De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Beerschot Wilrijk doorgelicht. Deel 2: het middenveld

Gazet van Antwerpen

01/08/2018 - 12:26

Zondag 5 augustus begint Beerschot Wilrijk in Tubeke aan zijn tweede seizoen in 1B. Het verdriet na de verloren promotiefinale tegen Cercle Brugge heeft plaatsgemaakt voor vernieuwde hoop op promotie naar 1A. Net als vorig seizoen is Beerschot Wilrijk absoluut niet de topfavoriet in deze onvoorspelbare reeks, maar er waait wel een nieuwe wind door het Kiel. Met een gloednieuwe technische staf en een pak nieuwe spelers wil de club de strijd aangaan met KV Mechelen en OH Leuven. Deze week overlopen we elke linie van het ‘new look’ Beerschot Wilrijk. Vandaag: het middenveld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Beerschot Wilrijk doorgelicht. Deel 3: de aanval (02/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Zondag 5 augustus begint Beerschot Wilrijk in Tubeke aanzijn tweede seizoen in 1B. Het verdriet na de verloren promotiefinale tegen Cercle Brugge heeft plaatsgemaakt voor vernieuwde hoop op promotie naar 1A. Net als vorig seizoen is Beerschot Wilrijk absoluut niet de topfavoriet in deze onvoorspelbare reeks, maar er waait wel een nieuwe wind door het Kiel. Met een gloednieuwe technische staf en een pak nieuwe spelers wil de club de strijd aangaan met KV Mechelen en OH Leuven. Deze week overlopen we elke linie van het ‘new look’ Beerschot Wilrijk. Vandaag: de aanval.
  [naar artikel]
 2. Hoofdaandeelhouder KV Mechelen reageert op uithaal Beerschot Wilrijk-top: “Wij weten dat we onschuldig zijn” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De aanloop naar de beslissende return tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk verliep tot donderdag in een opvallend gemoedelijke sfeer. Tot Beerschot Wilrijk-topman Francis Vrancken in deze krant zei dat hij “zeker” was dat Beerschot Wilrijk naar 1A gaat.
  [naar artikel]
 3. Beerschot Wilrijk is periodekampioen. Wat nu? (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Door de overwinning van Beerschot Wilrijk bij Union en de nederlaag van OH Leuven heeft Beerschot Wilrijk de eerste periode in de Proximus League gewonnen. Maar wat houdt dat in?
  [naar artikel]
 4. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 5. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 6. Storm bezorgt OHL in minuut 96 puntje tegen Beerschot Wilrijk (24/09/2017 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk had lang uitzicht op 3 punten in Leuven, maar Storm maakte diep in de extra tijd nog de 1-1. Beerschot Wilrijk blijft leider in 1B met 15 op 21, OHL is 4e met 10 punten.
  [naar artikel]
 7. Beerschot-Wilrijk heet voortaan officieel Beerschot, maar de naamsverandering is nog niet volledig: “Aparte aanvraag” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de naamsverandering van Beerschot-Wilrijk naar Beerschot goedgekeurd. Dat maakten de Ratten vrijdag bekend op hun website. De volledige naam van het stamnummer 13 luidt nu: Beerschot Voetbalclub Antwerpen (VA).
  [naar artikel]
 8. LIVE (18u): Houdt Beerschot-Wilrijk Lokeren van zes op zes? (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk - Lokeren Aftrap: 18u Olympisch Stadion Lokeren won eerste wedstrijd, Beerschot-Wilrijk speelde gelijk
  [naar artikel]
 9. ‘Aanwinst’ Ernest Nfor alweer weg bij Beerschot Wilrijk (20/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Onverwacht transfernieuws bij Beerschot Wilrijk met het vertrek van Ernest Nfor. Half juli tekende de aanvaller nog een tweejarig contract bij Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 10. Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk (09/09/2018 - Metro)
  KSV Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van eerste klasse B met 2-1 gewonnen van Beerschot Wilrijk. De West-Vlamingen tellen zo net als hun opponenten van zondag 6 op 15. voor Beerschot Wilrijk was het de eerste nederlaag van het seizoen. Roeselare kwam op een dubbele voorsprong na een owngoal van Joren Dom (14.) en Saviour Godwin (66.). Ondanks de late aansluitingstreffer van Marius Noubissi (85.) keerde Beerschot Wilrijk met lege handen terug naar het Kiel. In de stand van de eerste periode telt Roeselare nu net als Beerschot Wilrijk, KV Mechelen en OH Leuven 6 punten, op 4 punten van leider Westerlo. Lommel SK is tweede met 9 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Beerschot-Wilrijk nu toch deels in Saudische handen: "We willen er een sterke Pro League-club van maken" (06/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drie weken nadat bouwbedrijf DCA Beerschot Wilrijk overnam, verkoopt de Kempense firma een substantieel deel van de clubaandelen aan de Saudische...
