Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 July 2020
07:58 uur

4-jarige superheld deelt eten uit aan daklozen

Het Laatste Nieuws

28/09/2018 - 16:40

Austin Perin is een jongen van vier uit Alabama in de Verenigde Staten. Hij is daar een nationale held omdat het zijn persoonlijke missie is...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Evra toont hart van goud: Fransman deelt voedsel uit aan daklozen (12/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Patrice Evra is een voorbeeld voor velen. Gisteren trok de Franse topvoetballer Marseille rond om er voedsel uit te delen aan daklozen. Zo trof
  [naar artikel]
 2. Daklozen krijgen hulp en bankkaart in 'Project Axel' (17/08/2017 - De Morgen)
  Een beetje minder Komen eten, een nieuw seizoen van Gert Late Night,maar ook een geëngageerd project rond daklozen in Antwerpen. VIER zoekt dit najaar een eigen plaats tussen VTM en Eén.
  [naar artikel]
 3. Dit koppel helpt Brusselse daklozen door zelf ingezamelde spullen uit te delen (28/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Mieke Pauwels uit Grimbergen trekt al tien jaar een keer per jaar op haar eentje naar Brussel om kleren, eten, zeep en tandenborstels uit te delen aan daklozen.
  [naar artikel]
 4. Messi pakt uit met mooi gebaar en deelt gratis maaltijden uit aan daklozen in thuisstad Rosario (11/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Lionel Messi draagt zijn steentje bij om de daklozen in zijn thuisstad Rosario te helpen, nadat Argentinië de voorbije dagen geteisterd werd door...
  [naar artikel]
 5. Vakbondsvergadering in gevangenis Begijnenstraat, directie deelt zelf het eten rond (21/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In het arresthuis in de Begijnenstraat in Antwerpen is het personeel momenteel niet aan het werk. Door een infovergadering van de vakbonden kregen gedetineerden geen ontbijt en deelt de directie vanmiddag zelf het eten rond.
  [naar artikel]
 6. Veearts helpt dieren van daklozen: "Ze geven hun laatste eten soms liever aan hun dieren" (02/03/2020 - VRT NWS)
  Hij is al bijna 10 jaar bezig, maar de afgelopen dagen wist hij zich in de internationale kijker te plaatsen. Kwane Stewart is dierenarts van opleiding, maar in plaats van zich bezig te houden met de huisdieren van de rijken in Californië, koos hij vanaf 2011 voor de dieren van de daklozen, van wie hij het aantal sinds 2007 enorm zag toenemen. De 49-jarige Stewart stapt zelf op de daklozen af om hen vervolgens te helpen met hun huisdier. Zijn verhaal ging de afgelopen dagen viraal en zo mocht hij meer uitleg geven over zijn hartverwarmende keuze op nieuwswebsites CNN, Today en Bored Panda.
  [naar artikel]
 7. Rapper deelt 30.000 dollar uit aan daklozen, maar manier waarop veroorzaakt controverse (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse rapper Ralo krijgt momenteel de wind van voren na een controversieel filmpje op zijn Instagram-pagina. De beelden tonen hoe hij 30.000 dollar uitdeelt aan een heleboel daklozen. Op zich een mooie daad, al is de manier waarop voor velen respectloos.
  [naar artikel]
 8. "Slaap zacht superheld, slaap zacht" (13/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Heist-op-den-Berg werd zaterdagochtend afscheid genomen van Demian Ver Elst, de 11-jarige "superheld" die vorige week in zijn slaap overleed
  [naar artikel]
 9. Superheld Demian krijgt passende grafzerk: “Onze zoon kan nu vredig rusten” (14/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De 11-jarige Demian Ver Elst, die in mei overleed op zeeklassen, is voor altijd een superheld nu hij een passende grafzerk kreeg. Mama Daisy Nys startte daarvoor een crowdfunding op en vond de nodige financiële steun dankzij de Westelse ondernemer Joris Van gestel en een groep sympathisanten.
  [naar artikel]
 10. Kartonnen superheld met drone over de haven (30/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 'superheld' vloog donderdag vanaf de Kallosluis over het Antwerpse havengebied. Hij ging op zoek naar 'havenhelden'. Het ging om een campagne van de Vlaamse overheid, waarbij minister Ben Weyts (mobiliteit en Openbare Werken) iedere week iemand uitroept tot held. De superheld bleek uit karton te zijn vervaardigd. Hij ging de hoogte in door middel van een krachtige drone die het zo’n acht minuten volhield.
  [naar artikel]
 11. Twee daklozen verdacht van doodslag op vier andere daklozen (29/01/2020 - De Standaard)
  Twee daklozen worden ervan verdacht vier andere daklozen om het leven gebracht te hebben in Evere, Schaarbeek en Terhulpen. Dat bevestigt het parket van Waals-Brabant, na berichtgeving van Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 12. ‘Superheld’ beklimt 50 meter hoge appartementsgebouwen (25/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Aan het Kielpark in Antwerpen heeft een onbekende woensdagochtend verschillende appartementsgebouwen beklommen. Op de ramen hing hij ‘superheld-stickers’.
  [naar artikel]
 13. Nieuwste Marvel-superheld is Syrische moeder (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse stripuitgeverij Marvel heeft een nieuwe superheld toegevoegd aan haar collectie en deze keer is het niet weer een typische
  [naar artikel]
 14. ‘Supergirl’ is de eerste tv-reeks ooit met transgender superheld (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Actrice Nicole Maines (21) wordt de allereerste transgender superheld op tv. Ze zal deze zondag als Dreamer te zien zijn in de The CW-serie...
  [naar artikel]
 15. Dit is ze dan: de eerste transgender superheld ooit (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Actrice Nicole Maines (21) wordt de allereerste transgender superheld op tv. Ze zal deze zondag als Dreamer te zien zijn in de CW-serie ‘Supergirl’.
  [naar artikel]
 16. Alt-right krijgt eigen superheld (02/08/2017 - De Morgen)
  Twee bekende Amerikaanse striptekenaars pakken uit met de eerste Alt-right-superheld. Hoofdpersonage is Kyle Chapman, de man die in maart bekend werd als Based Stickman omdat hij linkse betogers met een stok in elkaar timmerde.
  [naar artikel]
 17. Alt-right krijgt eigen superheld (07/04/2019 - De Morgen)
  Twee bekende Amerikaanse striptekenaars pakken uit met de eerste Alt-right-superheld. Hoofdpersonage is Kyle Chapman, de man die in maart bekend werd als Based Stickman omdat hij linkse betogers met een stok in elkaar timmerde.
  [naar artikel]
 18. Gent plaatst lockers voor daklozen (15/02/2018 - VRT NWS)
  De stad Gent stelt 30 kluisjes ter beschikking van daklozen, vlak bij het Baudelopark. Gent hoopt daklozen op die manier sneller uit de vicieuze cirkel van dakloosheid te halen.
  [naar artikel]
 19. Op twaalf jaar tijd 500 daklozen gestorven in Brussel (02/11/2017 - De Standaard)
  Op 15 november wordt het winterplan in Brussel opnieuw geactiveerd. Maar met een stijgend aantal daklozen, en vooral meer overlijdens onder daklozen, vragen hulporganisaties om bredere maatregelen.
  [naar artikel]
 20. Paus laat pizza voor 1.500 daklozen aanrukken na heiligverklaring Moeder Teresa (04/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Na de heiligverklaring van Moeder Teresa, de ‘Engel van de Armen’, nodigt paus Franciscus 1.500 daklozen en behoeftigen uit voor het middagmaal. Deze mensen uit heel Italië zullen na de zondagsmis samen pizza eten, meldde Radio Vaticaan.
  [naar artikel]
 21. Paus laat pizza voor 1.500 daklozen aanrukken na heiligverklaring Moeder Teresa (04/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Na de heiligverklaring van Moeder Teresa, de ‘Engel van de Armen’, nodigt paus Franciscus 1.500 daklozen en behoeftigen uit voor het middagmaal. Deze mensen uit heel Italië zullen na de zondagsmis samen pizza eten, meldde Radio Vaticaan.
  [naar artikel]
 22. Daklozen vaak slachtoffer van geweld (28/03/2019 - De Morgen)
  Een onbekende probeerde enkele daklozen de keel over te snijden aan het Brusselse Zuidstation afgelopen weekend. Het motief laat naar zich raden. 'Daklozen durven vaak niet naar de politie te stappen.'
  [naar artikel]
 23. Gent geeft voorrang aan ‘eigen’ daklozen (23/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het OCMW Gent roept OCMW-voorzitters in Oost-Vlaanderen op om ook zelf in (extra) opvang te voorzien voor daklozen. Sommige steden en gemeentes sturen immers daklozen door naar de Gentse nachtopvang, en dat zet de werking onder druk. Vanaf 30 maart 2018 zal men in de Gentse nachtopvang voorrang geven aan daklozen uit Gent.
  [naar artikel]
 24. Pak meer Brusselse daklozen overleden in 2016 (10/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vorig jaar zijn in Brussel 72 daklozen overleden. Dat blijkt uit cijfers van de organisatie “Morts de la Rue”, waar Sudpresse maandag over bericht. De cijfers liggen een stuk hoger dan in 2015: toen stierven 55 daklozen in Brussel. Volgens Bert de Bock, coördinator van de organisatie, is het aantal daklozen dat elk jaar sterft in de hoofdstad zelfs verdriedubbeld sinds 2005.
  [naar artikel]
 25. Vier daklozen omgebracht in New York (05/10/2019 - Metro)
  Vier mannen, vermoedelijk daklozen, zijn om het leven gebracht in Manhattan in de Amerikaanse stad New York. Een vijfde slachtoffer is zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. Dat berichten meerdere Amerikaanse media op gezag van de politie. Een 24-jarige verdachte is opgepakt in de omgeving. De verdachte zou de vier daklozen met een metalen object hebben doodgeslagen. Volgens de Amerikaanse media gaan de speurders ervan uit dat de vermoedelijke aanvaller ook dakloos is. De slachtoffers zijn op enkele straten van elkaar gevonden in de wijk Chinatown. Er is nog geen motief bekend voor de daad. Bron: Belga   Het bericht Vier daklozen omgebracht in New York verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Instagram helpt ons gezonder te eten (28/04/2017 - Knack)
  Gezonder eten of afvallen is makkelijker als je foto's van je maaltijden deelt op Instagram. Amerikaanse onderzoekers hebben dat opgemerkt.
  [naar artikel]
 27. Man zwaargewond na vechtpartij tussen daklozen in Brussel (03/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een ruzie tussen daklozen gisterennamiddag in Brussel is een man zwaargewond geraakt. De dader, een 42-jarige man die bekend is bij het
  [naar artikel]
 28. Een superheld als een ander (10/04/2019 - De Morgen)
  Hoe toon je een tweejarige dat een beperking je net sterker maakt? Simpel: door hem in het kostuum van een superheld te hijsen. De Amerikaanse fotografe Renee Bergeron deed het eerst voor haar zoon Apollo, en sinds de start van The Superhero Project ook voor anderen.
  [naar artikel]
 29. Man in levensgevaar na vechtpartij tussen daklozen in Brussel (03/08/2016 - De Standaard)
  Bij een ruzie tussen daklozen dinsdagnamiddag in Brussel is een man zwaargewond geraakt. De dader, een 42-jarige man die bekend is bij het gerecht, is opgepakt en beschuldigd van slagen en verwondingen. Het slachtoffer vecht nog voor zijn leven. Dat meldt het parket van Brussel woensdag.
  [naar artikel]
 30. Man in levensgevaar na vechtpartij tussen daklozen in Brussel (03/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ruzie tussen daklozen dinsdagnamiddag in Brussel is een man zwaargewond geraakt. De dader, een 42-jarige man die bekend is bij het gerecht, is opgepakt en beschuldigd van slagen en verwondingen. Het slachtoffer vecht nog voor zijn leven. Dat meldt het parket van Brussel woensdag.
  [naar artikel]
 31. Man aangeklaagd voor moord na doodslaan vier daklozen in New York (07/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 24-jarige Randy Rodriguez Santos wordt viervoudige moord en een poging tot moord ten laste gelegd, nadat hij gisteren in New York vier daklozen...
  [naar artikel]
 32. Transgender, doof, homo, Joods én gekleurd: brengt Netflix binnenkort de meest diverse superheld ooit? (25/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Transgender-acteur Chella Man kruipt binnenkort in de huid van superheld Jericho, een held die uitsluitend in gebarentaal communiceert. “De ideale...
  [naar artikel]
 33. ‘Pak meer Brusselse daklozen overleden’ (10/04/2017 - De Standaard)
  Vorig jaar zijn in Brussel 72 daklozen overleden. Dat blijkt uit cijfers van de organisatie Collectief Straatdoden, waar Sudpresse over bericht. De cijfers liggen een stuk hoger dan in 2015: toen stierven 55 daklozen in Brussel.
  [naar artikel]
 34. Patrick Wilson speelt de slechterik in Aquaman (13/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse acteur Patrick Wilson is gecast als Orm, de slechte halfbroer van DC Comics-superheld Aquaman. Dat meldt Variety. De superheld
  [naar artikel]
 35. 3 op 4 bedden in nachtopvang voor daklozen bezet (26/02/2018 - VRT NWS)
  Door het vriesweer zijn in de nachtopvang voor daklozen 3 op de 4 bedden bezet. Dat blijkt uit een rondvraag van de regionale redacties van Radio 2 bij enkele Vlaamse centrumsteden. In de grote steden zijn er in totaal meer dan 500 bedden voorzien voor daklozen. Alle daklozen die een bed zochten werden vannacht geholpen en ook voor deze nacht is er voldoende opvang voorzien.
  [naar artikel]
 36. Marvel bevestigt: “Dit is onze eerste LGBT-superheld” (23/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Valkyrie, de superheldin die vertolkt wordt door actrice Tessa Thompson, wordt de eerste LGBTQ-superheld binnen het Marvel-universum, zo maakte de...
  [naar artikel]
 37. Vier daklozen omgebracht in New York (05/10/2019 - De Morgen)
  Vier mannen, vermoedelijk daklozen, zijn om het leven gebracht in Manhattan in de Amerikaanse stad New York. Een vijfde slachtoffer is zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. Dat berichten meerdere Amerikaanse media op gezag van de politie. Een 24-jarige verdachte is opgepakt in de omgeving.
  [naar artikel]
 38. Spider-Man dan toch écht weg bij Marvel: CEO Sony bevestigt vertrek van superheld (07/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Slecht nieuws voor fans van Spider-Man. De onderhandelingen tussen Marvel Studios en Sony zijn stukgelopen en dat betekent dat de superheld niet...
  [naar artikel]
 39. Ter dood veroordeelde gevangene schenkt laatste avondmaal aan daklozen (17/05/2019 - Metro)
  Terwijl veel gedetineerden hun recht op een laatste maaltijd gebruiken als een laatste kans om hun favoriete voedsel te eten, heeft de ter dood veroordeelde Amerikaan Don Johnson een ongewoon verzoek gedaan. Hij wil dat zijn laatste maaltijd aan de daklozen gegeven wordt.  Don Johnson werd ter dood veroordeeld nadat hij in 1984 zijn vrouw, Connie, op brutale wijze vermoorde. Hij verstikte haar door een vuilniszak in haar keel te proppen. Sindsdien bevindt de intussen 68-jarige zich in de dodencel van het Riverbend Maximum Security Institution in de Amerikaanse staat Tennessee. Daklozen Maar voor zijn injectie deed hij nog een nobele daad. De moordenaar gaf zijn recht op een laatste maaltijd op en wenste dat het voedsel aan de daklozen werd gegeven. “Johnson besefte dat het eten ter waarde van 20 dollar niet veel daklozen zou voeden. Maar hij wilde ook dat degenen die hem steunden een maaltijd aan een dakloze zouden geven”, zegt de advocaat Kelley Henry aan Fox News. De Heer Johnson toonde eerder al berouw voor zijn daden en noemde zichzelf een ‘monster’. “Ik heb echt spijt van mijn leven en wat ik ben geworden in het proces”, schreef hij in een verklaring. “Ik zal altijd de pijn dragen van al het leed dat ik anderen heb aangedaan. Ondertussen ontdekte ik dat ik geen man was maar een monster. Dus besloot ik dat het niet langer acceptabel zou zijn en zocht ik hulp bij de Heer, want lager vallen was onmogelijk. De enige manier die overbleef voor mij was omhoog.” Johnson kreeg gisteren, 16 mei, de dodelijke injectie toegediend. Lees ook : Canadees krijgt in China doodstraf voor drugshandel Het bericht Ter dood veroordeelde gevangene schenkt laatste avondmaal aan daklozen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Genoeg fruit eten per dag, hoe doe je dat? Diëtiste Sanne deelt haar geheimen in 21 dagen gezond (27/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 17: idealiter eten we twee of...
  [naar artikel]
 41. Paus trakteert 3.000 daklozen op ijsjes om zijn heiligendag te vieren (23/04/2018 - Metro)
  Paus Franciscus gaat zijn naamdag vieren met het kopen van 3.000 ijsjes voor daklozen en minderbedeelden, heeft het Vaticaan bekendgemaakt. Volgens de katholieke kalender is 23 april de dag van Sint-Joris (Georgius), en de paus werd 81 jaar geleden in Argentinië geboren als Jorge (George) Mario Bergoglio. Voor die gelegenheid deelt het Bureau voor Pauselijke Liefdadigheid ijsjes uit in de gaarkeukens en slaapzalen in Rome, die grotendeels gerund worden door de katholieke organisatie Caritas, stelt het Vaticaan in een verklaring. In Italië is het momenteel erg warm voor de tijd van het jaar, met temperaturen die tot 25 graden kunnen oplopen. bron: Belga Het bericht Paus trakteert 3.000 daklozen op ijsjes om zijn heiligendag te vieren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Paus trakteert 3.000 daklozen op ijsjes om zijn heiligendag te vieren (23/04/2018 - Metro)
  Paus Franciscus gaat zijn naamdag vieren met het kopen van 3.000 ijsjes voor daklozen en minderbedeelden, heeft het Vaticaan bekendgemaakt. Volgens de katholieke kalender is 23 april de dag van Sint-Joris (Georgius), en de paus werd 81 jaar geleden in Argentinië geboren als Jorge (George) Mario Bergoglio. Voor die gelegenheid deelt het Bureau voor Pauselijke Liefdadigheid ijsjes uit in de gaarkeukens en slaapzalen in Rome, die grotendeels gerund worden door de katholieke organisatie Caritas, stelt het Vaticaan in een verklaring. In Italië is het momenteel erg warm voor de tijd van het jaar, met temperaturen die tot 25 graden kunnen oplopen. bron: Belga Het bericht Paus trakteert 3.000 daklozen op ijsjes om zijn heiligendag te vieren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Twee daklozen verdacht van doodslag op vier andere daklozen in Brusselse rand (29/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Twee daklozen worden ervan verdacht vier andere daklozen om het leven gebracht te hebben. Dat zegt het parket van Waals-Brabant, dat informatie van Het Laatste Nieuws bevestigt. De lichamen van de vier werden eind 2018 en begin 2019 gevonden in Evere, Schaarbeek en Terhulpen. Zowel het Brusselse als het Waals-Brabantse gerecht voerden een onderzoek naar de feiten.
  [naar artikel]
 44. Twee daklozen verdacht van doodslag op vier andere daklozen in Brusselse rand (29/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Twee daklozen worden ervan verdacht vier andere daklozen om het leven gebracht te hebben. Dat zegt het parket van Waals-Brabant, dat informatie van Het Laatste Nieuws bevestigt. De lichamen van de vier werden eind 2018 en begin 2019 gevonden in Evere, Schaarbeek en Terhulpen. Zowel het Brusselse als het Waals-Brabantse gerecht voerden een onderzoek naar de feiten.
  [naar artikel]
 45. Trump deelt eten uit aan slachtoffers (03/09/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. Overlast daklozen Astridplein: “Alsof we in een derdewereldland zitten” (17/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Er zijn steeds meer problemen met overlast van daklozen aan het Koningin Astridplein in Antwerpen. Zij zoeken onderdak in de ondergrondse parkeergarage op het plein. Het gaat om Oost-Europese daklozen, die niet naar de daklozenopvang in de stad willen. Ze kruipen alsmaar dieper de parking in, die er vies en vuil bij ligt.
  [naar artikel]
 47. Er zijn steeds meer jonge daklozen (30/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de winter in het land is, trekt ook de opvang voor thuis- en daklozen op gang. En wat blijkt? Er zijn steeds meer jonge daklozen. Een kwart
  [naar artikel]
 48. Waarom sommige daklozen nog liever buiten in de vrieskou slapen dan in een opvang (27/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  De burgemeesters van Brussel en Etterbeek willen dat de politie daklozen oppakt als ze weigeren mee te komen naar een opvangplek. Maar dat zal niet helpen, zeggen de daklozen zelf. Want ze zijn bang van de winteropvang. “Nog liever buiten slapen bij min tien”, zegt ex-dakloze Patrice Rousseau.
  [naar artikel]
 49. Opvolger van ‘The Avengers’ introduceert eerste homoseksuele superheld (28/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Eternals’, de nieuwe superheldenreeks die het gat moet opvullen dat ‘The Avengers’ achterliet, zal een homoseksuele superheld introduceren. De...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.