De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Belgische economie groeit opnieuw trager dan eurozone

De Tijd

14/08/2018 - 11:41

11:35 De economische groei in België blijft achterop hinken bij die van de rest van de eurozone, blijkt dinsdag uit gegevens van het Europese statistiekbureau Eurostat. Nederland doet België zelfs verbleken...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Belgische economie blijft trager groeien dan eurozone (14/08/2018 - VRT NWS)
  De economische groei in België blijft achterop hinken bij de groei van de eurozone. In het tweede kwartaal van dit jaar groeide de Belgische economie voor het vijfde kwartaal op rij trager dan die van de eurozone.
  [naar artikel]
 2. Economie eurozone groeit trager (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het derde kwartaal is het bbp in de eurozone gegroeid met 0,2 procent, zo blijkt uit een snelle raming van het Europese statistiekbureau...
  [naar artikel]
 3. Europese economie groeit opnieuw trager dan verwacht (18/04/2019 - De Tijd)
  11:27 De economische groei in de eurozone daalt in april voor de tweede maand op rij. De euro reageert negatief.
  [naar artikel]
 4. Belgische economie blijft trager groeien dan eurozone (14/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De economische groei in België blijft achterop hinken bij de groei van de eurozone. In het tweede kwartaal van dit jaar groeide de Belgische...
  [naar artikel]
 5. Ecologische voetafdruk groeit trager dan economie en bevolking (24/08/2016 - De Redactie)
  Uit een nieuwe studie blijkt dat de ecologische voetafdruk van de mens wereldwijd trager groeit dan de economie en de bevolking. Toch blijft de impact van de mens op het milieu groot.
  [naar artikel]
 6. IMF optimistisch over groei eurozone, maar pessimistisch over Britse economie (24/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De economie van de eurozone groeit dit jaar en volgend jaar waarschijnlijk iets harder dan eerder werd gedacht. Dat voorspelt het Internationaal
  [naar artikel]
 7. Economie in eurozone en EU trekt lichtjes aan in eerste kwartaal van 2022: ook Belgische economie groeit (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In het eerste kwartaal van 2022 is het bruto binnenlands product (bbp) in de eurozone toegenomen met 0,3 procent ten opzichte van het laatste kwartaal van 2021. Het Belgisch bbp groeide op hetzelfde tempo. In de gehele Europese Unie is het bbp gestegen met 0,4 procent. Dat meldt statistiekbureau Eurostat. Ook het aantal werkenden is licht gegroeid.
  [naar artikel]
 8. Belgische economie groeit trager dan verwacht (30/05/2018 - De Tijd)
  15:01 De economische activiteit groeide in het eerste kwartaal slechts met 0,3 procent.
  [naar artikel]
 9. Economie in de eurozone groeit met 0,1 procent (15/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  De economie in de eurozone is in het vierde kwartaal van 2022 heel licht gegroeid. In vergelijking met het voorgaande kwartaal nam de economische bedrijvigheid met 0,1 procent toe. Dat blijkt dinsdag uit een eerste raming van het Europese statistiekbureau Eurostat.
  [naar artikel]
 10. Economie in de eurozone groeit weer: “Dit is beter dan verwacht” (24/01/2023 - Express)
  Uit voorlopige cijfers van databedrijf S&P Global blijkt dat de economie in de eurozone in januari terug langzaam groeide. In het nieuws: Het indexcijfer voor de economische activiteit in de eurozone springt weer boven 50, wat wijst op groei: De analyse: “Soms heb je gewoon een beetje geluk nodig”, schrijven de analisten van ING in […]
  [naar artikel]
 11. Belgische economie groeit een beetje (13/04/2019 - De Morgen)
  De Belgische economie groeit weer lichtjes, meldt de Nationale Bank. Het hoopvolle signaal volgt op eerdere tekenen die wijzen op schuchter herstel in heel Europa.
  [naar artikel]
 12. Belgische economie sluit opnieuw aan bij de Europese top (06/04/2019 - De Morgen)
  De Belgische economie presteert beter dan verwacht. Een half jaar na het aantreden van de regering Di Rupo zit ons land terug stevig in het koppeloton van de eurozone, zegt gouverneur Luc Coene van de Nationale Bank.
