Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 August 2021
23:39 uur

Politieke cartoonoorlog in Sint-Truiden: "Wij doen gewoon andermans slogan na"

Het Laatste Nieuws

27/08/2018 - 18:14

In Sint-Truiden wordt er een politieke cartoonoorlog uitgevochten tussen Europarlementslid Hilde Vautmans (Open Vld) en lokale partij Sterk over...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Open VLD geeft startschot van campagne met slogan 'Gewoon doen' (04/04/2018 - Knack)
  Open Vld geeft heeft het startschot gegeven voor de verkiezingscampagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. De slogan luidt 'Gewoon doen'. "Iemand met een blauw dna steekt de handen uit de mouwen en houdt de voeten op de grond", licht voorzitster Gwendolyn Rutten toe.
  [naar artikel]
 2. Open VLD wil het "gewoon doen" in plaats van over dingen te praten (04/04/2018 - VRT NWS)
  Open VLD-vorzitter Gwendolyn Rutten heeft in een loods in Huldenberg het startschot gegeven voor de verkiezingscampagne van de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. "Gewoon doen", luidt de slogan wwaarmee Open VLD uitpakt.
  [naar artikel]
 3. Rutten en Rutte doen het met "doen" (04/04/2018 - VRT NWS)
  De Vlaamse liberalen van de Open VLD hebben hun campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld: "gewoon doen". De parallel met de slogan van de Nederlandse vrienden van de VVD is gauw gemaakt. En ook diep in de Westhoek is een belletje gaan rinkelen.
  [naar artikel]
 4. Directrice pleegt plagiaat: "Stomme fout", Hendrik Vos: "Ik snap niet dat je andermans zinnen steelt" (04/07/2018 - VRT NWS)
  De directrice van de prestigieuze Sint-Bavohumaniora in Gent heeft zich schuldig gemaakt aan plagiaat. Dat schrijven verschillende kranten. Het voorwoord in het jaarboek van de zesdejaars bleek een copy-paste van een tekst die professor Hendrik Vos ooit voor VRT schreef. Zonder bronvermelding. "Een stomme fout", zo reageert de directrice in "De Ochtend". "Ik snap niet dat je andermans zinnen steelt", kaatst Vos terug. 
  [naar artikel]
 5. Sint-Truiden belt naar alle 80-plussers: "We doen een gezellige babbel en vragen waarmee we ze kunnen helpen" (01/04/2020 - VRT NWS)
  Sint-Truiden organiseert een belronde voor 80-plussers om te horen hoe het met ze gaat en of ze hulp kunnen gebruiken. Zo krijgen ze extra aandacht in deze moeilijke periode.
  [naar artikel]
 6. "Sinterklaaskast" in Sint-Truiden verspreidt warmte met kleine cadeautjes (23/11/2020 - VRT NWS)
  In het Begijnhof van Sint-Truiden neemt het plaatselijk buurtcomité een bijzonder initiatief. Kinderen mogen een cadeautje nemen uit de "Sinterklaaskast" en een ander cadeautje in de plaats leggen. Ook als je toevallig geen cadeautje bij je hebt, mag je er alsnog eentje uitkiezen. "Sinterklaas is gul", klinkt het bij het buurtcomité van het Begijnhof.
  [naar artikel]
 7. Professor Johan Ackaert over stap opzij van burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (CD&V): "Komt bijna nooit voor" (11/05/2021 - VRT NWS)
  "Een burgemeester die omwille van lokale, politieke redenen afwezig is, is zeer uitzonderlijk", zegt professor Johan Ackaert van de Universiteit Hasselt over de vaccinatieheisa rond Veerle Heeren (CD&V) in Sint-Truiden. Gisteren kondigde Heeren aan dat ze tijdelijk een stap opzij zet als burgemeester en vervangen wordt door eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA).
