LIVE. Gent en Zulte Waregem duiken met brilscore de rust in, wél goals in tweede helft?

04/08/2018 - 21:21
"• Gent - Zulte Waregem • Aftrap: 20u30 • Beide ploegen op zoek naar eerste overwinning • Ref: Christof Dierick"

1. Gent heeft genoeg aan sterke eerste helft om te winnen van Zulte Waregem (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

In de Ghelamco Arena stonden AA Gent en Zulte Waregem tegenover elkaar. Gent greep Essevee meteen bij de keel en scoorde al snel. Zulte Waregem... [naar artikel]

2. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Geen 1-5 voor Zulte: VAR keurt doelpunt van Jelle Vossen af (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. De eerste helft kon niet beter verlopen voor de bezoekers. Het stond 0-4 bij de rust. Eupen liet in het begin van de tweede helft een ander gezicht zien en scoorde meteen. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. Club Brugge klopt Zulte Waregem en staat opnieuw tweede (01/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft een tumultueuze wedstrijd tegen Zulte Waregem met 2-1 gewonnen. Blauw-zwart reageerde met flitsend voetbal op een vroege goal van de bezoekers en zette de scheve situatie zo voor de rust nog recht, maar zakte erna weg. Zulte Waregem zag twee goals afgekeurd, Dalsgaard kwam onbegrijpelijk weg met een vliegende tackle onder de neus van de ref. Door de zege springt Club Brugge over AA Gent naar de tweede plek en komt het op vier punten van Anderlecht. [naar artikel]

4. VIDEO: Gent duwt Zulte Waregem nog dieper in de put na zege in het Regenboogstadion (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft met 0-1 gewonnen van Zulte Waregem. Het doelpunt viel al in de eerste helft. Sylla zette de Zulte Waregem-defensie in de wind op de... [naar artikel]

5. Zulte Waregem wisselt bij rust van truitjes: “Daar lag het niet aan” (22/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Opvallend was de vestimentaire wissel van Zulte Waregem aan de rust. Beide ploegen begonnen de match in het rood en wit. Omdat het verschil kennelijk niet altijd duidelijk was, speelde de thuisploeg de tweede helft in het groen. [naar artikel]

6. Balotelli en co hakken Zulte Waregem in de pan (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft niet kunnen stunten in zijn eerste Europa League-wedstrijd. De enige Belgische deelnemer in deze groepsfase verloor in eigen huis met 1-5 van Nice. De Fransen waren vooral voor de rust een maatje te groot en scoorden op twaalf minuten tijd driemaal. Meteen na de rust scoorde Zulte Waregem de aansluitingstreffer, in een knappe tweede helft liet Essevee na helemaal terug in de match te komen. Na een vierde goal van Nice was de strijd gestreden, zo begint Zulte Waregem het Europees avontuur met een zure nederlaag. [naar artikel]

7. KIJK LIVE. Red Flames duiken de rust in met brilscore op het bord, komt er een goal in de tweede helft? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tweede wedstrijd voor de Red Flames op de Algarve Cup. Onze nationale voetbalvrouwen kijken thuisland Portugal in de ogen. De Flames verloren... [naar artikel]

8. Meesterlijke hommage aan Mister Waregem (13/04/2019 - De Morgen)

Wat een bangelijke wedstrijd op Zulte Waregem. Bij de rust leek de West-Vlaamse ploeg nog geslagen door een glaszuivere hattrick van de Braziliaan Negrão voor Germinal Beerschot. Maar in een tweede helft boog Zulte Waregem de 1-3-achterstand nog om in een knappe 4-3-zege. [naar artikel]

9. Zulte Waregem geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Cercle Brugge, dat eindelijk nog eens kan winnen (11/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft thuis een dubbele voorsprong uit handen gegeven. Aan de rust stond Essevee nochtans 2-0 voor na twee goals van Zinho Gano, maar het slikte in de tweede helft nog vier tegengoals in een half uur. Alex Millan scoorde twee keer, Vitinho en Hotic bezorgden Cercle in de slotfase nog een 2-4 overwinning. Door de zege komt de Vereniging met Zulte Waregem en Antwerp op een gedeelde tiende plaats terecht. [naar artikel]

10. AA Gent vernedert Zulte met vooroorlogse 2-7-overwinning en plaatst zich voor Europe play-offs (18/04/2021 - Het Belang van Limburg)

KAA Gent heeft zich in stijl geplaatst voor de Europe play-off. Het gaf Zulte Waregem in een rechtstreeks duel om het laatste plekje in de top acht een pandoering: 2-7! Na de eerste helft stond het al 0-3 na twee goals van Castro-Montes en eentje van Yaraemchuk. Ngadeu, Odjidja, De Bruyn en Yaremchuk duwden in de tweede helft het mes nog wat dieper in de wonde, goals van Bruno en Pletinckx ten spijt. Dankzij de overwinning sluiten de Buffalo’s het reguliere seizoen af op een zevende plaats. [naar artikel]

