Zomerse temperaturen en lekkere ijsjes, het is een match made in heaven. Helaas bevatten die lekkernijen vaak veel calorieën en verder weinig goeds voor je gezondheid. Maar wat als het beter kan? Met een paar ingrediënten kan je namelijk zowel lekkere als gezonde ijsjes maken. Dit zijn onze 5 favoriete recepten. [naar artikel]
Op warme zomerdagen zijn ijsjes een must! Deze ijsjes maak je makkelijk zelf, zonder ijsmachine en met slechts twee ingrediënten. Twee bolletjes alstublieft! [naar artikel]
Of je nu nog een paar vakantiekilo's kwijt wil, je darmen weer rust wil gunnen na de ijsjes en lekkernijen van de zomer of gewoon een gezonde [naar artikel]
IJsjes zorgen voor een heerlijke verfrissing op warme dagen. Maar waar moet je op letten als je je kind een ijsje wil geven, gelet op de voedingswaarde van het lekkers? “Af en toe een ijsje kan geen kwaad, zolang je kind ook een gezonde portie fruit, groenten, zuivel en/of granen eetâ€, zegt diëtiste Sanne Mouha. Zij beoordeelt 10 soorten ijsjes uit de supermarkt. Het finale verdict komt van ons 8-jarige jurylid Lucie-Lou. [naar artikel]
Zomer en ijsjes, een combinatie uit de duizend. Maar, helaas bevatten die lekkernijen veel kilocalorieën en verder weinig goeds voor je [naar artikel]
Met watermeloen, kiwi's en limoen maak jij dit gezond en lekker tussendoortje. Leuk om na de eerste schooldagen weer even de warme zomerdagen terug te halen. [naar artikel]
Het Amerikaanse topmodel Karlie Kloss (23) lust wel eens een gezonde variant van een klassieke pannenkoek en legt in een video op haar eigen YouTube-kanaal ‘Klossy’ uit hoe ze de snacks maakt. Voor haar recept heeft ze slechts drie ingrediënten nodig: een ei , een banaan en een handvol haver. [naar artikel]
Jammer dat ijsjes zulke caloriebommetjes zijn. Al hoeft dat niet per se zo te zijn: Oppo kreeg als eerste ijsmerk de toestemming van Europa om zich... [naar artikel]
“Instagrammable ijsjes”, zo omschrijft zaakvoerster Harue Koyama (37) de ijsjes en frisco’s die ze vanaf zaterdag verkoopt op de winkelpromenade van Quartier Bleu in Hasselt. “IJsjes met bladgoud bedekt maar wel één voor één super speciaal.” [naar artikel]
Misleidende verpakkingen, ontbrekende ingrediënten en een hoop additieven. Consumentenorganisatie Test Aankoop klaagt de opmars van ‘fake food’ aan, voeding waarin traditionele ingrediënten vervangen zijn door goedkopere alternatieven. “Laat je niet misleiden en lees goed het etiket.” [naar artikel]
Een ijssalon in Taiwan is enorm populair geworden nadat beelden van hun opmerkelijke ijsjes de wereld rond gingen via sociale media. De ijsjes zien eruit als puppy’s en zijn bijna net een tikkeltje te realistisch om er een lepel in te steken. Het ijssalon spendeert ongeveer vijf uur om een ‘puppy’ vorm te geven en kan er maar een honderdtal per dag maken. Er zijn echter heel wat gegadigden die de ijsjes willen verorberen, waardoor de patissiers de vraag naar de ‘puppy ijsjes’ amper kunnen bijhouden [naar artikel]
Meesterpatissier Joost Arijs van de gelijknamige zaak in Gent proeft 10 nieuwigheden op het gebied van ijsjes. Hij hoopt vooral kwaliteit en echte vanille te proeven maar merkt al snel dat heel wat producenten zich op glad ijs begeven. [naar artikel]
Emma’s kitchen is een nieuw fastfoodconcept dat focust op verse en gezonde voeding. Een goede selectie maken van de beste ingrediënten en die vervolgens samenstellen tot evenwichtige en gezonde gerechten die bovendien binnen de drie minuten geserveerd kunnen worden. Emma’s Kitchen bevindt zich in de Groendaalstraat 12 en opent morgen zijn deuren. [naar artikel]
Bloedhete temperaturen en lekkere ijsjes, het is een match made in heaven. Helaas bevatten die lekkernijen vaak veel calorieën en verder weinig... [naar artikel]
Unilever, het moederbedrijf van merken als Zwitsal, Dove maar ook de Ola-ijsjes, stopt met reclame gericht op jonge kinderen. Concreet betekent dit dat ze minder cartoonfiguren op hun verpakking zullen zetten. Enkel "gezonde" producten zullen nog gepromoot worden bij kinderen onder 12 jaar. [naar artikel]
Meesterpatissier Joost Arijs van de gelijknamige zaak in Gent proeft 10 nieuwigheden op het gebied van ijsjes. Hij hoopt vooral kwaliteit en echte vanille te proeven maar merkt al snel dat heel wat producenten zich op glad ijs begeven. [naar artikel]
Bij het zonnetje van de afgelopen dagen hoort niet alleen een goed humeur en een degelijke zonnebril maar ook ... een lekker bolletje ijs [naar artikel]
Nicecreams - de gezonde ijsjes die deze zomer trending blijken - zijn natuurlijk ideaal om je lichaam bikiniproof te krijgen of houden. Maar soms [naar artikel]
Frederic Baas (40) heeft al 21 jaar zijn zaak op de hoek van de Lange Steenstraat met de Korte Steenstraat in Kortrijk. IJsjes en wafels verkopen is helemaal zijn ding. Maar als je veertig bent mag je al eens zot doen. “In Japan is een gouden ijsje een hype. Je vindt ijsjes met bladgoud ook in Amerika. Waarom zou het hier niet kunnen?” [naar artikel]
Consumentenwaakhond Test-Aankoop heeft ingrediëntenlijsten van cosmetica en verzorgingsproducten geanalyseerd. Daaruit blijkt dat de meeste veilig zijn, maar dat sommige producten een nefast effect kunnen hebben op onze gezondheid. [naar artikel]
Ze hebben een wereldwijde fanbasis, maar doen deze iconische beautyproducten hun sterrenstatus ook echt eer aan? De NINA-redactie deed de test. [naar artikel]
De zomermaanden brengen vaak heel wat lekkers met zich mee. IJsjes met de kinderen, een glas wijn op een terrasje met de vriendinnen, en [naar artikel]
Het weer mag dan al ietsje mooier zijn, het is helaas nog steeds te vroeg om aan ijsjes te denken. Gelukkig hebben ze daar bij Clinique iets op [naar artikel]
Het is een raadsel waarom niemand het ooit eerder heeft uitgevonden, maar er bestaan tegenwoordig sets om champagne-ijsjes te maken. Het concept is... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.