U kent hem wel, de slogan ‘Lekker van bij ons’. Het is de kreet waarmee overheidsorganisatie het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing... [naar artikel]
Zaterdag wordt het startschot gegeven voor de ‘Week van de steak-friet’, een campagne van de overheid om Vlaamse klassiekers en producten van bij ons te promoten. Groen en SP.A willen er echter niet van weten: “Nationale trots of niet, stop met het promoten van een ongezond eetpatroon.” Dat meldt Het Laatste Nieuws. Bij de overheid begrijpen ze de kritiek niet. [naar artikel]
Steak met friet is misschien wel één van de populairste gerechten van bij ons. Reden genoeg voor de VLAM, de overheidsdienst die onze landbouwproducten promoot, om vandaag van start te gaan met de week van de steak-friet. Maar niet iedereen is tevreden met deze campagne die vlees promoot. [naar artikel]
Gisteren is de 'week van de steak-friet’ van start gegaan. Van 3 tot en met 11 november wil het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing... [naar artikel]
Nog geen maand na de “Week van de steak-friet” start deze week de “Week van de friet”. De organisator is opnieuw het promotieagentschap VLAM. Die... [naar artikel]
Het was bedoeld als een onschuldige grapje, maar het schiet veel mensen met een allergie in het verkeerde keelgat. Een Nederlandse bakkerij die... [naar artikel]
“Lust jij graag een stukje biefstuk, een heerlijk gebraden worst, of een sneetje hesp tussen je boterham?” Het is een tekst uit een ‘educatieve’ uitgave van VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing. Na de steak-frietdiscussie komt ook op dit initiatief kritiek. [naar artikel]
Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]
Vandaag gaat de Week van de steak-friet van start, georganiseerd door VLAM voor de zevende keer. Nog tot en met 13 oktober zet de organisatie het populaire gerecht met vlees van bij ons in de kijker. HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert ging 7 maanden lang voor HLN op zoek naar de meest smakelijke versie van het gerecht. Als je geen tijd hebt om het zelf te maken, waar schuif je dan het liefst je voeten onder tafel voor de beste biefstuk? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]
Nog geen maand na de “Week van de steak-friet” start deze week de “Week van de friet”. De organisator is opnieuw het promotieagentschap VLAM. Die roept op om tussen 26 november en 2 december de frituur te bezoeken in gezelschap. Want “samen smaakt een frietje beter”. [naar artikel]
Ondanks het feit dat vlees evolutionair en historisch van enorm belang is geweest voor de mens, en ook op die manier steeds naar waarde werd... [naar artikel]
Vandaag gaat de Week van de steak-friet van start, georganiseerd door VLAM voor de zevende keer. Nog tot en met 13 oktober zet de organisatie het populaire gerecht met vlees van bij ons in de kijker. HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert ging 7 maanden lang voor HLN op zoek naar de meest smakelijke versie van het gerecht. Als je geen tijd hebt om het zelf te maken, waar schuif je dan het liefst je voeten onder tafel voor de beste biefstuk? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]
De uitspraak van de Gentse liberale kandidaten Guy Verhofstadt en Mathias De Clercq - ‘eerst zien of het kartel sp.a/Groen blijft bestaan na de verkiezingen’- schiet bij Groen in het verkeerde keelgat. ‘Mathias ziet zichzelf blijkbaar als inzet van de verkiezingen. Ik doe een oproep om het over de inhoud te hebben, niet over de postjes!’, aldus Groen-kandidate Elke Decruynaere. [naar artikel]
Vandaag gaat de Week van de steak-friet van start, georganiseerd door VLAM voor de zevende keer. Nog tot en met 13 oktober zet de organisatie het populaire gerecht met vlees van bij ons in de kijker. HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert ging 7 maanden lang voor HLN op zoek naar de meest smakelijke versie van het gerecht. Als je geen tijd hebt om het zelf te maken, waar schuif je dan het liefst je voeten onder tafel voor de beste biefstuk? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]
Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]
Biefstuk friet, is er iets typischer Belgisch dan dit gerecht? Het lijkt doodsimpel en iedereen maakt het weleens thuis, maar de perfecte steak friet met huisgemaakte mayonaise en een krokant (witloof)slaatje wordt op restaurant een ware zeldzaamheid. [naar artikel]
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft nieuwe richtlijnen uitgevaardigd om kinderen beter te beschermen tegen “agressieve” marketing voor ongezonde voeding. The post WHO: landen moeten kinderreclames voor ongezonde voeding aan banden leggen appeared first on DeWereldMorgen.be. [naar artikel]
Ja, steak met friet is zalig. Maar soms mag het wel eens iets anders zijn: iets gezonder, iets unieker, iets met nog een tikkeltje meer smaak [naar artikel]
Dat de ene steak-friet de andere niet is, moeten we vast niet meer vertellen. Maar waar eet je de lekkerste versie? HLN-foodie Stijn Baert proeft het gerecht in vier duurdere luxerestaurants, getipt door de HLN-lezers. Moet de voorlopig beste steak-friet van Vlaanderen op de restokaart plaats maken voor een nieuwe? “Een van de weinige chefs die het grillen echt onder de knie heeft, las ik op voorhand, maar het is niet slecht, noch exceptioneel of origineel.” [naar artikel]
Dat N-VA samen met Groen een buddy-project tegen eenzaamheid opzet, schiet in het verkeerde keelgat bij Vlaamse coalitiepartners Open Vld en CD&V. Het is tekenend voor de nervositeit rond de Vlaamse regering. “Dit is geen gezonde situatie.” [naar artikel]
Een snelle blik in de bordjes van mijn collega’s toont algauw dat de meesten gezonde kost verkiezen als lunch: op enkelen na die een steak-friet... [naar artikel]
Een snelle blik in de bordjes van mijn collega’s toont algauw dat de meesten gezonde kost verkiezen als lunch: op enkelen na die een steak-friet... [naar artikel]
Het kwakkelende bedrijf Tupperware Brands heeft financieel adviseurs ingehuurd om twijfels bij beleggers over de continuïteit van de onderneming weg te nemen. Bij beurshandelaren schoot die mededeling echter in het verkeerde keelgat maandag; het aandeel van de producent van keukenspullen maakte op Wall Street een huiveringwekkende duikvlucht van liefst 43 procent. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.