Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

04 August 2020
01:31 uur

Paul Magnette: "Wat onderscheidt Theo Francken nog van Vlaams Belang?"

De Morgen

13/06/2018 - 10:58

PS-kopstuk Paul Magnette vindt dat er nog een dunne scheidingslijn is tussen Vlaams Belang en N-VA. De partij van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken "flirt met racistische standpunten", stelt de burgemeester van Charleroi in La Libre Belgique en La Dernière Heure.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Magnette zet Francken op één lijn met Vlaams Belang (13/06/2018 - De Tijd)
  07:54 'Wat onderscheidt Theo Francken eigenlijk nog van het Vlaams Belang?', vraagt PS-kopman Paul Magnette zich af in een interview met La Libre Belgique.
  [naar artikel]
 2. Paul Magnette: 'Wat onderscheidt Theo Francken nog van Vlaams Belang?' (13/06/2018 - Knack)
  PS-kopstuk Paul Magnette stelt de volgens hem dunne scheidingslijn aan de kaak tussen Vlaams Belang en N-VA.
  [naar artikel]
 3. Magnette ziet amper verschil tussen Francken en Vlaams Belang: “Wat onderscheidt hen nog?” (13/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Sinds hij aftrad als Waals minister-president, is het wat stiller geworden rond Paul Magnette. Maar de PS-burgemeester van Charleroi heeft nog steeds een uitgesproken mening, zo toont hij woensdag in La Libre. Vooral voor N-VA en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken is hij, zoals vroeger al veel vaker het geval was, scherp: “Wat onderscheidt hen eigenlijk nog van Vlaams Belang?”
  [naar artikel]
 4. Magnette: “Wat onderscheidt Theo Francken nog van Vlaams Belang?” (13/06/2018 - Metro)
  PS-kopstuk Paul Magnette stelt de dunne scheidingslijn aan de kaak tussen Vlaams Belang en N-VA. De partij van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken “flirt met racistische standpunten”, stelt de burgemeester van Charleroi vandaag in La Libre Belgique en La Dernière Heure. Volgens Magnette is het verschil tussen beide partijen praktisch volledig verdwenen. “Als we vandaag alle afwijkende standpunten van Francken optellen, wat onderscheidt hem dan nog van Vlaams Belang? Dat is bijna onmogelijk te zeggen. En hij wordt duidelijk gesteund door zijn partij”, aldus Magnette. “In tegenstelling tot wat N-VA probeert te laten geloven, heeft links nooit gepleit voor open grenzen”, benadrukt de PS’er. “Wij hebben altijd gezegd dat immigratie onderhevig moet zijn aan regels”. Magnette merkt overigens op dat het aantal vreemdelingen dat in ons land is aangekomen, hoger ligt onder staatssecretaris Francken dan onder de vorige regering-Di Rupo. “Theo Francken is in verlegenheid gebracht. Zijn daden stemmen niet overeen met zijn woorden. Hij verhardt de toon steeds meer. Hij trekt een rookgordijn op met schandalige uitspraken”, aldus Magnette. bron: Belga Het bericht Magnette: “Wat onderscheidt Theo Francken nog van Vlaams Belang?” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Theo Francken: "Als Vlaams Belang uitgestoken hand zou menen, dat ze beginnen met eigen nest op te kuisen" (25/09/2018 - VRT NWS)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) noemt de uitgestoken hand van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken "hypocriet". Samenwerking tussen N-VA en Vlaams Belang is volgens Francken "moeilijk" zolang "racisten als Filip De Man het grote woord hebben binnen Vlaams Belang". 
  [naar artikel]
 6. Theo Francken: "Heeft N-VA-discours Vlaams Belang groot gemaakt? Dat slaat nergens op" (01/06/2019 - VRT NWS)
  Theo Francken (N-VA) haalde bij de federale verkiezingen meer dan 122.000 voorkeurstemmen en staat in de top drie van populairste politici. Samen met Jan Jambon leidt hij voor de N-VA de federale regeringsonderhandelingen. "Vlaams Belang meteen uitsluiten is het domste wat we kunnen doen", zegt Francken in Het Nieuwsblad. "Ik wil weten in hoeverre hun kijk overeenkomt met ons programma en ideologie." En ook: "Dat het harde discours van de N-VA Vlaams Belang groot gemaakt heeft, slaat nergens op. Mijn tweets zijn niet afgestraft".
