Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Frituur serveert hamburgers met speculoospasta en mandarijn

07/07/2018 - 16:01
"Een frituur in Heist-op-den-Berg is niet aan zijn proefstuk toe. Na frietjes met chocoladesaus bieden de eigenaars nu volgens Gazet van Antwerpen ook hamburgers met speculoospasta en mandarijntjes aan. Niet samen, welteverstaan! Een hamburger met rundsvlees en speculoospasta, zou het iets voor jou zijn? Of een kipburger met mandarijntjes en andalousesaus. Voor friturist Giovanni is […] Het bericht Frituur serveert hamburgers met speculoospasta en mandarijn verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zo maak je in een handomdraai een ‘speculooslasagne’ (22/05/2020 - Metro)

Dankzij de lockdown hebben heel wat mensen hun innerlijke meesterbakker ontdekt, mits ze natuurlijk de benodigde ingrediënten nog in de winkel konden vinden. Maar je kan ook dessertjes maken waarvoor je niet koortsachtig op zoek moet gaan naar het laatste pak bloem, zoals de ‘Lotus Biscoff lasagne’. Eenvoudig én lekker. De Australische food blogger Walla […] Het bericht Zo maak je in een handomdraai een ‘speculooslasagne’ verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. McDonald’s: “Er zitten geen kunstmatige toevoegingen meer in onze burgers” (27/09/2018 - Metro)

De zeven klassieke hamburgers van McDonald’s die in de Verenigde Staten verkocht worden, bevatten geen kunstmatige bewaarmiddelen, smaak- en kleurstoffen meer. Dat heeft de fastfoodketen laten weten. “Het is een gevolg van de toegenomen interesse van onze klanten in de kwaliteit en oorsprong van onze ingrediënten”, aldus het bedrijf. McDonald’s heeft in zeven van zijn […] Het bericht McDonald’s: “Er zitten geen kunstmatige toevoegingen meer in onze burgers” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Ook frituur Enjoy Life gaat op slot: “Nog net verse hamburgers geleverd” (19/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Dat de impact van de sluiting van de twee scholen ver uitdijt, ondervinden ze ook aan den lijve bij frituur Enjoy Life in Aartselaar. De dochter van de zaakvoerster loopt school in Sint-Jozef, dus ook haar mama en mama’s partner moeten in quarantaine. “De slager had net nog vers stoofvlees en hamburgers geleverd.” [naar artikel]


4. Frituur-café serveert vanaf nu ook bierbrood met friet: “Moesjke was koosnaam van oma” (09/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Overdag een frituur, ’s avonds een café en sinds kort ook brouwer. Uitbater Chris Claes van frituur-café ’t Frit Pintje op Het Herent zit niet stil. In de frituur kan je vanaf nu ook een belegd bierbrood bestellen, een creatie van bevriende bakker Thomas Hamblok met het bier Moesjke blond. [naar artikel]


5. KIJK. Verrassing van formaat: prins William serveert voor één dag hamburgers in foodtruck (31/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het is even schrikken wanneer een prins je plots een hamburger serveert. Het overkwam enkele mensen in Londen. Voor één dag werkte prins William (41) namelijk in een foodtruck. Daar hielp hij met het maken en opdienen van de Earthshot-burgers. Dat zijn burgers met een kleine ecologische voetafdruk. Zo zijn de dozen van de hamburgers gemaakt van zeewier. De prins van Wales legde het allemaal duidelijk uit aan de klanten, maar zij keken vooral met open mond naar de persoon die voor hen stond. [naar artikel]


6. Na stunt met chocoladesaus lanceert frituur héél speciale hamburgers: wij deden een smaaktest (05/07/2018 - Gazet van Antwerpen)

Giovanni Van Thielen van frituur Den Heiberg staat in zijn dorp Itegem (Heist-op-den-Berg) bekend als de friturist die Vlaanderen liet kennismaken met frietjes in chocoladesaus. Nu heeft hij een nieuwe hamburgerlijn met niet-alledaagse ingrediënten. [naar artikel]


7. Voor de durvers: Lanakense frituur serveert frieten met Nutella (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)

In de Lanakense frituur Het Frit-Burgerke bestel je voortaan niet enkel meer frietjes met de traditionele sauzen, maar ook een ‘kleintje met Nutella’. Frietjes met de bekende chocopasta, dat lees je goed. [naar artikel]


8. Daarom is dit de lekkerste speculoospasta voor op je boterham (13/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Chocolatier Dominique Persoone proeft tien speculoospasta’s. Wat hij verwacht is veel suiker, wat hij hoopt is een zachte smeerbare pasta met een echte, volle speculoossmaak. Het eerste klopt, naar het tweede is het zoeken. [naar artikel]


9. Frituur die blauwe mayonaise serveert, viert 50ste verjaardag: “Die maken, dat was toch makkelijker gezegd dan gedaan” (14/02/2024 - Het Nieuwsblad)

De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren ze hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]


10. Lotus roept speculoospasta terug wegens “mogelijke metaaldeeltjes” (02/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Lotus Bakeries roept een partij ‘Lotus Crunchy Speculoospasta’ terug, omdat de smeerpasta mogelijk kleine metaaldeeltjes bevat. Dat meldt de producent donderdag. Het gaat om potten die in januari en februari 2017 zijn verkocht, met houdbaarheidsdata in februari en maart 2018. Lotus Bakeries raadt mensen die zo’n pot speculoospasta in huis hebben aan om de pasta niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. [naar artikel]


11. Frituur dat blauwe mayonaise serveert, viert 50ste verjaardag: “Die maken, dat was toch makkelijker gezegd dan gedaan” (14/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren de uitbaters hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]


12. Frituur Lily serveert eten voor kampioenen. Of was het toch Delhaize? (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Locatie is alles, zeker als het over reclame gaat. En dan is deze locatie - in combinatie met het thema - misschien niet zo goed gekozen. “Eet als een kampioen”, schreeuwt het bord boven Frituur Lily aan de Vlaamsekaai in Gent. Goed voor een glimlach bij de oplettende passanten. [naar artikel]


13. Takeaway tip: in Diepenbeekse frituur eet je een vegan hamburger, boulet én zelfs stoofvlees (16/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Lekkere vegan frituursnacks zoals een boulet, hamburger of stoofvlees: ze zijn amper te vinden in de meeste frituren. Frituur Lutselus in Diepenbeek maakte er komaf mee en serveert tal van plantaardige snacks. Ze startten onlangs ook met een vegan foodtruck die op vraag tot bij jou komt. [naar artikel]


14. Getest | Speculoospasta: het huismerk is ook van Lotus (en even lekker) (28/03/2023 - De Standaard)

Liefst vier merken zijn qua smaak niet te onderscheiden van de echte Lotus speculoospasta. Dat blijkt uit deze test door Dominique Persoone. Opmerkelijk: zeker drie van die huismerken rollen uit de fabriek van lotus Bakeries. [naar artikel]


15. Wij testen speculoospasta’s van huismerken en doen opvallende ontdekking: “Bij Lotus zullen ze vloeken als ze dit lezen” (28/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar een plan B. Topchocolatier Dominique Persoone stak zijn mes diep in zeven verschillende potten speculoospasta van huismerken. Daarbij deed hij een opvallende ontdekking. Een bommetje in de wereld van de speculoospasta zelfs. “Bij Lotus zullen ze vloeken wanneer ze dit artikel lezen”, zegt retailexpert Gino Van Ossel. [naar artikel]


16. Hamburgers eten à volonté? In deze Belgische restaurants kan het (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eet jij graag hamburgers? De Belgische keten Be Burger heeft zopas 'Crazy monday' gelanceerd: op maandag eet je daar hamburgers à volonté. [naar artikel]


17. Lotus roept speculoospasta terug (02/03/2017 - De Tijd)

17:01 Lotus Bakeries roept een partij 'Lotus Crunchy Speculoospasta' terug, omdat de smeerpasta mogelijk kleine metaaldeeltjes bevat. [naar artikel]


18. Met dit geniaal trucje scoor je tien gratis hamburgers bij McDonald’s (10/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Twee Australische tieners gingen aan de haal met gratis elf hamburgers door een foutje in de elektronische bestelzuilen van een McDonald’s uit te buiten. De vrienden plaatsten een ongebruikelijke bestelling - tien hamburgers van een dollar zonder vlees ertussen en een gewone hamburger met vlees - die hen twaalf dollar zou kosten. Door de tien hamburgers vleesloos te maken, krijgen ze echter een korting die hoger is dan het aankoopbedrag. Resultaat: elf hamburgers voor de ronde som van nul dollar. [naar artikel]


19. Opnieuw Limburgse frituur verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’ (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Frituur Frietboetiek in Meeuwen is, net zoals in 2014, verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’. Uitbaters Ronny en Peggy ontvingen hun prijs dinsdagmiddag uit de handen van televisiepresentator Peter Van Asbroeck. [naar artikel]


20. De Frietketel in Gent is de Beste Frituur van Vlaanderen (03/06/2017 - Het Nieuwsblad)

Vlaanderen heeft zijn beste frituur: De Frietketel in Gent. Vanwege de lekkere frietjes, maar al net zo hard omdat Koen Aneca (47) zelf zijn stoofvlees, garnaalkroketten, vegetarische hamburgers en tartaar maakt. “Beroepseer”, zegt hij. “Een bakker met de nodige trots kan het niet maken om zijn sandwichen en bladerdeeg in te kopen. Ik kan het voor mezelf niet maken om stoofvlees uit een pot te serveren.” [naar artikel]


21. Naald aangetroffen in mandarijn in dienstencentrum (10/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

In het dienstencentrum Den Abeel in Mechelen is woensdag een naald in een mandarijn aangetroffen. Dat meldt de Lokale Politie Mechelen-Willebroek, die rond het middaguur de melding binnenkreeg. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!