Het Belgische merk Bicky, bekend van de Bicky Burger, lanceert een gloednieuwe burger: de Bicky Fish, een hamburger met een gepaneerde burger van... [naar artikel]
De zomer is in volle gang en dat betekent dat we onze honger weer kunnen stillen en onze dorst kunnen laven bij de vele foodtruckfestivals. Geen... [naar artikel]
Het Belgische merk Bicky, bij frituurliefhebbers vooral bekend van de Bicky Burger, komt met iets nieuws: de Bicky Fish, een hamburger met een gepaneerd stukje koolvis tussen. [naar artikel]
Streetfood van een vroegere sterrenchef? Even Danny Vanderhoven bellen. De Lanakenaar richtte StreetFood Deluxe op en bezorgt je een snelle hap aan huis, van hamburgers en hotdogs tot Chinese knoedels. [naar artikel]
Waarom we zot zijn van streetfood? Het is lekker, verrassend en roept een vakantiegevoel op. Dat begreep ook Fabio Istoczak. Na Rauw opende hij in Hasselt Blend by Rauw, waar streetfood en Amerikaanse barbecue gemixt worden. [naar artikel]
Zowat een half jaar geleden openden Alessio Saia (33) en Tom Robyns (43) in hartje Genk restaurant Cuinesse. Zij serveren er vooral vis- en vleesfondue en streetfood in een gepimpte versie. [naar artikel]
Eeuwenlang was een hostie het enige wat je over de tong kreeg in een kerk. Dat is verleden tijd: in de Sint-Barbarakerk in Diest kan je terecht voor streetfood met een twist. Dragen de inktvistentakels of de 24 uur lang gegaarde taco onze zegen weg? [naar artikel]
De luisteraars van Topradio hebben 'How Much Is The Fish' van Scooter verkozen tot het ultieme muzikale guilty pleasure. De Duitsers prijken [naar artikel]
Genk-fan Leonardo Cinus wil dat de supporters van Liverpool zich thuis voelen in Genk. Daarom heeft hij in zijn restaurant Soul Kitchen in de Stationstraat uitzonderlijk fish-and-chips op de menukaart gezet. “Daarnaast ga ik ook bangers-and-mash, een ander typisch Engels gerecht, met puree en worst, en hamburgers op de kaart zetten”, vertelt Cinus. [naar artikel]
Na jarenlange horeca-ervaring is Urban Foods van Lennart en Patrick De Bolle geboren uit een passie voor kwalitatief, lekker eten én een liefde voor Amerikaans en Mexicaans streetfood. [naar artikel]
Slecht nieuws voor de fan van alternatieve mode. Fish & Chips in de Kammenstraat sluit definitief de deuren. Mode-ondernemer Dieter Deceuninck werkte aan een doorstart, maar volgens hem wou de verhuurder niet meer. “Jammer genoeg is het niet gelukt, een spijtige zaak.” Er komt nu een uitverkoop in een tijdelijke winkel ‘Fish & Chips, The Last Ride’. [naar artikel]
Streetfood valt niet meer weg te denken, maar in veel zaakjes blijft het nog beperkt tot burgers en hotdogs. Niet zo bij Amigos op het Hasseltse Dusartplein, de droom van twee jeugdvrienden. Zij haalden de mosterd - of jalapeño? - recht uit Mexico. [naar artikel]
Slecht nieuws voor de Antwerpse hippe kledingwinkel Fish&Chips: het moederbedrijf Men at Work heeft ook in België de boeken neergelegd. Dinsdag wordt meer duidelijkheid verwacht. [naar artikel]
Het is definitief over en uit voor Fish & Chips. De Antwerpse modezaak werd aanvankelijk nog overgenomen, maar een dispuut met de verhuurder van... [naar artikel]
Nu de prijzen van vis, olie, bloem en aardappelen de pan uit swingen als gevolg van de oorlog in Oekraïne, wordt het steeds moeilijker voor Britse fish-and-chips-restaurants om de gefrituurde specialiteit te blijven aanbieden. Volgens beroepsvereniging National Federation of Fish Friers (NFFF) is de kans reëel dat één op de drie zaken dit jaar de deuren moet sluiten. [naar artikel]
De zomer is in volle gang en dat betekent dat we onze honger weer kunnen stillen en onze dorst kunnen laven bij de vele foodtruckfestivals. Geen... [naar artikel]
De Canadese schaatser Graeme Fish doet volgende maand niet mee aan het WK afstanden in Heerenveen. De 23-jarige Fish is de regerend wereldkampioen op de 10 kilometer en bovendien houder van het wereldrecord. [naar artikel]
Het visrestaurant Mediterranean Fish Resto op de Hoevenzavellaan in Genk moet sluiten wegens overlast en aanhoudende inbreuken op de sociale wetgeving en voedselveiligheid. [naar artikel]
De hamburgerketen Ellis Gourmet Burger in Brussel maakte een filmpje waarin ze klanten beetnemen. De restaurantbezoekers krijgen bewust een foute bestelling voorgeschoteld, de ober ‘vergist’ zich van drankje. Daarna geven ze hen een plantaardige burger in plaats van een burger met vlees. De klanten merken het verschil niet op. Deze stunt werd gedaan om reclame te maken voor de nieuwe burger: The Beyond Burger. [naar artikel]
Vandaag is het World Fish and Chips day. De ideale gelegenheid om de typisch Britse afhaalmaaltijd die bestaat uit gefrituurde vis in combinatie met dikke frieten op het menu te zetten. Vanwaar komt die fastfood-traditie eigenlijk? En hoe maak je het gerecht lekker klaar? Wie in echte Engeland-stijl van het gerecht wil genieten, doet dat met het geheime recept dat Darren McGrady, de ex-chefkok van de Britse koninklijke familie, in een online video deelt. [naar artikel]
Vandaag is het World Fish and Chips day. De ideale gelegenheid om de typisch Britse afhaalmaaltijd die bestaat uit gefrituurde vis in combinatie met dikke frieten op het menu te zetten. Vanwaar komt die fastfood-traditie eigenlijk? En hoe maak je het gerecht lekker klaar? Wie in echte Engeland-stijl van het gerecht wil genieten, doet dat met het geheime recept dat Darren McGrady, de ex-chef-kok van de Britse koninklijke familie, in een online video deelt. [naar artikel]
Zijn de Belgische vestigingen van Men At Work en Fish & Chips gered? Mogelijk wel. De curatoren kondigen alvast aan dat een princiepsakkoord is ondertekend met een kandidaat-overnemer. Het personeel is intussen ontslagen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.