Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
00:48 uur

Gratis maaltijden op school kunnen realiteit worden in 2019

De Standaard

10/10/2018 - 08:28

SP.A, CD&V, PVDA en de onafhankelijke stadslijst Liever Leuven ijveren alle vier voor gratis maaltijden op school. SP.A wil 2 miljoen euro opzij zetten voor kosteloos kleuter- en basisonderwijs in Leuven. “Hiermee kunnen we elk kind dagelijks een gezonde en warme maaltijd aanbieden, geregeld op schooluitstap laten gaan, en kwalitatief schoolmateriaal aanbieden.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Gemeenschapsonderwijs wil leerplicht vanaf 5 jaar en gratis schoolmaaltijden (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een verlaging van de leerplichtleeftijd, een maximumfactuur in het secundair onderwijs en gratis gezonde maaltijden op school. Dat zijn enkele...
  [naar artikel]
 2. Vanaf september gratis schoollunch voor kansarme kleuters (23/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Kansarme kinderen in 440 Franstalige kleuterscholen in ons land krijgen vanaf september een gratis middagmaal op school. Dat heeft de minister van Jeugd in de Franse gemeenschapsregering Isabelle Simonis vrijdag aangekondigd op Bel RTL. Het gaat om een pilootproject waarbij 650.000 gratis maaltijden worden verdeeld over de “meest precaire schooltjes”, zei ze.
  [naar artikel]
 3. Kunstenfestivaldesarts 2019 staat stil bij de complexe realiteit van de stad (10/05/2019 - Metro)
  Brussel maakt zich op voor het Kunstenfestivaldesarts 2019, dat vrijdag van start gaat en nog tot 1 juni de hoofdstad inneemt. Binnen- en buitenlandse artiesten staan tijdens deze 24ste editie stil bij de complexe realiteit van de stad. Tijdens het Kunstenfestivaldesarts 2019 kan het publiek opnieuw op een uitgebreid programma rekenen van 39 artistieke projecten, 19 wereldpremières, 185 voorstellingen, 3 tentoonstellingen, 46 artiesten uit 24 verschillende landen en dat op 29 festivalplaatsen in Brussel. De openingsvoorstelling “Conversation Without Words” van theatermaakster Lotte van den Berg stelt het thema van het festival in vraag. Vijftien toeschouwers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een woordeloos en onverwacht gesprek waarbij ze in een complexe realiteit de ander op een onbekend terrein ontmoeten. De taal wordt daarbij omgevormd tot een sociaal instrument. Dat is ook enigszins de rode draad doorheen het Kunstenfestivaldesarts: nieuwe gesprekken initiëren, in een taal die misschien nog niet bestaat. De Free School, een open school waar artistieke praktijken, kennis en reflecties gedeeld kunnen worden, doet daarom dit jaar zijn intrede. Er wordt nagedacht over de vaardigheden die aangeleerd moeten worden wanneer er vandaag een nieuwe school zou worden opgericht. Het verhuisde en hernieuwde Recyclart biedt onderdak aan het festivalcentrum en bespreekbureau. Recyclart wordt een culturele en culinaire ontmoetingsplek, met feesten op vrijdag en zaterdag. bron: Belga Het bericht Kunstenfestivaldesarts 2019 staat stil bij de complexe realiteit van de stad verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Engelse voetballer Marcus Rashford fikst het weer: horeca schenkt kansarme kinderen gratis maaltijden in schoolvakantie (23/10/2020 - VRT NWS)
  Restaurants, cafés en lokale autoriteiten in heel Engeland zullen in de komende vakantieweek gratis maaltijden aanbieden aan kinderen van kansarme gezinnen. Ze reageren daarmee op de weigering van de Britse regering om ook tijdens vakantieperiodes gratis schoolmaaltijden aan te bieden. Marcus Rashford, voetballer bij Manchester United en eerder dit jaar de gangmaker achter de verlenging van de gratis maaltijden tijdens de zomervakantie, reageert verheugd.
  [naar artikel]
 5. Antwerps proefproject met gezonde maaltijden op school start na herfstvakantie (21/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  De stad Antwerpen start na de herfstvakantie met haar aangekondigde proefproject rond het aanbieden van voedzame maaltijden op school. In een eerste fase gaat het om negen basisscholen, verspreid over de stad en de onderwijsnetten. De scholen ontvangen een subsidie per kind en kunnen daarmee een pakket voedzame maaltijden samenstellen met een partner naar keuze. Het kan gaan om soep (‘s middags), ontbijt of tussendoortjes.
  [naar artikel]
 6. 2.000 arme Gentenaars krijgen gratis kerstmaal (24/12/2020 - VRT NWS)
  2.000 Gentenaars en gezinnen die in armoede leven zullen dankzij Voedselondersteuning Gent, Ateljee en KRAS kunnen genieten van een heerlijke gratis kerstmaal. Dat was broodnodig, want de vraag is sterk gestegen door de Coronacrisis. “We bedelen zelfs 1.000 maaltijden meer dan in 2019”, zegt Koen Wauters, algemeen directeur van Ateljee.
  [naar artikel]
 7. Koks bereiden duizenden gratis gezonde maaltijden voor verplegers en dokters: “Ook goed voor ons koppeke" (21/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vijf Kempense en Antwerpse chefs koken de volgende dagen of weken in de keuken van Hendrickx Feesten in Tielen (Kasterlee) . Ze bereiden er gezonde maaltijden voor de zorgverstrekkers in de ziekenhuizen met giften van leveranciers. “We kunnen drie keer per week zo’n vijfhonderd maaltijden maken.”
  [naar artikel]
 8. Leuvense studenten kunnen nog maaltijden afhalen in drie Alma restaurants (18/03/2020 - VRT NWS)
  De directie van de Alma-studentenrestaurants in Leuven beperkt het afhalen van maaltijden tot de vestigingen Alma II, Alma Gasthuisberg en de Moete in Arenberg. Er kunnen voortaan alleen 's middags maaltijden afgehaald worden. Dat meldt het studentenblad Veto.
  [naar artikel]
 9. Zoon Michael Jackson deelt gratis maaltijden uit (31/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Prince, de oudste zoon van de overleden zanger Michael Jackson, heeft samen met een maaltijdbezorger in Los Angeles gratis maaltijden uitgedeeld...
  [naar artikel]
 10. Rashford blijft zich inzetten voor de goeie zaak: na gratis maaltijden wil hij ook lezen bij kinderen promoten (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Engelse voetbalster Marcus Rashford gaat een campagne ondersteunen die kinderen van kwetsbare families wil aanzetten tot lezen. Rashford was reeds zeer succesvol in een campagne om de Britse overheid te overtuigen om gratis maaltijden te leveren aan schoolkinderen.
  [naar artikel]
 11. Ondernemers helpen Rashford in strijd tegen armoede en honger: ‘Dit is het Engeland dat ik ken’ (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Marcus Rashford heeft opnieuw zijn groot hart laten zien. Over heel Engeland springen restaurants en cafés bij in het verdelen van gratis maaltijden, nadat het parlement eerder deze week weigerde om ook tijdens vakantieperiodes gratis schoolmaaltijden uit te delen. Rashford, die al maanden vecht voor de maaltijden, reageert opgetogen.
  [naar artikel]
 12. GO! voor leerplichtverlaging, maximumfactuur in middelbaar en gratis schoolmaaltijden (22/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een verlaging van de leerplichtleeftijd, een maximumfactuur in het secundair onderwijs en gratis gezonde maaltijden op school. Dat zijn enkele blikvangers uit het memorandum dat GO! , het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, op papier heeft gezet ten behoeve van de nieuwe Vlaamse regering en inzonderheid de nieuwe Vlaamse minister van Onderwijs die na de verkiezingen van mei zal aantreden.
  [naar artikel]
 13. Gratis maaltijden voor wie krap bij kas zit door coronacrisis: "Ik wist niet dat er zoveel armoede was" (23/03/2020 - VRT NWS)
  De facebookpost waarin Genkenaar Stefano Sturiale gratis voedselpakketten uitdeelt aan gezinnen die extra krap bij kas zitten door de coronacrisis, ging het voorbije weekend viraal. Met de restjes van de horecazaak waarin hij werkt, toverde de jongeman tientallen maaltijden op tafel.
  [naar artikel]
 14. Tiense school geeft gratis ontbijt voor hongerige leerlingen (04/10/2018 - De Standaard)
  Als eerste school in ­Vlaanderen biedt basisschool De Luchtballon in Tienen aan kinderen die met een lege maag op school aankomen, vanaf deze week een gratis ontbijt aan.
  [naar artikel]
 15. Tiense school geeft gratis ontbijt voor hongerige leerlingen (03/10/2018 - De Standaard)
  Als eerste school in ­Vlaanderen biedt basisschool De Luchtballon in Tienen aan kinderen die met een lege maag op school aankomen, vanaf deze week een gratis ontbijt aan.
  [naar artikel]
 16. Na gratis maaltijden wil Marcus Rashford ook lezen promoten bij kwetsbare kinderen (17/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Engelse voetbalster Marcus Rashford gaat een campagne ondersteunen die kinderen van kwetsbare families wil aanzetten tot lezen. Rashford was reeds zeer succesvol in een campagne om de Britse overheid te overtuigen om gratis maaltijden te leveren aan schoolkinderen.
  [naar artikel]
 17. Pro League schenkt 50.000 maaltijden aan Voedselbanken en roept clubs en fans op ook een bijdrage te leveren (05/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een hartverwarmende actie. De Pro League doet een gift van 100.000 euro, waarmee 50.000 maaltijden kunnen voorzien worden, aan de Belgische...
  [naar artikel]
 18. Socialisten leggen eisen op tafel: doortrekken tramlijnen, terugdraaien hoofddoekverbod en warme maaltijden op school (27/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het doortrekken van nieuwe tramlijnen, warme maaltijden op school, autoluwe binnenstad en geen hoofddoekverbod. Dit zijn enkele punten op de prioriteitenlijst die sp.a op tafel legt tijdens de onderhandelingen met N-VA en Open Vld.
  [naar artikel]
 19. 15.000 maaltijden van de vuilbak gered dankzij app tegen voedselverspilling (13/06/2018 - De Morgen)
  De app Too Good To Go, die in februari gelanceerd werd, heeft de kaap van 15.000 geredde maaltijden overschreden. Zowat 50.000 geregistreerde gebruikers kunnen tegen een zacht prijsje maaltijden ophalen die niet verkocht werden. 
  [naar artikel]
 20. Zo ziet Pukkelpop 2019 er volgens Chokri uit: “Volgend jaar is alles gratis” (18/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Pukkelpop 2018 zit er bijna op en dat betekent dat we ons al kunnen beginnen voorbereiden op de editie van 2019. Chokri vertelde ons al eventjes hoe die eruit zal zien: gratis inkom, iedereen in het roze gekleed én Willy Sommers op de Main Stage.
  [naar artikel]
 21. Kwaliteit van voeding op school stijgt jaar na jaar (14/09/2018 - VRT NWS)
  Het Vlaams Instituut Gezond Leven heeft de kwaliteit van warme maaltijden op school onderzocht. De kwaliteit van het eten is er de laatste jaren flink op vooruitgegaan. Maar genoeg groenten op het bord blijft een aandachtspunt. Ongeveer twee op de drie scholen bieden warme maaltijden aan hun leerlingen aan. De meesten laten die leveren door een traiteur.
  [naar artikel]
 22. Veganistisch en cannabis in maaltijden: de grootste horecatrends voor 2019 (29/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gezonder en transparanter hoe beter en de ervaring van op restaurant gaan wordt belangrijker dan de maaltijden zelf. TheFork, het platform voor...
  [naar artikel]
 23. VLD wil geen gratis onderwijs (06/04/2019 - De Morgen)
  'Een vierde van alle lesuren zou vrij door de school ingevuld moeten kunnen worden'
  [naar artikel]
 24. “Zet gratis tamponautomaten op middelbare scholen” (26/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Schotland maakt als eerste ter wereld tampons en maandverband gratis voor vrouwen die dat niet kunnen betalen. Maar die menstruatie-armoede is niet enkel een Schots probleem. Ook veel Vlaamse meisjes kunnen die producten niet betalen, blijkt uit onderzoek van Caritas, dat pleit voor gratis tampons op school.
  [naar artikel]
 25. Gratis toegangskaart thuismatchen Herk FC 2018-2019 (29/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Alle Herkenaren kunnen bij eersteprovincialevoetbalclub Herk FC gratis een toegangskaart krijgen voor alle thuiswedstrijden van het seizoen 2018-2019. Het gaat om een actie van de club naar aanleiding van haar 70ste verjaardag.
  [naar artikel]
 26. Waalse regering wil gratis soep of smoothies op school (04/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Waalse regering wil gratis soep of smoothies verdelen op scholen met de meest kwetsbare leerlingen. Het project zou volgend jaar al gelanceerd kunnen worden, en zou op kruissnelheid meer dan 8 miljoen euro kosten.
  [naar artikel]
 27. Warme maaltijden op school dikwijls allesbehalve gezond (10/10/2017 - VRT NWS)
  Zes op de tien scholen bieden 's middags een warme maaltijd aan voor hun leerlingen. Maar vaak is die maaltijd allesbehalve gezond. Veel kinderen krijgen geregeld worst of ander vet vlees en frieten voorgeschoteld op school, en te weinig groenten. Voor het eerst heeft de overheid samen met de leveranciers van de maaltijden richtlijnen opgesteld om de kwaliteit ervan te verbeteren.  
  [naar artikel]
 28. Gratis festival Jour TIbour neemt gas terug: "Sabbatjaar in 2019" (12/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Nijlense gratis festival Jour Tibour zal in 2019 niet georganiseerd worden. Dat meldt organisator Gunther Melis, die jeugdconsulent van de gemeente is.
  [naar artikel]
 29. Tom kookt gratis maaltijden voor zorgverleners: “Ik ga op zoek naar overschotten en probeer die te pimpen tot een lekker gerecht” (02/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Traiteur Tom Herbosch wil het verplegend personeel van de drie Wommelgemse woon-zorgcentra een hart onder de riem steken door hen maaltijden te bezorgen. Woensdag deed hij dat voor het eerst in Hof Ten Dorpe.
  [naar artikel]
 30. Gekleurde realiteit (12/10/2018 - Apache)
  Kijk even om u heen, luister (en gebruik desgevallend ook uw andere zintuigen). Dat geeft u een goed idee van de realiteit van uw huidige omgeving, niet? Maar het beeld dat we krijgen van deze realiteit is noodgedwongen beperkt door wat onze zintuigen kunnen detecteren. Onze ogen kunnen enkel licht ‘zien’ met een golflengte die tussen het infrarood en het ultraviolet ligt, en onze oren kunnen slechts klanken ‘horen’ met een frequentie tussen zowat 30Hz en 19.000Hz (en dat gebied verminderd aanzienlijk naarmate we ouder worden).
  [naar artikel]
 31. Ophef over gratis klusjes op school (08/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende scholen zetten tijdens de vakantie ouders en andere vrijwilligers in om gratis klusjes op te knappen in de school van hun kinderen.
  [naar artikel]
 32. Man United-spits Marcus Rashford dwingt Britse premier Johnson tot u-bocht na straffe campagne: 200.000 arme kinderen krijgen tot gratis maaltijden (16/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is amper 22 jaar. Zijn liefdadigheidsfonds zamelde de voorbije maanden 25 miljoen euro in om arme Engelse kinderen maaltijden aan te bieden. En...
  [naar artikel]
 33. De Lijn geeft gratis proefabonnement aan leerlingen van het eerste middelbaar (16/08/2018 - VRT NWS)
  Leerlingen die straks voor het eerst naar de middelbare school gaan, krijgen deze week een gratis proefabonnement van De Lijn thuis toegestuurd. Vijf weken lang zullen ze zo gratis met bus of tram kunnen rijden.
  [naar artikel]
 34. Bedrijven die maaltijden aan huis leveren opnieuw overstelpt na verstrenging coronamaatregelen (19/10/2020 - VRT NWS)
  Bedrijven die maaltijden aan huis leveren, worden weer overstelpt met bestellingen, nu de coronarichtlijnen opnieuw verstrengd zijn. Het gaat vooral om oudere mensen die voor hun maaltijden niet meer in dienstencentra terechtkunnen. Maar ook een jonger publiek heeft de weg gevonden naar cateringbedrijven, nu ze in het weekend niet meer op restaurant kunnen gaan.
  [naar artikel]
 35. Nieuwe school in Genk biedt gratis opleiding om te leren coderen (13/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  BeCode, de codeerschool die mensen gratis een opleiding aanbiedt voor webontwikkelaar, komt binnenkort naar Genk. Dat schrijft VRT NWS. Vanaf oktober kunnen kandidaten er leren coderen op de nieuwe technologiecampus T2 . Het is de derde vestiging van de school in België, na Brussel en Charleroi.
  [naar artikel]
 36. Stad Antwerpen investeert 40 miljoen in gezonde maaltijden op school (21/09/2020 - VRT NWS)
  De Stad Antwerpen maakt de komende vier jaar 40 miljoen euro vrij voor gezonde maaltijden in het basisonderwijs. "We gaan niet terug naar de verplichte warme kost in de refter. Elke school kan zelf een keuze maken: denk aan een ontbijt, een tussendoortje of verse soep met brood ", zegt schepen Jinnih Beels (SP.A) op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 37. App tegen voedselverspilling redt 15.000 maaltijden van de vuilnisbak (13/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De app Too Good To Go, die in februari gelanceerd werd, heeft de kaap van 15.000 geredde maaltijden overschreden. Zowat 50.000 geregistreerde gebruikers kunnen tegen een zacht prijsje bij restaurants maaltijden ophalen die niet verkocht werden. Ze weten niet op voorhand wat de pot schaft, maar toch slaat het initiatief aan.
  [naar artikel]
 38. App tegen voedselverspilling redt 15.000 maaltijden van de vuilnisbak (13/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  De app Too Good To Go, die in februari gelanceerd werd, heeft de kaap van 15.000 geredde maaltijden overschreden. Zowat 50.000 geregistreerde gebruikers kunnen tegen een zacht prijsje bij restaurants maaltijden ophalen die niet verkocht werden. Ze weten niet op voorhand wat de pot schaft, maar toch slaat het initiatief aan.
  [naar artikel]
 39. Premier Leaguester Marcus Rashford dwingt Britse premier Johnson tot u-bocht na straffe campagne: 200.000 arme kinderen krijgen tot gratis maaltijden (16/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is amper 22 jaar. Zijn liefdadigheidsfonds zamelde de voorbije maanden 25 miljoen euro in om arme Engelse kinderen maaltijden aan te bieden. En...
  [naar artikel]
 40. Premier Leaguester Marcus Rashford dwingt Britse premier Johnson tot u-bocht na straffe campagne: 200.000 arme kinderen krijgen toch gratis maaltijden (16/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is amper 22 jaar. Zijn liefdadigheidsfonds zamelde de voorbije maanden 25 miljoen euro in om arme Engelse kinderen maaltijden aan te bieden. En...
  [naar artikel]
 41. Groenten niet gaar, rare combinaties en te weinig desserts: klanten van warme maaltijden OCMW haken massaal af (27/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het OCMW van Kortenaken stopt met de dienst warme maaltijden aan huis en zoekt een alternatief. Het cliënteel halveerde op vier jaar tijd “omwille van de slechte kwaliteit van de maaltijden, die aangeleverd worden door een rusthuis buiten de gemeente.”
  [naar artikel]
 42. Voetballer dwingt Boris Johnson tot bocht: arme kinderen krijgen toch gratis maaltijden (16/06/2020 - De Morgen)
  Hij is amper 22 jaar. Zijn liefdadigheidsfonds zamelde de voorbije maanden 25 miljoen euro in om arme Engelse kinderen maaltijden aan te bieden. En nu heeft Marcus Rashford, spits van de nationale ploeg en Manchester United, de Britse regering op de knieën gekregen.
  [naar artikel]
 43. Britse regering plooit voor campagne van Premier League-spits Marcus Rashford: gratis maaltijden voor kwetsbare kinderen in vakantie (16/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een emotionele facebookpost van Engels international en ManU-aanvaller Marcus Rashford is niet zonder gevolgen gebleven. Ongeveer 1,3 miljoen kwetsbare kinderen zullen ook tijdens de vakantie van gratis schoolmaaltijden kunnen genieten.
  [naar artikel]
 44. Frans vergeten in de vakantie? Gratis opfriscursus brengt redding (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  MaasmechelenDe Provinciale Technische School (PTS) Maasmechelen geeft deze week gratis extra Franse les aan twaalf eerstejaars. “Zo kunnen ze met een goede basis beginnen aan het schooljaar”, zegt directeur Koen Bouve.
  [naar artikel]
 45. DISCUSSIE. Minder abortussen bij tieners door gratis condooms op school? (09/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de strijd tegen tienerabortussen doet de abortuscommissie een opmerkelijk voorstel: maak condooms gratis beschikbaar voor jongeren op school. Ook de drempel om de noodpil te verkrijgen na een onbeschermd seksueel contact zou het aantal moeten doen dalen.
  [naar artikel]
 46. "Leer alle kinderen programmeren op school" (18/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het wordt dringend tijd dat àlle kinderen leren programmeren op school, zeggen experts. Nu kunnen kinderen het wel al leren na de schooluren, onder andere tijdens zogenaamde Coderdojo-sessies. Die worden gratis gegeven op 60 plaatsen in ons land. Maar omdat ze zo populair zijn, staan kinderen op wachtlijsten.
  [naar artikel]
 47. Voetballer Marcus Rashford dwingt Boris Johnson tot U-bocht: 200.000 arme kinderen krijgen toch gratis maaltijden (16/06/2020 - De Morgen)
  Hij is amper 22 jaar. Zijn liefdadigheidsfonds zamelde de voorbije maanden 25 miljoen euro in om arme Engelse kinderen maaltijden aan te bieden. En nu heeft Marcus Rashford, spits van de nationale ploeg en Manchester United, de Britse regering op de knieën gekregen.
  [naar artikel]
 48. Gratis PCR-test kan vanaf morgen al aangevraagd worden: dit is alles wat je moet weten over hoe het werkt (25/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf maandag 28 juni kan elke Belg die zich nog niet volledig heeft kunnen laten vaccineren twee gratis PCR-tests aanvragen om op reis te kunnen vertrekken. Zij die al heel binnenkort hun vakantiekoffers pakken, kunnen hun kans nog iets vroeger wagen. Het systeem om de activatiecode voor de gratis tests te bemachtigen, wordt twee dagen eerder opengesteld.
  [naar artikel]
 49. Nieuw buurtrestaurant in Merksem levert maaltijden aan huis (16/12/2020 - VRT NWS)
  Vanaf woensdag heeft het district Merksem een buurtrestaurant. Dat is een plek waar ook mensen die het financieel moeilijk hebben een maaltijd tegen een voordelige prijs kunnen nuttigen. In tegenstelling tot andere buurtrestaurants, kan je hier koude maaltijden komen oppikken om thuis op te warmen. “In het district Merksem zullen we ook maaltijden aan huis leveren met de elektrische bakfiets”, klinkt het.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.