11. LIVE. Geen goals in eerste helft: KV Oostende en AA Gent rust in met brilscore (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 3 • Aftrap: 21 uur • Diaz Arena [naar artikel]

12. LIVE. Nog geen goals in de Ghelamco Arena: Gent en Zulte Waregem houden elkaar voorlopig in evenwicht (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Gent - Zulte Waregem • Aftrap: 20u30 • Beide ploegen op zoek naar eerste overwinning • Ref: Christof Dierick [naar artikel]

13. Club Brugge kruipt dichter bij Anderlecht na zege tegen Zulte Waregem (01/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

14. KV Mechelen kan 0-2 voorsprong aan rust niet vasthouden maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen keert met een punt terug van AA Gent. Malinwa stond al na twintig minuten 0-2 voor na goals van Tainmont en Rits, maar de thuisploeg maakte er in de tweede helft nog 2-2 van. In de strijd om het behoud heeft KV Mechelennu twee punten voorsprong op rode lantaarn Eupen dat zaterdag verloor bij Zulte Waregem. [naar artikel]

15. LIVE CLUB BRUGGE-ZULTE WAREGEM. Thiago scoort meteen na rust derde Brugse treffer - bekijk de goals van Skov Olsen hier! (06/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge leeft weer. Vijf keer op rij de nul én drie overtuigende zeges in één week. Blauw-zwart is nog actief in alle competities en ontvangt Zulte Waregem in de achtste finales van de Croky Cup. Zulte Waregem degradeerde vorig seizoen naar tweede klasse, maar er lopen ook twee ex-Club-spelers rond: Ruud Vormer en Jelle Vossen. Voorlopig staat het 2-0. De wedstrijd is live te volgen op VTM2 en VTM GO. In tekst hoeft u niets te missen via onderstaande liveblog. [naar artikel]

16. LIVE ZULTE WAREGEM-AA GENT: Rusten bij 0-2, Gent lijkt nu al zegezeker ondanks slechte start, voor Zulte Waregem dreigt de afgrond (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het op tegen laagvlieger Zulte Waregem. Kunnen de Buffalo’s aan het langste eind trekken? Voorlopig wel, De Sart kopte de bezoekers op voorsprong en Castro-Montes deed er eentje bij. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. LIVE: Vecht Zulte Waregem nog terug in de tweede helft? (2-0) (15/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Alexandre Boucaut Stadion: Bosuilstadion  Beide clubs verloren voor interlandbreak Handvol spelers Antwerp heeft verleden bij Zulte Waregem [naar artikel]

18. LIVE. In tweede helft volgen de goals wél: Zulte Waregem komt snel op 0-2 voorsprong! (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 • Stayen • Scheidsrechter: Christof Dierick • STVV won de laatste confrontatie in december [naar artikel]

19. Lokeren en Zulte Waregem houden elkaar in evenwicht (09/12/2016 - Het Belang van Limburg)

In de Jupiler Pro League ontving Lokeren competitieleider Zulte Waregem. Het werd 1-1. Zulte Waregem begon goed aan de wedstrijd, maar de tweede helft was heel wat minder. [naar artikel]

20. LIVE: Kan Zulte Waregem dit nog rechtzetten in de tweede helft? (0-2) (17/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Regenboogstadion Ref: Wouters Zulte Waregem pakte maar één op vijftien Antwerp staat nog steeds [naar artikel]

21. LIVE: Kan Zulte Waregem nieuwe nederlaag afwenden in tweede helft? (0-1) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Boucaut Stadion: Regenboogstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op achttien? Kan Racing Genk na twee gelijke spelen nog eens winnen? [naar artikel]

22. Zulte Waregem is leider na klinkende zege (10/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem is leider in de Jupiler Pro League na een 1-5 overwinning op het veld van Moeskroen. De wedstrijd op Le Canonnier stond vooral voor de rust bol van individuele fouten en vreemde doelpunten. In de tweede helft wist Moeskroen van geen hout pijlen te maken, het smachtte naar het laatste fluitsignaal. Door deze zege komt Zulte Waregem dus alleen aan de leiding, Moeskroen staat alleen voorlaatste. [naar artikel]

23. LIVE: Kansarm begin van de tweede helft in Moeskroen - Zulte Waregem (1-1) (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Alen Stadion: Le Canonnier Moeskroen kon vorige week slechte reeks doorbreken met overwinning Kan Zulte Waregem vanavond hetzelfde doen? [naar artikel]

24. LIVE: Kan Zulte Waregem in de tweede helft wel afstand nemen van Moeskroen? (1-1) (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

25. Zulte Waregem en KV Mechelen houden elkaar in evenwicht (26/12/2016 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijd tussen Zulte Waregem en KV Mechelen is geëindigd op de brilscore. De thuisploeg raakte niet voorbij de Mechelse verdediging. Zulte Waregem komt voorlopig op gelijke hoogte met leider Club Brugge, dat maandagavond nog een wedstrijd speelt. Bekijk de samenvatting hier om 23u . [naar artikel]