  [naar artikel]
 13. Belgische economie groeit, maar blijft onder het precoronaniveau (29/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belgische economie groeit, maar blijft onder het precoronaniveau De Belgische economie is in het tweede kwartaal gegroeid met 1,4 procent. Dat is een mooie toename, maar onvoldoende om boven het precoronaniveau uit te komen. Dat blijkt uit cijfers van de Nationale Bank van België (NBB). Na vier kwartalen van groeivertraging in 2020 is de economische activiteit tijdens de eerste kwartalen van dit jaar […] Lees dit artikel: Belgische economie groeit, maar blijft onder het precoronaniveau
  [naar artikel]
 14. Amerikaanse economie groeit trager dan verwacht (28/04/2017 - De Tijd)
  14:42 De Amerikaanse economie groeide het afgelopen kwartaal aan een tempo van 0.7 procent. Daarmee presteert ze onder de verwachtingen.
  [naar artikel]
 15. Economie van eurozone groeit na zes maanden krimp opnieuw (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  De economische activiteit in de eurozone laat deze maand een kleine groei zien, na zes maanden van krimp. Dat meldde marktonderzoeker S&P Global op basis van zijn index die de activiteit in de industrie en dienstensector meet. Volgens S&P Global is het ondernemersvertrouwen gestegen en zwakte de krimp bij de orderontvangst af. Ook was sprake van afkoeling van de productiekosten door de gedaalde energieprijzen.
  [naar artikel]
 16. Economie eurozone groeit met 0,7% in tweede kwartaal, inflatie stijgt naar 8,9% in juli (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De economie van de eurozone is tijdens het tweede kwartaal van dit jaar met 0,7 procent gegroeid ten opzichte van het voorgaande kwartaal, die van de Europese Unie met 0,6 procent. In vergelijking met het tweede kwartaal van vorig jaar gaat het telkens om een stijging met 4,0 procent. Ook de inflatie op jaarbasis in de eurozone steeg in juli ten opzichte van juni. Dat blijkt vrijdag uit een flashraming van het Europese bureau voor statistiek Eurostat.
  [naar artikel]
 17. Belgische economie groeit in 2021 met 5,4 procent, voorspelt Europese Commissie (07/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belgische economie groeit in 2021 met 5,4 procent, voorspelt Europese Commissie De Belgische economie zal in 2021 met 5,4 procent groeien. Dat voorspelt de Europese Commissie woensdag. In de lente ging ze er nog van uit dat het bbp van ons land met 4,5 procent zou groeien. In haar nieuwe economische prognoses is de Commissie duidelijk: de Europese economie herstelt sneller dan verwacht van de coronacrisis. […] Lees dit artikel: Belgische economie groeit in 2021 met 5,4 procent, voorspelt Europese Commissie
  [naar artikel]
 18. Belgische economie groeit opnieuw (12/04/2019 - De Morgen)
  De Belgische economie is in het eerste kwartaal van 2012 onverwacht 0,3 procent gegroeid en de herziene cijfers tonen aan dat ons land in de tweede helft van 2011 geen recessie doormaakte. Tegelijk blijft het aantal faillissementen wel onrustwekkend stijgen.
  [naar artikel]
 19. Eurozone vermijdt recessie, maar kopzorgen blijven (13/02/2023 - De Tijd)
  11:06 De economie van de eurozone groeit dit jaar met 0,9 procent en de inflatie zakt naar 5,6 procent. België blijft steken op een groei van 0,8 procent en een inflatie van 4,3 procent.