  [naar artikel]
 7. Francken: "Hebben we een meerderheid met Vlaams Belang, zan zullen we dat beoordelen" (25/11/2016 - De Redactie)
  Theo Francken (N-VA) sluit in "De afspraak op vrijdag" niet uit dat zijn partij ooit op stedelijk niveau een coalitie zou vormen met Vlaams Belang. Of dat in Antwerpen zou kunnen? "Niet met Dewinter."
  [naar artikel]
 8. Oppositie snoeihard voor staatssecretaris Francken: "Hij boekt geen resultaten" (22/08/2018 - VRT NWS)
  "Theo Francken boekt geen resultaten, Francken faalt, Theo Francken gooit alles op één hoop": Groen, Vlaams Belang en SP.A laten geen spaander heel van het beleid van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). Aanleiding is de problematiek van de transmigranten, die wel onoplosbaar lijkt.
  [naar artikel]
 9. Theo Francken (N-VA): “Voor mij mag Paul Magnette mislukken, ja” (06/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  N-VA-Kamerlid Theo Francken geeft onomwonden toe dat hij het niet erg zou vinden dat PS-informateur Paul Magnette zou mislukken in zijn opdracht....
  [naar artikel]
 10. Francken: "Zolang Vlaams Belang racisten tolereert, is samenwerking niet mogelijk" (25/09/2018 - De Morgen)
  "Zolang het Vlaams Belang leden die racistische onzin uitspuwen tolereert, is er geen samenwerking mogelijk met N-VA". Dat heeft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) gezegd in De Ochtend op Radio 1. Hij reageerde daarmee op de voorstelling van 'Franken Faalt', het boek van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.
  [naar artikel]
 11. Paul Magnette (PS): "Er is geen verschil meer tussen N-VA en Vlaams Belang" (06/12/2018 - VRT NWS)
  Een cordon sanitaire rond het N-VA. Dat stelde PS-kopstuk Paul Magnette deze ochtend voor in La Première op RTBF. Hij wil dat partijen weigeren om samen te werken met N-VA, omdat ze met haar standpunt over het VN-migratiepact volgens hem "een aanval op de mensenrechten" inzetten. Het is erg onwaarschijnlijk dat er effectief zo'n cordon tegen N-VA komt. 
  [naar artikel]
 12. Francken wil praten met Vlaams Belang: “We zullen dan eens zien hoe ver ze ernaast schieten” (01/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Theo Francken (N-VA) wil het gesprek aangaan met het Vlaams Belang. "Laat ons tegen het Vlaams Belang zeggen: hier is de bal, trap zelf eens naar...
  [naar artikel]
 13. Van Grieken viseert Francken: "Als hij echt verandering wil, moet hij met ons samenwerken" (25/09/2018 - VRT NWS)
  Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken viseert in zijn nieuwe boek "Francken faalt" het beleid van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). "Ik heb problemen dat er nooit daden volgen op zijn woorden", stelt Van Grieken. De voorzitter van Vlaams Belang pleit ook voor een samenwerking met zijn partij: "Als Francken echte verandering wil, moet hij met ons samenwerken."
  [naar artikel]
 14. Van Grieken: "Groot verschil tussen Theo-rie en Theo-praktijk" (20/01/2018 - VRT NWS)
  Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft tijdens zijn toespraak op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij gesneerd naar staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). Volgens Van Grieken "gaapt er een immense kloof tussen wat Francken tweet en wat zijn beleid is."
  [naar artikel]
 15. Theo Francken: ‘Ik ben niet verantwoordelijk voor de comeback van Vlaams Belang’ (22/02/2020 - De Morgen)
  Door de regeringsonderhandelingen hield Theo Francken (42) zich het voorbije halfjaar wat gedeisd, maar nu PS-voorzitter Paul Magnette zijn veto heeft gesteld tegen een regering met de N-VA en nieuwe verkiezingen steeds dichterbij komen, mag hij het campagnebeest in hem weer loslaten. Een openhartig gesprek over de ‘smerige truken’ van CD&V, de wereldvreemdheid van de VRT en het gevecht tegen de kilo’s. ‘Ik loop elke dag 5 à 6 kilometer.’
  [naar artikel]
 16. Theo Francken: ‘Ik ben niet verantwoordelijk voor de comeback van Vlaams Belang’ (22/02/2020 - De Morgen)
  Door de regeringsonderhandelingen hield Theo Francken (42) zich het voorbije halfjaar wat gedeisd, maar nu PS-voorzitter Paul Magnette zijn veto heeft gesteld tegen een regering met de N-VA en nieuwe verkiezingen steeds dichterbij komen, mag hij het campagnebeest in hem weer loslaten. Een openhartig gesprek over de “smerige truken” van CD&V, de wereldvreemdheid van de VRT en het gevecht tegen de kilo’s. “Ik loop elke dag 5 à 6 kilometer.”
  [naar artikel]
 17. Theo Francken (N-VA): 'Het domste wat we nu kunnen doen, is Vlaams Belang meteen uitsluiten' (01/06/2019 - Knack)
  Theo Francken (N-VA) wil het gesprek aangaan met het Vlaams Belang. Dat zegt hij zaterdag in een interview met Het Nieuwsblad. 'Laat ons tegen het Vlaams Belang zeggen: hier is de bal, trap zelf eens naar doel in plaats van enkel te roepen vanuit de tribune.' De N-VA-voorman wil bekijken in hoeverre het partijprogramma van Vlaams Belang overeenkomt met 'ons programma en ideologie'.
  [naar artikel]
 18. Is Vlaanderen "vol"? Theo Francken en filosoof Paul Scheffer in debat (30/09/2018 - VRT NWS)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft deze week "Continent zonder grens" voorgesteld, een boek waarin hij zijn visie op migratie uit de doeken doet. In "De zevende dag" geeft hij meer tekst en uitleg, dit in debat met filosoof Paul Scheffer.
  [naar artikel]
 19. Magnette: “Leg cordon sanitaire rond N-VA, er is geen verschil meer met Vlaams Belang.” Francken reageert: “Wat een kanjer van een democraat is deze nep-lijsttrekker” (06/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “We moeten weigeren om samen te werken met N-VA, net zoals we weigeren om samen te werken met Vlaams Belang.” Dat zei Paul Magnette, die vandaag...
  [naar artikel]
 20. Francken "neemt akte" van voordracht Vlaams Belang-lijsttrekker Dries Van Langenhove (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  N-VA-Kamerlid Theo Francken wil nog niets kwijt over zijn plaats op de N-VA-lijst in mei, maar "heeft goed gerust en zit vol energie voor de...
  [naar artikel]
 21. Vlaams minister Dalle (CD&V) vlijmscherp voor PS-voorzitter Magnette: "Onverantwoordelijk" en "een saboteur" (18/02/2020 - VRT NWS)
  De manier waarop PS-voorzitter Paul Magnette vorige vrijdag de federale formatie-inspanningen van Koen Geens (CD&V) torpedeerde, heeft pijn gedaan bij CD&V. Dat zegt Vlaams minister van Media Benjamin Dalle in "De ochtend" op Radio 1. Zijn oordeel over Magnette is snoeihard: "Hij gedraagt zich als de objectieve bondgenoot van separatisten."
  [naar artikel]
 22. OPINIE. Tom Van Grieken schrijft open brief aan Theo Francken: "Straffe communicatie, totaal gebrek aan resultaten" (24/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken haalt in een open brief aan federaal staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) uit naar...
  [naar artikel]
 23. Ontmoeting tussen Paul Magnette en Theo Francken geannuleerd (12/12/2016 - De Tijd)
  08:07 Een ontmoeting die maandag was gepland tussen een politieke delegatie van de stad Charleroi, onder leiding van Paul Magnette, en de in opspraak gekomen staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Fra...
  [naar artikel]
 24. Theo Francken (N-VA): ‘Voor mij mag Paul Magnette mislukken, ja’ (06/11/2019 - De Morgen)
  N-VA-Kamerlid Theo Francken geeft onomwonden toe dat hij het niet erg zou vinden dat PS-informateur Paul Magnette zou mislukken in zijn opdracht. Dat liet hij vanmiddag verstaan bij VTM Nieuws. “Ik ben tegen een paars-groene regering. Dat zou slecht zijn voor Vlaanderen. Dus ja, het zou beter zijn dat dat niet lukt”, aldus de federale onderhandelaar van N-VA.
  [naar artikel]
 25. Theo Francken probeert ook uit programma Vlaams Belang inspiratie te halen (en geeft partij een pluim) (24/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  In een debat met Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft staats­secretaris Theo Francken (N-VA) donderdag gezegd dat hij “niet elk voorstel van Vlaams Belang slecht vindt”. Het treffen werd georganiseerd door de Vlaamsgezinde De Debatclub in Edegem en kwam luttele uren na het felle Kamerdebat over het migratiepact.
  [naar artikel]
 26. Van Grieken: "We zien nu een twijfelende Theo die tussen twee vuren zit" (23/11/2018 - VRT NWS)
  Herovert Vlaams Belang het thema migratie op de N-VA? Het thema heeft de N-VA lang succes opgeleverd, maar steeds vaker wordt gewezen op het verschil tussen de retoriek enerzijds en het beleid anderzijds. Vlaams Belang wijst daar alvast graag op. Dat was ook gisteren het geval in Edegem. Daar kruiste staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) de degens met Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Een verslag.
  [naar artikel]
 27. Francken en Peumans leggen bij na "goed gesprek" (04/07/2018 - De Morgen)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft naar eigen zeggen een "goed gesprek" gehad met partijgenoot Jan Peumans, voorzitter van het Vlaams Parlement. Die laatste had in een weekendinterview in Het Belang van Limburg kritiek op de marsrichting van de partij. Hij was daarbij ook streng voor Francken. Die noemde hij "niet de geknipte man om de partij te leiden".
  [naar artikel]
 28. Verklaringen Theo Francken lijken PS-kopstuk Magnette niet te beroeren (24/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  PS-kopstuk Paul Magnette lijkt niet onder de indruk van de verklaringen van N-VA-kopstuk Theo Francken over de basis van mogelijke gesprekken met PS voor de vorming van een federale regering. Francken liet verstaan dat in ruil voor strengere migratieregels gepraat kan worden over sociale toegevingen, zoals een hoger pensioen.
  [naar artikel]
 29. Verklaringen Theo Francken lijken PS-kopstuk Magnette niet te beroeren (24/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  PS-kopstuk Paul Magnette lijkt niet onder de indruk van de verklaringen van N-VA-kopstuk Theo Francken over de basis van mogelijke gesprekken met de PS voor de vorming van een federale regering. Francken liet verstaan dat er in ruil voor strengere migratieregels gepraat kan worden over sociale toegevingen, zoals een hoger pensioen.
  [naar artikel]
 30. Paul Magnette: “Cordon sanitaire rond N-VA net zoals rond Vlaams Belang” (06/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  “We moeten weigeren met N-VA samen te werken net zoals we dat doen met het Vlaams Belang”. Dat zegt PS-politicus Paul Magnette.
  [naar artikel]
 31. Paul Magnette: “Cordon sanitaire rond N-VA net zoals rond Vlaams Belang” (06/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “We moeten weigeren met N-VA samen te werken net zoals we dat doen met het Vlaams Belang”. Dat zegt PS-politicus Paul Magnette.
  [naar artikel]
 32. Paul Magnette: “Cordon sanitaire rond N-VA net zoals rond Vlaams Belang” (06/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  “We moeten weigeren met N-VA samen te werken net zoals we dat doen met het Vlaams Belang”. Dat zegt PS-politicus Paul Magnette.
  [naar artikel]
 33. Theo Francken legt bal voor coalitie bij Vlaams Belang (02/06/2019 - De Tijd)
  16:37 Voor N-VA-kopstuk Theo Francken is Vlaams Belang welkom in een regering als hun voorstellen juridisch sluitend zijn en zowel de mensenrechten als het internationaal recht respecteren.
  [naar artikel]
 34. Francken slaat uitgestoken hand van Vlaams Belang weg (25/09/2018 - Knack)
  Als staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) echt een ander migratiebeleid wil voeren, moet hij met het Vlaams Belang samenwerken. Dat zei Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken vandaag in De Ochtend. Maar Francken zelf gaat niet in op de uitgestoken hand.
  [naar artikel]
 35. Francken: 'Vlaams Belang meteen uitsluiten, is domste wat we kunnen doen' (01/06/2019 - De Tijd)
  09:28 Theo Francken (N-VA) wil het gesprek aangaan met het Vlaams Belang. 'Laat ons tegen het Vlaams Belang zeggen: hier is de bal, trap zelf eens naar doel in plaats van enkel te roepen vanuit de tribune.'
  [naar artikel]
 36. Peumans: "Theo Francken niet de geknipte man om N-VA te leiden" (29/06/2018 - VRT NWS)
  Op goed een jaar voor zijn afscheid van de nationale politiek, maakt Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) zich vrijdag, in een interview op de website van Het Belang van Limburg, zorgen over de marsrichting van zijn partij. "Theo Francken is voor mij niet de geknipte man om de partij te leiden."
  [naar artikel]
 37. Vlaams Belang zoekt stemmen over de taalgrens met pamfletten over Theo Francken en Marc Dutroux (11/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams Belang kiest voor een opvallende strategie in aanloop naar de verkiezingen. De Vlaams-nationalisten proberen stemmen te ronselen in Wallonië. Ze pakken daarbij uit met een pamflet over Dutroux en nemen N-VA-kopstuk Theo Francken in het vizier.
