LIVE BUITENLAND. Behoudt Tottenham na rust voorsprong of reageren Mitrovic en co?

18/08/2018 - 17:06
"De Premier League is vandaag toe aan speeldag twee. Starten doen we om 16u, wanneer Tottenham het in een Londense derby opneemt tegen Fulham. Om..."

1. LIVE BUITENLAND. Pareltje van Lucas zet Tottenham op weg, Mitrovic en co moeten vol aan de bak na rust (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Premier League is vandaag toe aan speeldag twee. Starten doen we om 16u, wanneer Tottenham het in een Londense derby opneemt tegen Fulham. Om... [naar artikel]

2. LIVE BUITENLAND. Pareltje van Lucas zet Tottenham op weg, Mitrovic en co moeten achtervolgen (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE MILAN-TOTTENHAM. Saelemaekers en co duiken de rust in met krappe voorsprong na vroege goal Diaz (14/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ietwat in de schaduw van de clash tussen PSG en Bayern kijken vanavond ook AC Milan en Tottenham elkaar in de ogen in de 1/8ste finales van de Champions League. Met Alexis Saelemaekers namen de ‘Rossoneri’ alvast een droomstart door al snel op voorsprong te klimmen. Hoe reageren de bezoekers uit Londen? [naar artikel]

4. LIVE BUITENLAND. Mitrovic legt Wembley het zwijgen op, Tottenham heeft werk op de plank (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE BUITENLAND. Kane kan het dan toch in augustus! Tottenham zegezeker tegen Mitrovic en co (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE BUITENLAND. Tottenham schrikt op wanneer Mitrovic plots de paal treft (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE BUITENLAND. Vertonghen én Alderweireld starten bij Tottenham, dat het opneemt tegen Mitrovic en co (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Kane zet Tottenham net voor de rust op voorsprong tegen Wolverhampton (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 15u05 • Tottenham Hotspur Stadium • Wie wint, Alderweireld of Dendoncker? [naar artikel]

9. LIVE BUITENLAND. Ronaldo en Juve hebben werk op de plank na rust - Chelsea heeft vroege voorsprong beet (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Premier League is vandaag toe aan speeldag twee. Starten deden we op Wembley, waar Tottenham de maat nam van Fulham (3-1). Om 18u30 volgt de... [naar artikel]

10. LIVE BURNLEY-TOTTENHAM. Kompany ziet Tottenham op slag van rust op voorsprong komen (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vincent Kompany en Burnley konden nog niet aan het langste eind trekken in de Premier League. Komt daar tegen Tottenham verandering in? Voorlopig staat het 1-2. Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

11. LIVE MILAN-TOTTENHAM. Saelemaekers maakt nog geen geweldige indruk bij Milan, dat wel al op voorsprong staat (14/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE. Tottenham gaat met een 0-1 voorsprong de rust in (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Craven Cottage [naar artikel]

13. LIVE. Tottenham gaat met een 2-1-voorsprong tegen Wolves de rust in (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Premier League • Aftrap: 15u • Tottenham Hotspur Stadium • Vertonghen en Alderweireld versus Dendoncker [naar artikel]

14. LIVE. Tottenham gaat met een 2-1-voorsprong de rust in tegen strijdvaardig Wolverhampton (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE. Aurier knalt Tottenham vlak voor rust op voorsprong tegen Wolverhamtpon (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE. Sensatie op Wembley: Tottenham geeft voorsprong na rust hélemaal uit handen (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur - Wolverhampton • Wembley Stadium • Twintigste speeldag Premier League • Spurs hebben 15 op 15 in Engeland [naar artikel]

17. LIVE. Kane zet Tottenham via penalty op voorsprong na slecht uitverdedigen bij Leeds (02/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 13u30 • Tottenham Hotspur Stadium • Tottenham is teruggezakt naar de zevende plek [naar artikel]

18. LIVE. GOAL! Alderweireld kopt Tottenham vlak na rust op 3-0 tegen Leeds (02/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Tottenham heeft bij rust al 2-0-bonus te pakken tegen Leeds, Kane en Son scoorden (02/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE MILAN-TOTTENHAM. De Ketelaere laat meteen na invalbeurt grote kans liggen (14/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

21. Belgen in het buitenland – Tottenham wint vlot bij Everton na doelpuntenkermis (23/12/2018 - Metro)

Tottenham, met Rode Duivel Toby Alderweireld, heeft zondag op de achttiende speeldag in de Engelse Premier League met 2-6 bij Everton gewonnen. De nummer drie uit Londen nadert zo tot op twee punten van nummer twee Manchester City, dat zaterdag verloor van Crystal Palace. Mousa Dembélé en Jan Vertonghen ontbreken bij Tottenham nog altijd geblesseerd, […] Het bericht Belgen in het buitenland – Tottenham wint vlot bij Everton na doelpuntenkermis verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

22. LIVE. Tottenham is voorsprong kwijt, Cavaleiro kopt Fulham langszij (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur Stadium • Aftrap: 21u15 • Tottenham is vierde met 29 punten, Fulham heeft er 11 en staat onder degradatiestreep • Alderweireld op bank [naar artikel]

23. LIVE. Buigt Tottenham na de rust achterstand om? (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur Stadium [naar artikel]

24. LIVE. Maddison deelt Tottenham vlak na rust tweede uppercut uit (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)