  [naar artikel]
 12. Spelersbeoordelingen Beerschot Wilrijk: uitblinkers in de defensie (18/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Net als in de eerste periode won Beerschot Wilrijk het duel in het Kuipke tegen Westerlo met 1-2. Ook nu zette de Mannekes een 1-0 achterstand recht, in een wedstrijd die pas na een uur spelen echt op gang kwam. Zo mist Beerschot Wilrijk de start van de tweede periode niet. Dit zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 13. Prachtgoal van Swinkels helpt Beerschot Wilrijk aan thuiszege (27/01/2018 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk heeft zijn eerste thuisoverwinning in 2018 geboekt. Tegen Tubeke werd het 1-0. In het klassement van de tweede periode blijft Beerschot 4e.
  [naar artikel]
 14. LIVE. Duel tussen de leiders Roeselare en Beerschot Wilrijk in 1B (01/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de vierde speeldag in 1B staat er al een echte topper op het programma. Vanavond nemen de twee leiders - Roeselare en Beerschot Wilrijk - het tegen elkaar op. Voor Beerschot Wilrijk in de eerste plaats een interessante test om te weten hoe hoog het dit seizoen mag mikken.
  [naar artikel]
 15. Beerschot Wilrijk annuleert galanacht na overlijden algemeen directeur (13/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk heeft beslist om ‘De Nacht van Beerschot Wilrijk’ van komende vrijdag te annuleren. De Kielse club doet dat na het tragische overlijden van hun algemeen directeur Marc Steenackers.
  [naar artikel]
 16. Meer dan alleen die gouden driehoek op het middenveld, maar ook geen wereldploeg: de verwachte elf van Kroatië doorgelicht (01/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat de Rode Duivels het Kroatische middenveld moeten vrezen, dat weten we al. Maar wie zijn de andere Kroaten die het straks opnemen in het cruciale WK-duel tegen de Belgen en wat zijn hun kwaliteiten? Hieronder de verwachte elf van Kroatië doorgelicht: van een gemaskerde golden boy in de verdediging tot een oude bekende uit de Belgische competitie.
  [naar artikel]
 17. Voorzitter Beerschot Wilrijk: "Tot onze verbazing was er geen net" (07/01/2018 - Sporza)
  De gebeurtenissen naast het veld tijdens Lierse-Beerschot Wilrijk blijven de gemoederen bedaren. "Wij veroordelen als club elke vorm van geweld", zegt Eric Roef, voorzitter van Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 18. LIVE. Komt Beerschot Wilrijk fris uit de winterstop? (14/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk kon enkele weken geleden met een erg goed gevoel de winterstop ingaan. De Mannekens zetten een indrukwekkende zegereeks neer en staan nu al negen punten los van de tweede in de stand, Deinze. Vanavond krijgt Beerschot Wilrijk het bezoek van Dender. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 20u00.
  [naar artikel]
 19. Beerschot Wilrijk niet langer alleen leider na gelijkspel bij Union (16/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk en Union hebben de punten gedeeld op de laatste match van de vijfde speeldag. in het Joseph Marien-stadion van Union werd het 1-1. Zo klimt KV Mechelen, dat vrijdag al won bij OHL, naast Beerschot Wilrijk op kop. Voor de Ratten scoorde Dante Vanzeir de gelijkmaker, vlak na rust.
  [naar artikel]
 20. Leider Westerlo gaat de boot in tegen Beerschot Wilrijk (29/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Westerlo heeft zaterdag op de achtste speeldag van de Proximus League een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Beerschot Wilrijk. De Ratten kwam in ‘t Kuipje winnen met 1-2. In de stand behoudt Westerlo (13 ptn) voorlopig zijn leidersplaats, Beerschot Wilrijk nadert wel tot op één punt.
  [naar artikel]
 21. Topper in 1B eindigt onbeslist: Union en Beerschot Wilrijk blijven meedoen voor tweede periodetitel (16/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de negentiende speeldag in de Proximus League (1B) hebben Union en Beerschot Wilrijk 1-1 gelijkgespeeld. Door het gelijkspel moet Beerschot Wilrijk KV Mechelen naast zich dulden op kop in de tweede periodestand. Union blijft derde.
