De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Betserse Zélie Lambert doelvrouw bij Red Flames Futsal

Het Belang van Limburg

29/08/2018 - 00:11

Met Zélie Lambert telt Geetbets een jonge voetbalster bij de Red Flames in zaal, de nationale zaalvoetbalploeg, waar ze ploegmaat is met onder meer Imke Courtois. Op haar 17de staat ze al in doel van de nationale ploeg.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Doelvrouw Justien Odeurs (24) stopt bij Red Flames: “Ik miste respect en vertrouwen” (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Justien Odeurs (24) heeft een punt gezet achter haar loopbaan als international. Dat maakte de huidige doelvrouw van Anderlecht zelf bekend. Odeurs stond 44 duels tussen de palen bij de Red Flames.
    [naar artikel]
  2. Toptransfer van Red Flames-doelvrouw Nicky Evrard rond: Gouden Schoen trekt naar Engelse topclub Chelsea (06/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
    De transfer van Red Flames-doelvrouw en Gouden Schoen Nicky Evrard (27) naar Chelsea is rond. Vanaf volgend seizoen is Evrard van de Blues. Voor haar medische testen was ze dik twee weken geleden al in Londen en haar makelaar is formeel: “Nicky wordt de best betaalde doelvrouw van de wereld.”
    [naar artikel]
  3. Toptransfer van Red Flames-doelvrouw Nicky Evrard is een feit: Gouden Schoen trekt naar Engelse topclub Chelsea (06/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
    De transfer van Red Flames-doelvrouw en Gouden Schoen Nicky Evrard (27) naar Chelsea is rond. De laatste contractdetails zijn geregeld en de handtekeningen staan op de documenten. Vanaf volgend seizoen is Evrard van de Blues. Voor haar medische testen was ze dik twee weken geleden al in Londen en haar makelaar is formeel: “Nicky wordt de best betaalde doelvrouw van de wereld”.
    [naar artikel]
  4. Kijk hier naar de hoogtepunten van de Red Flames, waaronder een pijnlijke blunder van de doelvrouw (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
    De Red Flames leggen met een 9 op 9 in hun EK-kwalificatiegroep voorlopig het perfecte rapport voor. Op kop samen met Zwitserland, maar België...
    [naar artikel]
  5. Red Flames-doelvrouw Nicky Evrard ruilt AA Gent voor OHL (04/07/2022 - Het Belang van Limburg)
    Doelvrouw Nicky Evrard verlaat AA Gent en trekt naar Oud-Heverlee Leuven. Dat heeft de runner-up van de voorbije Belgische competitie maandag bevestigd.
    [naar artikel]
  6. Eerste Betserse streekproductenmarkt (22/11/2016 - Het Belang van Limburg)
    Geetbets telt heel wat lokale lekkernijen. Op de Betserse streekmarkt zondag 27 november kan je ze allemaal komen bekijken, proeven en kopen.
    [naar artikel]
  7. Doelvrouw Nicky Evrard redde Red Flames tegen IJsland dankzij bizar ritueel: “Vaseline aan de rechterdoelpaal” (11/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Het was doelvrouw Nicky Evrard die de Red Flames in de wedstrijd hield tegen de stugge IJslanders. Iets voorbij het halfuur pakte Evrard - niet voor het eerst - een strafschop. En voor die save had ze achteraf een bizarre verklaring. “Ik smeer voor elke wedstrijd wat vaseline aan de rechterdoelpaal.”
    [naar artikel]
  8. Doelvrouw Nicky Evrard redde Red Flames tegen IJsland dankzij bizar ritueel: “Vaseline aan de rechterdoelpaal” (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
    Het was doelvrouw Nicky Evrard die de Red Flames (FIFA-19) in de wedstrijd hield tegen de stugge IJslanders. Iets voorbij het halfuur pakte Evrard -niet voor het eerst- een strafschop. En voor die save had ze achteraf een bizarre verklaring. “Ik smeer voor elke wedstrijd wat vaseline aan de rechterdoelpaal.”
    [naar artikel]
  9. KIJK LIVE. Rust: fout van doelvrouw Evrard maakt dat Flames nog niet zegezeker zijn (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
    De uitmatch tegen Kroatië zou op papier geen probleem mogen vormen voor de Red Flames. Twee maanden geleden kreeg het Balkanland nog een...
