Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 May 2021
00:27 uur

Koningin Mathilde werd gisteren bedolven onder de knuffels. Letterlijk

Het Laatste Nieuws

05/09/2018 - 10:59

Koningin Mathilde (45) is dinsdag bijzonder hartelijk begroet op een vakantiekamp van de Belgische vereniging voor verlamden in Oostduinkerke. Eén...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Koningin Mathilde letterlijk bedolven onder de knuffels (05/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde (45) is dinsdag bijzonder hartelijk begroet op een vakantiekamp van de Belgische vereniging voor verlamden in Oostduinkerke. Eén...
  [naar artikel]
 2. Knuffels te over voor koningin Mathilde (05/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde (45) is dinsdag bijzonder hartelijk begroet op een vakantiekamp van de Belgische vereniging voor verlamden in Oostduinkerke. Eén...
  [naar artikel]
 3. Koningin Mathilde geplaagd door felle wind in Venetië (06/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde heeft gisteren in het gezelschap van enkele Belgische kunstenaars, onder wie Luc Tuymans, de Biënnale van Venetië bezocht.
  [naar artikel]
 4. Koningin Mathilde bezoekt vluchtelingenkamp in Jordanië (25/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde heeft gisteren, na een vroege ontmoeting met de VN-Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen, Filippo Grandi, een werkbezoek
  [naar artikel]
 5. Koningin Mathilde bezoekt Utopia-tentoonstelling in museum M (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde heeft vandaag de tentoonstelling 'Op zoek naar Utopia' in het Leuvense museum M bezocht. De koningin werd onder
  [naar artikel]
 6. Jarige koningin Mathilde bedankt iedereen voor felicitaties (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde heeft via sociale media haar dank uit gesproken voor de gelukwensen die ze ontving voor haar verjaardag. Mathilde is gisteren 46...
  [naar artikel]
 7. IN BEELD. Koningin Mathilde brengt Koningin Elisabethzaal bezoek bij officiële opening (26/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Zaterdagavond werd de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal koninklijk geopend. Koninging Mathilde kwam eigenhandig een bezoekje brengen om de concertzaal in te huldigen. De muzikale ontspanning werd geboden door Hooverphonic en deFilharmonie.
  [naar artikel]
 8. Koningin Mathilde bezoekt siertelers (28/05/2020 - VRT NWS)
  Ook de sierteelt in ons land heeft te lijden onder de coronacrisis. Koningin Mathilde bezocht vandaag een chrysantenkwekerij in Oostnieuwkerke, in West-Vlaanderen, en sprak er met verschillende kwekers. Heel wat onder hen zagen hun omzet sterk dalen.
  [naar artikel]
 9. Waarom deze outfit van Koningin Mathilde zo bijzonder is (26/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde is momenteel op werkbezoek in Jordanië om collega koningin Rania te bezoeken en de vluchtelingenproblematiek te bestuderen. Een
  [naar artikel]
 10. Koningin Mathilde bezoekt vaccinatiecentrum UA (23/09/2020 - VRT NWS)
  Koningin Mathilde heeft een bezoek gebracht aan het Centrum voor de Evaluatie van Vaccinaties (CEV) van de Universiteit Antwerpen in Wilrijk. Daar wordt momenteel gezocht naar mogelijke vaccins tegen het coronavirus. De koningin sprak er onder andere met professor Pierre Van Damme en met de vrijwilligers die de potentiële coronavaccins testen.
  [naar artikel]
 11. Koningin Mathilde siert cover in haar blootje (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een zorgvuldig gedrapeerde Belgische vlag. Meer heeft koningin Mathilde niet om het lijf op de cover van Femme fatale, het nieuwe album in de Filip & Mathilde-reeks. “Mathilde is een schoon madame, dan ben je snel vertrokken”, zegt tekenaar Charel Cambré.
  [naar artikel]
 12. Koningin Mathilde belt Olense thuisverpleegkundige en patiënte om hen een hart onder de riem te steken (27/03/2020 - VRT NWS)
  Koningin Mathilde belde thuisverpleegdekundige Vanessa van het Wit-Gele Kruis in Olen en haar patiënte op, om hen een hart onder de riem te steken in deze tijden van corona. De koningin wilde weten hoe het er tijdens de crisis aan toe gaat in de zorg en bij de ouderen. Die laatste zijn nu vaak eenzaam.
  [naar artikel]
 13. Koningin Mathilde en Shakira strijden samen tegen onrecht (18/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Naar jaarlijkse traditie woonden koning Filip en koningin Mathilde het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos bij. Op die ­bijeenkomst steken top-CEO’s, ­internationale politici, staats­hoofden en dus ook onze royals sinds gisteren de koppen bij elkaar over wereldthema’s.
