LIVE. Tien minuten voor tijd zorgt Keita voor de aansluitingstreffer! Sleept Eupen nog een punt uit de brand?

20/10/2018 - 22:11
"• Aftrap 20u30 • Luminus Arena • Elfde speeldag Jupiler Pro League • Genk scoorde al 31 keer in 10 matchen"

1. Westerlo sleept nog punt uit de brand na dubbele achterstand in Eupen (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste wedstrijd van Westerlo heeft meteen spektakel opgeleverd. De Kemphanen dreigden tegen Eupen te starten met een valse noot, maar sleepten in extremis nog een gelijkspel uit de brand. Nieuwkomer Lucas Stassin zorgde in de toegevoegde tijd voor de 2-2. [naar artikel]

2. LIVE. Verschaeren zorgt met geweldige trap voor aansluitingstreffer, sleept België nog een draw uit de brand? (22/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Jonge Duivels spelen de derde en laatste groepsmatch op het EK voor beloften louter voor de eer. De uitschakeling is onafwendbaar, tegen... [naar artikel]

3. LIVE. Verschaeren zorgt met geweldige trap voor aansluitingstreffer, sleept België nog een draw uit de brand? (1-2) (22/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

4. Geplaagd Eupen sleept verdiend punt uit de brand tegen Waasland-Beveren (07/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Eupen en Waasland-Beveren hebben zaterdagavond de punten gedeeld. En daar mag vooral W-B tevreden mee zijn. De Panda’s domineerden de volledige wedstrijd, maar was niet scherp genoeg in de zone van de waarheid. Frey bracht de bezoekers al snel op voorsprong. De verdiende gelijkmaker van Koch viel pas vijf minuten voor tijd. Beide ploegen schieten weinig op met een puntje. [naar artikel]

5. Club Brugge sleept in ultiem slot (en na tussenkomst videoref) punt uit de brand bij Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

't Heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club Brugge heeft zich bij Eupen pas laat weten te verzekeren van een punt (2-2). Mbaye Leye en Lotiès... [naar artikel]

6. LIVE. Gano kopt aansluitingstreffer binnen, sleept Genk nog wat uit de brand? (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Achtste speeldag play-off 1 [naar artikel]

7. LIVE. Wat een raket! Keita maakt aansluitingstreffer voor Eupen met loeiharde knal in de kruising (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag • Aftrap: 18u45 • Bosuil • Na een 6 op 6 verloor Antwerp afgelopen zondag van Standard [naar artikel]

8. Zulte Waregem sleept tegen KV Kortrijk punt uit de brand na twee goals in vier minuten (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem hield in het slot een punt thuis in de West-Vlaamse derby tegen KV Kortrijk. In minuut 83 stonden de Kerels nog 0-2 voor, maar Pletinckx en Vossen - vanop de stip - keerden de situatie op vier minuten tijd om. KVK is nu zevende, Zulte Waregem veertiende. [naar artikel]

9. Zepperen-Brustem sleept onverhoopt punt uit de brand na 3-1-achterstand tegen Nijlen (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Ondanks een 3-1-achterstand pakte Zepperen-Brustem (derde afdeling VV) toch nog een punt op het veld van Nijlen: 3-3. De bezoekers kwamen snel op voorsprong, maar zagen die halfweg de tweede helft volledig de mist in gaan. Met nog een kwartiertje op de klok en twee doelpunten achterstand leek het kalf verdronken voor Zepperen-Brustem. Maar in enkele minuten tijd hingen Swartenbroekx en Vanwelkenhuysen de bordjes alsnog gelijk en sleepten zo nog een onverhoopt punt uit de brand. [naar artikel]

10. Wat een match: tienkoppig Oostende sleept diep in extra tijd punt uit de brand, acht goals Am Kehrweg (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft er Am Kehrweg samen met AS Eupen een doelpuntenkermis van gemaakt. De Kustboys leken de strijd te verliezen, maar konden diep in extra tijd toch nog de 4-4 maken. [naar artikel]

11. STVV pakt in laatste minuut nog punt na penaltymisser (28/04/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV kon vanavond een punt thuishouden na een bewogen wedstrijd tegen Beerschot Wilrijk. De troepen van Stijn Vreven leidden na 45 minuten terecht met 0-1. Na de rust kon Prychynenko de 0-2 op het scorebord zetten. Slechts een paar minuten later zorgde Sylla voor de aansluitingstreffer. In de extra tijd wist Sekine de bordjes gelijk te hangen. [naar artikel]

12. Eupen zo goed als zeker van behoud na krappe zege tegen tien Kortrijkzanen (18/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Behoudens een mirakel van Moeskroen speelt ook Eupen volgend seizoen in de Jupiler Pro League. Aan de Kehrweg brak Wague tien minuten voor tijd [naar artikel]

13. Eupen strikt nu al zevende zomertransfer met Cheick Keita (29/06/2018 - Het Belang van Limburg)

KAS Eupen heeft zich donderdag verzekerd van de diensten van linksachter Cheick Keita. De 22-jarige Franse Malinees wordt voor een seizoen gehuurd van de Engelse tweedeklasser Birmingham City. [naar artikel]

14. Eupen pakt met tien man broodnodige driepunter en geeft rode lantaarn door aan KVM (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eupen heeft tegen Lokeren de wedstrijd gewonnen die het niet mocht verliezen. Tien minuten voor tijd maakte aanvoerder Garcia op vrijschop het... [naar artikel]

15. Eupen sleept pas in het slot verdiend punt uit de brand tegen Waasland-Beveren (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Waasland-Beveren verdelen de buit. Heel lang leken de bezoekers op weg naar de zege na een vroege openingstreffer van Frey. Ze trokken massaal de eigen zestien in, om dan in het slot nog de verdiende gelijkmaker te slikken: 1-1. [naar artikel]

16. Genk sleept gelijkspel uit de brand na doelpuntenfestijn in Eupen (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wéér geen overwinning voor Racing Genk. In een spectaculaire tweede helft haalden de Limburgers een dubbele achterstand op. Een gewonnen punt na... [naar artikel]

17. LIVE KORTRIJK-EUPEN. 1-2! Kadri met de aansluitingstreffer voor de Wet-Vlamingen (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Veegt KV Kortrijk de nul weg tegen Eupen? De West-Vlamingen staan na een 0 op 9 helemaal onderin het klassement. Eupen heeft vier punten. Volg de match in het Guldensporenstadion live op deze pagina. [naar artikel]

18. Tien Eupen-spelers houden KV Oostende op een felbevochten gelijkspel in inhaalmatch (12/01/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende speelde in een inhaalwedstrijd in de Jupiler Pro League 1-1 gelijk tegen Eupen. De Panda’s moesten lang met tien tegen elf spelen, want Emmanuel Agbadou kreeg na zestien minuten al een rode kaart. Toch kwamen ze op voorsprong, dankzij een doelpunt van Smail Prevljak in het begin van de tweede helft. Oostende kon tien minuten voor tijd gelijkmaken dankzij invaller Marko Kvasina.staat achtste met 29 punten, Eupen staat dertiende met 24 punten. [naar artikel]

19. Tien Eupen-spelers geven rode lantaarn weer door aan KV Mechelen (24/02/2018 - Sporza)

Eupen heeft een gouden zaak gedaan in de degradatiestrijd. Het klopte in eigen huis Lokeren. Garcia mikte tien minuten voor tijd de winnende vrijschop in doel: 3-2. [naar artikel]

20. Beerschot sleept na spectaculair slot punt uit de brand tegen laagvlieger Moeskroen (28/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot heeft tegen Moeskroen in extremis een punt uit de brand gesleept. Ruim 80 minuten slaagden de Mannekes er niet in om een bal tussen de palen te krijgen. Moeskroen leek op weg naar een verdiende overwinning, tot Eleke en Radic in de slotfase een scheve situatie nog helemaal rechtzetten: 2-2. [naar artikel]

21. Daarom kreeg Club Brugge : 58 minuten effectieve speeltijd na extreem tijdrekken van Eupen (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Minstens tien minuten extra tijd, dat was het verdict in het slot van de wedstrijd tussen Club Brugge en Eupen. Ongezien in de Jupiler Pro League. In de 103de minuut kreeg Eupen zo alsnog het deksel op de neus toen Charles De Ketelaere de 2-2-gelijkmaker scoorde. Eupen moet in eigen boezem kijken voor die late gelijkmaker, want het had er na ongezien tijdrekken zelf voor gezorgd dat er zoveel extra tijd bijkwam. [naar artikel]

22. Real sleept dankzij Courtois punt uit de brand bij Atlético, Barça lachende derde (07/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft op de valreep nog een punt gepakt op het veld van Atlético: 1-1. De Koninklijke leek lange tijd een vogel voor de kat, maar Thibaut Courtois verhinderde dat de thuisploeg verder kon uitlopen - onder meer met een save op de doorgebroken Yannick Carrasco - en Karim Benzema tikte twee minuten voor tijd de gelijkmaker binnen. Nummer twee Barcelona is de lachende derde en volgt op drie punten van leider Atlético. [naar artikel]

23. LIVE: Na 609 minuten kan Eupen weer scoren: Emond profiteert van flater Suzuki (10/03/2024 - Sporza)

Eupen ontvangt vanavond in eigen huis Sint-Truiden. Terwijl de bezoekers al zeker zijn van hun plaatsje in Europe Play-offs, vechten de Panda's nog voor elk punt in hun strijd tegen de degradatie. Volg de wedstrijd hier live. [naar artikel]

24. LIVE: Na 609 minuten kan Eupen nog een keertje scoren: Emond profiteert van flater Suzuki (10/03/2024 - Sporza)

25. Anderlecht morst met de kansen, maar sleept met tien man alsnog verdiend punt uit de brand tegen KV Oostende (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende en Anderlecht hebben zondagavond 2-2 gelijkgespeeld, en daar mag vooral de kustploeg uiteindelijk blij mee zijn. Anderlecht speelde een prima partij, maar liet veel kansen liggen en stond halfweg 2-0 achter tegen een efficiënt Oostende. Toen paars-wit meteen na rust met een man minder verder moest na een wel heel lichte rode kaart, leek het einde verhaal. Maar Anderlecht knokte terug en sleept nog een verdiend punt uit de brand. [naar artikel]