Lichte strafschop houdt sterk THES van overwinning: “Ontgoocheling overheerst”

19/11/2018 - 13:02
"THES speelde zaterdag knap gelijk op het veld van eerste achtervolger Deinze, maar na afloop overheerste toch de ontgoocheling. De thuisploeg kwam immers gelijk dankzij een betwistbare strafschop, in de slotfase weigerde de ref aan de overkant de bal op de stip te leggen na handspel. “Vooraf teken je voor die 1-1, maar uiteindelijk houden we er een wrang gevoel aan over”, aldus Nick Hulsmans."

1. Vroege goal en lichte penalty nekken THES (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

THES blijft na drie competitiewedstrijden -waarvan al twee thuis- achter met een magere vier op negen. De Looienaars kwamen tegen Luik bliksemsnel op achterstand, na een lichte penalty konden de boeken nog voor de rust toe. “De ref speelde een grote rol”, aldus Marco Battista. [naar artikel]

2. Bertaccini schenkt THES eerste overwinning met een hattrick (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

THES heeft zijn eerste overwinning van de competitie beet. Het klopte Heist dankzij drie doelpunten van Bertaccini. [naar artikel]

3. Onterechte penalty nekt THES (30/01/2022 - Het Belang van Limburg)

THES kwam zaterdagavond bij Ol. Charleroi niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Spruyt bracht de Looienaars voor de rust op voorsprong, maar een onbegrijpelijke strafschop gooide in de tweede helft nog roet in het eten. [naar artikel]

4. Ontgoocheling overheerst bij Evenepoel, maar: “Ik kan Colbrelli niets verwijten” (12/09/2021 - Gazet van Antwerpen)

Remco Evenepoel moest in de sprint de duimen leggen voor de snellere Italiaan Sonny Colbrelli. Terechte teleurstelling is dan ook wat overheerst bij Evenepoel na afloop. [naar artikel]

5. Thes boekt belangrijke 2-1 overwinning tegen Gent U23 (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)

THES boekte zaterdagavond een belangrijke overwinning tegen de U23 van AA Gent. Bammens bracht de bezoekers met een owngoal op voorsprong, maar Bertaccini en Marnick Vermijl trokken de scheve situatie nog recht. [naar artikel]

6. THES boekt volwassen overwinning in Mandel (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)

THES boekte zaterdagavond een volwassen 1-3 overwinning bij Mandel United en behoudt zo na drie speeldagen het maximum van de punten. Tegen alle verwachtingen in hadden de Looienaars dan toch drie kleedkamers ter beschikking. [naar artikel]

7. Jeroen De Beule kritisch voor Red Wolves na WK Handbal: “Een grote gemiste kans” (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)

“Een grote gemiste kans.” Dat is het gevoel dat overheerst bij de Red Wolves na hun WK-debuut in Zweden. De Belgen haalden dan wel de vooropgestelde doelstelling om de hoofdronde te bereiken. Maar met slechts 1 overwinning op 6 wedstrijden overheerst er toch vooral ontgoocheling. Ook bij ancien Jeroen De Beule. Hij vreest ook dat de komende kwalificatiewedstrijden voor het EK wel eens het einde zou kunnen betekenen voor een groot deel van de oudere generatie Red Wolves. [naar artikel]

8. Ontgoocheling overheerst bij Remco Evenepoel, maar: “Ik kan Colbrelli niets verwijten” (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)

9. Sam Vanaken bezorgt THES in extremis vanop de stip de eerste drie punten van het seizoen (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

THES heeft zijn eerste zege van het seizoen op zak. Na een genietbare wedstrijd was het Sam Vanaken die zijn ploeg in de slotfase vanop de stip over de meet trok. “Ik heb voor THES nog geen enkele strafschop gemist, dus ik nam gewoon mijn verantwoordelijkheid”, aldus de Lommelaar. [naar artikel]

10. REACTIES. Sambi Lokonga: “Dit was ploegprestatie” - Vormer: “Twee ‘kl*tegoals’ weggegeven” (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Levensbelangrijke overwinning voor Anderlecht in de topper tegen Club Brugge. Het leverde dan ook heel gelukkige reacties op uit het kamp van paars-wit, terwijl bij Club ontgoocheling overheerst. Een overzicht van de reacties van de hoofdrolspelers. [naar artikel]

11. Assistent uit ontgoocheling na ontslagronde bij Club Brugge en linkt Leko aan KRC Genk (21/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Onbegrip. Dat gevoel overheerst momenteel bij de ontslagen stafleden van Ivan Leko. Ex-assistent Rudi Cossey steekt zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken. “Het is onbegrijpelijk”, stamelt hij. [naar artikel]

12. Invaller Bangoura maakt het verschil voor THES in moeizame overwinning tegen Mandel (21/11/2021 - Het Belang van Limburg)

THES boekte zaterdagavond een moeizame overwinning bij rode lantaarn Mandel: 2-3. Invaller Bangoura maakte de winnende treffer. [naar artikel]

13. VIDEO. Eerste thuisnederlaag voor THES Sport: “Het was een zuivere penalty” (26/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De eerste thuisnederlaag van THES Sport is een feit. Een matuur Virton ging met een 1-2 voorsprong de rust in en gaf die bonus in de tweede helft niet meer weg. In de slotfase zette de thuisploeg nog alles op alles en kreeg het enkele mooie kansen op de gelijkmaker, maar de bal wilde er niet in. Net als vorige week in Deinze verdiende THES in de slotminuut een strafschop, de scheidsrechter gaf echter geen krimp. [naar artikel]

