LIVE. Kan inspiratieloos Standard in de tweede helft wel afstand nemen van Moeskroen?

20/10/2018 - 19:07
"• Aftrap 18u • Le Canonnier • Ref: Jonathan Lardot • Standard vijfde met 18/30, Moeskroen telt als hekkensluiter 4 punten"

1. LIVE. Kan Standard in de tweede helft afstand nemen van de Rangers? (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Standard telt net als Lech Poznan 3 op 12, Rangers net als Benfica 8 op 12 • Rouches zonder gekwetsten Vanheusden, Amallah, Cimirot • Geen Covid-19 meer bij Standard • Scheidsrechter: Bojan Pandži? (Zwe) [naar artikel]

2. LIVE: Kan Zulte Waregem in de tweede helft wel afstand nemen van Moeskroen? (1-1) (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Alen Stadion: Le Canonnier Moeskroen kon vorige week slechte reeks doorbreken met overwinning Kan Zulte Waregem vanavond hetzelfde doen? [naar artikel]

3. Slordig en inspiratieloos Standard geraakt niet voorbij stug Cercle Brugge (11/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het slotoffensief(je) met invallers Carcela en Orlando Sa kwam te laat. Standard kon vandaag geen afstand nemen van een goed georganiseerd Cercle... [naar artikel]

4. LIVE. Standard kan maar geen afstand nemen van de hekkensluiter (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Le Canonnier • Ref: Jonathan Lardot • Standard vijfde met 18/30, Moeskroen telt als hekkensluiter 4 punten [naar artikel]

5. LIVE. Kan Standard de rug rechten in tweede helft bij Moeskroen? (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Le Cannonier • Speeldag 30 • Aftrap: 13u30 [naar artikel]

6. LIVE. Wint Standard Waals onderonsje tegen Moeskroen? (18/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard speelt vanmiddag op Sclessin gastheer voor Moeskroen. Houden de Rouches de drie punten thuis? Of blijft Moeskroen knap bovenin meedraaien in het klassement? Volg de wedstrijd hier live vanaf 14.30u. [naar artikel]

7. LIVE. Houdt STVV stand, of kan Club in de tweede helft afstand nemen? (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. VIDEO. Moeskroen neemt met dank aan Leye in tweede helft afstand van Cercle (14/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Moeskroen ging in play-off 2 met 0-3 winnen bij Cercle Brugge. De Belder leek al vroeg de score te openen voor de thuisploeg, maar de goal werd... [naar artikel]

9. LIVE. Wint Standard de Waalse clash tegen Moeskroen? (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard zit in een goede flow. De Rouches plaatsten zich donderdag voor de bekerfinale en staan op een zucht van de zesde plaats. Vanavond ontvangt rood-wit in eigen huis de buren uit Moeskroen. Houdt Standard de punten thuis? [naar artikel]

10. LIVE STANDARD-UNION. Kan een tienkoppig Standard in de tweede helft wel tot kansen komen? (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Union trappen de tweede speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Voorlopig staat het 0-1 na een treffer van Eckert. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

11. LIVE. Wint Standard Waals onderonsje op veld van Moeskroen? (20/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Standard opent vrijdag de elfde speeldag van de Jupiler Pro League met een Waals onderonsje in en tegen Moeskroen. Pakken de Rouches de drie punten mee naar Luik? Of blijft Moeskroen ook na deze wedstrijd bovenaan meedraaien? [naar artikel]

12. LIVE. Stopt Standard de zegereeks van Moeskroen? (01/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard opent de 28ste speeldag van de Jupiler Pro League vanavond met een thuiswedstrijd tegen Moeskroen. Geen makkelijke opgave, want Moeskroen won haar laatste zes wedstrijden en is zo de enige eersteklasser die sinds Nieuwjaar nog geen enkel punt liet liggen. Pakken Les Hurlus vanavond ook de zege op Sclessin? Of stoppen de Rouches de opmars van de Henegouwers? Volg het hier live vanaf 20.30u. [naar artikel]

13. LIVE. Kan Waasland-Beveren na rust wél afstand nemen van Moeskroen? (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Waasland-Beveren is rode lantaarn • Moeskroen heeft één punt meer dan Waasland-Beveren • Aftrap: 18.45 uur [naar artikel]

14. Efficiënt Kortrijk wint van Moeskroen (30/10/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk komt tot op een zucht van de zesde plaats na een 0-1 overwinning op het veld van Moeskroen. Na een draak van een eerste helft kopte Hervé Kage Kortrijk op voorsprong na rust. Moeskroen had vooral in de eerste helft enkele kansen, maar vergat die af te werken. Door de zege klimt Kortrijk over Standard en KV Mechelen naar een gedeelde zevende plaats. [naar artikel]

15. LIVE. Wint Standard het Waals onderonsje tegen Moeskroen? (08/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard trekt vanmiddag naar Henegouwen, waar het Waals onderonsje tegen Excel Moeskroen op het programma staat. Keren de Rouches met de drie punten huiswaarts? Volg de wedstrijd hier live vanaf 14.30 uur. [naar artikel]

16. Standard te sterk voor Lierse (07/04/2019 - De Morgen)

Standard heeft aan één helft genoeg gehad om afstand te nemen van Lierse. Ezekiel (2) en Mpoku scoorden tussen de 21ste en de 40ste minuut mooie doelpunten. Dankzij de zege schuiven de Rouches voorlopig op naar een vijfde plaats. [naar artikel]

17. Teleurgestelde Ivan Leko vond tweede helft van Standard een mop: "Spelers maakten fouten zoals bij U14" (30/03/2024 - Sporza)

Allerminst een gelukkige coach. Ivan Leko zag gisteren hoe het kaartenhuisje van zijn Standard in elkaar tuimelde in de tweede helft. "Ongelooflijk", jammert de T1 na de wedstrijd in Gent. "Je kan niet je verantwoordelijkheid nemen als speler en dan zo verdedigen." [naar artikel]

18. LIVE. Wat kan Standard nog in tweede helft tegen Gent? (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-off • Sclessin • Aftrap 18u30 • Gent staat 2de, Standard 3de [naar artikel]

19. LIVE: Kan Standard zijn rug rechten in de tweede helft? (20/12/2023 - Sporza)

KV Mechelen krijgt met Standard een derde klepper op een rij tegenover zich. Tegen Club Brugge werd het 0-0, op Union 1-0, vanavond wil nieuwe coach Besnik Hasi graag een tweede zege, na de 0-3 op Kortrijk eind november. Standard wisselde een goede uitmatch op Anderlecht (2-2) af met een nonthuismatch tegen Charleroi (0-0). Bij winst komt KVM naast Standard. Volg het hier of op Radio 1. [naar artikel]

20. LIVE: Moeskroen versiert beste kans van de match, tweede helft biedt beterschap (0-0) (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Le Canonnier Ref: Eric Lambrechts Oostende volgt als nummer 12 op één punt van Moeskroen [naar artikel]

21. Knullige owngoal nekt Standard in 1-0 nederlaag bij Moeskroen (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft zich verslikt in Moeskroen. De Rouches gingen met 1-0 onderuit op Le Canonnier, na een knullig eigen doelpunt van Siquet. Standard verspeelt zo belangrijke punten in de race om de play-offs. Moeskroen doet een uitstekende zaak en springt over Cercle Brugge naar de zestiende plaats. [naar artikel]

22. Weerbarstig Moeskroen frustreert Sclessin (01/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard is in eigen huis niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel tegen ploeg in vorm Moeskroen. Marin opende vroeg in de tweede helft de score, de onvermijdelijke Awoniyi zorgde op het uur voor de gelijkmaker. Zuur puntenverlies voor de Rouches, die een einde zien komen aan een reeks van zes opeenvolgende thuisoverwinningen. Voor Moeskroen, dat in de slotfase nog twee goals afgekeurd zag worden, betekende de puntendeling het eerste puntenverlies in 2019. [naar artikel]

23. LIVE: Tweede helft op gang gefloten in knotsgekke Standard - Mechelen (2-2) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Sclessin Ref: Lambrechts Beide teams staan op de meest ondankbare plaatsen: Mechelen laatste, Standard zevende Standard rekent op... [naar artikel]

24. LIVE. Werk aan de winkel in tweede helft: Genk moet met z’n tienen achterstand goedmaken op Moeskroen (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)