06/10/2018 - 23:08
"Geen makkelijke avond aan de Kehrweg voor Antwerp, maar in een verschroeiend laatste halfuur zette de Great Old alles recht. Refaelov tekende voor..."

1. Antwerp zet scheve situatie in vijf minuten tijd recht en wint alsnog van Eupen (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het zag er even niet goed uit, maar Antwerp heeft dan toch de drie punten gepakt aan de Kehrweg. Aan de rust stond ‘The Great Old’ 1-0 achter na... [naar artikel]

2. Antwerp zet scheve situatie in Eupen recht na twee goals in vier minuten en wipt naar derde plek (06/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp staat voorlopig derde in de Jupiler Pro League na een nipte 1-2-zege op het veld van Eupen. De Panda’s kwamen in de eerste helft op voorsprong, maar in vier minuten stelden de bezoekers orde op zaken. Refaelov maakte met een lage schuiver gelijk en Rodrigues zorgde voor de drie punten. [naar artikel]

3. LIVE. Antwerp zet op zes minuten tijd scheve situatie recht: Hongla zorgt met afgeweken schot voor 1-2 (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Regenboogstadion • 13u30 • Speeldag 9 • Ref: Lothar D’Hondt [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Lokeren blijft leider in II B na 1-3 zege in Oostende (09/05/2018 - Metro)

Op de achtste speeldag in play-off II B is Lokeren woensdag met 1-3 gaan winnen bij Oostende. Bij de rust stonden de Waaslanders 1-2 voor. Jelle Bataille opende in de 25e minuut de score voor de thuisploeg. Ari Skulason (30e) en Guus Hupperts (35e) trokken de scheve situatie recht. Vier minuten voor tijd legde Steve […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren blijft leider in II B na 1-3 zege in Oostende verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Zulte Waregem wint op eigen veld van Eupen (17/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft op eigen veld met 3-2 gewonnen tegen Eupen. Nochtans begonnen de Panda’s uitstekend aan de partij, met een vroeg doelpunt van Koné. Vijf minuten voor rust verdubbelden de bezoekers zelfs hun voorsprong na een owngoal van Bjørdal. Maar nog voor de pauze trok Zulte Waregem de scheve situatie recht, met twee doelpunten van Harbaoui. Eupen zakte helemaal weg, na de pauze bezorgde Hamalainen zijn ploeg de drie punten met een rake vrije trap. Eupen blijft zo laatste in de stand en wacht bang af wat KV Mechelen doet, Zulte Waregem springt naar de elfde plaats. [naar artikel]

6. SK Tongeren zet scheve situatie tegen Jong KV Mechelen in zeven dolle minuten recht (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

SK Tongeren keek tegen Jong KV Mechelen al vroeg tegen een 0-1-achterstand aan, maar zette in de tweede helft in zeven dolle minuten de scheve situatie helemaal recht en pakt zo onder het trainersduo Di Gregorio-Remacle een knappe 7 op 9. [naar artikel]

7. LIVE EUPEN-KV MECHELEN. Kan de thuisploeg scheve situatie nog ombuigen? (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malinwa staat op een 0-1-voorsprong Am Kehrweg. Storm bediende Verstraete, die het leer heerlijk met zijn mindere linker voorbij Eupen-doelman Moser schoot. N’Dri liet het na om zijn ploeg op gelijke hoogte te schieten. Buigt Eupen de scheve situatie nog om na de pauze? [naar artikel]

8. Antwerp wint zijn eerste match in de Europa League: Gerkens en Refaelov zetten scheve situatie recht in Bulgarije (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn herintrede in Europa niet gemist. Zijn eerste match in de Europa League gewonnen: 1-2 bij Ludogorets. Dankzij goals van Gerkens en Refaelov werd een scheve situatie rechtgezet na de snelle Bulgaarse opener na de pauze. Leko scoorde opnieuw punten, Antwerp voelt zich steeds beter in zijn vel. Zelfs zonder Mbokani en met corona. Op naar de derby tegen Beerschot zondag. [naar artikel]

9. Antwerp haalt achterstand op tegen Union en wordt tweede (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zondagmiddag een belangrijke uitzege behaald op het veld van Union. De Great Old was nochtans vlak voor de rust op achterstand gekomen na een flater van Verstraete, maar zette in de laatste twintig minuten de scheve situatie helemaal recht dankzij goals van de onvermijdelijke Frey en Manuel Benson. Antwerp komt naast Eupen op de tweede plaats, op één punt van leider Club Brugge. Union telt één punt minder en blijft derde. [naar artikel]

10. Annemiek van Vleuten trekt scheve situatie recht in dolle finale recht en wint Strade Bianche voor vrouwen (01/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Wie anders dan Annemiek van Vleuten (37) heeft zichzelf opgevolgd als winnares van de Strade Bianche. De wereldkampioene reed in de laatste dertig kilometer een kloof van meer dan drie minuten dicht op de 36-jarige Mavi Garcia-Canellas. Voor Van Vleuten was het de vijfde zege in vijf wedstrijden in 2020. [naar artikel]

11. Anderlecht zet met twee goals in vier minuten scheve situatie recht in Genk en is nu alleen vierde (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft in Genk een gouden zaak gedaan in de strijd om play-off 1. Paars-wit zette er via Amuzu en El Hadj een scheve situatie recht, waardoor het nu met 41 punten alleen vierde is in de stand. Genk is derde met twee punten meer. [naar artikel]

12. LIVE. Malinwa buigt op vijf minuten tijd scheve situatie om en duikt met 2-1-bonus kleedkamers in (20/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • AFAS Stadion • Antwerp en KV Mechelen staan zij aan zij met 17 punten [naar artikel]

13. Zulte Waregem zet scheve situatie recht tegen Standard en mengt zich in de debatten bovenin (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft vanmiddag een gouden zaak gedaan door Standard te kloppen met 3-2. Via Klauss en Bastien klommen de Rouches twee keer op voorsprong, maar Essevee zette de scheve situatie alsnog recht. Bruno scoorde twee keer, Dompé was goed voor een prachtgoal en een assist. En zo is Essevee geruisloos tot op drie punten van de vierde plaats geslopen... [naar artikel]

14. Antwerp is helemaal terug, ook in Europa: Gerkens en Refaelov zetten scheve situatie recht in Bulgarije (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn herintrede in Europa na 26 jaar niet gemist. Zijn eerste match in de Europa League gewonnen: 1-2 bij Ludogorets. Dankzij goals van Gerkens en Refaelov werd een scheve situatie rechtgezet na de snelle Bulgaarse opener na de pauze. Leko scoorde opnieuw punten, Antwerp voelt zich steeds beter in zijn vel. Zelfs zonder Mbokani en met corona. Op naar de derby tegen Beerschot zondag. [naar artikel]

15. VIDEO: Dit waren de hoogtepunten uit de drie duels in play-off 2 (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

In play-off 2 stonden vanavond drie wedstrijden op het programma. OHL zette een scheve situatie helemaal recht binnen de tien minuten tegen... [naar artikel]

16. LIVE. Zet Antwerp in tweede helft scheve situatie recht? (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u45 [naar artikel]

17. Comeback-koningen: Antwerp zet scheve situatie recht tegen Cercle Brugge en is winnaar van het weekend (09/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Tachtig minuten lang zag het ernaar uit dat Antwerp voor de tweede match op rij punten zou verliezen in eigen huis. Niks daarvan. De Great Old klopte Cercle Brugge uiteindelijk met 2-1 en mag zich nu al de winnaar van het weekend noemen. [naar artikel]

18. LIVE. Isco en Ramos zetten scheve situatie in vijf minuten recht! (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Speeldag 23 • Hazard niet in selectie • Aftrap: 16 uur [naar artikel]

19. Standard zet scheve situatie recht tegen AA Gent en pakt eerste competitiezege sinds 24 januari (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een zege op karakter voor Standard, eentje dat deugd doet met play-off 2 in zicht. Muleka en Balikwisha zetten een scheve situatie recht tegen AA Gent. [naar artikel]

20. LIVE (19u): Zetten J. Lukaku en Lazio scheve situatie recht tegen Steaua? (22/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 19u Stadio Olimpico, Rome Lazio verloor heenmatch met 1-0 Zetten J. Lukaku en co de scheve situatie recht? [naar artikel]

21. Antwerp trekt scheve situatie recht in Euromillions Basket (27/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Antwerp Giants hebben de stand in hun halve finale van de play-offs tegen Brussel weer in evenwicht gebracht. Vandaag wonnen ze op [naar artikel]

22. Antwerp sleept punt uit de brand tegen Eupen na zwakke eerste helft, met dank aan Pius (21/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Junior Pius wachtte tot het juiste moment om zijn eerste goal(s) voor Antwerp te maken. Zijn ploeg stevende af op een derde nederlaag, maar de Nigeriaanse verdediger zette de scheve situatie na rust enigszins recht. Al schiet de Great Old met een punt weinig op, aangezien alle andere topclubs wél wonnen. [naar artikel]