari (08/02/2019 - Metro)
  Er zal woensdag 13 februari geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden omwille van de nationale staking geschrapt, laat de luchtvaartmaatschappij weten. Meer dan 16.000 reizigers moeten hun plannen herzien. Zij krijgen een alternatief aangeboden, of kunnen een terugbetaling vragen. De voorbije dagen had Brussels Airlines het aantal geschrapte vluchten al een paar keer verhoogd. Gisteren kondigde de maatschappij nog aan twee op de drie vluchten te annuleren. Maar de impact van de staking zal dus nog groter zijn dan verwacht. “Op basis van momenteel beschikbare informatie over de vermoedelijke omvang van de nationale staking op 13 februari, gaat Brussels Airlines ervan uit dat de operaties van op Brussels Airport ernstig getroffen zullen zijn door de industriële acties van verschillende stakeholders”, luidt het in een persbericht. “Daarom wordt het volledige programma van 13 februari, met 222 vluchten, geannuleerd.” bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer (03/03/2020 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nog meer vluchten van en naar Italië door het coronavirus covid-19. Dat meldt het bedrijf dinsdag. De inkrimping van het aanbod wordt verlengd en uitgebreid. Brussels Airlines blijft wel al haar bestemmingen in Italië bedienen. Vorige week besliste Brussels Airlines al om, gezien de snel teruglopende vraag naar vluchten binnen Europa, […] The post Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Tot 18 uur mag geen enkele vliegtuig landen op Zaventem, Brussels Airlines schrapt bijna alle vluchten (11/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airport roept reizigers op om niet naar de luchthaven te komen tot nader order. Door de aanhoudende winterse weersomstandigheden, is het luchthavenverkeer namelijk zwaar verstoord. Tot 18 uur vanavond mag geen enkel vliegtuig landen. Brussels Airlines schrapt bijna alle vluchten, enkel de langeafstandsvluchten gaan door.
  [naar artikel]
 32. Brussels Airlines schrapt 30 procent van vluchten naar Noord-Italië door impact coronavirus op ticketverkoop (28/02/2020 - VRT NWS)
  Brussels Airlines schrapt voor de komende twee weken 30 procent van de vluchten van en naar Noord-Italië. Er zijn door het coronavirus namelijk steeds minder mensen die tickets boeken voor Europese vluchten. Verder onderzoekt de grootste luchtvaartmaatschappij in ons land ook of het beroep kan doen op maatregelen als tijdelijke economische werkloosheid en neemt het geen nieuw personeel aan.
  [naar artikel]
 33. Brussels Airlines schrapt acht bestemmingen (09/04/2020 - Express)
  Brussels Airlines gaat na de coronacrisis vluchten naar acht bestemmingen al zeker niet meer heropstarten. Dat meldt hln.be en een... The post Brussels Airlines schrapt acht bestemmingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië vanaf morgen en tot vrijdag 3 april, aan de vooravond van de paasvakantie. De getroffen...
  [naar artikel]
 35. Brussels Airlines schrapt volgende maand 105 vluchten door het wegvallen van Thomas Cook (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van...
  [naar artikel]
 36. Brussels Airlines schrapt op dag van nationale staking al zijn vluchten: 16.000 passagiers getroffen (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines schrapt woensdag 13 februari, op de dag van de nationale staking, al haar vluchten. Zo’n 16.000 reizigers zijn hierdoor...
  [naar artikel]
 37. Brussels Airlines schrapt Belfast uit aanbod (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines stopt al een jaar na de lancering met rechtstreekse vluchten tussen Brussel en de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. "De vluchten
  [naar artikel]
 38. Brussels Airlines schrapt tientallen vluchten naar Noord-Italië (28/02/2020 - De Tijd)
  10:52 Door het coronavirus schrapt de luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines de komende twee weken 30 procent van zijn vluchtaanbod naar Noord-Italië.
  [naar artikel]
 39. Brussels Airlines schrapt meer dan 100 vluchten en niet alleen Thomas Cook-klanten zijn het slachtoffer (26/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd.
  [naar artikel]
 40. Brussels Airlines schrapt meer dan 100 vluchten en niet alleen Thomas Cook-klanten zijn het slachtoffer (26/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd.
