Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Gault&Millau rekent chocolatier Pieter Vaes (32) tot nationale top

11/10/2018 - 10:23
"Pieter Vaes (32) uit Mechelen mag zich voortaan een van de beste chocolatiers van het land noemen. Met zijn zaak The Cacao Project op de Bruul is hij opgenomen in de Gault&Millau 2019 over chocolatiers. “Ik ben overweldigd door emoties. Dit is een beloning”, reageert hij."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Chocolatier Joost Arijs door Gault&Millau uitgeroepen tot beste van Vlaanderen (01/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Joost Arijs in Gent, Jérôme Grimonpon in Brussel en Ariqua Denis in Andenne werden uitgeroepen tot chocolatier van het jaar door restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]


2. Dit zijn volgens Gault&Millau de drie Belgische chocolatiers van het jaar (10/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Restaurantgids Gault&Millau heeft drie Belgische chocolatiers uitgeroepen tot ‘Chocolatier of the Year’. Het gaat om Zuut in Leuven, Frederic Blondeel uit Brussel en Sigoji in het Waalse Ciney. De chocolademakers zijn het ‘neusje van de chocolade’, klinkt het bij Gault&Millau, die de titel voor de eerste keer toekent. [naar artikel]


3. Dominique Persoone en zoon Julius bekroond tot Vlaamse Chocolatier van het jaar 2023 door Gault&Millau (19/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dominique Persoone en zijn zoon Julius hebben de titel van ‘Chocolatier van het jaar Vlaanderen’voor 2023 te pakken met hun zaak The Chocolate Nation. Dat maakte Gault&Millau vandaag bekend. “Ik word er stil van, en dat heb ik niet vaak”, klinkt het bij Dominique na de bekendmaking. [naar artikel]


4. Pieter Vaes (34) haalt derde jaar op rij gids met beste chocolatiers: “Het moment dat ik iets normaal vind, wil ik dat verbeteren” (23/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Voor het eerst staan twee Mechelse chocolatiers in de gids van Gault&Millau die de beste chocolatiers van België en Luxemburg bundelt. Pieter Vaes (34) van The Cacao Project in de Bruul krijgt al voor het derde jaar op rij een vermelding. “Ik zie hem ieder jaar groeien”, zegt zijn mama Viv Verhaert. [naar artikel]


5. Gault & Millau bekroont Hasselts chocoladehuis Boon tot 'Chocolatier van het Jaar 2024' voor Vlaanderen (11/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag maakte Gault & Millau in het Brusselse Tour & Taxis voor de achtste keer de selectie van beste Belgische chocolatiers bekend in haar jaarlijkse chocolatiergids. Het Hasselts chocoladehuis Boon kaapte alvast de award weg van ‘Chocolatier van het Jaar 2024' voor Vlaanderen. Dat is meteen de bekroning van een jarenlange gepassioneerde inzet van Patrick Mertens en echtgenote Inge Lijnen. [naar artikel]


6. Christian Millau (die van Gault&Millau) overleden (07/08/2017 - Het Nieuwsblad)

Eigenlijk wilde hij een bekend schrijver worden. Maar we zullen Christian Millau altijd blijven herinneren als de man van de culinaire gids Gault&Millau. Christian Millau is op zijn 88ste overleden. [naar artikel]


7. Chocolatier Dominique Persoone: 'Ik kan moeilijk e-mails verwijderen' (18/07/2023 - De Tijd)

17:00 The Chocolate Line, de zaak van chocolatier Dominique Persoone en zijn zoon Julius, is door Gault&Millau uitgeroepen tot beste chocolatier van 2023 in Vlaanderen. Deze week neemt Persoone plaats in De... [naar artikel]


8. Chocolatier Dominique Persoone: 'Toen ik begon, was chocolade boring business' (20/07/2023 - De Tijd)

17:46 The Chocolate Line, de zaak van chocolatier Dominique Persoone en zijn zoon Julius, is door Gault&Millau uitgeroepen tot de beste chocolatier van 2023 in Vlaanderen. Deze week neemt Persoone plaats in... [naar artikel]


9. UITGETEST: De vier Gault&Millau tips op Tomorrowland (28/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

Voor het zevende jaar op rij bekroonde Gault&Millau de beste gerechten en foodconcepts op Tomorrowland. Vier totaal verschillende eet -en drankstands kwamen als winnaar uit de bus. Onze reporter nam de proef zelf op de som en vroeg of de People of Tomorrow het met Gault&Millau eens waren. [naar artikel]


10. Chocolatier Dominique Persoone: 'Ik zou een goede dictator zijn' (19/07/2023 - De Tijd)

18:08 The Chocolate Line, de zaak van chocolatier Dominique Persoone en zijn zoon Julius, is door Gault&Millau uitgeroepen tot beste chocolatier van 2023 in Vlaanderen. Deze week neemt Persoone plaats in De... [naar artikel]


11. Medeoprichter Gault&Millau-gids overleden (07/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

De beroemde Franse restaurantcriticus Christian Millau is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het culinaire blad Gault&Millau vandaag. [naar artikel]


12. Mede-oprichter Gault&Millau-gids overleden (07/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

De beroemde Franse restaurantcriticus Christian Millau is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het culinaire blad Gault&Millau vandaag. [naar artikel]


13. Knokke wordt eerste stad ter wereld met eigen culinaire gids van Gault&Millau (31/08/2021 - Express)

Lees dit artikel: Knokke wordt eerste stad ter wereld met eigen culinaire gids van Gault&Millau De citymarketing van Knokke-Heist draait op volle toeren. De meest exclusieve badstad aan onze kust krijgt als eerste stad een eigen gastronomische gids van Gault&Millau. Volgens Gault&Millau gaat het om een wereldprimeur. “Geen enkele andere gemeente over de hele wereld heeft een eigen culinaire Gault&Millau gids met een selectie van de betere adressen uit de […] Lees dit artikel: Knokke wordt eerste stad ter wereld met eigen culinaire gids van Gault&Millau [naar artikel]


14. Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens Gault&Millau (13/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het Gebaar van Roger van Damme en ‘t Zilte van Viki Geunes zijn opnieuw de Antwerpse koplopers in de nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld. Zij scoren opnieuw 18 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20. [naar artikel]


15. Chocolatier Pieter Vaes proeft 10 keer bosbessenconfituur: “Deze geef je best niet mee in de brooddoos van je kinderen” (13/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

Een boterham met (bosbessen)confituur, meer moet een mens soms niet hebben. De prijsverschillen tussen tien voorgeproefde merken bosbessenconfituur zijn groot, maar zijn de smaakverschillen dat ook? Volgens chocolatier Pieter Vaes wel. Zijn beoordeling ging van “Wow, zo lekker” tot “Hier krijg ik de kriebels van.” [naar artikel]


16. “We willen klanten gidsen naar het béste restaurant in de buurt”: wat is de impact van een (hoge) Gault&Millau-score op een zaak? (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Morgen vindt de uitreiking van de nieuwste Gault&Millau-gids plaats. Restaurants merken vaak de impact van een Michelinster op hun populariteit, maar merken ze dat ook bij Gault&Millau? Hoe moet je zo’n score als klant interpreteren? En zijn chefs er blij mee als ze een punt zien stijgen? Chef Davy Devlieghere (33) van restaurant Julien in Lievegem, chef Nathan Van Echelpoel (34) van restaurant Nathan in Antwerpen en Marc Declerck, CEO van Gault&Millau, leggen uit. [naar artikel]


17. Dit waren de beste gerechten op Tomorrowland volgens Gault&Millau (27/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Restaurantgids Gault&Millau was dit jaar voor de vijfde keer op rij aanwezig op Tomorrowland om het festivaleten daar te inspecteren. Traditioneel vind je op Tomorrowland geen slappe frieten of trieste hamburgers, maar wordt er ook hard geïnvesteerd op culinair vlak. Gault&Millau heeft nu drie awards uitgereikt aan de best presterende foodstandjes. Deze gerechten kwamen als winnaar uit de bus: [naar artikel]


18. Oostendenaar Olivier Willems uitgeroepen tot Vlaamse chocolatier van het jaar (20/10/2020 - Het Nieuwsblad)

Oostendenaar Olivier Willems, Brusselaar Laurent Gerbaud en Benoit Nihant uit Awans zijn maandag uitgeroepen tot chocolatier van het jaar door restaurantgids Gault&Millau. De prijs voor nieuwkomer van het jaar ging naar chocolatier Goût Fou uit Zele. [naar artikel]


19. IN KAART. Dit zijn alle restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids (04/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Bert Meewis van Restaurant Slagmolen in Oudsbergen is door de restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2020. Vanmiddag werd de... [naar artikel]


20. IN KAART. Dit zijn volgens Gault&Millau de beste restaurants bij jou in de buurt (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag... [naar artikel]


21. Gault&Millau roept Limburger Bert Meewis uit tot chef van het jaar (04/11/2019 - De Tijd)

16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België. [naar artikel]


22. Gault&Millau beoordeelt Belgische grootkeukens (22/11/2018 - VRT NWS)

Gault&Millau heeft voor de derde keer de Catering Awards uitgereikt aan opmerkelijke grootkeukens in België. [naar artikel]


23. AZ Groeninge krijgt als eerste ziekenhuis kwaliteitslabel Gault&Millau (07/03/2023 - Het Nieuwsblad)

AZ Groeninge krijgt na verschillende preofanalyses een kwaliteitslabel van Gault&Millau voor patiëntenmaaltijden. “De erkenning van de hoge kwaliteit van de patiëntenmaaltijden in az Groeninge is het gevolg van een sterk toegenomen engagement in de ziekenhuissector om dat belangrijke aspect in de zorgverstrekking letterlijk drie keer per dag bovenaan de agenda te zetten”, klinkt het bij Gault&Millau. [naar artikel]


24. Dit zijn de beste Belgische restaurants volgens Gault&Millau (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!