  [naar artikel]
 20. Economie eurozone met bijna 7 procent gekrompen in 2020 door corona (02/02/2021 - Express)
  Het coronavirus weegt tot op vandaag op de economische groei van de eurozone. Uit cijfers van Eurostat blijkt dat de Europese economie in 2020 is gekrompen met bijna 7 procent. Dat de economie van de eurozone vorig jaar gekrompen is, zal velen niet verbazen. Al leek het even in de goede richting uit te gaan […] The post Economie eurozone met bijna 7 procent gekrompen in 2020 door corona appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. Nationale Bank: ‘Belgische economie groeit weer’ (09/03/2021 - Express)
  De Nationale Bank gaat ervan uit dat de Belgische economische bedrijvigheid in het eerste kwartaal van 2021 met ongeveer 0,5 procent zal toenemen tegenover een kwartaal eerder. Nadat de economie in het vierde kwartaal van vorig jaar licht achteruit boerde, ziet de Nationale Bank weer voorzichtige tekenen van groei. Eerst nog een terugblik. De Belgische […] The post Nationale Bank: ‘Belgische economie groeit weer’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. China groeit opnieuw als eerste grote economie na coronashock (16/07/2020 - Express)
  China vermeed een recessie nadat de economie in het tweede kwartaal van 2020 met 3,2 procent was gegroeid, de eerste... The post China groeit opnieuw als eerste grote economie na coronashock appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. 'We moeten de Europese budgetregels aanpassen aan de nieuwe realiteit' (13/05/2021 - De Tijd)
  15:01 De Europese economie groeit fors, maar ook de gemiddelde schuld in de eurozone piekt. 'De uitdaging is die groei blijvend en houdbaar maken', zegt Paolo Gentiloni, Europees commissaris voor Economie....
  [naar artikel]
 24. Eurozone verkeert in ‘double dip recessie’ (01/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Eurozone verkeert in ‘double dip recessie’ De economie van de eurozone is opnieuw in een recessie beland. Zo lieten zowel Duitsland, Spanje als Italië productiedalingen optekenen in het eerste kwartaal. Ons land en Frankrijk, daarentegen, veerden lichtjes op. De gevolgen van de pandemie blijven de bedrijvigheid treffen, schrijft de BBC. Het bbp van de eurozone is in de periode januari-maart met 0,6 […] Lees dit artikel: Eurozone verkeert in ‘double dip recessie’
  [naar artikel]
 25. IMF: ‘Britse economie zal na brexit sneller groeien dan eurozone’ (21/01/2020 - Express)
  Na de brexit zal Groot-Brittannië wellicht gedurende minstens twee jaar een snellere economische groei kennen dan de eurozone. Dat staat in een rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). De instelling verwacht dat de Britse economie dit jaar een groei met 1,4 procent zal laten optekenen. Voor de eurozone wordt daarentegen slechts een vooruitgang met […] The post IMF: ‘Britse economie zal na brexit sneller groeien dan eurozone’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Eurozone injecteert 180 miljard euro in economie (16/03/2020 - Express)
  De ministers van Financiën van de eurozone pompen dit jaar 180 miljard euro in de Europese economie. Dat is 1... The post Eurozone injecteert 180 miljard euro in economie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Chinese economie groeit bijna 5 procent (19/10/2020 - Express)
  China zit weer helemaal op het goede spoor. De economie van het Aziatische land groeit in het derde kwartaal 4,9... The post Chinese economie groeit bijna 5 procent appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 28. Economie in Eurozone beleeft beste periode in tien jaar (09/11/2017 - VRT NWS)
  Volgens de Europese Commissie beleeft de economie in de Eurozone de beste periode in tien jaar. Het bruto binnenlands product (BBP) van de negentien eurolanden zou dit jaar met 2,2 procent stijgen. De Belgische economie zou 1,7 procent groeien.
  [naar artikel]
 29. IMF optimistisch over Belgische economie (15/10/2019 - De Tijd)
  15:38 Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voorspelt dat de Belgische economie dit en volgend jaar met 1,2 en 1,3 procent groeit.
  [naar artikel]
 30. Europese economie groeit voor het eerst in zes maanden (24/03/2021 - De Tijd)
  11:38 De economische activiteit in de eurozone stijgt in maart onverwacht dankzij de recordgroei van de industrie.
  [naar artikel]
 31. 'Belgische economie groeit sneller dan verwacht' (13/03/2018 - De Tijd)
  16:16 BNP Paribas Fortis verhoogt zijn groeiprognose voor de Belgische economie van 1,8 naar 2 procent.
  [naar artikel]
 32. Britse economie groeit ook post-Brexit sneller dan de eurozone (27/10/2016 - Express)
  De Britse economie is in de drie maanden na de Brexit met 0,5% gegroeid. Dat blijkt uit cijfers die het Office for National Statistics publiceert. In het derde kwartaal van 2016 doen de Britten daarmee beter dan de eurozone, die op 0,3% zou afklokken  (met een groei in Frankrijk van +0,2% en minder dan +0,4% in Duitsland, volgens de laatste schattingen van de Bundesbank). Ge-extrapoleerd op jaarbasis is zelfs sprake van een groeiversnelling vergeleken met de pre-Brexit,-periode, ondanks dat in het tweede kwartaal een groei van 0,7% mocht worden opgetekend. Ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder is er zelfs sprake van een toename met 2,3%, een cijfer dat het VK duidelijk boven het gemiddelde van de eurozone katapulteert. Boom. UK GDP 0.5% q/q in Q3 – bang in line with the post-crisis average. @graemewearden pic.twitter.com/Ah3K78bHaQ — Marcus Wright (@MarcusEconomics) October 27, 2016 De groei overtreft de voorspelling van de Bank of England (+0,2%) en werd vooral gegenereerd door de groei in de dienstensector (0,8%), die 78% van de Britse economie voor zijn rekening neemt. In de bouw (-1,4%), de productie (-1%) en de landbouw (-0,7%) vertraagde de groei. Inflatie Britse gezinnen staan wel voor moeilijker tijden. De val van het pond (-20% sinds januari, -15% sinds de Brexit) en de daaruit volgende prijsstijging van importproducten deed de inflatie met 1% stijgen en zal ook de volgende maanden blijven toenemen. The post Britse economie groeit ook post-Brexit sneller dan de eurozone appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 33. Economie eurozone kent grootste krimp sinds 1995, al valt die beter mee dan verwacht (08/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De economie van de eurozone is in het tweede kwartaal met 11,8 procent gekrompen vergeleken met de eerste drie maanden van het jaar. De torenhoge...
  [naar artikel]
 34. Europese Commissie verwacht economische groei van 2,2 procent voor eurozone: beste prestatie in 10 jaar (09/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De economie van de eurozone beleeft haar beste periode in tien jaar. Het bruto binnenlands product van de negentien eurolanden zou dit jaar met 2,2 procent toenemen, zo blijkt donderdag uit nieuwe prognoses van de Europese Commissie. De Belgische economie zou met 1,7 procent groeien. Het Belgische begrotingstekort wordt ingeschat op 1,5 procent.
  [naar artikel]
 35. Waarom groeit onze economie trager dan de Nederlandse of de Duitse? (21/12/2017 - Express)
  Wanneer naar de relatief bescheiden economische groei van België wordt gekeken, moet vooral de overheid met de vinger worden gewezen. Dat zegt Geert Gielens, hoofdeconoom van de bank Belfius, in de Nederlandse zakenkrant Financieele Dagblad. Uit ramingen van de Nationale Bank van België blijkt dat de Belgische economie dit jaar een groei met 1,7 procent zal kennen, terwijl de eurozone een gemiddeld groeicijfer van 2,4 procent zou laten optekenen. Ook volgend jaar zou de Belgische economie op datzelfde groeitempo verder gaan, terwijl in de eurozone nogmaals een toename met 2,3 procent zou kunnen worden verwacht. Het Belgische bedrijfsleven kan volgens de hoofdeconoom van Belfius moeilijk voor de trage groei verantwoordelijk worden gesteld. “Gielens zegt de samenstelling van de groei van het bruto binnenlands product in België, Nederland en Duitsland te hebben onderzocht en de