14. Thes kampioen in Tweede Amateurklasse B (22/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Met een doelpunt in blessuretijd behaalde Thes een 1-2-overwinning in Duffel. En door het thuisverlies, met dezelfde cijfers, van Bocholt tegen Cappellen, is het verschil tussen beiden gegroeid tot 5 punten. [naar artikel]

15. Dapper Achel pakt punt tegen Haasrode-Leuven, maar ontgoocheling overheerst (12/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen derde opeenvolgende overwinning voor Achel. De Noord-Limburgers bogen op eigen veld in de tiebreak het hoofd voor Haasrode-Leuven. De scheidsrechters waren na afloop kop van jut. [naar artikel]

16. Eerste thuisnederlaag voor THES (24/11/2018 - Het Belang van Limburg)

THES heeft zaterdagavond zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. Christiaens maakte eerst nog de openingsgoal van Kore ongedaan, maar door een ongelukkige owngoal van Spruyt gingen de Looienaars alsnog met een achterstand rusten. In de slotfase van een kansenarme tweede helft zette THES alles op alles en kwam het nog twee keer dicht bij de gelijkmaker. De thuisploeg verdiende ook nog een strafschop na een fout op Christiaens, maar de ref weigerde te fluiten. [naar artikel]

17. Debuut in stijl: doelman Milo Roekaerts (18) houdt meteen de nul bij THES Sport (12/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Milo Roekaerts maakte afgelopen zaterdag tegen Visé onverwacht zijn competitiedebuut voor eerstenationaler THES Sport, toen doelman Tibo Herbots zich vlak na de rust blesseerde. De 18-jarige student biomedische wetenschappen in Leuven deed het prima en hielp zijn ploeg met een clean sheet mee aan de overwinning. [naar artikel]

18. Sprookje blijft duren: THES straft flater van bezoekers genadeloos af (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Sommige dromen zijn  dus toch geen bedrog. Zoals die van THES. De Looienaars speelden een magere eerste helft tegen Châtelet maar kwamen vlak voor de rust toch op 1-0, in de tweede helft rechtvaardigden ze de overwinning. THES behoudt zo het maximum van 21 punten. “Debuteren met een zege is top”, zegt Simon Reykers. [naar artikel]

19. EERSTE NATIONALE. THES boekt belangrijke overwinning, Leider verliest voor eigen publiek (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

THES boekte een belangrijke overwinning tegen OL.Charleroi. De afscheidnemende Laurens Vermijl maakte het enige doelpunt van de partij. “Het doet deugd om blessurevrij te spelen. Ik wil mijn periode bij THES namelijk in schoonheid afsluiten”, klonk het bij Vermijl na het laatste fluitsignaal. Leider La Louvière verloor op eigen veld van Heist. Profiteert Lokeren-Temse zondagmiddag om wat dichter bij te sluipen? Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. (kj [naar artikel]

20. Kadijk pakt tweede periodetitel in 2B, THES B voelt zich bestolen na onterechte strafschop (11/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Kadijk (2e prov. B) heeft zich verzekerd van de tweede periodetitel. Het won zaterdagavond van een jeugdig THES met 1-2. [naar artikel]

21. THES opent competitie met een gelijkspel: “Ontgoocheld in het resultaat” (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)

THES kwam op de eerste speeldag van de competitie niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Dessel. De Looienaars kwamen in de eerste helft 0-1 achter na een lichte vrijschop en ontsnapten vlak voor de rust aan de 0-2, Vanaken zorgde op het uur vanop de stip voor de verdiende gelijkmaker. THES eiste daarna de bal op en kreeg enkele kansjes, maar scoren lukte niet meer. [naar artikel]

22. THES vernederd door rode lantaarn La Louvière (16/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Een zwak THES leed woensdag een smadelijke thuisnederlaag tegen La Louvière. De Looienaars kwamen wel op voorsprong via Stefani, maar de rode lantaarn dartelde na de rust naar een zware 1-4-overwinning. Door deze nederlaag mist THES een unieke kans op een gedeelde vierde plaats in het klassement. [naar artikel]

23. VIDEO. THES Sport lanceert sjaal met ‘kiekendraad’ (08/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Bij THES Sport staan op de nieuwe clubsjaal zeshoeken die doen denken aan kippengaas. Dit is een verwijzing naar het lied “Tien meter kiekendroad”, dat na iedere overwinning gezongen wordt. [naar artikel]

24. KIJK. Ontgoocheling overheerst: Wout van Aert duikt na vierde plaats in Ronde meteen bus in (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen eerste overwinning in de Ronde van Vlaanderen voor Wout van Aert. Op de Kruisberg kraakte hij. Van Aert werd uiteindelijk vierde. Teleurgesteld dook Van Aert na de finish meteen de bus in. [naar artikel]

25. Jarige Tim Jeunen trekt THES over de meet (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)

THES boekte zaterdagavond een zwaarbevochten maar verdiende overwinning in de derby tegen Dessel. Ondanks een mindere wedstrijd ontpopte Tim Jeunen zich in het slotkwartier met een goal en twee assists nog tot man van de match. [naar artikel]