  [naar artikel]
 14. Een echt moederhart: Koningin Mathilde troost beschaamd meisje tijdens bezoek aan Duffel (26/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben dinsdag een bezoek gebracht aan de provincie Antwerpen. Ze passeerden er onder andere in Duffel, en daar was er een klein akkefietje. Het dochtertje van een agente wou bloemen afgeven aan onze koningin, maar toen het grote moment daar was, was het kleintje te beschaamd. Koningin Mathilde probeerde het meisje nog gerust te stellen, maar zij leek toch vooral troost te zoeken bij haar mama.
  [naar artikel]
 15. Koningin Máxima haalt de mosterd bij koningin Mathilde (02/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Máxima (45) vergezelde onze vorstin Mathilde (43) deze week tijdens een tour door Nederland en was duidelijk onder de indruk van haar kledingkeuzes. Op dinsdag droeg onze adellijke landgenote nog een rood ensemble, donderdag deed Máxima net hetzelfde.
  [naar artikel]
 16. Koningin Mathilde bezoekt vrouwen in landbouwbedrijven (13/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Koningin Mathilde bezoekt donderdag twee landbouwbedrijven in Heers en Lummen op uitnodiging van Boerenbond en op vraag van de koningin zelf. Centraal staat de rol van de vrouw in de landbouwsector. Al is een koe meer geïnteresseerd in de vestimentaire keuzes van de koningin.
  [naar artikel]
 17. Koningin Mathilde: "Met koningin Fabiola was het uitdaging om te zwijgen in de loge van de Koningin Elisabethwedstrijd" (24/05/2019 - VRT NWS)
  Koningin Mathilde heeft uitzonderlijk een interview gegeven, als beschermvrouwe van de Koningin Elisabethwedstrijd. Ze vertelt openhartig over hoe ze wedstrijd heeft leren kennen. Over waarom ze er zo goed als elke avond wil bij zijn. En of de kinderen mee wíllen komen, of moeten.
  [naar artikel]
 18. Koningin Mathilde bezoekt testpersonen in Antwerps vaccinatiecentrum: “Proficiat, u bent heel moedig” (23/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Koningin Mathilde bezocht gisteren het vaccinatiecentrum van professor Pierre Van Damme aan de Universiteit Antwerpen. Ze sprak lange tijd met de wetenschappers en had bemoedigende woorden voor de vrijwilligers die er coronavaccins testen, waaronder dat van Janssen Pharmaceutica.
  [naar artikel]
 19. Koningin Mathilde: “Cultuur kan een troef zijn tegen eenzaamheid, dus laten we elkaar volgende week virtueel ontmoeten” (24/05/2020 - VRT NWS)
  Koningin Mathilde geeft de cultuursector een duwtje in de rug en roept op om de Koningin Elisabeth-wedstrijd de komende week virtueel te volgen. Ze doet dat in een interview over de impact van de coronacrisis. De Koningin Elisabeth-wedstrijd is uitgesteld naar volgend jaar, maar deze week -normaal de finaleweek- brengen Klara en Canvas programma's over de geschiedenis van de wedstrijd. En dat is nodig, vindt ook koningin Mathilde.
  [naar artikel]
 20. Studenten management krijgen les over duurzaamheid van koningin Mathilde: “Onder de indruk van hun idealisme” (21/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Of de managers van de toekomst wel voldoende op de hoogte zijn van het belang van duurzaamheid in een bedrijf? Dat wilde koningin Mathilde weleens weten. Ze nodigde donderdag Vlaamse business-studenten uit om samen na te denken over de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen opgesteld door de Verenigde Naties waar de koningin advocate van is.
  [naar artikel]
 21. Koningin Mathilde ziet toe op duurzame ontwikkeling in Ghana tijdens bezoek aan het Afrikaanse land (08/02/2018 - VRT NWS)
  De Belgische koningin Mathilde is samen met onder anderen minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo naar Ghana gereisd voor een tweedaags bezoek aan het land. Mathilde bekijkt daar hoe de Ghanezen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties Werken.
  [naar artikel]
 22. Koningin Mathilde op bezoek in Mechelen (15/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Koningin Mathilde is vandaag te gast in Mechelen. Ze bezoekt het Sociaal Huis. De koningin maakt kennis met hun project over jeugdzorg.
  [naar artikel]
 23. Koningin Mathilde speelt potje Uno in Zoutleeuw (12/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Mathilde heeft vrijdag een bezoek gebracht aan speelplein Ruimte in Zoutleeuw. Ze speelde onder meer een potje Uno met de kinderen.
  [naar artikel]
 24. Koningin Mathilde: "Muziek kan jongeren op weg helpen in het leven" (16/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde heeft de naar haar vernoemde prijs voor het eerst aan twee winnaars uitgereikt. Zowel Un!k als Commusaic werd door de vorstin...
  [naar artikel]
 25. Koningin Mathilde stelt familiefortuin veilig (05/04/2019 - De Morgen)
  Koningin Mathilde heeft met haar broer en zussen een vennootschap opgericht om het familiefortuin te beheren. Dat blijkt uit een oprichtingsakte die werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. De oprichting gebeurde nog voor de troonswisseling.
  [naar artikel]
 26. Koningin Mathilde verrast met opvallende outfit: “Een statement of toevalstreffer?” (25/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Mathilde (47) heeft voor een afspraak in Turnhout een kledingstuk van Diane von Furstenberg aangetrokken. Opvallend, want net deze week raakte bekend dat de 73-jarige Amerikaanse-Belgische ontwerpster in financiële problemen zit. “Een statement of toevalstreffer van Mathilde, dit moet een hart onder de riem voor Von Furstenberg zijn.”
  [naar artikel]
 27. Koningin Mathilde maakt ongewone kledingkeuze (25/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Mathilde houdt van Belgische mode, maar tijdens een bezoek aan de Jordaanse koningin Rania stemde ze haar outfit af op het land. Ze koos voor een roodwitte jurk, gemaakt door lokale ambachtsvrouwen.
  [naar artikel]
 28. Koningin Mathilde: 'Jij bent de held, niet de pester' (07/02/2018 - De Standaard)
  In een videoboodschap heeft koningin Mathilde zich uitgesproken tegen cyberpesten. ‘Want pesten is echt niet oké’, aldus de koningin, die wil dat kinderen die gepest worden hun verhaal kunnen doen.
  [naar artikel]
 29. Koningin Mathilde: ‘Pesten is echt niet oké’ (06/02/2018 - De Standaard)
  In een videoboodschap heeft koningin Mathilde zich uitgesproken tegen cyberpesten. ‘Jij bent de held, niet de pester’, aldus de koningin, die wil dat kinderen die gepest worden hun verhaal kunnen doen.
  [naar artikel]
 30. Koningin Mathilde troost verlegen peuter tijdens bezoek koningspaar maar krijgt geen reactie (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het koningspaar bracht dinsdag een bezoek aan de provincie Antwerpen. Ze passeerden onder andere in Duffel en daar liep het ontvangst niet zoals verwacht. Het dochtertje van een agente wou bloemen afgeven aan koningin Mathilde, maar op het moment dat ze de bloemen overhandigde, werd de kleuter zo bang dat ze getroost moest worden door haar mama. De koningin probeerde het meisje ook op te beuren, maar dat was tevergeefs.
  [naar artikel]
 31. Zo deed een Somalisch jongetje het hart van Koningin Mathilde smelten (17/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Mathilde beleefde gisteren enkele moeilijke momenten toen ze naar de Gentse school KTA Mobi trok om er over pesten te spreken. Ze kwam er namelijk in aanraking met de 12-jarige Nour Youssuffarah, die haar hart deed smelten.
  [naar artikel]
 32. Nieuw portret van koning Filip en koningin Mathilde vrijgegeven voor Koningsdag (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Koninklijk Paleis heeft op donderdag ter gelegenheid van Koningsdag nieuwe officiële portretten van koning Filip en koningin Mathilde vrijgegeven. Koningin Mathilde draagt op de foto's een gerecycleerde, fuchsiakleurige jurk van Armani die ze al twee keer droeg tijdens buitenlandse staatsbezoeken.
  [naar artikel]
 33. Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken koningin Paola (18/02/2017 - De Standaard)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben zaterdagnamiddag een bezoek gebracht aan koningin Paola, die in het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel herstelt van een heupoperatie.
  [naar artikel]
 34. Nieuw portretten van koning Filip en koningin Mathilde vrijgegeven voor Koningsdag (15/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Koninklijk Paleis heeft op donderdag ter gelegenheid van Koningsdag nieuwe officiële portretten van koning Filip en koningin Mathilde vrijgegeven. Koningin Mathilde draagt op de foto's een fuchsiakleurige jurk van Armani die ze al twee keer droeg tijdens buitenlandse staatsbezoeken.
  [naar artikel]
 35. VIDEO: Koningin Mathilde gaat los op Get Ready (21/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aan de vooravond van de nationale feestdag van 21 juli waren koning Filip en koningin Mathilde de eregasten op het vijftiende Bal National, het...
  [naar artikel]
 36. Ontvoerde jongen ontroert koningin (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde is twee dagen op werkbezoek bij de Verenigde Naties in New York. Mathilde is erevoorzitter van het kinderfonds Unicef. In haar
  [naar artikel]
 37. Koningin Mathilde bezoekt Biënnale van Venetië (08/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Koningin Mathilde brengt vrijdag een bezoek aan de Biënnale van de Beeldende Kunsten in Venetië. Ze bezoekt er onder meer het Belgisch paviljoen in het bijzijn van kunstenaar Dirk Braeckman en curator Eva Wittocx.
  [naar artikel]
 38. Koningin Mathilde bezoekt Biënnale van Venetië (08/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Mathilde brengt vrijdag een bezoek aan de Biënnale van de Beeldende Kunsten in Venetië. Ze bezoekt er onder meer het Belgisch paviljoen in het bijzijn van kunstenaar Dirk Braeckman en curator Eva Wittocx.
  [naar artikel]
 39. Koningin Mathilde bezoekt Biënnale van Venetië (08/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Koningin Mathilde brengt vrijdag een bezoek aan de Biënnale van de Beeldende Kunsten in Venetië. Ze bezoekt er onder meer het Belgisch paviljoen in het bijzijn van kunstenaar Dirk Braeckman en curator Eva Wittocx.
  [naar artikel]
 40. Terugvlucht koningin Mathilde hele operatie (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde is waarschijnlijk geen fan van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM, sinds haar vlucht op donderdag vanuit Nairobi naar...
  [naar artikel]
 41. Man bedolven onder stenen muur (13/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een man raakte gisteren even na 17 uur bedolven onder een stenen muur aan een woning in de Trompetterstraat in Houthalen-Helchteren. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 42. Koningin Mathilde pleit voor hulp aan kindsoldaten (24/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde heeft maandagmorgen (lokale tijd) bij de Verenigde Naties een klemmend beroep gedaan op de lidstaten om mee te werken aan de...
  [naar artikel]
 43. Koningin Mathilde waait bijna weg op de Biënnale van Venetië (06/09/2019 - VRT NWS)
  Koningin Mathilde bracht een bezoek aan de Biënnale van Venetië, een van de belangrijkste internationale kunstevenementen. Op het programma stond onder meer het Belgische paviljoen met werk van Harald Thys en Jos De Gruyter en de grote solotentoonstelling van Luc Tuymans in Palazzo Grassi. Een paraplu was onontbeerlijk.
  [naar artikel]
 44. Smartphones in de lucht, daar is koningin Mathilde! (16/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde is vandaag, aan de vooravond van de Week tegen Pesten, een kijkje gaan nemen op het Koninklijk Technisch Atheneum MoBi in Gent.
  [naar artikel]
 45. Smartphones in de lucht, daar is koningin Mathilde! (16/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde is vandaag, aan de vooravond van de Week tegen Pesten, een kijkje gaan nemen op het Koninklijk Technisch Atheneum MoBi in Gent.
  [naar artikel]
 46. Mooi gebaar: koningin Mathilde staat stil bij Vrouwendag (02/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin Mathilde van België gaat ook dit jaar weer met verschillende vrouwen in gesprek in het kader van de Internationale Dag van de Vrouw. Het...
  [naar artikel]
 47. Verlegen peuter moet getroost worden door koningin Mathilde tijdens bezoek koningspaar aan Duffel (26/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het koningspaar bracht dinsdag een bezoek aan de provincie Antwerpen. Ze passeerden onder andere in Duffel en daar liep het ontvangst niet zoals verwacht. Het dochtertje van een agente wou bloemen afgeven aan koningin Mathilde, maar op het moment dat ze de bloemen overhandigde, werd de kleuter zo bang dat ze getroost moest worden door haar mama. De koningin probeerde het meisje ook op te beuren, maar dat was tevergeefs.
  [naar artikel]
 48. Koning Filip en koningin Mathilde op bezoek bij koningin Paola (18/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben zaterdagnamiddag omstreeks 16.20 uur een bezoek gebracht aan koningin Paola, die in het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel herstelt van een heupoperatie.
  [naar artikel]
 49. Koning Filip en koningin Mathilde op bezoek bij koningin Paola (18/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben zaterdagnamiddag omstreeks 16.20 uur een bezoek gebracht aan koningin Paola, die in het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel herstelt van een heupoperatie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.