  [naar artikel]
 22. Beerschot Wilrijk verliest het pleit tegen Dessel Sport (23/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Zaterdagavond stond de Antwerpse kraker KFCO Beerschot Wilrijk - KFC Dessel Sport op het programma in de 1ste Amateurliga. De tot dan toe ongeslagen Mannekes verloren echter met 1-3. Herbeleef hieronder de partij. Stand: Beerschot Wilrijk - Dessel Sport: 1-3.
  [naar artikel]
 23. Beerschot Wilrijk verliest het pleit tegen Dessel Sport (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond stond de Antwerpse kraker KFCO Beerschot Wilrijk - KFC Dessel Sport op het programma in de 1ste Amateurliga. De tot dan toe ongeslagen Mannekes verloren echter met 1-3. Herbeleef hieronder de partij. Stand: Beerschot Wilrijk - Dessel Sport: 1-3.
  [naar artikel]
 24. Fred Lenders, architect van Beerschot Wilrijk, stapt onverwacht op uit bestuur (03/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Verrassing bij Beerschot Wilrijk. Donderdagavond nam Fred Lenders (39) ontslag uit het bestuur van de Kielse club. Lenders is de man die vanuit Beerschot de samenwerking met Wilrijk mee op poten zette en die de recente overname door DCA nv mee dirigeerde.
  [naar artikel]
 25. LIVE. Beerschot Wilrijk op zoek naar de zege bij Oosterzonen (26/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk is momenteel erg goed op dreef in de Eerste Amateurreeks. Na twaalf speeldagen staan de Mannekes al vier punten los van de tweede Dessel Sport. Vanavond trekt Beerschot Wilrijk naar de Kempen, waar het Oosterzonen bekampt. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 20u00.
  [naar artikel]
 26. LIVE. Beerschot Wilrijk op zoek naar een driepunter bij Union (04/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Na de thuiszege tegen Tubeke, moet Beerschot Wilrijk op bezoek bij Union. De tweede periodetitel zit er zo goed als zeker niet meer in, maar wat wel nog op het spel staat is de eerste plaats in het algemene klassement en dus voordeel in de finalewedstrijden van 1B. Volg Union - Beerschot Wilrijk hier live vanaf 16 uur.
  [naar artikel]
 27. Co-eigenaar van Sheffield United heeft akkoord om mee te investeren in Beerschot Wilrijk (06/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Groot nieuws voor Beerschot Wilrijk. De tweedeklasser krijgt naast DCA ook prins Abdullah, de co-eigenaar van Sheffield United, erbij om de club sportief en financieel uit te bouwen. Daarover bereikten beide partijen een principeakkoord, lezen we op de site van Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 28. Beerschot Wilrijk heeft bijna eerste winteraanwinst beet (18/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk staat op het punt om een eerste wintertransfer te realiseren. De Kameroener Patrick Steve Loa Loa (19) heeft al een persoonlijk akkoord met de club, maar Beerschot Wilrijk moet nog tot een overeenkomst komen met zijn huidige club, het Tunesische Union Sportive de Ben Guerdane.
  [naar artikel]
 29. LIVE. Beerschot Wilrijk kruist de degens met Hasselt (03/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk staat er na dertien wedstrijden al erg goed voor in de eerste amateurreeks. De Antwerpenaars hebben met 34 punten al zeven punten voorsprong op eerste achtervolger Dessel Sport. Beerschot Wilrijk ontvangt middenmoter Sporting Hasselt en breit hopelijk een verlengstuk aan de succesreeks.
  [naar artikel]
 30. Bij Beerschot Wilrijk is er geen twijfel: “100 procent zéker dat we naar 1A gaan” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Francis Vrancken - mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk - en zijn rechterhand Luc Neefs - die eveneens in het clubbestuur zit - schijnen het wel héél zeker te weten: “Beerschot Wilrijk speelt volgend seizoen in 1A. Hopelijk krijgen we het zaterdag al voor elkaar. Lukt dat niet, dan zal het via het dossier ‘Propere Handen’ en de groene tafel gebeuren.”
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Agenten houden hooligans tegen tijdens match Beerschot Wilrijk (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijd tussen Dender en Beerschot Wilrijk werd zaterdagavond op het eind even stilgelegd. Hooligans van Helmond Sport verlieten hun vak en daagden de Kielse supporters uit. Een vijftiental relschoppers probeerden ook tot bij het Beerschot Wilrijk-vak te raken, maar twee meegereisde 'spotters' van de Antwerpse politie en een derde agent konden dat verhinderen.