  [naar artikel]
 8. Viroloog Marc Van Ranst: "Kleine broeihaard in Sint-Truiden, maar voorlopig geen gevolg in ziekenhuisopnames" (24/05/2020 - VRT NWS)
  In Sint-Truiden in Limburg is opnieuw een kleine broeihaard ontdekt van besmettingen met het coronavirus. Dat zegt viroloog Marc Van Ranst in "Het Journaal" op één. "Twee geleden hebben we dat opgemerkt, dat moet nu onderzocht worden."
  [naar artikel]
 9. Vandaag is alles "hallucinant", "schandalig", "knettergek", "krankzinnig" of ... (15/10/2017 - VRT NWS)
  Hoogleraar Jan Blommaert bestudeert onze taal en hoe we die gebruiken. We spreken steeds forser: "Zeg niet gewoon "nonsens", wel "complete nonsens", en "onbegrijpelijk" is "volstrekt onbegrijpelijk". En dat heeft politieke gevolgen".
  [naar artikel]
 10. Sint-Truiden keurt verhoging "erostaks" op bordelen goed (20/12/2017 - VRT NWS)
  De stad Sint-Truiden heeft dinsdagavond de verhoging van de zogenaamde "erostaks", een belasting die bordelen jaarlijks moeten betalen, goedgekeurd tijdens de gemeenteraad.  
  [naar artikel]
 11. VIDEO. "Voor ons is Sint-Truiden één grote speeltuin" (03/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Om de inwoners van Sint-Truiden beter te leren kennen, bellen we de komende dagen aan bij huisnummer 3. Vandaag is het de beurt aan Jan Ramaekers de Tiensevest.
  [naar artikel]
 12. VIDEO. "Mijn hart verloren aan Sint-Truiden" (05/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Om de inwoners van Sint-Truiden beter te leren kennen, bellen we de komende dagen aan bij huisnummer 3. Vandaag is het de beurt aan Rosette Vandenborne uit de Wilderenlaan.
  [naar artikel]
 13. Waar ligt de politieke kracht van De Wever? "Als we naar het verleden kijken, kunnen we andermans gedrag anticiperen" (15/03/2018 - VRT NWS)
  De fascinatie van N-VA-voorzitter Bart De Wever voor het Oude Rome is algemeen bekend. In een interview met het Franstalige tijdschrift "Wilfried" legt De Wever de link met zijn politieke carrière en rekent hij in dat licht af met onder anderen Guy Verhofstadt en Filip Dewinter. 
  [naar artikel]
 14. Minister Somers over vaccinmisbruiken in Sint-Truiden: "Jammer dat dit afstraalt op andere lokale besturen" (12/05/2021 - VRT NWS)
  Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) vreest dat alle lokale besturen in een slecht daglicht worden geplaatst door de mogelijke misbruiken met vaccins in Sint-Truiden. "Zoiets straalt af op een hele groep en dat is spijtig natuurlijk", zegt hij in "De afspraak" op Canvas. "De meeste lokale besturen hebben zich gesmeten voor de vaccinatie."
  [naar artikel]
 15. Schoenenwinkel in Sint-Truiden accepteert bitcoin als betalingsmiddel: "Bitcoin is de toekomst" (23/03/2021 - VRT NWS)
  In schoenenwinkel Sumor Par elle in Sint-Truiden kan je vanaf nu met bitcoin betalen. Uitbater Lenny Schoofs wil zo mee op de kar van digitale munten stappen, ook is er bij zijn eigen klanten nog geen vraag naar. "Ik verwacht de eerste jaren niet veel betalingen."
  [naar artikel]
 16. Personeel Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden houdt zich fit dankzij "vitamientjes" van Kim Clijsters (02/04/2020 - VRT NWS)
  Kim Clijsters heeft een cadeautje gestuurd naar het zorgpersoneel van het Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden.. Daarmee wil ze het personeel bedanken voor hun inzet.
  [naar artikel]
 17. Gezocht in Sint-Truiden: vrijwilligers om vluchtelingen te ondersteunen (04/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De stad Sint-Truiden, het OCMW van Sint-Truiden en CAW Limburg vzw zoeken samen vrijwilligers om vluchtelingen in Sint-Truiden te ondersteunen. Deze vrijwilligers maken vluchtelingen wegwijs in Sint-Truiden, helpen bij het zoeken naar een woning, gaan mee naar de dokter of bieden gewoon een luisterend oor.
  [naar artikel]
 18. PXL-studenten blikken terug op 2 weken in Sint-Truiden: "Smaak van het professioneel leven te pakken" (11/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sint-Truiden In & Uitgelicht zit erop. De studenten journalistiek van de Hogeschool PXL blikken terug op twee intensieve weken in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 19. Truienaar is al 56 jaar jurylid in atletiek: "Door het oog van de naald gekropen tijdens speerwerpen" (22/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Guy Peeters was 17 toen een klasgenoot van het college in Sint-Truiden hem er attent op maakte dat atletiekclub TACT juryleden zocht. Ruim 56 jaar later is hij nog altijd jurylid. “Vroeger deed ik soms 55 wedstrijden per jaar, nu beperk ik me tot een zestal meetings in Sint-Truiden, Diepenbeek, Tongeren en Alken. Dat is met het openbaar vervoer nog te doen.”
  [naar artikel]
 20. 1 op 4 leerlingen en leerkrachten besmet in school Sint-Truiden: "Dat is veel" (21/01/2021 - VRT NWS)
  Gisteren werden alle 280 leerlingen en 25 leerkrachten van basisschool Schuttershof in Sint-Truiden getest op corona. Uit de eerste resultaten blijkt dat 38 stalen positief zijn en 135 negatief. Daarnaast gaan ook twee andere scholen dicht in Sint-Truiden omdat enkele personeelsleden besmet zijn met het coronavirus.
  [naar artikel]
 21. Uitbraak van coronavirus in het Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden "Besmettingen die zich zo snel verspreiden zijn nieuw voor ons". (13/01/2021 - VRT NWS)
  In het Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden is een grote uitbraak van het coronavirus vastgesteld. Het ziekenhuis neemt verregaande voorzorgsmaatregelen. Niet dringende behandelingen zijn uitgesteld tot 1 februari.
  [naar artikel]
 22. VIDEO. Op bezoek bij huisnummer 3: "Sint-Truiden is dé stad voor mij" (30/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Om de inwoners van Sint-Truiden beter te leren kennen, bellen we de komende dagen aan bij huisnummer 3. Vandaag is het de beurt aan Lien Vandeborne en Fabienne Cauwenberg uit de Nieuwpoort.
  [naar artikel]
 23. Vijftiger uit Sint-Truiden misbruikt 13-jarige jongen: "Hij onderging de feiten onder sterke morele dwang" (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft een 52-jarige man uit Sint-Truiden veroordeeld tot dertig maanden celstraf. Hij stond terecht wegens de...
  [naar artikel]
 24. Vooruit bereid om te besturen in Sint-Truiden “als men ons dat vraagt” (06/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Als de vraag gesteld wordt, is oppositiepartij Vooruit bereid om mee te besturen in Sint-Truiden. Maar gewezen burgemeester Ludwig Vandenhove is geen kandidaat om Veerle Heeren op te volgen, indien ze zou opstappen. Veerle Heeren houdt vol dat ze geen vaccins voor anderen uit haar familie- en politieke vriendenkring geregeld heeft. "Maar ik heb de bewijzen dat dat wel zo is, overgemaakt aan de gouverneur en de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden", aldus Vandenhove. "Liegen in de politiek is dodelijk", klinkt het en hij blijft bij zijn standpunt dat Heeren best de eer aan zichzelf houdt en ontslag neemt.
  [naar artikel]
 25. Stadscafé Sint-Truiden steekt eigen sector hart onder de riem met horeca-lied: "Het komt allemaal wel goed" (21/01/2021 - VRT NWS)
  Het Cosmocafé in Sint-Truiden heeft een lied opgenomen waarmee ze hun eigen sector een hart onder de riem willen steken. "Dit is voor niemand gemakkelijk, maar laten we positief zijn", vindt uitbater Jerome Fontaine."
  [naar artikel]
 26. Burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren: "Ik werk op adrenaline" (06/04/2020 - VRT NWS)
  "Vandaag" heeft de burgemeester van Sint-Truiden een dag gevolgd. De stad van Veerle Heeren (CD&V) is een van de ergst getroffen steden door de coronacrisis. Ook de man van Heeren is opgenomen in het ziekenhuis. "Ik werk op adrenaline en ik weet dat mijn man in goede handen is in het ziekenhuis", zegt Veerle Heeren.
  [naar artikel]
 27. Burgemeester Sint-Truiden: "Ik heb 13 namen van mensen uit mijn omgeving doorgegeven aan vaccinatiecentrum" (10/05/2021 - VRT NWS)
  Veerle Heeren, de burgemeester van Sint-Truiden (CD&V), heeft op een extra gemeenteraadszitting gezegd dat ze 13 namen van mensen uit haar omgeving heeft doorgegeven aan het vaccinatiecentrum. "Ik heb het gedaan om het vacinatiecentrum te helpen in de zoektocht naar kandidaat-invallers", zegt ze. "Geen enkele Truienaar heeft hierdoor een vaccin gemist."
  [naar artikel]
 28. Brandweer ontvangt 150 oproepen voor wateroverlast in regio Sint-Truiden (11/06/2019 - VRT NWS)
  De brandweer in de regio Sint-Truiden heeft maandagavond zo'n 150 oproepen binnengekregen, nadat hevige onweersbuien wateroverlast en modderstromen hadden veroorzaakt. Volgens burgemeester Veerle Heeren (CD&V) viel er over sommige delen van Sint-Truiden een zee van water uit de lucht. "Gelmen, Gelinden, Halmaal, Velm, Kerkom en Aalst zijn het zwaarst getroffen", aldus Heeren.
  [naar artikel]
 29. KZLWC Sint - Truiden oganiseert veldrit voor de jeugd (08/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nadat de stad Sint-Truiden en de militaire overheid de "oude Duitse piste" op het vliegveld Brustem ter beschikking stelden aan de Kzlwc om op zaterdagvoormiddag verkeersvrij te kunnen oefenen met de jeugdrennertjes, kende de ledenaangroei een echte groei.
  [naar artikel]
 30. Sp.a trekt onafhankelijkheid van deskundigen zorgbedrijf in twijfel: "Iedereen heeft een politieke achtergrond" (08/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Sp.a Sint-Truiden fronst de wenkbrauwen bij de aanstelling van drie onafhankelijke deskundigen voor het zorgbedrijf, waarin onder meer woon-zorgcentrum Villa Rosa is ondergebracht. “Alle kandidaten hebben een politieke achtergrond”, stelt Gert Stas.
  [naar artikel]
 31. Sint-Truiden als oefening voor Brussel (02/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sint-Truiden - De leerlingen van het KORZO (Katholiek Onderwijs Regio Zoutleeuw) kwamen vrijdag naar Sint-Truiden afgezakt voor een uitstap aardrijkskunde. Overal waar je keek, zag je wel leerlingen van het Sint-Leonardusinstituut. "Toch zijn we dit jaar met een pak minder volk, andere jaren zijn we met 125 leerlingen" , zegt joviale juf Lies. Deze excursie geldt als voorbereiding op het uitje naar Brussel volgend schooljaar. Onze bruisende hoofdstad, maar tevens een stad met veel gevaren.
  [naar artikel]
 32. VIDEO. "Ik heb die mensen leren fietsen" (08/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  In mei startten 14 vrouwen uit Sint-Truiden aan de cursus ‘leren fietsen voor volwassenen.’ Het project is een samenwerking tussen de stad Sint-Truiden, onthaalhuis Masala en wielerclub Paxx Global Cycling. Vandaag was het de laatste les en wij fietsten mee.
  [naar artikel]
 33. Nieuw zwemcomplex in Sint-Truiden krijgt ook een zoutbad: "Om ontspannen te drijven en relaxen" (09/12/2020 - VRT NWS)
  In Sint-Truiden is de bouw van het nieuwe zwemcomplex volop aan de gang. Naast het sportbad en de glijbanen krijgt het zwemcomplex ook een primeur voor Limburg: een zoutwaterbad.
  [naar artikel]
 34. Burgemeester van Sint-Truiden mogelijk al in maart gevaccineerd: "Onethisch", vindt oppositie  (04/05/2021 - VRT NWS)
  In Sint-Truiden zou burgemeester Veerle Heeren (CD&V) in maart al gevaccineerd zijn, dat schrijven de kranten het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad vandaag. Volgens gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove van oppositiepartij Vooruit werd Heeren op 10 en 31 maart al gevaccineerd. Ook enkele familieleden en andere medewerkers zouden al een prik gekregen hebben, op een moment dat de 85-plussers aan de beurt waren in het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden. Vandenhove eist een onderzoek.
  [naar artikel]
 35. Tijdelijke burgemeester Sint-Truiden over "stap opzij" van Heeren: "Met ontslag komt chaos, daar heb ik geen zin in" (11/05/2021 - VRT NWS)
  Jelle Engelbosch (N-VA), de waarnemend burgemeester van Sint-Truiden, zegt dat een ontslag van burgemeester Heeren alleen maar meer chaos had gecreëerd. Gisteren gaf Heeren in een extra gemeenteraad uitleg bij haar vroegtijdige vaccinatie, en die van mensen uit haar omgeving. Pas achteraf bleek dat ze even een stap opzij zou zetten. "Ik kan me voorstellen dat ze dat tijdens de zitting zelf vergeten te zeggen is", aldus Engelbosch.
  [naar artikel]
 36. "Evenemententerrein Sint-Truiden in laatste fase": Schueremans enthousiast (12/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het dossier van het evenemententerrein in Brustem bij Sint-Truiden gaat de laatste fase in. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Het project
  [naar artikel]
 37. Genkse basketballer ondergaat 10 operaties na val: "Ze moeten nog stuk van mijn schedel terugzetten" (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de voorronde van de Beker van Limburg staat zaterdag (17.30u) het duel tussen Hasselt B en Sint-Truiden op het menu. Voor Frits Hermans (19) van Sint-Truiden betekent dat een duel tegen zijn ex-club. "Ik weet nog niet of ik de wedstrijd zal bijwonen", zegt de Genkenaar. Hij revalideert nog volop van een val met de fiets begin juni. "Ik moet nog één operatie ondergaan. Dat zou mijn tiende en hopelijk laatste operatie worden. Er moet nog een stuk van mijn schedel teruggeplaatst worden."
  [naar artikel]
 38. VIDEO. "We lachen de hele dag tijdens ons werk" (30/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  "Het is fijn om de mensen te kunnen helpen." Het personeel van Campus Asster in Halmaal in Sint-Truiden vertelt aan de Babbelbox waarom ze zo graag in het centrum werken. "Veel stress maar wel heel leuk.", klinkt het.
  [naar artikel]
 39. Borden met slogan "Dilbeek, waar Vlamingen thuis zijn" worden vernieuwd (05/01/2021 - VRT NWS)
  In Dilbeek komen er nieuwe borden met de slogan "Waar Vlamingen thuis zijn". De voorbije maanden werden enkele van die borden vernield, want niet iedereen is het eens met die slogan. Maar de gemeente wil de slogan behouden en gaat nieuwe borden zetten, aangepast aan de nieuwe huisstijl van Dilbeek.
  [naar artikel]
 40. Open Vld trekt naar gemeenteraadsverkiezingen met slogan 'Gewoon doen' (04/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Open Vld geeft vandaag het startschot voor de verkiezingscampagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. De slogan luidt 'Gewoon...
