BusinessAM

WK 2018 – Portugal en Tunesië spelen 2-2 gelijk in oefenduel

29/05/2018 - 05:55
" In een een vriendschappelijke voetbalinterland heeft Tunesië, volgende maand een tegenstander van de Rode Duivels in groep H op het WK, maandag in Braga 2-2 gelijkgespeeld tegen Europees kampioen Portugal. De Portugezen, die zonder sterspeler Cristiano Ronaldo aantraden, gaven een 2-0 voorsprong uit handen. André Silva opende de score in de 22e minuut en schreef […] Het bericht WK 2018 – Portugal en Tunesië spelen 2-2 gelijk in oefenduel verscheen eerst op Metro."

1. Toch maar opletten, Rode Duivels: WK-tegenstander Tunesië pakt uit met stuntje tegen Portugal (28/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Moeten de Rode Duivels op het WK schrik hebben van Tunesië? De Noord-Afrikanen speelden in een oefeninterland 2-2 gelijk tegen Portugal. Ze maakten een 2-0 achterstand goed. [naar artikel]

2. WK 2018 – Martinez onder de indruk van WK-tegenstander Tunesië (10/06/2018 - Metro)

Roberto Martinez is danig onder de indruk van Tunesië, op de tweede speeldag in groep G tegenstander van de Rode Duivels op het WK in Rusland. Zaterdagavond had voormalig wereldkampioen Spanje in het Russische Krasnodar heel wat moeite met Tunesië. Pas in de slotfase scoorde Iago Aspas het verlossende doelpunt om La Roja zo een […] Het bericht WK 2018 – Martinez onder de indruk van WK-tegenstander Tunesië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Africa Cup 2019 – Tunesië en Angola spelen 1-1 gelijk (24/06/2019 - Metro)

Op de Africa Cup in Egypte hebben Tunesië en Angola maandag 1-1 gelijkgespeeld. Bij de rust stonden de Tunesiërs 1-0 voor in Suez. Het was Eupen-spits Youssef Msakni die in de 34e minuut vanop de penaltystip de score opende. Djalma Campos sleepte in de 73e minuut een onverhoopt punt uit de brand voor Angola. Net […] Het bericht Africa Cup 2019 – Tunesië en Angola spelen 1-1 gelijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Stug Tunesië (WK-tegenstander van België) houdt Portugal in bedwang (28/05/2018 - Sporza)

Europees kampioen Portugal is niet verder geraakt dan 2-2 tegen Tunesië. In de oefeninterland konden de Portugezen wel niet rekenen op Ronaldo. [naar artikel]

5. Dominant Genk en efficiënt Fortuna spelen gelijk in aangenaam oefenduel (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Een oefenduel tussen KRC Genk en Fortuna Sittard eindigde vrijdagavond op een billijk gelijkspel (3-3). Er werd maar liefst twee uur gevoetbald, zodat alle kernspelers een uur lang wedstrijdritme konden opdoen. [naar artikel]

6. Nederland en Duitsland spelen gelijk in boeiend oefenduel, Spanje haalt keihard uit (29/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Nederland en Duitsland hebben in een oefenduel dinsdagavond 1-1 gelijkgespeeld. De Nederlanders zitten daardoor niet in pot 1 voor de loting van het WK in Qatar, die vrijdag wordt uitgevoerd. Verder in de oefenduels viel de monsterzege van Spanje op. [naar artikel]

7. Eupen maakt indruk en speelt in oefenduel gelijk tegen Ajax, dat pas in het slot kon tegenscoren (15/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Eupen heeft vertrouwen opgedaan voor de start van het nieuwe seizoen. De Panda’s speelden vrijdag in Amsterdam 1-1 gelijk in een oefenduel tegen Nederlands kampioen Ajax. [naar artikel]

8. WK 2018 – Spanje en Zwitserland spelen gelijk in oefenpot (03/06/2018 - Metro)

Spanje en Zwitserland hebben zondag in Villarreal 1-1 gelijkgespeeld in een oefenwedstrijd in aanloop naar het WK voetbal in Rusland, waarvoor beide landen geplaatst zijn. Rechtsachter Alvaro Odriozola (Real Sociedad) opende na 29 minuten de score voor Spanje, maar Iniesta en co konden die voorsprong niet vasthouden. Linksachter Ricardo Rodriguez (AC Milan) maakte na 62 […] Het bericht WK 2018 – Spanje en Zwitserland spelen gelijk in oefenpot verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. WK 2018 – Tunesiër Ben Youssef is Man van de Match van Panama-Tunesië (28/06/2018 - Metro)

De FIFA heeft de Tunesiër Fakhreddine Ben Youssef uitgeroepen tot Man van de Match van Panama-Tunesië in groep G, donderdag op het WK voetbal. Hij scoorde na 51 minuten de gelijkmaker, nadat Panama in de eerste helft op voorsprong was gekomen. Op een voorzet van Khazri moest Ben Youssef de 1-1 maar in doel duwen. […] Het bericht WK 2018 – Tunesiër Ben Youssef is Man van de Match van Panama-Tunesië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. Red Panthers spelen 2-2 gelijk in derde oefenduel tegen Italië (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische nationale vrouwenhockeyploeg heeft gisteren in een oefeninterland in het Stade Fallon in Sint-Lambrechts-Woluwe 2-2 gelijkgespeeld [naar artikel]

