Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Verras je gasten met frosecco, nu al een hip zomerdrankje in New York

24/06/2018 - 12:37
"Sinds 1 Hotel Brooklyn Bridge het drankje op de kaart heeft gezet, verschijnen overal frozen prosecco's of frosecco's op internet. Frosecco is dus hip, en niet eens zo moeilijk om zelf te maken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Frosecco wordt het drankje van de zomer (23/06/2018 - Metro)

Frosecco is het nieuwe drankje van deze zomer. ‘Frosecco’ is een samentrekking van frozen en prosecco, bevroren prosecco dus. Het aperitief is de opvolger van Frosé.  Het drankje gaat viraal nadat het op de kaart werd gezet van 1 Hotel Brooklyn Bridge. De rooftopbar heeft namelijk enkele cocktails uitgevonden met frosecco als basis. Zo is […] Het bericht Frosecco wordt het drankje van de zomer verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Havermoutpap die smaakt naar appeltaart, tonijnsla zonder vis en kruidige noedelsoep: verras je gasten met plantbased gerechten (02/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Wie gasten ontvangt, en hen wil verwelkomen met een plantaardig diner, kan inspiratie putten uit ‘Dinner Served’, het tweede kookboek van Morgane Van Marcke. Haar missie? Simpele, plantaardige en eerlijke recepten delen, die niet misstaan op een feesttafel. Het oog wil ook wat. [naar artikel]


3. Ophef om geheime bruiloft met duizenden gasten in New York: “Respectloos voor onze inwoners” (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

In de VS is ophef ontstaan over beelden van een bruiloft in een synagoge met duizenden gasten in New York. Op de video, die verspreid werd door de New York Post, zou te zien zijn dat duizenden mensen zich niet aan de coronaregels houden. De gouverneur van New York spreekt er schande van, de stad is een onderzoek gestart. [naar artikel]


4. Tapas op de BBQ zijn dé zomertrend: met deze kruidige hapjes scoor je (10/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het is bij de hapjes op de barbecue dat je je creativiteit de vrije loop kan laten. Verras je gasten met een plukbrood en aardappelspiesjes: twee... [naar artikel]


5. Jeroen Meus maakt spinazierösti met gerookte zalm (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Gerookte zalm is altijd een beetje feest, en het past geweldig bij spinazie. Verras je tafelgenoten of gasten met een onvervalste 'groene' rösti [naar artikel]


6. “Meer dan een roestvrije spoelbak en een stevige plaat heb je niet nodig”: verras je gasten met een pop-up zomerbar in je tuin (19/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een staycation voor de boeg? Neem je tuinkot onder handen en transformeer het tot een hippe zomerbar! Die heerlijke nonchalance van strandtentjes... [naar artikel]


7. Serveer je feestelijke vispannetje met dit pittige sausje voor meer culinair vuurwerk (23/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een vispannetje op het menu deze feestdagen? Laat het klassieke witte wijn- of roomsausje eens voor wat het is en verras je gasten met een... [naar artikel]


8. Tien hoogtepunten van de modeweek in New York (13/09/2018 - Het Belang van Limburg)

De New York Fashion Week is achter de rug en schonk veel mooie momenten op en naast de catwalk. Een overzicht van trends, opvallende gasten en zowel baanbrekende en emotionele gebeurtenissen. [naar artikel]


9. Zelf vlierbloesemsiroop maken is hip én het moet nu gebeuren: “Ideaal zomerdrankje” (30/05/2020 - Gazet van Antwerpen)

Zelf vlierbloesemsiroop maken is tegenwoordig hip. Het is smakelijk en makkelijk, als je weet hoe je eraan moet beginnen. Wie het eens wil proberen, moet dat wel nu doen, want de witte bloemenschermen staan maar enkele weken in bloei. Wij gingen kijken bij Lesley Van Durme (38) van zomerbar Au Jardin in Berlaar, die elk jaar haar eigen siroop maakt, tot groot plezier van haar gasten. [naar artikel]