  [naar artikel]
 41. Klassen ventileren op Hasp-O in Sint-Truiden: "Het is iedere dag een beetje dikketruiendag" (06/10/2020 - VRT NWS)
  Een van de coronamaatregelen is goed en voldoende ventileren in klaslokalen. De ramen en deuren op Hasp-O in Sint-Truiden staan dan ook de hele schooldag open. Dat is nodig voor het bestrijden van het coronavirus, maar het is niet altijd even fijn voor de leerlingen en leerkrachten.
  [naar artikel]
 42. Minder diefstallen in Sint-Truiden: "Camera's helpen enorm bij de bestrijding" (19/02/2020 - VRT NWS)
  Er zijn in 2019 minder diefstallen gebeurd binnen de politiezone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken. Dat blijkt uit het jaarverslag dat vandaag werd voorgesteld. Camera's blijken een zeer goed middel om diefstallen op te lossen.
  [naar artikel]
 43. "Ik zet voor Vaderdag een bloemetje op zijn graf" (06/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  "Eigenlijk zou het iedere dag Vaderdag moeten zijn". De Truienaars zijn het erover eens, een vader is ontzettend dierbaar. Op zondag 11 juni is het Vaderdag. Dinsdag stond de babbelbox in de Decathlon in Sint-Truiden en we vroegen de Truienaars wat ze op deze speciale dag doen.
  [naar artikel]
 44. Voltallig personeel Sint-Trudo Ziekenhuis voert vandaag actie: "Overheid laat ons in de kou staan" (18/06/2020 - VRT NWS)
  Vanmiddag verzamelen het personeel, de vakbonden én de directie van het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden buiten voor het ziekenhuis. Ook zijn doen mee met de nationale protestactie die georganiseerd wordt door de christelijke vakbond. Een echte manifestatie wordt het niet, en iedereen zal zich houden aan de coronamaatregelen.
  [naar artikel]
 45. Inbraken (22/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een winkel in de Viaductstraat in Sint-Truiden zijn zaterdag rookwaren gestolen. In een horecazaak in de Diesterstraat in Sint-Truiden is ingebroken. De buit is niet bekend. Zondag is ingebroken in een garagebox in de Houtstraat in Sint-Truiden. De buit is niet gekend. Maandag zijn twee inbraakpogingen vastgesteld in Sint-Truiden. In de Leopold II-laan en in de Velmerlaan in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 46. Laat Genk matchwinnaar Boëtius straks gewoon gaan? "Optie nog niet gelicht" (27/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jean-Paul Boëtius was in de play-off II-finale tegen Sint-Truiden alweer van levensbelang voor Racing Genk. De Nederlander gaf Buffel eerst de
  [naar artikel]
 47. Nieuwe gin uit Sint-Truiden smaakt naar populair zoet en zuur snoepje en steunt Mediclowns   (31/08/2020 - VRT NWS)
  In Sint-Truiden is een nieuwe gin gelanceerd. De naam "Zoer" is niet zomaar gekozen maar verwijst naar de smaak van het hoofdingrediënt van de gin: het smoelentrekkersnoepje. Een deel van de opbrengst gaat dan ook naar de smoelentrekkers van de zorg: de Mediclowns.
  [naar artikel]
 48. UNIZO Sint-Truiden overhandigt ondernemersprioriteiten aan lokale politieke partijen (22/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018 heeft UNIZO Sint-Truiden op woensdag 21 maart alvast haar dossier met ondernemersprioriteiten overhandigd aan de lokale politieke partijen.
  [naar artikel]
 49. Close: "Politiefusie Brussel is alleen maar een slogan" (13/11/2017 - VRT NWS)
  De Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) blijft tegen een fusie van de zes politiekorpsen in de hoofdstad. "Dat is alleen maar een slogan", aldus de burgemeester in Terzake. "Zo´n fusie is niet de goede oplossing voor de stad."
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.