BusinessAM

Jupiler Pro League – Oefenzeges voor Club Brugge, Waasland-Beveren en Zulte Waregem, Standard verliest

01/07/2018 - 09:46
" Landskampioen Club Brugge heeft zaterdag in een oefenduel bij Torhout (tweede amateurklasse) een makkelijke 0-6 zege geboekt. De Brugse doelpunten kwamen van Vossen, Cools, Rits, Schrijvers, Openda en Vanlerberghe. Vice-kampioen Standard leed in Rochefort een late nederlaag tegen de Franse tweedeklasser Nancy (1-2). Emond scoorde op het halfuur de openingstreffer, maar na rust draaiden Busin […] Het bericht Jupiler Pro League – Oefenzeges voor Club Brugge, Waasland-Beveren en Zulte Waregem, Standard verliest verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Charleroi wint ruim in Beveren (31/08/2019 - Metro)

Op de zesde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling is Charleroi zaterdagavond met 0-4 (rust 0-1) gaan winnen bij hekkensluiter Waasland-Beveren. Ryota Morioka (38e), Massimo Bruno (52e), Shamar Nicholson (59e) en David Henen (83e) scoorden. Bij de thuisploeg zat de nieuwe trainer Arnauld Mercier voor het eerst op de bank. Eerder op de dag won […] Het bericht Jupiler Pro League – Charleroi wint ruim in Beveren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. VIDEO: Cools bezorgt Waasland-Beveren een punt in spektakelwedstrijd tegen Zulte Waregem (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond mocht Zulte Waregem de trip maken naar Waasland-Beveren en dat werd een propagandamatch voor de Jupiler Pro League. Het was een wonder dat... [naar artikel]

3. Zulte Waregem mee op kop Jupiler Pro League, Mechelen pakte eerste driepunter van het seizoen (06/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

Zulte Waregem en KV Mechelen hebben in de Jupiler Pro League allebei hun wedstrijd gewonnen. Zulte Waregem was met 0-2 te sterk voor Waasland-Beveren en staat eerste, samen met Charleroi. Malinwa klopte Eupen, ook met 0-2. [naar artikel]

4. Club Brugge verliest bij Waasland-Beveren: 0-1 (09/09/2016 - Knack)

Landskampioen Club Brugge heeft de openingswedstrijd van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (1-0) verloren bij het laag geklasseerde Waasland-Beveren. Siebe Schrijvers scoorde na 58 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

5. Club Brugge verliest bij Waasland-Beveren: 1-0 (10/09/2016 - Knack)

6. VIDEO. Harbaoui leidt Zulte Waregem met twee goals naar ruime zege tegen W.-Beveren (14/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft op de negende speeldag van groep B in Play-off II van de Jupiler Pro League met 0-5 van Waasland-Beveren gewonnen. Essevee nam... [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Zulte Waregem houdt zicht op top 6 na vlotte zege tegen Waasland-Beveren (02/02/2020 - Metro)

Zulte Waregem heeft zondag op de 24e speeldag van de Jupiler Pro League een vlotte 5-0 zege behaald tegen een flauw Waasland-Beveren. Essevee houdt dankzij de winst uitzicht op de top zes, Waasland-Beveren is onderin nog niet helemaal zeker van het behoud. Zulte Waregem, waar winteraanwinst Jelle Vossen meteen in de basis begon, startte sterk […] Het bericht Jupiler Pro League – Zulte Waregem houdt zicht op top 6 na vlotte zege tegen Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Thelin bezorgt Waasland-Beveren met vier goals volle buit bij Zulte Waregem (22/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Zulte Waregem heeft zondagavond de kans laten liggen om naar de vierde plaats van de Jupiler Pro League te springen. Essevee klungelde erop los in eigen huis tegen Waasland-Beveren en verloor met 2-5. Isaac Thelin scoorde vier goals voor de bezoekers, die opnieuw Play-off 1 in het vizier hebben. Voor Zulte Waregem is het de derde zware competitienederlaag op een rij. [naar artikel]

9. Flater achterin kost Zulte Waregem de overwinning tegen Waasland-Beveren (03/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem en Waasland-Beveren hebben de punten eerlijk verdeeld na een wedstrijd die snel vergeten zal worden. Aan de Gaverbeek werd het 1-1. Nochtans begon de wedstrijd veelbelovend met een knappe goal van Mbaye Leye, maar na de gelijkmaker van Waasland-Beveren zakte het spel van beide ploegen in. Zulte Waregem blijft wel leider, maar ziet Club naderen tot op één punt. [naar artikel]

10. Oefenduels: Waasland-Beveren verliest zwaar van Zulte Waregem, Antwerp gelijk en Cercle klopt Kortrijk (11/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft Waasland-Beveren een pakje slaag gegeven in een vriendschappelijk duel. De troepen van Francky Dury haalden het in Ingelmunster... [naar artikel]

11. Jupiler Pro League – Oostende dient KV Mechelen eerste nederlaag toe (24/08/2019 - Metro)

Na drie zeges en een gelijkspel heeft KV Mechelen zaterdag op de vijfde speeldag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van Oostende ging het met 2-1 onderuit. Bij de rust was het nog 0-0. Fashion Sakala (66e) en Kevin Vandendriessche (78e) scoorden voor Oostende, William Togui (69e) voor Mechelen. Sint-Truiden en […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende dient KV Mechelen eerste nederlaag toe verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

12. Jupiler Pro League – Oostende wint 1-2 in Kortrijk (19/08/2018 - Metro)

Op de vierde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling is Oostende zaterdagavond met 1-2 gaan winnen in Kortrijk. Bij de rust stond de kustploeg 0-1 voor. Goran Milovic opende de score in de 10e minuut. Tien minuten voor tijd bracht Jovan Stojanovic Kortrijk langszij, maar amper twee minuten later bezorgde Aleksandar Bjelica Oostende met een […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende wint 1-2 in Kortrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. Jupiler Pro League – Sven Kums bezorgt AA Gent zege in Luik (26/12/2019 - Metro)

Op de 21e speeldag in de hoogste nationale afdeling is AA Gent donderdagavond met 0-1 gaan winnen op het veld van Standard Luik. Sven Kums besliste een matige partij zeven minuten voor tijd met een prachtig afstandsschot. Van buiten de zestien trapte hij de bal strak in de kruising. De driepunter brengt Gent voorlopig op […] Het bericht Jupiler Pro League – Sven Kums bezorgt AA Gent zege in Luik verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

14. Zulte Waregem nieuwe leider na tweede zege op rij (06/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft Waasland-Beveren met 0-2 geklopt en blijft met zes op zes mee op kop in de Jupiler Pro League. Lepoint en Kaya zorgden voor de goals. [naar artikel]

15. Jupiler Pro League – Duel tussen Waasland-Beveren en Zulte Waregem levert geen winnaar op (27/01/2018 - Metro)

Waasland-Beveren en Zulte Waregem hebben zaterdag op de 24e speeldag in de Jupiler Pro League de punten gedeeld. De wedstrijd op de Freethiel eindigde op 2-2. Waasland-Beveren klom snel op voorsprong, toen Waregem-doelman Bossut Mmaee tegen de grond schoffelde en Isaac Thelin (11.) de strafschop tegen de touwen trapte. De leeuwen versierden enkele kansen op […] [naar artikel]

16. Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar (29/12/2018 - Metro)

RSC Anderlecht heeft een belabberd 2018 toch nog met een positieve noot kunnen afsluiten. Voor het eerst sinds 11 november kon paars-wit nog eens winnen. Waasland-Beveren ging in het Constant Vanden Stockstadion met 3-0 voor de bijl. Bij de rust was het 1-0. Landry Dimata opende de score in de 9e minuut. Sebastiaan Bornauw (51e) […] Het bericht Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

17. Jupiler Pro League – Racing Genk loopt verder uit (16/12/2018 - Metro)

Racing Genk is na een 2-0 zege tegen Oostende steviger leider in de Jupiler Pro League. De Limburgers hebben nu zeven punten voor op Club Brugge en Antwerp, die zaterdag allebei puntenverlies leden. Club Brugge speelde 0-0 gelijk in Kortrijk, Antwerp leed een 0-2 nederlaag tegen Waasland-Beveren. Bij de rust was het 1-0 in de […] Het bericht Jupiler Pro League – Racing Genk loopt verder uit verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Waasland-Beveren mist Rudy Camacho tegen Zulte Waregem (16/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren zal zondag de klus op het veld van Zulte Waregem op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League zonder Rudy Camacho moeten klaren. De Waaslanders aanvaardden maandag het schikkingsvoorstel van het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), dat de verdediger één speeldag wilde schorsen. [naar artikel]