10. Opinionitis (04/04/2019 - De Morgen)

In talkshows zijn er praat-gasten en centrale gasten. Het belangrijkste verschil? De centrale gasten moeten beduidend meer praten dan de praatgasten. [naar artikel]


11. Na de pandemie de rattenplaag: terrassen in New York krijgen af te rekenen met zeer ongewenste gasten (12/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Nu de coronapandemie ietwat onder controle is in New York en de terrassen van restaurants opnieuw open mogen, krijgen restauranthouders af te rekenen met een rattenplaag. “Plots liep er een babyrat over de voet van een klant, je kan wel inbeelden wat haar reactie was.” [naar artikel]


12. Van soep tot hoofdschotel en dessert: onze 3 HLN-chefs stomen een volledig menu klaar voor amper 22 euro (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman haalden hun beste ideeën boven om een volledig etentje klaar te stomen en toverden een volledig menu uit hun potten en pannen. Van een soepje om mee te beginnen, tot een ovenschotel of vol-au-vent, een dessert én zelfs een snelle lunch. Voor amper 22 euro verras je je gasten aan tafel of gewoon je tafelgenoten. Smakelijk! [naar artikel]


13. Clouseau overdonderd door succes van hun actie ‘Verras je ware liefde’ (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Voor hun gloednieuwe single ‘Eén Keer In Een Leven’ riepen Koen en Kris fans op om hun ware liefde te verrassen met de hulp van Clouseau. Meer dan 1000 kandidaten schreven zich in voor de ‘Verras je ware liefde’-actie en deelden hun persoonlijk verhaal. Koen en Kris zijn overdonderd door de massale reacties en inzendingen. [naar artikel]


14. Wordt prosecco rosé het nieuwe zomerdrankje van de toekomst? (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het is momenteel dan wel niet toegelaten op een terrasje of op restaurant, nippen van een glaasje roze champagne of cava kon je tijdens deze... [naar artikel]


15. Dé mocktail voor hartige liefhebbers (14/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Donderdag = cocktaildag. Ook deze zomer serveert NINA je elke week een verfrissend zomerdrankje, al dan niet met alcohol. Vandaag: de populairste [naar artikel]


16. Politie stopt trouwfeest in Londen met 400 gasten (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

De politie in Londen heeft een trouwfeest met vierhonderd gasten dat plaatsvond in een school stopgezet. Volgens de huidige coronaregels zijn maximaal zes gasten toegestaan bij een bruiloft. [naar artikel]


17. De Cointreau Fizz Peach: fruitige cocktail met klasse (11/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Donderdag = cocktaildag. Ook deze zomer serveert NINA je elke week een verfrissend zomerdrankje, al dan niet met alcohol. Of de zon nu schijnt of [naar artikel]


18. Puffen en zweten: de Ipiales-cocktail brengt verkoeling (25/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Donderdag = cocktaildag. Ook deze zomer serveert NINA je elke week een verfrissend zomerdrankje, al dan niet met alcohol. En voor wie verfrissing [naar artikel]


19. 3 mythes over limonade (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Limonade is een typisch zomerdrankje, limonade is mierzoet en bruist altijd… Maar is dat echt zo? En wat als we het tegengestelde aantonen?  [naar artikel]


20. Cocktail Thursday: de lekkerste cocktails met limoncello (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Donderdag = cocktaildag. Ook deze zomer serveert NINA je elke week op donderdag een verfrissend zomerdrankje, al dan niet met alcohol. Dit [naar artikel]


21. Voel je lekker Belgisch met deze biercocktail (21/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Donderdag = cocktaildag. Ook deze zomer serveert NINA je elke week een verfrissend zomerdrankje, al dan niet met alcohol. Vandaag: de oudste [naar artikel]


22. Toast op onze medaillewinnaars met deze Braziliaanse cocktail (18/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Donderdag = cocktaildag. Ook deze zomer serveert NINA je elke week een verfrissend zomerdrankje, al dan niet met alcohol. Vandaag toasten we op [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!