    [naar artikel]
  10. Truiense doelvrouw Justien Odeurs stapt uit onvrede op bij de Red Flames: “Ze hebben mij mentaal gekraakt” (19/01/2022 - Het Belang van Limburg)
    Justien Odeurs (24) heeft er vier maanden na haar onverwachte niet-selectie bij de Red Flames genoeg van. De eerste doelvrouw van de nationale ploeg stopt per direct als Red Flame. Ze is naar eigen zeggen de mentale spelletjes van de voetbalbond beu. “Ik was voor de bond nooit goed genoeg de laatste maanden. Ik zeg mijn job deels op omdat ik voor mijn mentale gezondheid kies.”
    [naar artikel]
  11. LIVE: Italiaanse doelvrouw heeft twee uitstekende reddingen in huis. Nemen de Flames nog afstand? (1-1) (10/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
    De opdracht voor de Red Flames is glashelder: winnen op Italiaanse bodem. Enkel dán kan er nog gebikkeld worden om die o zo belangrijke eerste stek...
    [naar artikel]
  12. Eerste doelvrouw Justien Odeurs stapt uit onvrede op bij de Red Flames: “Ze hebben mij mentaal gekraakt” (19/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Justien Odeurs (24) heeft er vier maanden na haar onverwachte niet-selectie bij de Red Flames genoeg van. De eerste doelvrouw stopt per direct bij de nationale ploeg. Ze is naar eigen zeggen de mentale spelletjes van de voetbalbond beu. “Ik was voor de bond nooit goed genoeg de laatste maanden. Ik zeg mijn job deels op omdat ik voor mijn mentale gezondheid kies.”
    [naar artikel]
  13. Red Flames kloppen Zwitserland en gaan naar EK 2022 (01/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
    De Red Flames gaan in 2022 naar het EK in Engeland. De Belgische vrouwen versloegen in de slotmatch van Groep H Zwitserland met 4-0. Tine De Caigny scoorde twee keer in de eerste helft. Daarna liepen de Red Flames verder uit na een owngoal van de Zwitserse doelvrouw Elvira Herzog en een doelpunt van Janice Cayman. België eindigt als groepswinnaar en is rechtstreeks geplaatst voor het EK.
    [naar artikel]
  14. KIJK LIVE. Dhont schiet in de handen van Zwitserse doelvrouw, kunnen de Flames bakens verzetten in topper? (1-0) (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Een héél belangrijk duel voor de Red Flames. De Belgische voetbaldames gaan op bezoek bij Zwitserland, de concurrent voor het rechtstreekse ticket...
    [naar artikel]
  15. Nicky Evrard, het bescheiden sluitstuk van de Red Flames: “Het was misschien heel naïef, maar ik wilde geen EK spelen om een transfer te versieren” (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)
    De geheimen achter de topprestaties van Nicky Evrard (27)? Een vroege transfer, tips van Davino Verhulst en reddingen van Thibaut Courtois. Ook vanavond tegen Noorwegen wil de doelvrouw van de Red Flames er met dezelfde focus staan als op het afgelopen EK. Want de Flames zijn nog in de running voor hun eerste WK-ticket ooit.
    [naar artikel]
  16. “Nicky is heel hard bezig met perfect in orde te zijn. Met présence”: intimi niet verrast door ijzersterk EK van Red Flames-doelvrouw Evrard (17/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Red Flames-doelvrouw Nicky Evrard haalde al twee keer de krantenkoppen in Engeland. Twee strafschoppen gestopt en ook zonder tegen IJsland en Frankrijk bij de uitblinkers. Sinds 2013 is zij de eerste die twee keer een penalty pakte op een EK. Dominique Reyns is de voorzitter van KAA Gent Ladies, zij kent Nicky al jaren. Jimmy Coenraets is de coach van haar nieuwe club OH Leuven. Shari Van Belle is de vriendin van Evrard. Alledrie zagen ze die keeper die ze goed kennen.
    [naar artikel]
  17. Wat hebben we geleerd van de Red Flames, die de kwartfinale haalden op het EK? Onze man in Engeland zet alles op een rij (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Compact, goed georganiseerd, samenhang, mentaliteit, een defensie die anticipeert en neutraliseert en een uitzonderlijke goede doelvrouw op een eerste piekmoment in haar carrière. De Red Flames hebben laten zien hoe ze het grotere voetballanden heel lastig kunnen maken.
    [naar artikel]
  18. Wat hebben we geleerd van de Red Flames, die de kwartfinale haalden op het EK? Onze man in Engeland zet alles op een rij (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Compact, goed georganiseerd, samenhang, mentaliteit, een defensie die anticipeert en neutraliseert en een uitzonderlijke goede doelvrouw op een eerste piekmoment in haar carrière. De Red Flames hebben laten zien hoe ze het grotere voetballanden heel lastig kunnen maken.
    [naar artikel]
  19. Spannende Betserse derby (04/03/2017 - Het Belang van Limburg)
    Geetbets maakt zich op voor een voetbalklapstuk. Dit weekend staan immers de twee Betserse clubs uit de vierde provniciale A tegenover elkaar. Bovendien is het ook nog eens een zespuntenwedstrijd en strijden de twee ploegen in de subtop.
    [naar artikel]
  20. Red Flames-keepster Justien Odeurs reageert na verrassende niet-selectie: “Ik vecht mijn gevecht” (20/10/2021 - Het Belang van Limburg)
    Doelvrouw Justien Odeurs, nochtans al jarenlang de nummer een bij de Red Flames, was de opvallendste afwezige in de selectie van bondscoach Ives Serneels voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kosovo en groepsleider Noorwegen.
    [naar artikel]
  21. Red Flames redden punt in moeilijke wedstrijd tegen IJsland, doelvrouw Nicky Evrard hield België recht met penaltysave (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
    Na een lange voorbereiding is de kop eraf voor de Red Flames (FIFA-19). In hun eerste EK-wedstrijd in Engeland werd het 1-1 tegen IJsland (FIFA-17) na een moeizame match. Doelvrouw Nicky Evrard redde in de eerste helft een penalty, maar moest zich al snel in de tweede helft gewonnen geven. Dankzij een penaltydoelpunt van Justine Vanhaevermaet werd het alsnog 1-1. De ambitie om de tweede ronde te halen, houdt zo met nog twee wedstrijden te gaan stand. Al zal dan wel gewonnen moeten worden tegen Frankrijk en/of Italië.
    [naar artikel]
  22. Red Flame-doelvrouw Nicky Evrard speelt zaterdag eerste thuismatch met OHL Women: “We kunnen de toonaangevende club worden in België” (18/08/2022 - Het Belang van Limburg)
    Zaterdag om 19 uur spelen de OHL Women in Oud-Heverlee hun eerste thuismatch in de nieuwe competitie tegen White Star Woluwe. Red Flames-doelvrouw Nicky Evrard (27) zal ongetwijfeld dienen als één van de trekpleisters.
    [naar artikel]
  23. De eerste doelvrouw die de Gouden Schoen wint: OHL-keeper Nicky Evrard troeft Wullaert en Kees af (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Flames-heldin op het EK, muur in doel bij OHL, en nu ook Gouden Schoen. Nicky Evrard (27) is de eerste doelvrouw ooit die de prijs in ontvangst mag nemen. Ze troeft zo Tessa Wullaert en Sari Kees af.
    [naar artikel]
  24. Red Flames mogen nog steeds dromen van kwartfinale na nipte 2-1-nederlaag tegen topland Frankrijk (14/07/2022 - Het Belang van Limburg)
    De Red Flames (FIFA 19) ondergingen de wet van de sterkste tegen topland Frankrijk (FIFA 3), dat zich verzekerde van groepswinst. De Flames mogen ondanks de 2-1-nederlaag wel blijven dromen van de kwartfinale. Doelvrouw Nicky Evrard onderscheidde zich overigens opnieuw door wéér een penalty te stoppen.
    [naar artikel]
  25. KRC Genk Ladies rekent op snelle voeten van Futsal Red Flame Chiara Wielockx (18/08/2022 - Het Belang van Limburg)
    Na winst in de opener tegen Woluwe staat Genk Ladies vrijdagavond tegen AA Gent voor de eerste thuiswedstrijd. KRC rekent daarin op haar nieuwe aanvalster Chiara Wielockx, die in oktober met de Futsal Red Flames om EK-kwalificatie strijdt.
    [naar artikel]
  26. Vijf speelsters om naar uit te kijken bij Frankrijk, de tweede EK-tegenstander van de Red Flames: van recordwinnaar tot duurste doelvrouw ooit (14/07/2022 - Het Belang van Limburg)
    Met Quatorze Juillet is het vandaag de Franse nationale feestdag. De Fransen (FIFA 3) hopen dus op vuurwerk, terwijl de Red Flames (FIFA 19) vanavond om 21u00 Belgische tijd hopen op een stunt met 0-0. Een moeilijke opgave voor de Belgen, want op papier is het niveauverschil tussen beide landen groot. Mits winst zijn de Fransen bovendien al zeker van een plaats in de kwartfinales. Hieronder vijf speelsters waar de Red Flames van moeten opletten.
    [naar artikel]
  27. KIJK LIVE. 3-0! Zwitserse doelvrouw zit er helemaal naast, Red Flames naar EK! (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Het EK 2022 in Engeland. Dat staat vanavond op het spel voor de Red Flames. Met een overwinning tegen Zwitserland kwalificeren ze zich hoe dan ook als groepswinnaar. Maar ook een gelijkspel is wellicht voldoende. Toch denken onze nationale voetbaldames maar aan één ding: winnen. Kijk op VTM 4 en HLN.be LIVE naar de cruciale match!
    [naar artikel]
  28. REACTIES. Red Flames na historische kwartfinale: “Champagne? Onze recovery shakes staan al klaar” (19/07/2022 - Het Belang van Limburg)
    De Red Flames schreven maandagavond geschiedenis voor het Belgisch vrouwenvoetbal met hun kwalificatie voor de kwartfinales van het EK. Het waren dan ook een erg tevreden en fiere bondscoach Ives Serneels, doelpuntenmaakster Tine De Caigny, Vrouw van de Match Sari Kees en doelvrouw Nicky Evrard die na afloop van de 1-0 zege tegen Italië de pers te woord stonden.
    [naar artikel]
  29. REACTIES. Red Flames na historische kwartfinale: “Champagne? Onze recovery shakes staan al klaar” (19/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
    De Red Flames schreven maandagavond geschiedenis voor het Belgisch vrouwenvoetbal met hun kwalificatie voor de kwartfinales van het EK. Het waren dan ook een erg tevreden en fiere bondscoach Ives Serneels, doelpuntenmaakster Tine De Caigny, Vrouw van de Match Sari Kees en doelvrouw Nicky Evrard die na afloop van de 1-0 zege tegen Italië de pers te woord stonden.
    [naar artikel]
  30. REACTIES. Ontgoocheling is groot bij de Red Flames: “Dit komt hard aan, maar we hebben getoond wat we waard zijn” (23/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
    De Flames hebben ervoor gevochten, maar stunten lukte net niet tegen topfavoriet Zweden. Ondanks de sterke prestatie, was de teleurstelling toch groot na een doelpunt in de slotminuut. “Dat maakt het extra zuur”, aldus doelvrouw Nicky Evrard.
    [naar artikel]
  31. REACTIES. Ontgoocheling is groot bij de Red Flames: “Dit komt hard aan, maar we hebben getoond wat we waard zijn” (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)
    De Flames hebben ervoor gevochten, maar stunten lukte net niet tegen topfavoriet Zweden. Ondanks de sterke prestatie, was de teleurstelling toch groot na een doelpunt in de slotminuut. “Dat maakt het extra zuur”, aldus doelvrouw Nicky Evrard.
    [naar artikel]
  32. En plots doen de Flames het met nieuwe doelvrouw: Odeurs slachtoffer van “hogere eisen” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    De Red Flames spelen vanavond tegen Kosovo hun derde wedstrijd onderweg naar het WK in Australië en Nieuw-Zeeland in 2023. 4 op 6 hebben ze na een gelijkspel in Polen en een riante overwinning tegen Albanië. Kosovo straks is een hapje. Dinsdag spelen de Belgische vrouwen in Oslo tegen Noorwegen.
    [naar artikel]
  33. Uitstel voor Betserse derby (13/01/2017 - Het Belang van Limburg)
    De fans van de twee Betserse ploegen in vierde provinciale A blijven dit weekend op hun voetbalhonger. Zondag was de partij SK Rummen-Geetbets - FC Geetbets voorzien. De derby tussen de twee ploegen kan wegens de algemene afgelasting dit weekend niet plaatsvinden.
    [naar artikel]
  34. Plots géén Odeurs in selectie Red Flames: “Dit komt hard aan” (20/10/2021 - Het Belang van Limburg)
    Met Kosovo (donderdag) en Noorwegen (dinsdag) staan de Red Flames voor een belangrijk tweeluik in de WK-kwalificatiecampagne. Grote afwezige in de kern is doelvrouw Justien Odeurs. De Truiense, nochtans al jaren de nummer één, reageert verrast en teleurgesteld op haar niet-selectie. “Ik wil me nu extra bewijzen en een tandje bijsteken.”
