BusinessAM

WK 2018 – “Lieten het tempo te veel zakken in eerste helft”

19/06/2018 - 08:26
" Roberto Martinez zag ook dat zijn Rode Duivels het in de eerste helft niet makkelijk hadden tegen Panama, dat weliswaar zwak speelde maar organisatorisch sterker dan verwacht was. “Ons eerste kwartier was goed, daarna lieten we het tempo te veel zakken”, vatte de bondscoach maandag na de 3-0 zege samen. “Het was onze eerste wedstrijd […] Het bericht WK 2018 – “Lieten het tempo te veel zakken in eerste helft” verscheen eerst op Metro."

1. In de eerste helft van 2018 terug meer nepagenten op pad (13/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste helft van 2018 registreerden de politiediensten in ons land 158 misdrijven waarbij de dader zich valselijk voordeed als een... [naar artikel]

2. Goede eerste helft van Limburg United krijgt geen vervolg: Giants versnellen na rust (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Na een attractieve eerste helft kon Limburg United het na de rust niet volhouden tegen Antwerp Giants. De Belgen lieten zich aan beide kanten opmerken in die eerste helft. Daarna liep de Limburgse achterstand veel te snel op naar twintig punten. Unruh en Depuydt probeerden tevergeefs terug te komen. [naar artikel]

3. Promovendus Eksel kan tempo maar één helft aan (14/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Niemand vermoedde halfweg dat het voor Eksel zo’n onaangename kennismaking met eerste provinciale zou worden. De promovendus speelde immers één helft vlot mee, maar kon nadien het tempo niet meer volgen toen Torpedo het gaspedaal dieper indrukte. Toch moeten ze bij Eksel niet wanhopen. Er bestaan zwakkere ploegen in eerste dan Torpedo. [naar artikel]

4. Criminaliteit in Mechelen blijft eerste helft van 2018 dalen (05/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

De criminaliteit in Mechelen is in de eerste helft van 2018 met 12 procent gedaald in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. [naar artikel]

5. Ex-uitbaatster krantenwinkel voor rechter: “Ze betaalde Lottowinnaars maar de helft, de rest verdween in haar zakken” (01/02/2022 - Het Nieuwsblad)

De uitbaatster van een intussen gesloten krantenwinkel rechtover het gerechtsgebouw in Veurne, riskeert een straf voor financieel gesjoemel. Volgens haar ex-vriend, die zaakvoerder was, stak V.V (37) liefst 72.000 euro in eigen zakken. “Ze betaalde Lottowinnaars maar de helft, de andere helft verdween in haar zakken.” [naar artikel]

6. 22 ongevallen aan overwegen spoor in eerste helft van 2018 (17/09/2018 - Het Belang van Limburg)

hasseltIn de eerste helft van 2018 hebben 22 ongevallen plaatsgevonden aan overwegen op het Belgische spoorwegnet. Daarbij vielen drie doden. In dezelfde periode een jaar eerder gebeurden 29 ongevallen en vielen vier doden. Dat blijkt uit cijfers van spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel. [naar artikel]

7. Beerschot verliest eerste oefenmatch in Leuven, debuut van Michez en Cagro (01/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot heeft de eerste oefenmatch van de zomer nipt verloren: 1-0 tegen OH Leuven. Vooral in de tweede helft lieten de Mannekes mooie dingen zien, maar in een mindere eerste helft was het beslissende doelpunt al gevallen. [naar artikel]

8. Aantal ontdekte cannabisplantages gaat in dalende lijn (13/03/2019 - Metro)

In de eerste helft van 2018 werden er in ons land 468 cannabisplantages ontdekt. Op jaarbasis zijn dat er 936, een lichte daling in vergelijking met voorgaande jaren. In 2005 werden er bijvoorbeeld nog 1.117 opgespoord, in 2016 1.159 en in 2017 1.095. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Pieter De […] Het bericht Aantal ontdekte cannabisplantages gaat in dalende lijn verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Recordaantal Afghaanse burgers gedood in eerste helft 2018 (15/07/2018 - Knack)

In de eerste helft van dit jaar zijn in Afghanistan, ondanks een drie dagen durende wapenstilstand in juni, nooit zoveel burgers omgekomen. [naar artikel]

10. Drie wijzen over ultrakorte bergrit Tour en wat er nog te gebeuren staat: "Thomas gaat ook tijdrit nog winnen" (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

"Voor mij is er gisteren niet veel veranderd. Het was tempo, tempo, tempo en dan is het voor velen moeilijk om weg te rijden. Er zijn nog weinig... [naar artikel]

11. Vier op de vijf bedienden kregen in eerste helft 2018 loonsverhoging (maar cijfers zijn weinig motiverend voor mensen met veel jaren anciënniteit) (10/10/2018 - Het Nieuwsblad)

Vier op de vijf bedienden hebben in de eerste jaarhelft van 2018 gemiddeld 22,6 euro extra gekregen bovenop hun loon. Grotere bedrijven en bedrijven uit Brussel zijn het gulst. Dat blijkt uit een analyse van hr-dienstverlener Acerta van de lonen van de bedienden in de dienstensector. [naar artikel]

12. WK 2018 – Doelpuntenmaker Renato Augusto: “Lieten het hoofd een beetje hangen” (06/07/2018 - Metro)

Renato Augusto zorgde een kwartier voor tijd voor de Braziliaanse aansluitingstreffer tijdens de kwartfinale tussen België en Brazilië (2-1) vrijdagavond in Kazan. “We wisten dat we klaar moesten zijn voor alle situaties”, stak Renato Augusto na afloop van wal. “Dat gold ook voor een achterstand. Na het eerste doelpunt hebben we het hoofd even laten […] Het bericht WK 2018 – Doelpuntenmaker Renato Augusto: “Lieten het hoofd een beetje hangen” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. IBA belooft spurt om 2018 rendabel af te sluiten (23/08/2018 - De Tijd)

07:35 CEO Olivier Legrain maakt zich sterk dat een sterke tweede helft de 7 miljoen verlies uit de eerste helft kan uitwissen. [naar artikel]

14. Bijna 150.000 Venezolanen vluchtten naar Chili in eerste helft 2018 (28/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste zes maanden van 2018 zijn in totaal al 147.429 Venezolanen aangekomen in Chili, terwijl het voor heel 2017 om 177.347 ging. Dat heeft... [naar artikel]

15. Kwal. WK basket 2019 (m) – Belgian Lions geven tegen Bosnië eerste groepszege uit handen (23/02/2018 - Metro)

De Belgische basketbalmannen hebben vrijdag in Sarajevo ook hun derde wedstrijd in groep E van de kwalificaties voor het WK 2016 verloren. De Belgian Lions gaven in de slotminuten een voorsprong van 7 punten uit handen. Het werd uiteindelijk 72-70. (rust: 34-28). In een gezapige eerste helft vonden de spelers van bondscoach Eddy Casteels niet […] [naar artikel]

16. VN: "Recordaantal Afghaanse burgers gedood in eerste helft 2018" (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste helft van dit jaar zijn in Afghanistan nooit zoveel burgers omgekomen. Dat blijkt uit cijfers van de Verenigde Naties (VN). In totaal... [naar artikel]

17. DEBAT. Nieuwe pmd-zakken op veel plaatsen uitverkocht, toch haalt Limburg.net de oude niet meer op: terecht? (18/01/2022 - Het Belang van Limburg)

In heel Limburg zijn maandag “best veel” oude pmd-zakken blijven staan. Sinds 1 januari is de nieuwe gerecycleerde blauwe zak met witte lintjes verplicht, maar de oude zakken met zwarte lintjes worden pas vanaf nu geweigerd door Limburg.net. Wie de nieuwe zakken wil kopen, heeft vaak pech: uitverkocht, klinkt het. Vind jij het terecht dat ze de oude pmd-zakken niet meer meenemen? Laat hieronder je mening achter. [naar artikel]

18. THES B slaat Kattenbos in de eerste helft KO, Lommelaars zakken naar laatste plaats (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Kattenbos Sport (tweede provinciale B) blijft ook na zes speeldagen nog op zoek naar een eerste zege. De Lommelaars werden zaterdagavond reeds vóór rust uitgeteld door THES Sport B (3-0) en zakken naar de laatste plaats. [naar artikel]

19. 4 op 5 bedienden kregen meer loon tijdens eerste helft 2018: aantal loonsverhogingen het hoogst in Brussel (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vier op de vijf bedienden hebben in de eerste jaarhelft van 2018 gemiddeld 22,60 euro extra gekregen bovenop hun loon. Grotere bedrijven en... [naar artikel]

20. Waarom we shorten met veel zakken zo'n vreselijk kledingstuk vinden (27/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Praktische broeken of shorten met aan elke zijde oneindig veel zakken, je houdt ervan of je haat ze. Meestal zijn het vrouwen die tot deze [naar artikel]

21. Antisemitische misdrijven in Duitsland met tien procent gestegen in eerste helft 2018 (08/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het aantal antisemitische misdrijven in Duitsland is de eerste helft van 2018 met ruim tien procent gestegen van 362 naar 401 in vergelijking met... [naar artikel]

22. Wereldwijde ontbossing ondanks trager tempo nog steeds alarmerend (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Hoewel het tempo de afgelopen jaren wat is vertraagd, gaat er elk jaar nog te veel bosgrond verloren, blijkt vrijdag uit een VN-rapport over de... [naar artikel]

23. "Recordaantal Afghaanse burgers gedood in eerste helft 2018" (15/07/2018 - De Morgen)

In de eerste helft van dit jaar zijn in Afghanistan nooit zoveel burgers omgekomen. Dat blijkt uit cijfers van de Verenigde Naties (VN). In totaal verloren 1.692 mensen het leven. Ondanks een drie dagen durende wapenstilstand in juni. [naar artikel]

24. Grootschalig lenteoffensief lijkt nu echt begonnen: ‘Oekraïne zal tempo nu niet meer laten zakken’ (08/06/2023 - De Morgen)