  [naar artikel]
 38. Vlaams Belang zoekt stemmen over de taalgrens met pamfletten over Theo Francken en Marc Dutroux (11/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams Belang kiest voor een opvallende strategie in aanloop naar de verkiezingen. De Vlaams-nationalisten proberen stemmen te ronselen in Wallonië. Ze pakken daarbij uit met een pamflet over Dutroux en nemen N-VA-kopstuk Theo Francken in het vizier.
  [naar artikel]
 39. "N-VA stelt de Vlaams Belang-kiezer teleur die ze eerder had verleid" (21/09/2018 - VRT NWS)
  "N-VA heeft heel veel kiezers van Vlaams Belang binnengehaald in 2014. Maar het harde imago van Francken krijgt een deuk nu hij 32 illegalen met een strafblad moest vrijlaten", legt politicoloog Dave Sinardet (VUB) uit. Politicoloog Bart Maddens (KUL) komt tot een gelijkaardige conclusie: "N-VA probeerde dat thema rond migratie en identiteit te claimen waar Vlaams Belang historisch de eigenaar van is. Maar deze week komt een deuk in het imago van Francken."
  [naar artikel]
 40. Francken pikt harde uithaal van Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken niet: “Bende hypocriete huichelaars” (25/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken haalt in zijn nieuwe boek stevig uit naar het beleid van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). “Hemelsbreed verschil tussen de theorie en ‘theo-praktijk’”, luidt het onder meer. Francken laat zich die teksten niet zomaar welgevallen en reageert fel. “Zolang Vlaams Belang racisten tolereert, is samenwerking niet mogelijk.”
  [naar artikel]
 41. Francken pikt harde uithaal van Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken niet: “Bende hypocriete huichelaars” (25/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken haalt in zijn nieuwe boek stevig uit naar het beleid van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). “Hemelsbreed verschil tussen de theorie en ‘theo-praktijk’”, luidt het onder meer. Francken laat zich die teksten niet zomaar welgevallen en reageert fel. “Zolang Vlaams Belang racisten tolereert, is samenwerking niet mogelijk.”
  [naar artikel]
 42. Francken pikt harde uithaal van Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken niet: “Bende hypocriete huichelaars” (25/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken haalt in zijn nieuwe boek stevig uit naar het beleid van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). “Hemelsbreed verschil tussen de theorie en ‘theo-praktijk’”, luidt het onder meer. Francken laat zich die teksten niet zomaar welgevallen en reageert fel. “Zolang Vlaams Belang racisten tolereert, is samenwerking niet mogelijk.”
  [naar artikel]
 43. Francken sluit N-VA-coalitie met Vlaams Belang niet op voorhand uit (26/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Staatssecretaris Theo Francken (N-VA) sluit niet uit dat de N-VA ooit op stedelijk niveau een coalitie zal vormen met Vlaams Belang. "Dat zal op
  [naar artikel]
 44. Vlaams Belang: "Francken haalde 1.835 asielzoekers extra naar België" (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) deed enkele maanden terug een oproep om geen asielzoekers meer toe te laten in België....
  [naar artikel]
 45. Via de koffer binnen bij N-VA en geen roebels bij Vlaams Belang: de campagnedag voor u samengevat (20/05/2019 - VRT NWS)
  Het pensioendebat in "Terzake" begon met een verkeerd citaat van Alexander De Croo (Open VLD). Daarnaast gingen Theo Francken (N-VA) en Tom Van Grieken (Vlaams Belang) stevig in duel. En Bart De Wever (N-VA) zegt dat hij via de koffer wel eens politici binnensluipt in het N-VA-hoofdkwartier.
  [naar artikel]
 46. "Francken is schone schijn": Annemans pleit voor moslimstop (29/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Europarlementslid Gerolf Annemans (Vlaams Belang) heeft geen hoge pet op van Theo Francken, N-VA-staatssecretaris voor Asiel en Migratie en
  [naar artikel]
 47. Magnette: “Leg cordon sanitaire rond N-VA, net zoals Vlaams Belang” (06/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “We moeten weigeren om met N-VA samen te werken, net zoals we dat met het Vlaams Belang hebben gedaan.” Dat zegt Paul Magnette (PS) naar aanleiding...
  [naar artikel]
 48. Na de "ezelsstamp" van Paul Magnette (PS): wat staat er nu te gebeuren? (17/02/2020 - VRT NWS)
  "En wat nu?" Hoorden we het u ook zuchten nadat Koen Geens (CD&V) dit weekend zijn koninklijke opdracht teruggaf en vervolgens in "De zevende dag" PS-voorzitter Paul Magnette kapittelde? Dit zijn enkele opties voor de nabije politieke toekomst.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.