  [naar artikel]
 41. Brussels Airlines schrapt woensdag meer dan twee derde van vluchten door nationale staking, 11.000 passagiers getroffen (07/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines schrapt komende woensdag, de dag van de nationale staking, twee derde van haar geplande vluchten. Dat heeft gevolgen voor meer...
  [naar artikel]
 42. Brussels Airlines annuleert vluchten na incidenten met twee toestellen (05/08/2018 - Metro)
  Brussels Airlines heeft zondag vier vluchten geannuleerd als gevolg van technische problemen met twee toestellen de voorbije dagen. Alle passagiers zijn evenwel kunnen vertrekken met andere vluchten. Dat meldt VTM NIEUWS en wordt bevestigd door de luchtvaartmaatschappij. Vrijdag kon een toestel van Brussels Airlines niet vertrekken vanuit Tenerife richting Zaventem. Een band raakte beschadigd door stukken op de startbaan. Pas vanochtend konden de passagiers opstijgen richting Zaventem. En gisteren diende een toestel van Brussels Airlines richting Las Palmas rechtsomkeer te maken nadat een vogel in de motor was beland. Vandaag pas kon het vliegtuig opnieuw vertrekken. Door de twee incidenten diende de luchtvaartmaatschappij vandaag vier vluchten te annuleren, met verschillende bestemmingen. Alle passagiers konden evenwel met andere vliegtuigen vertrekken. Voor morgen zijn geen nieuwe annulaties voorzien. bron: Belga Het bericht Brussels Airlines annuleert vluchten na incidenten met twee toestellen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten na faillissement Thomas Cook (26/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd.
  [naar artikel]
 44. Brussels Airlines schrapt alle vluchten (08/02/2019 - De Morgen)
  Er zal op de nationale stakingsdag van 13 februari geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op de luchthaven van Zaventem. Alle 222 geplande vluchten worden geschrapt. Meer dan 16.000 reizigers moeten hun plannen herzien.
  [naar artikel]
 45. Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil (05/03/2020 - Express)
  Na een eerdere beperking van de vluchten heeft Brussels Airlines het aanbod opnieuw verlaagd. Tussen 8 en 28 maart zal Brussels Airlines het aanbod aan vluchten opnieuw met 23 procent verlagen. Rechtstreekse aanleiding is het coronavirus covid-19, waardoor minder mensen willen vliegen. Dat meldt Brussels Airlines in een persbericht. In eerste instantie verlaagde Brussels Airlines […] The post Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. Brussels Airlines zet vluchten vier weken stop (17/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines bouwt de komende dagen haar vluchtaanbod helemaal af. Vrijdag landen de laatste vliegtuigen en vanaf zaterdag worden alle reguliere vluchten opgeschort, en dat zeker tot en met zondag 19 april. Dat heeft Brussels Airlines dinsdag officieel bekendgemaakt. Voor nagenoeg alle werknemers zal volledige technische werkloosheid worden aangevraagd.
  [naar artikel]
 47. Brussels Airlines schrapt volgende week minstens een op de acht vluchten (04/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft al 28 vluchten van en naar Brussels Airport geschrapt op 13 februari, de dag van de nationale staking in België. De impact kan nog oplopen, afhankelijk van de stakingsbereidheid bij de verschillende luchtvaartactoren. Als de luchtverkeersleiders van skeyes bijvoorbeeld massaal staken, zullen er helemaal geen of nauwelijks lijnvluchten kunnen plaatsvinden.
  [naar artikel]
 48. Brussels Airlines schrapt 20-tal Europese vluchten per dag door coronavirus (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines vermindert als gevolg van het coronavirus het vluchtaanbod in Europa tussen 8 en 28 maart met 23 procent. Gemiddeld zal een...
  [naar artikel]
 49. Brussels Airlines schrapt meer dan twee derde van de vluchten tijdens nationale stakingsdag (07/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Naar aanleiding van de nationale stakingsdag op 13 februair schrapt Brussels Airlines meer dan twee derde van de vluchten die op 13 februari waren gepland. Dat heeft gevolgen voor ruim 11.000 passagiers.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.