  [naar artikel]
 32. Bij Beerschot Wilrijk is er geen twijfel: “100 procent zeker dat we naar 1A gaan” (14/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Francis Vrancken - mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk - en zijn rechterhand Luc Neefs - die eveneens in het clubbestuur zit - schijnen het wel héél zeker te weten: “Beerschot Wilrijk speelt volgend seizoen in 1A. Hopelijk krijgen we het zaterdag al voor elkaar. Lukt dat niet, dan zal het via het dossier ‘Propere Handen’ en de groene tafel gebeuren.”
  [naar artikel]
 33. Beerschot Wilrijk neemt middenvelder over van Zulte Waregem (02/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een week na de transfer van Karim Essikal heeft KFCO Beerschot Wilrijk haar tweede versterking beet: ook Charni Ekangamene komt over van Zulte Waregem en tekent een contract voor een jaar met optie op een extra jaar. Dat meldt Beerschot Wilrijk vrijdag op zijn website.
  [naar artikel]
 34. LIVE. Kan Beerschot Wilrijk stunten en doorstoten naar kwartfinale? (04/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk neemt het vanavond op tegen AA Gent in de achtste finale van de Croky Cup. De Ratten namen in de vorige ronde revanche tegen Cercle Brugge voor de verloren promotiestrijd, maar vanavond belooft andere koek te worden. Al treft Beerschot Wilrijk AA Gent op een ideaal moment, de Buffalo's konden al drie matchen op een rij niet meer winnen... Kan Beerschot Wilrijk stunten en zich bij de laatste acht scharen? Volg het hier LIVE vanaf 20u45!
  [naar artikel]
 35. Beerschot Wilrijk wint ruim van Lommel en leidt opnieuw in tweede periode (22/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft zaterdag op de twintigste speeldag van de Proximus League met 3-0 van Lommel SK gewonnen. Door die zege is Beerschot Wilrijk opnieuw leider in de tweede periode, met evenveel punten als KV Mechelen.
  [naar artikel]
 36. Francis Vrancken, eigenaar van Beerschot Wilrijk: “1A komt nu wel erg dichtbij” (23/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het ziet er naar uit dat Francis Vrancken, eigenaar van Beerschot Wilrijk, na zijn uitspraken van enkele weken geleden, dan toch gelijk zal krijgen. “Beerschot Wilrijk staat nu wel erg dichtbij 1A.”
  [naar artikel]
 37. Jan Van den Bergh tekent voor drie jaar bij AA Gent (maar doet seizoen uit bij Beerschot Wilrijk) (03/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  AA Gent heeft zich met het oog op volgend seizoen versterkt met Jan Van den Bergh. De 24-jarige centrale verdediger van Beerschot Wilrijk tekende een contract voor drie seizoenen bij de Buffalo’s. Van den Bergh is na dit seizoen einde contract en verlaat Beerschot Wilrijk dus transfervrij. Gent wou Van den Bergh liever meteen aantrekken, maar dat zag Beerschot Wilrijk niet zitten.
  [naar artikel]
 38. Beerschot Wilrijk nieuwe leider na winst tegen ASV Geel (08/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk heeft zijn thuiswedstrijd tegen ASV Geel in de Eerste Klasse Amateurs gewonnen met 2-0. In een entertainende wedstrijd zorgden Losada en Boualouali voor de doelpunten. Na een onderhoudende wedstrijd pakt Beerschot Wilrijk zo 16 op 18 en is het alleen leider in het klassement.
  [naar artikel]
 39. Beerschot Wilrijk riskeert geldboete na proces-verbaal van stadsbestuur (01/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk bekampte zaterdag nog de Nederlandse voetbalclub FC Eindhoven op het Kiel in een vriendschappelijke wedstrijd, maar die match krijgt mogelijk nog een staartje. De stad Antwerpen heeft een proces-verbaal opgesteld tegen de Antwerpse voetbalclub, omdat Beerschot Wilrijk weigerde om het protocolakkoord te ondertekenen. Dat meldt ATV.
  [naar artikel]
 40. Placca zorgt in zijn eentje voor winst Beerschot-Wilrijk tegen Westerlo (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het play-off 2 duel tussen 1B-clubs Beerschot-Wilrijk en Westerlo trok de thuisploeg aan het langste eind. Dé grote man bij Beerschot was Fessou...
  [naar artikel]
 41. Beerschot Wilrijk ontrolt nieuwe structuur: 50% DCA, 50% Saudisch (27/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een volledig vernieuwde technische staf, twaalf nieuwe spelers en een andere veldbezetting. Op sportief vlak onderging KFCO Beerschot Wilrijk in het tussenseizoen een ware metamorfose. Maar ook in de bestuurskamer is er heel wat veranderd. De club vond dat het vzw-statuut met een vrijwilligersstructuur onvoldoende werkbaar was en richtte in juni een naamloze vennootschap op: de N.V. KFCO Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 42. Bedrijf van Luciano D’Onofrio bewaakt Beerschot Wilrijk (29/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclub Beerschot Wilrijk doet sinds kort een beroep op Protection Unit Flanders, een bewakingsbedrijf dat in handen is van Luciano D’Onofrio, de sportief directeur van rivaal Royal Antwerp FC. Protection Unit zal bij Beerschot Wilrijk instaan voor de ­bewaking van de loges en de vipruimtes.
  [naar artikel]
 43. LIVE. Beerschot Wilrijk wil nieuwe naam en clublogo opluisteren met zege (18/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zeg niet langer Beerschot Wilrijk, maar zeg Beerschot. Zoals u al in de weekendeditie van Gazet van Antwerpen kon lezen, schrappen de Kielse Ratten 'Wilrijk' uit hun clubnaam en stellen ze zaterdagavond hun nieuwe clublogo voor aan de fans. Er moet natuurlijk ook nog gevoetbald worden. In het Olympisch Stadion ontvangt het nieuwe Beerschot de kustboys van KV Oostende. Volg hieronder vanaf 20u LIVE of de Mannekes de drie punten kunnen thuishouden.
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Placca zorgt in zijn eentje voor winst Beerschot-Wilrijk tegen Westerlo (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het play-off 2 duel tussen 1B-clubs Beerschot-Wilrijk en Westerlo trok de thuisploeg aan het langste eind. Dé grote man bij Beerschot was Fessou...
  [naar artikel]
 45. Beerschot Wilrijk stelt nieuw clublogo voor (18/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een paars schild met daarin een witte brullende beer, de drie eikeltjes uit het originele embleem en de naam Beerschot prominent aan de bovenzijde. Dat is het nieuwe logo dat het bestuur van wat nu nog even KFCO Beerschot Wilrijk heet, zaterdagavond voorstelde aan de supporters.
  [naar artikel]
 46. Brys na nieuwe nederlaag Beerschot Wilrijk: “Elke fout wordt afgestraft, we moeten hier lessen uit trekken” (18/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk ging woensdagavond voor de tweede keer op vier dagen tijd onderuit. Na de derby tegen Antwerp volgde een 1-3 thuisnederlaag tegen STVV. “Ons gebrek aan efficiëntie speelt ons parten”, vertelde Beerschot Wilrijk-coach Marc Brys na afloop.
  [naar artikel]
 47. Eén goede hoekschop volstaat voor Beerschot Wilrijk om Malinwa te vloeren (14/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Met Beerschot Wilrijk – KV Mechelen stond de eerste topper die naam waardig op het programma in 1B. De twee zelfverklaarde titelfavorieten begonnen het seizoen met een tegenvallende 6 op 15 en hadden een overwinning nodig om het vertrouwen op te krikken en de kansen op de eerste periodetitel gaaf te houden. Beerschot Wilrijk sloeg toe in het slotkwartier en duwt KV Mechelen zo opnieuw in een kleine crisis.
  [naar artikel]
 48. Dessel - Beerschot Wilrijk: Tickets voor bezoekers uitverkocht (12/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Er vertrekt zaterdagavond een hele stoet paars-witte supporters voor de titelmatch Dessel Sport - Beerschot Wilrijk. De Kempense club stelde 1.200 tickets ter beschikking voor de supporters van FCO Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 49. Beerschot Wilrijk stelt nu al zevende aanwinst voor: Grégory Grisez (30/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk neemt Grégory Grisez over van Roeselare. De verliezende finalist van de promotiefinale in de Proximus League geeft de 28-jarige linkervleugelverdediger uit La Louvière een contract van twee seizoenen met optie op een derde. Het is al de zevende zomeraanwinst voor Beerschot Wilrijk, dat de transfer aankondigde op zijn website.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy