Anderlecht geeft in match met twee gezichten zege in blessuretijd uit handen: Owusu straft geklungel af

02/09/2018 - 16:39
"Anderlecht veerde na de nederlaag tegen Club Brugge niet recht tegen Antwerp. Paars-wit domineerde de partij grotendeels en de vroege goal van..."

1. Anderlecht geeft in match met twee gezichten zege in blessuretijd uit handen: Owusu dompelt Astridpark in rouw met rake knik (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft in extremis de drie punten uit handen gegeven tegen Antwerp. In een prima eerste helft van de Brusselaars bleek een rake kopbal... [naar artikel]

2. KV Oostende geeft zege uit handen in blessuretijd en zit aan 3 op 30 (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft de zege uit handen gegeven in blessuretijd. Moeskroen prikte in blessuretijd de 2-2 binnen. KVO behoudt daarmee een dramatische... [naar artikel]

3. Slordig Anderlecht geeft zege in slotminuten uit handen: Owusu dompelt Astridpark in rouw met rake knik (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. STVV vergeet kansen af te maken en geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Eupen (03/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV gaf vrijdagavond diep in blessuretijd de zege uit handen. Een owngoal van Paeshuyse leek lange tijd voldoende te zullen worden voor de Kanaries. Tot Pantovic diep in blessuretijd de bal voorbij het pak én Suzuki krulde. Weg Truiense overwinning. [naar artikel]

5. LIVE. Anderlecht geeft het weg, Owusu prikt in blessuretijd gelijkmaker binnen (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

6. LIVEBLOG RWDM-ANDERLECHT. 0-2! Dreyer straft geklungel van Adaramola keihard af (09/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht trekt naar RWDM voor de voorlaatste wedstrijd in de reguliere competitie. De Brusselaars strijden volop tegen de degradatie, terwijl Anderlecht tot nu toe al een sterke reeks van 15 op 15 neerzette. Sluipt Anderlecht dichter bij leider Union? Volg de aanloop naar de match en het duel zelf op de voet via onze liveblog! [naar artikel]

7. Owusu alweer de held van Antwerp, Lokeren gaat in blessuretijd onderuit (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is met 1-2 gaan winnen op het veld van Lokeren, dat zijn eerste nederlaag lijdt in Play-off 2. William Owusu zorgde in de blessuretijd voor het winnende doelpunt. Door de zege wordt Antwerp tweede in Play-off 2B op drie punten van leider Lokeren. [naar artikel]

8. Anderlecht geeft in blessuretijd zege nog uit handen tegen ongeslagen Antwerp (02/09/2018 - Metro)

RSC Anderlecht is deze namiddag op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel in de klassieker tegen Antwerp. Pieter Gerkens bracht paars-wit al snel op voorsprong, William Owusu zorgde diep in de blessuretijd nog voor de gelijkmaker in het Astridpark. Anderlecht, met Zakaria Bakkali voor het eerst […] Het bericht Anderlecht geeft in blessuretijd zege nog uit handen tegen ongeslagen Antwerp verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Antwerp geeft stuntzege in blessuretijd uit handen (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft in de blessuretijd van een doldwaze match een stunt uit handen gegeven in Frankfurt. Het werd 2-2. Samatta had The Great Old met een knappe treffer in de slotminuten op 2-1 gezet, maar in de 94ste minuut scoorde Paciencia nog tegen. Eerder had Nainggolan de gelijkmaker gescoord en zag De Laet een doelpunt afgekeurd door de VAR, die nipt buitenspel had gezien. [naar artikel]

10. Weer ademruimte voor Anderlecht: paars-wit wint op de Freethiel na match met twee gezichten (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het kostte flink wat moeite. Anderlecht won vanavond na een wedstrijd met twee gezichten op de Freethiel (1-2). Baas voor rust, een pak minder... [naar artikel]

11. Spelersbeoordeling Antwerp: Als de nood het hoogst is, is Owusu nabij (25/08/2018 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft zich keurig in de kop van het klassement genesteld na een zege met het kleinste verschil tegen Cercle. De enige doelpuntenmaker, William Owusu, was volgens onze man dan ook de man van de match. Debutant Omar Govea liet zich dan weer in negatieve zin opmerken met een rode kaart na 16 minuten. Dit zijn onze spelersbeoordelingen na de match op de Bosuil. [naar artikel]

12. Westerlo geeft zege bij rode lantaarn Lommel in blessuretijd uit handen (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Westerlo en Lommel hebben vrijdag 2-2 gelijkgespeeld op de 27e en voorlaatste speeldag van de Proximus League. Play-off 2 komt zo weer een stap dichterbij voor de Kemphanen van coach Bob Peeters, al gaven ze pas in de blessuretijd de overwinning weg. [naar artikel]

13. Anderlecht geeft 3-1 voorsprong bijna uit handen in spectaculaire topper en legt druk weer bij Club (12/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft het vooral zichzelf moeilijk gemaakt vandaag. Na een vroeg openingsdoelpunt van Leye nam paars-wit de match in handen en liep [naar artikel]

14. Anderlecht geeft zege tegen AA Gent uit handen: 3 -3 (01/11/2019 - De Morgen)

RSC Anderlecht heeft gisterenop de dertiende speeldag van de Jupiler Pro League de zege uit handen gegeven tegen AA Gent. Paars-wit liep 3-1 uit, maar zag Gent in het slot terugkomen tot 3-3. Plastun scoorde in de extra tijd de gelijkmaker. [naar artikel]

15. Club Brugge straft geklungel bij KV Oostende af en pakt aan de kust vijfde zege op rij (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe driepunter voor Club Brugge zaterdagavond, met dank aan Sergis Adamyan. De spits profiteerde van twee geschenkjes van KV Oostende en loodste blauw-zwart zo naar een 15 op 15. [naar artikel]

16. Wat een terugkeer: Standard geeft dubbele voorsprong in blessuretijd uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

17. Club Brugge straft geklungel bij KV Oostende af en pakt vijfde zege op rij (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

15 op 15 voor Club Brugge. Blauw-zwart won met 1-3 bij Oostende dankzij enkele goals in geschenkverpakking. [naar artikel]

18. Valse start voor Anderlecht: Union straft defensieve blunders genadeloos af (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Na Racing Genk, Antwerp en Club Brugge heeft ook Anderlecht zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. Paars-wit ging in eigen huis pijnlijk met 1-3 onderuit tegen promovendus Union Saint-Gilloise in de Brusselse derby. Spits Deniz Undav profiteerde tweemaal van defensief geklungel bij de thuisploeg. [naar artikel]

19. Onze huisanalist Marc Degryse ziet sterke Kums en verstandige Bakkali, maar “Anderlecht laat in elke match twee gezichten zien” (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook onze huisanalist Marc Degryse zag hoe Anderlecht een 2-0-bonus tegen Fenerbahce uit handen gaf. Kums en Bakkali konden hem bekoren, maar in... [naar artikel]

20. LIVE. Firmino straft geklungel bij United genadeloos af (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u15 [naar artikel]

21. LIVE. Bijna 1-1 na geklungel bij Genk, Vukovic redt meubelen! (02/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• RSC Anderlecht- Racing Genk • Aftrap: 18u • Anderlecht kan mits zege tot op twee punten naderen van leider Genk • Ref: Bram Van Driessche [naar artikel]

22. Geen penalty voor Antwerp, wel tegengoal in blessuretijd na potje knokvoetbal tegen Anderlecht (17/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft dankzij een goal in blessuretijd gewonnen op het veld van Antwerp. Yannick Bolasie kopte het winnende doelpunt binnen op assist van Yari Verschaeren. De match kende een zeer bewogen slotfase, waarin de videoref ook een aan Antwerp toegekende penalty ongedaan had gemaakt én Anderlecht-doelman Didillon zijn team rechthield. Anderlecht komt alleen op de zesde plaats, Antwerp wordt door Standard van de derde plaats verdrongen. [naar artikel]

23. “Eén zure fout kost ons twee punten”: Racing Genk geeft zege tegen tienkoppig Cercle weg na defensief geklungel (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk gaf tegen een tienkoppig Cercle Brugge een voorsprong weg. De Limburgers vergeten de druk op te voeren in de titelstrijd. Anderlecht en Union kunnen opgelucht ademhalen. [naar artikel]

24. LIVEBLOG ANDERLECHT-EUPEN (18u30). Riemer geeft Leoni voorkeur op Verschaeren - Pakt paars-wit 15 op 15? (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Als Anderlecht de druk op de ketel wil houden, is een zege tegen Eupen zondag een must. Door de zege van Union bij OHL, zaterdag, is de kloof weer gestegen tot elf punten. Volg de match zondagavond in onderstaande liveblog. [naar artikel]

25. Alweer Owusu schenkt Antwerp de drie punten bij Eupen (18/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft na Beerschot Wilrijk ook Eupen opzij gezet. Antwerp won eenvoudig met 0-1. Man in vorm Owusu zorgde met een fraaie plaatsbal voor een zes op zes voor The Great Old. Antwerp was de beste ploeg en had de betere kansen en het balbezit. Een verdiende zege voor Antwerp. Door de zege schuift Antwerp op naar plek twee in Play-off 2B. [naar artikel]