Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jeroen Meus lanceert nieuw kookboek, in primeur een eerste recept

29/09/2016 - 19:05
"Het heeft twee jaar moeten rijpen, maar het nieuwe kookboek van Jeroen Meus is er. 100 recepten die allemaal draaien rond koken met gezond"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus lanceert nieuw kookboek, in primeur een eerste recept (29/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft twee jaar moeten rijpen, maar het nieuwe kookboek van Jeroen Meus is er. 100 recepten die allemaal draaien rond koken met gezond [naar artikel]


2. Jeroen Meus gaat met nieuwe kookboek voor “gezond verstand” (16/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Met Dagelijkse Kost – Koken met Gezond Verstand laat Jeroen Meus (38) een frisse wind door zijn kookboeken waaien. Hij blijft zweren bij degelijke Vlaamse kost, maar is niet blind voor de gezonde keuken. Meus legt in zijn boek ook een stukje van zijn privéleven bloot. [naar artikel]


3. ‘10 jaar Dagelijkse kost’ van Jeroen Meus: het kookboek dat bij ons altijd binnen handbereik staat (17/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus moet behoorlijk last hebben gehad van een vervelende ‘tuut’ in zijn oren afgaande op de verwensingen die wij hem binnensmonds en luidop toewierpen. Tot het moment dat je beseft dat die eigen twist die je wilt geven, misschien wel eens een van de - zo niet dé - oorzaken zou kunnen zijn dat het niet loopt zoals het hoort. [naar artikel]


4. Jeroen Meus gaat voor 100 vegetarische recepten in nieuw kookboek ‘Groentekost’: “Met groenten kan je veel creatiever zijn dan met braadworst” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek. [naar artikel]


5. Ook Jeroen Meus schrapt vlees in zijn nieuwste kookboek: waarom zit vegetarisch koken (én eten) zo in de lift? (26/10/2022 - VRT NWS)

Wie houdt van een sappige biefstuk of een vol-au-vent op grootmoeders wijze, zal zijn genoegen niet vinden in het nieuwste kookboek van Jeroen Meus. De kok zal vanaf nu niet énkel vegetarisch koken, maar in zijn nieuwste boek - "Groentekost" - staan enkel gerechten zonder vis of vlees. Dat is geen verrassing voor Yves Segers, expert agrarische en voedselgeschiedenis aan de KU Leuven. "Meus volgt het voorbeeld van andere bekende koks zoals Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi." [naar artikel]


6. “Mijn keuze heeft ook de levens van mijn vrouw en zoon mee bepaald”: Jeroen Meus brengt 30ste kookboek uit (12/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een vaste waarde op televisie én in de boekenkast: Jeroen Meus (45) roert al 13 jaar in de potten in ‘Dagelijkse Kost’ en brengt nu ook z’n 30ste kookboek uit. Maar Meus is zoveel boeken en afleveringen later een veranderd man: “Ik ben geëvolueerd. Als chef én mens.” Dat heeft alles te maken met zoontje Georges en het verlies van zijn broer, zo vertelt hij in ‘Primo’. [naar artikel]


7. “Ik hoop ‘de pannekes’ weer hip te maken. Zoals Quentin Tarantino deed met John Travolta”: Jeroen Meus viert kerst dit jaar met nieuw kookboek en groot familiefeest (28/11/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het verdriet werd dankbaarheid. Kerst wordt opnieuw ‘Feest!’. In een nieuw boek en voor het eerst ook bij hem thuis. Jeroen Meus verwacht straks z’n hele familie rond een tafel die zal geuren naar liefde. “Het overlijden van mijn broer heeft ons weer dichter bij elkaar gebracht. Zelfs mijn gescheiden ouders komen allebei meevieren.” Al zal het ten huize Meus ook naar iets anders geuren die avond. [naar artikel]


8. Ellen Kegels lanceert Fair Food en kookboek (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Van Fair Fashion naar Fair Food. Voor de jonge onderneemster Ellen Kegels is het niet zo'n gekke stap. Je kent haar misschien al van haar [naar artikel]


9. Limburgse politica Hilde Vautmans lanceert kookboek (20/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Europarlementslid en schepen van landbouw en fruitteelt in Sint-Truiden Hilde Vautmans heeft vandaag een kookboek gelanceerd. Bedoeling is om mensen aan te zetten meer te koken met ‘Haspengouws goud’, het lekkerste uit de fruitstreek, ook wel bekend als appelen en peren. [naar artikel]


10. Lana Provoost lanceert kookboek voor honden: “Ideaal om je viervoeter te verrassen met iets lekkers” (04/11/2020 - Gazet van Antwerpen)

Lana Provoost uit Duffel, de eigenares van het eerste Belgische hondenrestaurant, brengt nu ook een kookboek voor honden op de markt. In het boek staan een twintigtal recepten voor hondenkoekjes, taart voor je viervoeter en zelfs een kerststronk die geschikt is voor je hond. “Om alles coronaproof te houden, lanceer ik het in de eerste plaats als e-book”, klinkt het. [naar artikel]


Newspaper Krantenkoppen Favicon
Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!