conclusie te hebben getrokken dat de impulsen vanuit de bedrijfsinvesteringen in de drie landen vergelijkbaar zijn,” aldus het Financieele Dagblad. Het probleem kan volgens de econoom dan ook niet aan het bedrijfsleven worden toegeschreven. Daarentegen is volgens hem in België vooral de overheid verantwoordelijk voor een achterblijvende groei. Frankrijk Daarbij moet volgens Gielens worden gewezen naar de starre arbeidsmarkt, de trage loonontwikkeling, de hoge inflatie en de zwakke overheidsfinanciën. Gielens voert onder meer aan dat België zijn loonstijgingen beperkt probeert te houden, zodat zijn economie tegenover het buitenland een sterkere concurrentiekracht zou kunnen uitbouwen. Tegelijkertijd moet worden vastgesteld dat de werkzaamheidsgraad in België lager ligt dan in buurlanden zoals Nederland of Duitsland. Daardoor neemt ook de koopkracht en de consumptie volgens Gielens in België minder snel toe dan in Nederland of Duitsland. Tegelijkertijd wijst de econoom ook op begrotingsproblemen. In België bedraagt de staatsschuld nog altijd meer dan 100 procent van het bruto binnenlandse product. Bovendien moet het land afrekenen met aanhoudende budgettekorten. Er moet dan ook een zuinig beleid worden gevoerd, waardoor de overheidsuitgaven eveneens een langzamere groei kennen. In Duitsland en Nederland is de sanering van de begroting al achter de rug, waardoor opnieuw een grotere ruimte voor investeringen is ontstaan. Door de verkiezingen de volgende twee jaar zullen fundamentele veranderingen volgens Gielens bovendien naar de verdere toekomst worden verschoven. België situeert zich volgens het Financieele Dagblad op het gebied van economische groei eerder op het niveau van Frankrijk. “Een buurland dat al sinds lang een notoir zwakke economie heeft,” aldus de Nederlandse krant. The post Waarom groeit onze economie trager dan de Nederlandse of de Duitse? appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 36. Onverwachtse groei neemt angst voor een recessie in de eurozone weg (31/01/2023 - Express)
  De economie in de eurozone is onverwachts gegroeid. Economen hadden een economische krimp voorspeld. Daarmee is het gevaar op een recessie in de eurozone momenteel geweken. In het nieuws: De economie van de eurozone is in het vierde kwartaal met 0,1 procent gegroeid tegenover het voorgaande kwartaal. Economen hadden gerekend op een krimp met 0,1 procent. […]
  [naar artikel]
 37. Economie eurozone blijft groeien (01/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De economie in de eurozone is in het tweede kwartaal 0,6 procent gegroeid in vergelijking met het voorgaande kwartaal, zo blijkt uit een raming
  [naar artikel]
 38. Economie groeit, maar trager dan vorig kwartaal (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het bruto binnenlands product (bbp) in België is in de eerste drie maanden van dit jaar met 0,4 procent gegroeid. Dat blijkt uit de flashraming die...
  [naar artikel]
 39. Economie eurozone lijkt aan recessie te ontsnappen (31/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De economie in de eurozone is ook in het vierde kwartaal nog gegroeid, meldt het Europese statistiekbureau Eurostat. De groei is wel verder afgenomen ten opzichte van de eerste twee kwartalen van 2022 toen de economie nog stevig vooruitging door de heropening van de economie na de coronabeperkingen. De hoge inflatie en de renteverhogingen door de Europese Centrale Bank (ECB) om die geldontwaarding te beperken, remmen inmiddels de economische groei af.
  [naar artikel]
 40. Economische groei versnelt in eurozone (30/04/2019 - Metro)
  De groei van de economie in de landen van de Europese eenheidsmunt is in de eerste drie maanden van het jaar versneld naar 0,4 procent. In het slotkwartaal van 2018 ging het bruto binnenlands product (bbp) nog met 0,2 procent vooruit. Dat meldt de Europese statistiekdienst Eurostat dinsdag. De groei ligt hoger dan verwacht door de analisten, met dank aan Spanje en Frankrijk. In Spanje zorgden de investeringen voor groei, in Frankrijk de private bestedingen. Het gaat ook om de grootste toename in drie kwartalen voor de 19 landen van de euro. In de hele EU was er 0,5 procent groei, opnieuw vergeleken met het voorgaande kwartaal. In België evolueerde de zaak andersom. De Belgische economie is in het eerste kwartaal van 2019 trager gegroeid dan in de voorgaande kwartalen, bleek maandag uit een eerste raming van de Nationale Bank van België. Het bruto binnenlands product (bbp) steeg met amper 0,2 procent. Het is van het derde kwartaal van 2017 geleden dat de groei in België nog zo laag was. In het laatste kwartaal van vorig jaar ging de economie er nog met 0,4 procent op vooruit. Bron: Belga   Het bericht Economische groei versnelt in eurozone verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Economische groei versnelt in eurozone (30/04/2019 - Metro)
  De groei van de economie in de landen van de Europese eenheidsmunt is in de eerste drie maanden van het jaar versneld naar 0,4 procent. In het slotkwartaal van 2018 ging het bruto binnenlands product (bbp) nog met 0,2 procent vooruit. Dat meldt de Europese statistiekdienst Eurostat dinsdag. De groei ligt hoger dan verwacht door de analisten, met dank aan Spanje en Frankrijk. In Spanje zorgden de investeringen voor groei, in Frankrijk de private bestedingen. Het gaat ook om de grootste toename in drie kwartalen voor de 19 landen van de euro. In de hele EU was er 0,5 procent groei, opnieuw vergeleken met het voorgaande kwartaal. In België evolueerde de zaak andersom. De Belgische economie is in het eerste kwartaal van 2019 trager gegroeid dan in de voorgaande kwartalen, bleek maandag uit een eerste raming van de Nationale Bank van België. Het bruto binnenlands product (bbp) steeg met amper 0,2 procent. Het is van het derde kwartaal van 2017 geleden dat de groei in België nog zo laag was. In het laatste kwartaal van vorig jaar ging de economie er nog met 0,4 procent op vooruit. bron: Belga   Het bericht Economische groei versnelt in eurozone verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Economie eurozone herstelde meer dan 5 procent in 2021 (31/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De economie van de eurozone is vorig jaar met 5,2 procent gegroeid, nadat ze in 2020 met 6,4 procent was gekrompen. Dat zegt het Europese statistiekbureau Eurostat maandag in een flashraming.
  [naar artikel]
 43. ‘Economie eurozone krimpt met 10 procent, en dat is slechts een voorsmaakje’ (03/04/2020 - Express)
  De economie van de eenheidsmunt kent een dip van ongeziene proporties. Nu in veel landen de quarantainemaatregelen uitgebreid of verlengd... The post ‘Economie eurozone krimpt met 10 procent, en dat is slechts een voorsmaakje’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Vertrouwen in de economie van de eurozone veert op in juli, werkloosheid stijgt (30/07/2020 - Express)
  Het economisch sentiment in de eurozone verbeterde in juli meer dan verwacht, omdat veel maatregelen versoepeld werden die waren ingevoerd... The post Vertrouwen in de economie van de eurozone veert op in juli, werkloosheid stijgt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. OESO ziet economie in eurozone terugvallen met 9,1 procent (10/06/2020 - De Tijd)
  11:42 De economie van de eurozone krimpt dit jaar met 9,1 procent door de coronacrisis. Dat voorspelt de OESO in een scenario zonder een tweede coronagolf.
  [naar artikel]
 46. Economie eurozone koelt af (31/07/2019 - Knack)
  De economie in de eurozone groeide in het tweede kwartaal met amper 0,2 procent, blijkt uit een eerste raming van het statistiekbureau Eurostat. In het voorgaande kwartaal werd nog een groei van 0,4 procent geregistreerd.
  [naar artikel]
 47. Economie eurozone zucht zwaar onder coronacrisis (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De economie van de eurozone heeft zwaar te lijden onder de uitbraak van het coronavirus en de inperkingsmaatregelen van overheden om de ziekte te...
  [naar artikel]
 48. Economie eurozone kreunt zwaar onder coronacrisis (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De economie van de eurozone heeft zwaar te lijden onder de uitbraak van het coronavirus en de inperkingsmaatregelen van overheden om de ziekte te...
  [naar artikel]
 49. Groei Belgische economie valt tegen, er komen minder jobs bij dan voorspeld (07/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische economie groeit minder snel dan elders in Europa. Dat blijkt uit cijfers van het Europees bureau voor statistiek Eurostat. Terwijl de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy