Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
12:53 uur

Minstens zeven doden bij instorting bouwwerf in Mexico

Metro

12/10/2018 - 06:56

Op een bouwwerf in Mexico zijn minstens zeven doden gevallen toen een gebouw instortte. Nog een tiental arbeiders zijn vermist. Op de werf in Monterrey waren er werken aan een winkelcentrum aan de gang. Zo’n dertien arbeiders konden levend uit het puin worden gehaald. Volgens de lokale gouverneur Adrián de la Garza op Twitter gaat […] Het bericht Minstens zeven doden bij instorting bouwwerf in Mexico verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Minstens zeven doden bij instorting van gebouw in Cambodja (22/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Cambodjaanse kuststad Sihanoukville zijn minstens zeven bouwvakkers omgekomen bij de instorting van een gebouw van zeven verdiepingen. Dat...
  [naar artikel]
 2. Zeven bouwvakkers komen om bij gedeeltelijke instorting parkeergarage in Mexico (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de gedeeltelijke instorting van een parkeergarage in aanbouw in Mexico-Stad zijn zeven mensen om het leven gekomen en tien anderen gewond
  [naar artikel]
 3. Minstens 224 doden na aardbeving in Mexico: minstens 21 kinderen dood na instorting schoolgebouw, nog 30 kinderen vermist (20/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het zuiden van Mexico is dinsdag getroffen door een aardbeving met een kracht van 7,1 op de schaal van Richter. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken zijn er al minstens 224 slachtoffers geteld. Gebouwen zijn ingestort en er vond een grote explosie plaats bij een fabriek. Minstens 21 kinderen kwamen om het leven toen een schoolgebouw instortte in Mexico-Stad. 30 kinderen zijn nog steeds vermist.
  [naar artikel]
 4. Minstens 224 doden na aardbeving in Mexico: minstens 21 kinderen dood na instorting schoolgebouw, nog 30 kinderen vermist (20/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het zuiden van Mexico is dinsdag getroffen door een aardbeving met een kracht van 7,1 op de schaal van Richter. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken zijn er al minstens 224 slachtoffers geteld. Gebouwen zijn ingestort en er vond een grote explosie plaats bij een fabriek. Minstens 21 kinderen kwamen om het leven toen een schoolgebouw instortte in Mexico-Stad. 30 kinderen zijn nog steeds vermist.
  [naar artikel]
 5. Mexicaanse brug zakt in op moment dat er metrostel passeert: zeker 23 doden en 70 gewonden (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij de instorting van een metrobrug in Mexico-Stad zijn intussen al minstens 23 doden geteld. Zeker 70 mensen raakten gewond, enkelen zijn zwaargewond, aldus burgemeester Claudia Sheinbaum. Onder de doden zijn ook kinderen. Het is nog niet duidelijk wat de instorting veroorzaakt heeft. Mogelijk is er minderwaardig materiaal gebruikt bij de bouw van de brug.
  [naar artikel]
 6. “Minstens dertig doden bij instorting snelwegbrug in Genua” (14/08/2018 - Metro)
  Bij de instorting van de snelwegbrug in Genua zijn vandaag minstens 30 doden gevallen. Dat meldt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. “Ik bedank de brandweerlui, de hulpdiensten en de vrijwilligers die sinds het begin aan het graven zijn en mensenlevens redden”, zo klonk het op een persconferentie in Catania, Sicilië. “Helaas betreuren we dertig doden. Daarenboven zijn er vele zwaargewonden.” Bron: Belga   Het bericht “Minstens dertig doden bij instorting snelwegbrug in Genua” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Minstens 23 doden bij instorting Mexicaanse metrobrug (04/05/2021 - De Tijd)
  13:00 In Mexico-Stad zijn gisteren 23 doden gevallen en 70 gewonden toen een brug instortte terwijl er een metro over reed. De metrolijn werd eerder meerdere keren gesloten door technische defecten.
  [naar artikel]
 8. Minstens 9 doden bij instorting in Kazachstan (02/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de gedeeltelijke instorting van een appartementsgebouw in het centrum van Kazachstan zijn minstens negen mensen om het leven gekomen. Dat
  [naar artikel]
 9. Minstens 30 doden na instorting goudmijn (06/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de instorting van een tunnel in een goudmijn in het noordoosten van Afghanistan zijn zondag minstens 30 mensen om het leven gekomen. Dat melden verschillende lokale media.
  [naar artikel]
 10. Zeker 29 doden in Mexico bij vuurwerkramp (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij explosies op een vuurwerkmarkt in Mexico zijn gisteren minstens 29 doden gevallen en minstens 70 mensen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 11. Arbeider bedolven onder puin na instorting op bouwwerf (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een arbeider ligt onder het puin na de instorting van een plafond op een bouwwerf aan de Naamse Poort in de Brusselse gemeente Elsene.  Eén van
  [naar artikel]
 12. Doden bij instorting van gebouw in Cambodja (22/06/2019 - Metro)
  In de Cambodjaanse kuststad Sihanoukville zijn zaterdag drie bouwvakkers omgekomen bij de instorting van een gebouw van zeven verdiepingen. De autoriteiten vrezen voor nog meer slachtoffers onder het puin. Eén dodelijk slachtoffer is al van onder het puin gehaald. Het is niet duidelijk wat de instorting van het gebouw heeft veroorzaakt. Cambodja is een van de armste landen van Zuidoost-Azië. bron: Belga   Het bericht Doden bij instorting van gebouw in Cambodja verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Doden bij instorting van gebouw in Cambodja (22/06/2019 - Metro)
  In de Cambodjaanse kuststad Sihanoukville zijn zaterdag drie bouwvakkers omgekomen bij de instorting van een gebouw van zeven verdiepingen. De autoriteiten vrezen voor nog meer slachtoffers onder het puin. Eén dodelijk slachtoffer is al van onder het puin gehaald. Het is niet duidelijk wat de instorting van het gebouw heeft veroorzaakt. Cambodja is een van de armste landen van Zuidoost-Azië. Bron: Belga   Het bericht Doden bij instorting van gebouw in Cambodja verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Minstens 36 doden bij instorting van mijn in Congo (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens 36 illegale mijnwerkers zijn vandaag om het leven gekomen bij de instorting van een open mijngroeve in het zuidoosten van Congo. De mijn...
  [naar artikel]
 15. Zeker 30 doden bij instorting snelwegbrug bij Genua (14/08/2018 - Knack)
  Bij de instorting van de snelwegbrug in Genua zijn dinsdag minstens 30 doden gevallen. Dat meldt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.
  [naar artikel]
 16. Minstens 29 doden bij ontploffing op vuurwerkmarkt in Mexico (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij een explosie dinsdag op de grootste vuurwerkmarkt van Mexico in Tultepec zijn minstens 29 doden gevallen en 70 mensen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 17. Minstens 29 doden bij ontploffing op vuurwerkmarkt in Mexico (21/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een explosie dinsdag op de grootste vuurwerkmarkt van Mexico in Tultepec zijn minstens 29 doden gevallen en 70 mensen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 18. Arbeider bedolven onder puin na instorting plafond op bouwwerf (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een arbeider ligt onder het puin na de instorting van een plafond op een bouwwerf aan de Naamse Poort in Brussel, zo meldt RTL.  De werknemer van
  [naar artikel]
 19. Minstens negen doden bij instorting van gebouw in Kazachstan (02/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de gedeeltelijke instorting van een appartementsgebouw in het centrum van Kazachstan, zijn minstens negen mensen om het leven gekomen. Dat meldt het Russische persagentschap Itar-Tass maandag op gezag van het ministerie van Binnenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 20. Minstens 29 doden door ontploffing op vuurwerkmarkt in Mexico (21/12/2016 - De Tijd)
  07:23 Bij een explosie op de grootste vuurwerkmarkt van Mexico zijn minstens 29 doden gevallen en 70 mensen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 21. Lidia maakt zeven doden in Mexico (03/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tropische storm Lidia heeft in Mexico zeven doden geëist op het schiereiland Neder-Californië. Dat hebben de lokale autoriteiten zaterdag gemeld.