    [naar artikel]
  35. Lotto Arena wordt Futsal-tempel (07/04/2019 - De Morgen)
    Vandaag start in de Lotto Arena in Antwerpen het Europees Kampioenschap futsal. Naast België - als organiserend land - kwalificeerden zich alle topteams voor die tweejaarlijkse hoogmis van het futsal.
    [naar artikel]
  36. Tine De Caigny ontvangt Gouden Schoen en schiet Red Flames na stroeve match naar nipte zege tegen Ierland (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
    De Red Flames hebben na drie nederlagen aangeknoopt met een overwinning. Van een leien dakje liep het niet tegen Ierland, Tine De Caigny scoorde na ontvangst van haar Gouden Schoen de enige treffer van de partij. Doelvrouw Odeurs onderscheidde zich in het slot van de match.
    [naar artikel]
  37. Belgen stranden op één doelpunt van EK futsal (13/04/2021 - Het Belang van Limburg)
    De Finnen treden in 2022 - voor het eerst - aan op het Europees Kampioenschap Futsal. De Belgen waren er zo graag bij geweest in Nederland, maar dat zal dan in de tribune zijn. Verdiend? Het verschil was minimaal. Dinsdag en eigenlijk in de hele campagne. Eén doelpuntje kwamen de Futsal Red Devils tekort.
    [naar artikel]
  38. Eric Lambert, broer van Raoul en clubicoon van AA Gent, sterft op 84-jarige leeftijd (17/04/2020 - Het Belang van Limburg)
    Eric Lambert heeft donderdag het leven gelaten op 84-jarige leeftijd. Dat bracht Het Laatste Nieuws vrijdag naar buiten. Lambert was jarenlang de vaste aanvalsleider van La Gantoise, de voorloper van AA Gent. Zijn jongere broer Raoul Lambert schopte het later ook tot steraanvaller bij Club Brugge en de Rode Duivels.
    [naar artikel]
  39. Wat u moet weten over Nicky Evrard, de nieuwe Gouden Schoen bij de vrouwen die per toeval keeper werd (25/01/2023 - Het Belang van Limburg)
    Nicky Evrard (27) is de Gouden Schoen 2022 bij de vrouwen. De doelvrouw van OHL en de Red Flames komt zo in een rijtje met Tessa Wullaert (3x), Janice Cayman (2x) en Tine De Caigny (1x). Een bekroning voor haar sterk EK met de Red Flames afgelopen zomer en haar geslaagde transfer naar OHL, de leider in de Belgische competitie. Vijf dingen die u moet weten.
    [naar artikel]
  40. En plots doen de Flames het met nieuwe doelvrouw, Odeurs slachtoffer van “hogere eisen”: “Ik vecht mijn eigen gevecht” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    De Red Flames spelen morgen tegen Kosovo hun derde wedstrijd onderweg naar het WK in Australië en Nieuw-Zeeland in 2023. 4 op 6 hebben ze na een gelijkspel in Polen en een riante overwinning tegen Albanië. Kosovo straks is een hapje. Dinsdag spelen de Belgische vrouwen in Oslo tegen Noorwegen.
    [naar artikel]
  41. Nauwelijks in actie voor de Red Flames, maar Diede Lemey is keepster van het jaar in Italië (20/05/2022 - Het Belang van Limburg)
    Diede Lemey, keepster bij het Italiaanse Sassuolo en reservedoelvrouw bij de Red Flames, is donderdag door de Italiaanse voetbalbond uitgeroepen tot beste nummer één in de Serie A voor vrouwen. Ze haalde het voor onder meer de doelvrouw van de Italiaanse nationale ploeg (AC Milan) en de Franse nationale ploeg (Juventus).
    [naar artikel]
  42. Hope Solo staat 200e keer in doel: "Beste doelvrouw ter wereld" (06/08/2016 - Sporza)
    De Amerikaanse doelvrouw Hope Solo trekt vanavond voor de 200e keer haar nationale keepersplunje aan. Ze is de eerste doelvrouw ter wereld die daarin slaagt.
    [naar artikel]
  43. RSCA Futsal wint laatste wedstrijd en plaatst zich ten koste van Barcelona voor de Final Four van Champions League Futsal (26/11/2022 - Het Belang van Limburg)
    RSCA Futsal heeft zich zaterdag in het Kroatische Pula geplaatst voor de Final Four van de Champions League futsal. Paars-wit won in zijn laatste wedstrijd in groep D van de eliteronde met 0-9 van het Roemeense United Galati.
    [naar artikel]
  44. Red Flames-doelvrouw aan de slag als contacttracer: “Een Rode Duivel zou hier niet hoeven te zitten” (12/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
    “Hallo, ik ben Justien Odeurs en ik ben corona-contactonderzoeker.” We zien het Thibaut Courtois zo gauw nog niet doen, met mondmasker en...
    [naar artikel]
  45. Red Flames pakken brons na penaltyzege tegen Oostenrijk (06/03/2019 - Metro)
    De Belgische voetbalvrouwen hebben vandaag de bronzen plak veroverd op de Cyprus Cup. In de wedstrijd om de derde plaats in Larnaca haalden de Red Flames het na strafschoppen (3-2) van Oostenrijk. Na negentig minuten stond het 0-0, verlengingen werden er niet afgewerkt. Oostenrijk was ook al een tegenstander van de Flames in de groepsfase, ook toen bleef het 0-0. Doelvrouw Evrard leek de heldin bij de Belgische vrouwen te gaan worden door de elfmeters van Mayr en Aschauer te stoppen. Ze ging vervolgens zelf achter de bal staan bij de vijfde penalty voor de Flames, maar schoot op de lat. Oostenrijk kon opnieuw langszij komen, maar ook Prohashka miste. Het brons ging zo toch naar de Red Flames. Naast Evrard miste enkel Janice Cayman haar elfmeter bij de vrouwen van bondscoach Ives Serneels. Noord-Korea en Italië spelen later op de dag (om 17u00) de finale. Het was voor de Red Flames de vierde deelname aan de Cyprus Cup. De eerste keer was in 2015, daarnaast waren ze ook van de partij in 2017 en 2018. De vijfde plaats van vorig jaar was tot nu de beste eindnotering. Bron: Belga   Het bericht Red Flames pakken brons na penaltyzege tegen Oostenrijk verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  46. Red Flames pakken brons na penaltyzege tegen Oostenrijk (06/03/2019 - Metro)
    De Belgische voetbalvrouwen hebben vandaag de bronzen plak veroverd op de Cyprus Cup. In de wedstrijd om de derde plaats in Larnaca haalden de Red Flames het na strafschoppen (3-2) van Oostenrijk. Na negentig minuten stond het 0-0, verlengingen werden er niet afgewerkt. Oostenrijk was ook al een tegenstander van de Flames in de groepsfase, ook toen bleef het 0-0. Doelvrouw Evrard leek de heldin bij de Belgische vrouwen te gaan worden door de elfmeters van Mayr en Aschauer te stoppen. Ze ging vervolgens zelf achter de bal staan bij de vijfde penalty voor de Flames, maar schoot op de lat. Oostenrijk kon opnieuw langszij komen, maar ook Prohashka miste. Het brons ging zo toch naar de Red Flames. Naast Evrard miste enkel Janice Cayman haar elfmeter bij de vrouwen van bondscoach Ives Serneels. Noord-Korea en Italië spelen later op de dag (om 17u00) de finale. Het was voor de Red Flames de vierde deelname aan de Cyprus Cup. De eerste keer was in 2015, daarnaast waren ze ook van de partij in 2017 en 2018. De vijfde plaats van vorig jaar was tot nu de beste eindnotering. bron: Belga Het bericht Red Flames pakken brons na penaltyzege tegen Oostenrijk verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  47. Ambitieus futsalproject in Beringen met fusie van drie clubs (20/04/2022 - Het Belang van Limburg)
    Het futsal in Beringen is springlevend. Calcio Napoli Beringen, Futsal Acli Beverlo en Il Mondo Paal fusioneren en vormen voortaan als Futsal Beringen één front in de sporthal van Beverlo.
    [naar artikel]
  48. Franse comapatiënt Vincent Lambert overleden (11/07/2019 - Het Belang van Limburg)
    Vincent Lambert, de Fransman die al bijna elf jaar in coma lag, is donderdagvoormiddag overleden. Dat melden familieleden. De behandeling van Lambert werd vorige week stopgezet. “Vincent is om 8.24 uur deze voormiddag overleden” in het ziekenhuis in Reims, zegt zijn neef François.
    [naar artikel]
  49. Pakkend verhaal uit hockey: doelvrouw nationale ploeg lijdt aan slepende ziekte (20/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
    In een gesprek met de Franstalige krant Le Soir verklaart Aisling D'Hooghe (22), doelvrouw van de Red Panthers, dat ze reeds sinds haar prille
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy