Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 September 2020
05:38 uur

Brussels Airlines stopt met rechtstreekse vluchten naar Mumbai

VRT NWS

18/09/2018 - 11:53

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zet na 6 januari de vluchten van en naar de Indiase stad Mumbai stop. De verbinding die in maart 2017 was gelanceerd, levert volgens Brussels Airlines niet de verwachte resultaten op. De vluchtcapaciteit die vrijkomt, wordt ingezet op Afrika.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brussels Airlines stopt vluchten naar Mumbai (18/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zet na 6 januari de vluchten van en naar de Indiase stad Mumbai stop. De verbinding die in maart 2017 was gelanceerd, levert volgens de maatschappij niet de verwachte resultaten op.
  [naar artikel]
 2. Brussels Airlines stopt verbinding met Mumbai na minder dan twee jaar (18/09/2018 - De Morgen)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zet na 6 januari de vluchten van en naar de Indiase stad Mumbai stop. De verbinding, die in maart 2017 werd gelanceerd, levert volgens de maatschappij niet de verwachte resultaten op. Ze zal weer meer de focus leggen op Afrika.
  [naar artikel]
 3. Brussels Airlines schrapt Belfast uit aanbod (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines stopt al een jaar na de lancering met rechtstreekse vluchten tussen Brussel en de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. "De vluchten
  [naar artikel]
 4. Brussels Airlines opent rechtstreekse lijn naar Mumbai (24/04/2017 - De Tijd)
  11:50 Op Brussels Airport is de verbinding tussen Brussel en de Indiase metropool Mumbai officieel ingehuldigd. De lijn heeft een potentieel van 60.000 passagiers, zo zei Bernard Gustin, de CEO van Brussels...
  [naar artikel]
 5. Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil (05/03/2020 - Express)
  Na een eerdere beperking van de vluchten heeft Brussels Airlines het aanbod opnieuw verlaagd. Tussen 8 en 28 maart zal Brussels Airlines het aanbod aan vluchten opnieuw met 23 procent verlagen. Rechtstreekse aanleiding is het coronavirus covid-19, waardoor minder mensen willen vliegen. Dat meldt Brussels Airlines in een persbericht. In eerste instantie verlaagde Brussels Airlines […] The post Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Brussels Airlines vliegt naar Indiase metropool Mumbai (12/08/2016 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines gaat in maart volgend jaar van start met vluchten op de Indiase stad Mumbai. De maatschappij zal vijf keer per week een vlucht tussen Brussels Airport en Chhatrapati Shivaji Airport in Mumbai voorzien. Dat heeft Brussels Airlines bekend gemaakt. De Indiase metropool betekent voor de Belgische maatschappij de intrede op de Aziatische markt. De nieuwe activiteit zou bij Brussels Airlines meer dan tweehonderd nieuwe banen opleveren. Sinds de Indiase maatschappij Jet Airways eind maart van Brussels Airport naar Schiphol in Nederland verhuisde, was er vanuit België met India geen rechtstreekse verbinding meer beschikbaar. Jet Airways vloog vanuit Brussel op de Indiase bestemmingen Mumbai en Delhi, maar zorgde vanuit de Belgische hoofdstad ook voor verbindingen met Toronto en Newark in Noord-Amerika. Het vertrek van Jet Airways liet dan ook een belangrijke leemte achter op de Belgische luchthaven. Tiende Airbus A330 In samenwerking met Air Canada nam Brussels Airlines begin april al de verbinding met Toronto over. Voor de vluchten op Mumbai werd een samenwerkingsverband gevonden met Air India. Brussel Airlines merkt op dat Mumbai met meer dan 50.000 passagiers per jaar de derde grootste internationale bestemming op de Belgische markt is. Bernard Gustin, chief executive van Brussels Airlines, zegt dat het bedrijf met het nieuwe initiatief zijn verantwoordelijkheid als nationale luchtvaartmaatschappij opneemt en bovendien opnieuw extra werkgelegenheid creëert. Gustin maakt ook gewag van een positief effect bij de toeleveranciers. Door de uitbreiding van de activiteiten kan de maatschappij tiende een tiende Airbus A330 in gebruik nemen. Door het akkoord met Air India zullen reizigers vanuit België ook de mogelijkheid krijgen om op Chhatrapati Shivaji over te stappen op binnenlandse vluchten naar andere Indiase steden. Reizigers vanuit India kunnen anderzijds doorvliegen naar de Europese of Afrikaanse bestemmingen van Brussels Airlines. The post Brussels Airlines vliegt naar Indiase metropool Mumbai appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 7. Wekelijks extra vlucht van Brussels Airlines naar Mumbai (07/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines gaat vanaf het komende winterseizoen zesmaal per week op het Indiase Mumbai vliegen. Enkele maanden na de start van de nieuwe
  [naar artikel]
 8. Brussels Airlines schrapt vlucht naar Mumbai (18/09/2018 - De Tijd)
  14:28 Minder dan twee jaar na de lancering laat Brussels Airlines zijn directe vlucht naar Mumbai (India) vallen.
  [naar artikel]
 9. Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen (25/05/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft vanochtend twaalf vluchten vanuit Brussel moeten annuleren door technische problemen aan twee eigen vliegtuigen en aan toestellen van partner CityJet, die voor Brussels Airlines vluchten uitvoert. Dat is vernomen van Brussels Airlines-woordvoerster Kim Daenen. Brussels Airlines zoekt oplossingen voor de getroffen passagiers. bron: Belga Het bericht Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Tommorowland-dj promoot nieuwe lijn Brussels-Mumbai (09/11/2017 - De Tijd)
  13:21 Brussels Airlines promoot tijdens het staatsbezoek aan India de rechtstreekse lijn Mumbai-Brussel met een verrassingsact van dj Lost Frequencies. Ondertussen wordt druk gelobbyd voor een nieuwe lijn n...
  [naar artikel]
 11. Brussels Airlines en Easyjet schrappen vluchten van en naar Noord-Italië (28/02/2020 - Express)
  Brussels Airlines schrapt de komende twee weken 30 procent van zijn vluchtaanbod naar Noord-Italië door het coronavirus covid-19. Het gaat om vluchten naar Milaan, Rome, Venetië en Bologna. Ook de Britse lowcostmaatschappij EasyJet schrapt tijdelijk enkele vluchten. Woensdag had Brussels Airlines al gezegd dat er een impact voelbaar was op de boekingen. Vrijdag kwam er […] The post Brussels Airlines en Easyjet schrappen vluchten van en naar Noord-Italië appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer (03/03/2020 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nog meer vluchten van en naar Italië door het coronavirus covid-19. Dat meldt het bedrijf dinsdag. De inkrimping van het aanbod wordt verlengd en uitgebreid. Brussels Airlines blijft wel al haar bestemmingen in Italië bedienen. Vorige week besliste Brussels Airlines al om, gezien de snel teruglopende vraag naar vluchten binnen Europa, […] The post Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. VS bedreigen vluchten Brussels Airlines uit Düsseldorf (12/03/2019 - De Tijd)
  07:25 De Verenigde Staten willen bepaalde vluchten van Europese luchtvaartmaatschappijen naar de VS inperken. Dat bedreigt de vluchten die Brussels Airlines voor moederbedrijf Eurowings uitvoert vanuit Düss...
  [naar artikel]
 14. Staking Brussels Airlines: zo boek je vlucht om (10/05/2018 - De Morgen)
  Maandag en woensdag staken de piloten van Brussels Airlines en daarom worden er 557 vluchten geschrapt. 63.000 passagiers worden daardoor getroffen en zij proberen hun vluchten alsnog om te boeken, maar dat blijkt geen sinecure te zijn. Betaalt Brussels Airlines je vluchten terug en wat als je strandt op een luchthaven?
  [naar artikel]
 15. 63.000 gestrande passagiers en 400 geschrapte vluchten: ramp van bijna 10 miljoen voor Brussels Airlines (11/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  De pilotenstaking maandag en woensdag stort Brussels Airlines in chaos: het bedrijf moet 63.000 reizigers van meer dan 400 geschrapte vluchten terugbetalen of omboeken naar een andere vlucht. “Dit kost ons een kleine 10 miljoen euro”, zegt Wencke Lemmes van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 16. Winterprik – Tot 18 uur geen landingen meer op Zaventem, meeste Brussels Airlines-vluchten afgeschaft (11/12/2017 - Metro)
  Op Brussels Airport landen tot 18 uur geen vliegtuigen meer, meldt de woordvoerster van de luchthaven. De meeste vertrekkende vluchten die luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines voor vandaag gepland had, zijn afgelast. Enkel de langeafstandsvluchten gaan toch nog door, maar daar moeten passagiers rekening houden met vetragingen. Dat meldt de maatschappij deze namiddag. Brussels Airlines voert de vluchten naar Kigali, New York, Mumbai, Kinshasa, Accra en Lomé, Dakar en Banjul, Douala en Yaoundé en Ouagadougou en Abidjan wel nog uit. Op de website van Brussels Airlines kunnen reizigers meer info vinden over hoe ze hun vlucht kunnen herboeken of om terugbetaling kunnen vragen. “We doen ons uiterste best om oplossingen te vinden voor iedereen die getroffen is om zo snel mogelijk op hun eindbestemming te raken, maar we anticiperen op langere wachttijden door het hoge aantal oproepen”, aldus nog de maatschappij in een bericht op de site. bron: Belga
  [naar artikel]
 17. Brussels Airlines schrapt volgende woensdag, op de nationale stakingsdag, alle vluchten (08/02/2019 - VRT NWS)
  Op de nationale stakingsdag van 13 februari schrapt luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines alle vluchten. Gisteren raakte bekend dat Brussels Airlines twee derde van alle geplande vluchten schrapt, nu blijkt dat ze allemaal worden geschrapt. Luchtvaartmaatschappij TUI fly laat dan weer weten dat ze alle vluchten van en naar België om naar luchthavens in Frankrijk en Nederland. . Reizigers worden met bussen van en naar die luchthavens gebracht.
  [naar artikel]
 18. Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag (21/03/2019 - Metro)
  Brussels Airlines schrapt omwille van de acties van de luchtverkeersleiders van Skeyes tien vluchten in de namiddag. De luchtvaartmaatschappij wil zo verhinderen dat vertragingen zich opstapelen en de gevolgen voor de planning zwaarder zouden uitdraaien, zo meldt de maatschappij vandaag. Het gaat om tien Europese bestemmingen die Brussels Airlines meermaals per dag aandoet. Passagiers kunnen zo op andere vluchten geboekt worden. Het gaat onder meer om de bestemmingen Genève of Lyon. Bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag (21/03/2019 - Metro)
  Brussels Airlines schrapt omwille van de acties van de luchtverkeersleiders van Skeyes tien vluchten in de namiddag. De luchtvaartmaatschappij wil zo verhinderen dat vertragingen zich opstapelen en de gevolgen voor de planning zwaarder zouden uitdraaien, zo meldt de maatschappij vandaag. Het gaat om tien Europese bestemmingen die Brussels Airlines meermaals per dag aandoet. Passagiers kunnen zo op andere vluchten geboekt worden. Het gaat onder meer om de bestemmingen Genève of Lyon. bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt tien vluchten in de namiddag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Brussels Airlines schrapt op dag van nationale staking al zijn vluchten: 16.000 reizigers getroffen (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zal woensdag geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden omwille van...
  [naar artikel]
 21. Brussels Airlines schrapt al zijn vluchten op dag van nationale staking: meer dan 16.000 reizigers getroffen (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zal woensdag geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden omwille van...
  [naar artikel]
 22. “Merknaam Brussels Airlines verdwijnt mogelijk op Europese vluchten” (22/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Er komen dit jaar geen nieuwe langeafstandsbestemmingen bij in het netwerk van Brussels Airlines. Op de Europese vluchten zal de naam Brussels Airlines mogelijk verdwijnen. Die boodschap herhaalt Christina Foerster, de topvrouw van de luchtvaartmaatschappij, dinsdag in een interview met La Libre Belgique.
  [naar artikel]
 23. 'Merknaam Brussels Airlines verdwijnt mogelijk op Europese vluchten' (22/01/2019 - Knack)
  Er komen dit jaar geen nieuwe langeafstandsbestemmingen bij in het netwerk van Brussels Airlines. Op de Europese vluchten zal de naam Brussels Airlines mogelijk verdwijnen. Die boodschap herhaalt Christina Foerster, de topvrouw van de luchtvaartmaatschappij, dinsdag in een interview met La Libre Belgique.
  [naar artikel]
 24. Ook spanningen met Congo raken Brussels Airlines (05/02/2018 - De Tijd)
  14:46 Brussels Airlines moet het aantal vluchten op de Congolese hoofdstad Kinshasa terugschroeven van zeven naar vier per week. Dat hebben de Congolese autoriteiten beslist, zo werd bij Brussels Airlines v...
  [naar artikel]
 25. Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie (11/03/2020 - Express)
  Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië vanaf deze donderdag tot vrijdag 3 april, aan de vooravond van... The post Brussels Airlines schrapt alle vluchten van en naar Italië tot aan paasvakantie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Brussels Airlines repatrieert 9.500 Belgen uit 14 landen op 56 vluchten (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft momenteel 56 vluchten gepland om meer dan 9.500 Belgen naar Brussel te brengen. Dit vanuit 14...
  [naar artikel]
 27. Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten (26/09/2019 - Metro)
  Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij gezegd. Het gaat om vluchten van en naar typische vakantiebestemmingen, zoals de Griekse eilanden en de Canarische Eilanden, die vooral gevuld werden met vakantiegangers van Thomas Cook. Maar de beslissing heeft ook gevolgen voor zowat 3.500 passagiers van Brussels Airlines zelf, zegt woordvoerster Maaike Andries. Voor hen zal een oplossing worden gezocht. bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt in oktober meer dan 100 vluchten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Brussels Airlines zet vluchten vier weken stop (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines bouwt de komende dagen haar vluchtaanbod helemaal af. Dat heeft Brussels Airlines dinsdag officieel...
  [naar artikel]
 29. Brussels Airlines schrapt vluchten door stakingsacties (21/03/2019 - De Standaard)
  De stakingsacties van Skeyes leiden tot nog meer problemen bij de luchthavens in ons land. Brussels Airlines beslist nu om vanmiddag minstens tien vluchten te annuleren op Brussels Airport.
  [naar artikel]
 30. “Merknaam Brussels Airlines verdwijnt mogelijk op Europese vluchten” (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er komen dit jaar geen nieuwe langeafstandsbestemmingen bij in het netwerk van Brussels Airlines. Op de Europese vluchten zal de naam Brussels...
  [naar artikel]
 31. Brussels Airlines schrapt volgende week minstens een op de acht vluchten (04/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft al 28 vluchten van en naar Brussels Airport geschrapt op 13 februari, de dag van de nationale staking in België. De impact kan nog oplopen, afhankelijk van de stakingsbereidheid bij de verschillende luchtvaartactoren. Als de luchtverkeersleiders van skeyes bijvoorbeeld massaal staken, zullen er helemaal geen of nauwelijks lijnvluchten kunnen plaatsvinden.
  [naar artikel]
 32. Brussels Airlines schrapt al haar vluchten op nationale stakingsdag 13 februari: 16.000 passagiers getroffen (08/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Alle 222 vluchten van Brussels Airlines die op 13 februari, de nationale stakingsdag, stond gepland worden geannuleerd. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat twee op de drie vluchten zouden worden geschrapt. Maar liefst 16.000 reiziger worden getroffen. TUI fly leidt haar vluchten op Brussels Airport om naar Nederland en Frankrijk.
  [naar artikel]
 33. Brussels Airlines schrapt al haar vluchten op nationale stakingsdag 13 februari: 16.000 passagiers getroffen (08/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Alle 222 vluchten van Brussels Airlines die op 13 februari, de nationale stakingsdag, stond gepland worden geannuleerd. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat twee op de drie vluchten zouden worden geschrapt. Maar liefst 16.000 reizigers worden getroffen. TUI fly leidt haar vluchten op Brussels Airport om naar Nederland en Frankrijk.
  [naar artikel]
 34. Brussels Airlines schrapt al haar vluchten op nationale stakingsdag 13 februari: 16.000 passagiers getroffen (08/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Alle 222 vluchten van Brussels Airlines die op 13 februari, de nationale stakingsdag, stond gepland worden geannuleerd. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat twee op de drie vluchten zouden worden geschrapt. Maar liefst 16.000 reizigers worden getroffen. TUI fly leidt haar vluchten op Brussels Airport om naar Nederland en Frankrijk.
  [naar artikel]
 35. Brussels Airlines zet alle vluchten vanaf vrijdag aan de grond (17/03/2020 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zet vanaf vrijdag alle reguliere vluchten tijdelijk stop. Dat heeft topman Dieter Vranckx aangekondigd tijdens overleg met... The post Brussels Airlines zet alle vluchten vanaf vrijdag aan de grond appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Brussels Airlines annuleert deze week twaalf vluchten (15/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Door stakingen bij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Nostrum, een partner van Brussels Airlines, zullen de komende dagen enkele vluchten geannuleerd worden.
  [naar artikel]
 37. Brussels Airlines ziet aantal passagiers in mei toenemen ondanks meer dan 550 geschrapte vluchten (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft in mei 557 vluchten moeten schrappen omwille van twee stakingsdagen van haar piloten. Desondanks nam...
  [naar artikel]
 38. Bijzondere ondernemingsraad bij Brussels Airlines (05/02/2018 - Knack)
  Een vijftigtal Belgische topmanagers pleit in een open brief voor een sterk Brussels Airlines. De vluchten die Brussels Airlines uitvoert naar de rest van de wereld 'zijn van strategisch belang', luidt het. Maandagnamiddag staat er een bijzondere ondernemingsraad bij de luchtvaartmaatschappij op de agenda.
  [naar artikel]
 39. Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari (08/02/2019 - De Tijd)
  15:23 Brussels Airlines schrapt alle vluchten op de nationale stakingsdag. Daardoor moeten 16.000 passagiers op zoek naar een noodoplossing.
  [naar artikel]
 40. Lufthansa houdt vluchten naar China langer aan de grond (02/03/2020 - Express)
  De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa, de moedermaatschappij van Brussels Airlines, stelt zijn vluchten naar China nog een maand langer uit door het coronavirus covid-19. Alle vluchten zijn tot 24 april geschrapt, ook die van dochtermaatschappijen SWISS en Austrian Airlines. Naar Iran wordt niet meer gevlogen tot 30 april. Brussels Airlines vliegt sowieso niet naar China. Lufthansa […] The post Lufthansa houdt vluchten naar China langer aan de grond appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Brussels Airlines voert morgen alle vluchten uit en stuurt ook twee lege vliegtuigen naar Tunesië om 350 gestrande reizigers op te halen (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines gaat morgen alle vluchten laten doorgaan. Eerder deelde de luchtvaartmaatschappij al mee dat ze ook de 350 vakantiegangers van...
  [naar artikel]
 42. Brussels Airlines zet vluchten vier weken stop (17/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines bouwt de komende dagen haar vluchtaanbod helemaal af. Vrijdag landen de laatste vliegtuigen en vanaf zaterdag worden alle reguliere vluchten opgeschort, en dat zeker tot en met zondag 19 april. Dat heeft Brussels Airlines dinsdag officieel bekendgemaakt. Voor nagenoeg alle werknemers zal volledige technische werkloosheid worden aangevraagd.
  [naar artikel]
 43. Belgische vliegtuigreizigers slachtoffer van Franse staking (09/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een staking van Franse luchtverkeersleiders zal dinsdag voelbaar zijn op de Belgische luchthavens. Onder meer Ryanair en Brussels Airlines schrappen vluchten. Brussels Airlines schrapt enkele vluchten van en naar Frankrijk. Ryanair annuleert ook vluchten tussen België en Marokko, Spanje en Portugal.
  [naar artikel]
 44. Franse luchtverkeersleiders staken: Belgische reizigers de dupe (09/10/2017 - VRT NWS)
  Een staking van de Franse luchtverkeersleiders zal morgen voelbaar zijn op de Belgische luchthavens. Onder meer Ryanair en Brussels Airlines schrappen vluchten. Brussels Airlines schrapt enkele vluchten van en naar Frankrijk. Ryanair annuleert ook vluchten tussen België en Marokko, Spanje en Portugal.
  [naar artikel]
 45. 30 vluchten vertraagd, 5 annulaties en 3.000 stuks bagage achtergebleven: zware hinder bij Brussels Airlines door stroompanne (15/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  De stroompanne van donderdagochtend op Brussels Airport had heel wat gevolgen voor de vluchten van Brussels Airlines, de grootste speler op de luchthaven. De luchtvaartmaatschappij kampte met vertragingen van een uur op 30 tot 35 vluchten en moest er vijf annuleren, zegt woordvoerster Kim Daenen. Ongeveer 3.000 stuks bagage moesten in Brussel achterblijven.
  [naar artikel]
 46. Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari (08/02/2019 - Metro)
  Er zal woensdag 13 februari geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden omwille van de nationale staking geschrapt, laat de luchtvaartmaatschappij weten. Meer dan 16.000 reizigers moeten hun plannen herzien. Zij krijgen een alternatief aangeboden, of kunnen een terugbetaling vragen. De voorbije dagen had Brussels Airlines het aantal geschrapte vluchten al een paar keer verhoogd. Gisteren kondigde de maatschappij nog aan twee op de drie vluchten te annuleren. Maar de impact van de staking zal dus nog groter zijn dan verwacht. “Op basis van momenteel beschikbare informatie over de vermoedelijke omvang van de nationale staking op 13 februari, gaat Brussels Airlines ervan uit dat de operaties van op Brussels Airport ernstig getroffen zullen zijn door de industriële acties van verschillende stakeholders”, luidt het in een persbericht. “Daarom wordt het volledige programma van 13 februari, met 222 vluchten, geannuleerd.” bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. 200 extra jobs bij Brussels Airlines dankzij nieuwe verbinding met India (11/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines gaat vanaf maart 2017 vijf keer per week vanuit Brussel naar de Indiase metropool Mumbai vliegen. De nieuwe verbinding levert
  [naar artikel]
 48. Lufthansa stopt integratie in Eurowings: 'Dit is het beste wat Brussels Airlines kon overkomen' (25/06/2019 - Knack)
  Brussels Airlines promoveert in de Lufthansa Groep naar de betere categorie van de netwerkluchtvaartmaatschappijen. De integratie in de lagekostendochter Eurowings stopt. "Dit is het beste wat Brussels Airlines kon overkomen, gezien de precaire situatie bij Eurowings", reageert Eddy Van de Voorde, transporteconoom en hoogleraar aan de universiteit van Antwerpen.
  [naar artikel]
 49. Brussels Airlines hervat vluchten niet voor 15 mei: wel korting voor herboekingen (06/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airlines zal zijn vluchten ten vroegste op 15 mei hervatten. Dat meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij maandag. De heropstart zal gebeuren met een beperkt aanbod.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.