11. Nederland bezorgt Portugal schaamrood in oefenmatch (26/03/2018 - Sporza)

Portugal heeft een oefenduel tegen Nederland verloren met 0-3. Oranje scoorde al drie keer voor de rust. [naar artikel]

12. WK 2018 – Ricardo Quaresma is Man van de Match in Iran – Portugal (26/06/2018 - Metro)

De Portugese rechtsbuiten Ricardo Quaresma (34) is maandag verkozen tot Man van de Match in het WK-duel tussen Portugal en Iran (1-1). Quaresma opende de score op slag van rust. Hij sneed naar binnen en krulde de bal heerlijk met buitenkant voet in de verste hoek. In blessuretijd maakte Ansarifard vanaf de strafschopstip gelijk voor […] Het bericht WK 2018 – Ricardo Quaresma is Man van de Match in Iran – Portugal verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. Red Lions verliezen oefenduel tegen Argentinië (02/08/2016 - Sporza)

De Belgische hockeymannen hebben hun tweede oefenduel in aanloop naar de Spelen verloren. Argentinië (FIH 7) was met 1-4 te sterk. [naar artikel]

14. Africa Cup 2019: Tunesië en Mali spelen 1-1 gelijk (28/06/2019 - Metro)

Tunesië en Mali hebben in het Egyptische Suez 1-1 gelijkgespeeld in hun wedstrijd van de tweede speeldag in groep E op de Africa Cup. Bij de rust stond de 0-0 nog op het bord. Diadie Samassekou zette Mali na een uur op voorsprong. Tien minuten later bracht Wahbi Khazri Tunesië langszij. AA Gent-verdediger Dylan Bronn […] Het bericht Africa Cup 2019: Tunesië en Mali spelen 1-1 gelijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

15. Vriendschappelijk voetbal – Engeland en Tunesië, WK-tegenstanders van Rode Duivels, boeken zuinige zeges (23/03/2018 - Metro)

Engeland heeft vrijdagavond in de Amsterdamse ArenA de vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen Nederland gewonnen met 0-1. Jesse Lingard (59.) schoot het enige doelpunt van de partij tegen de netten. Ronald Koeman vierde een debuut in mineur als bondscoach van Oranje, dat niet in het stuk voorkwam. Engeland wordt de grootste concurrent van de Rode Duivels voor […] Het bericht Vriendschappelijk voetbal – Engeland en Tunesië, WK-tegenstanders van Rode Duivels, boeken zuinige zeges verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. OEFENMATCHEN. Anderlecht speelt in oefenduel gelijk tegen PAOK, KV Oostende en AA Gent winnen ruim (29/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft in een oefenduel in het Nederlandse Mierlo 2-2 gelijkgespeeld tegen het Griekse PAOK. [naar artikel]

17. Spanje en Portugal spelen 3-3 gelijk in sensatiematch, met hattrick Ronaldo (15/06/2018 - De Morgen)

Spanje en Portugal hebben tijdens hun eerste duel op het WK voetbal gelijkgespeeld. De Iberische derby werd een absoluut spektakelstuk en eindigde in 3-3, na drie treffers van Cristiano Ronaldo. Voor Spanje scoorden Diego Costa twemaal en Nacho Fernandez. [naar artikel]

18. Gastland Rusland verliest opnieuw oefenduel, amper twee weken voor het WK (30/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Oostenrijk heeft woensdag in een oefenduel Rusland, gastland van het WK 2018, met 1-0 geklopt. Alessandro Schopf scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

19. WK 2018 – Spanje wint groep B, Portugal als tweede naar achtste finales (25/06/2018 - Metro)

Spanje en Portugal hebben zich maandag verzekerd van een stek in de achtste finales op het WK voetbal in Rusland. La Roja speelde 2-2 gelijk tegen Marokko. Cristiano Ronaldo en co. bleven eveneens op een draw steken: 1-1 tegen Iran. Spanje is groepswinnaar in poule B. Beide landen hebben 5 punten en een doelsaldo van […] Het bericht WK 2018 – Spanje wint groep B, Portugal als tweede naar achtste finales verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. WK 2018 – Rusland en Kroatië spelen verlengingen (08/07/2018 - Metro)

Gastland Rusland en Kroatië spelen verlengingen in hun kwartfinale op het wereldkampioenschap voetbal. Na 90 minuten stond het zaterdagavond 1-1 gelijk in Sochi. Die stand stond ook bij de rust al op het bord. Denis Cheryshev opende op het halfuur de score voor de Russen, Andrej Kramaric maakte negen minuten later gelijk. De winnaar van […] Het bericht WK 2018 – Rusland en Kroatië spelen verlengingen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

21. Red Panthers spelen gelijk tegen Argentinië in tweede oefenduel (28/01/2018 - Het Belang van Limburg)

De Belgische hockeyvrouwen hebben zaterdagavond in hun tweede vriendschappelijke wedstrijd tegen Argentinië in Buenos Aires 3-3 (rust: 1-1) gelijkgespeeld. [naar artikel]