  [naar artikel]
 22. Lidia maakt zeven doden in Mexico (03/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tropische storm Lidia heeft in Mexico zeven doden geëist op het schiereiland Neder-Californië. Dat hebben de lokale autoriteiten gisteren gemeld.
  [naar artikel]
 23. Zeker 35 doden bij instorting snelwegbrug bij Genua (14/08/2018 - Knack)
  Bij de instorting van de snelwegbrug in Genua zijn dinsdag minstens 35 doden gevallen.
  [naar artikel]
 24. Turkse mijn stort in: minstens 4 doden (17/10/2017 - VRT NWS)
  In de provincie Sirnak, in het zuidoosten van Turkije is vandaag een steenkoolmijn ingestort. Daarbij zijn minstens vier doden gevallen. De oorzaak van de instorting is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 25. Minstens drie doden bij instorting illegale mijn in Ecuador (19/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Ecuador zijn minstens drie doden gevallen bij de instorting van een illegale mijn. Drie personen konden worden gered, twee anderen zijn nog vermist.
  [naar artikel]
 26. Zeven bouwvakkers verongelukt bij gedeeltelijke instorting parkeergarage (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de gedeeltelijke instorting van een parkeergarage in aanbouw in Mexico-Stad zijn zeven mensen om het leven gekomen en tien anderen gewond geraakt. De slachtoffers zijn bouwvakkers, zo maakte het hoofd van de lokale civiele bescherming, Fausto Lugo, maandag bekend.
  [naar artikel]
 27. Explosie op vuurwerkmarkt in Mexico: negen doden en 70 gewonden (21/12/2016 - Knack)
  Bij explosies op een vuurwerkmarkt in Mexico zijn minstens negen doden gevallen en minstens zeventig mensen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 28. Minstens 12 doden na vuurwerkexplosie in Mexico (05/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij twee ontploffingen van vuurwerk zijn minstens twaalf mensen om het leven gekomen in Mexico. Dat melden de autoriteiten.
  [naar artikel]
 29. Zeker veertig doden bij instorting Moskouse markthal (10/04/2019 - De Morgen)
  Bij de instorting van een grote overdekte markt in Moskou zijn minstens veertig mensen omgekomen. Het dak kon de zware sneeuwlast niet dragen.
  [naar artikel]
 30. Zeker elf doden bij instorting gebouw in Mumbai (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Indiase stad Mumbai is woensdagavond een gebouw ingestort na zeer hevige moessonregens. Er vielen minstens elf doden, onder wie acht kinderen. Zeven mensen raakten gewond. Dat hebben de Indiase autoriteiten laten weten.
  [naar artikel]
 31. Doden en zestig mensen vast na instorting illegale mijn in Ecuador (19/11/2020 - VRT NWS)
  In Ecuador zijn verschillende doden gevallen bij de instorting van een illegale mijn. Minstens 60 personen zitten nog vast, zo hebben diverse media woensdag onder aanhaling van de nooddiensten gemeld.
  [naar artikel]
 32. Zeker 31 doden bij instorting snelwegbrug bij Genua (15/08/2018 - Knack)
  Bij de instorting van de snelwegbrug in Genua zijn dinsdag minstens 31 doden gevallen en 16 gewonden gevallen.
  [naar artikel]
 33. Minstens 50 doden bij instorting goudmijn in Congo (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de instorting van een goudmijn in de Democratische Republiek Congo zijn vrijdag volgens een lokale ngo zeker 50 mensen om het leven gekomen....
  [naar artikel]
 34. Minstens 14 doden na nieuwe escalatie bendegeweld in Mexico (05/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij tussen twee gewapende bendes in Mexico zijn vandaag zeker veertien doden gevallen. Eerder spraken lokale autoriteiten over
  [naar artikel]
 35. Instorting snelwegbrug Genua: al 31 doden bevestigd, sommigen vrezen voor wel 200 doden (15/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de instorting van een viaduct in Genua zijn nu zeker 31 doden gevallen. Dat bevestigt het ministerie van Binnenlandse Zaken. Gisteren zeiden de...
  [naar artikel]
 36. Minstens 50 doden bij instorting goudmijn in Congo (12/09/2020 - De Morgen)
  Bij de instorting van een goudmijn in de Democratische Republiek Congo zijn vrijdag volgens een lokale ngo zeker 50 mensen om het leven gekomen. Dat meldt het Britse Sky News zaterdag.
  [naar artikel]
 37. Instorting snelwegbrug Genua: al 35 doden bevestigd, sommigen vrezen voor wel 200 doden (15/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de instorting van een viaduct in Genua zijn nu zeker 35 doden gevallen. Dat zegt de Italiaanse politie. De zoektocht naar overlevenden gaat...
  [naar artikel]
 38. Vuurwerk ontploft in Mexico: minstens 12 doden (05/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij twee ontploffingen van vuurwerk zijn minstens twaalf mensen om het leven gekomen in Mexico. Dat melden de autoriteiten.
  [naar artikel]
 39. Explosie vuurwerk in Mexico: minstens 12 doden (05/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij twee ontploffingen van vuurwerk zijn minstens twaalf mensen om het leven gekomen in Mexico. Dat melden de autoriteiten.
  [naar artikel]
 40. Minstens zeven doden bij overstromingen in Marokko (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij overstromingen in het Marokkaanse dorp Tizert, in de regio Taroudant, zijn minstens zeven doden gevallen. Dat is vernomen van de plaatselijke...
  [naar artikel]
 41. Minstens 14 doden bij ontploffing vuurwerk in Mexico (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een explosie in een opslagplaats voor vuurwerk in het centrum van Mexico zijn minstens 14 mensen om het leven gekomen en 22 anderen gewond
  [naar artikel]
 42. Zeker 31 doden in Mexico bij vuurwerkramp (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij explosies op een vuurwerkmarkt in Mexico zijn gisteren zeker 31 doden gevallen en minstens 70 mensen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 43. Zeker 29 doden en 70-tal gewonden bij explosies op vuurwerkmarkt in Mexico (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een explosie gisterenavond op de grootste vuurwerkmarkt van Mexico in Tultepec zijn minstens 29 doden gevallen en 70 mensen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 44. Zeker 29 doden en 70-tal gewonden bij explosies op vuurwerkmarkt in Mexico (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een explosie gisterenavond op de grootste vuurwerkmarkt van Mexico in Tultepec zijn minstens 29 doden gevallen en 70 mensen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 45. Minstens 3 doden na instorting gebouw in Polen (08/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Minstens drie mensen zijn zaterdag om het leven gekomen bij de instorting van een drie verdiepingen tellend gebouw in het zuidwesten van Polen. Zeker vier anderen raakten gewond. De brandweer zoekt nog naar vier mensen die onder het puin zouden liggen, meldde de zender TVN24.
  [naar artikel]
 46. Explosie op vuurwerkmarkt in Mexico: minstens 29 doden (21/12/2016 - Knack)
  Bij explosies op een vuurwerkmarkt in Mexico zijn minstens 29 mensen om het leven gekomen.
  [naar artikel]
 47. Lidia maakt zeven doden in Mexico (03/09/2017 - Metro)
  Tropische storm Lidia heeft in Mexico zeven doden geëist op het schiereiland Neder-Californië. Dat hebben de lokale autoriteiten zaterdag gemeld. Vijf mensen kwamen om in de badplaats Cabo San Lucas. Volgens de meteorologische diensten zou Lidia aan kracht beginnen afnemen. Lidia zorgde woensdag in Mexico-stad voor hevige regens, waardoor op veel plaatsen overstromingen ontstonden en op de luchthaven vluchten geannuleerd moesten worden. In hartje hoofdstad ontstond ook een grote grondverzakking, met een put van zeven meter diep en tien meter diameter tot gevolg. Bron: Belga  
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.