Het gaat Wim Ballieu (35) voor de wind met zijn Balls & Glory-concept, waar handgemaakte gehaktballen worden geserveerd. De voormalige tv-kok werkt aan de uitbreiding van zijn zaak. [naar artikel]
Schrijver Marcel Proust beantwoordde ze ooit in een vriendenboekje, nu geeft De Morgen er een eigenzinnige draai aan. Vijfentwintig directe vragen, evenveel openhartige antwoorden. Wie is tv-kok en Balls & Glory-brein Wim Ballieu (36) in het diepst van zijn gedachten? [naar artikel]
Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. Rudi De Kerpel... [naar artikel]
De Gentse kok Wim Ballieu stond dinsdag voor de rechter omdat er bij een controle in de Brusselse Balls & Glory muizen en bedorven producten werden aangetroffen. Ballieu was zelf aanwezig in de rechtbank: “Tweewekelijks kwam de ongediertebestrijding langs. Wat kan je nog meer doen?” [naar artikel]
Op 10 september opent in het centrum van Mechelen het nieuwste restaurant van Balls & Glory. De locatie is voorlopig nog een geheim maar chef en zaakvoerder Wim Ballieu belooft een unieke ‘look and feel’. [naar artikel]
Wim Ballieu van het restaurant Balls & Glory heeft dinsdagochtend in de Gentse rechtbank een dubbele boete gekregen omdat er tijdens een inspectie van het voedselagentschap muizenkeutels en vervallen producten werden gevonden. Ballieu moet 2.000 euro volledig met uitstel betalen en zijn vennootschap 4.000 euro, deels met uitstel. [naar artikel]
Wim Ballieu van Balls & Glory heeft het ideale gerechtje voor de eindejaarperiode bedacht. In december kan je in zijn zeven restaurants in... [naar artikel]
Wim Ballieu van het restaurant Balls & Glory heeft dinsdagochtend in de Gentse rechtbank een dubbele boete gekregen omdat er tijdens een inspectie van het voedselagentschap muizenkeutels en vervallen producten werden gevonden. Ballieu moet 2.000 euro volledig met uitstel betalen en zijn vennootschap 4.000 euro, deels met uitstel. [naar artikel]
20:28 Balls&Glory, de fastfoodketen van de Gentse ondernemer Wim Ballieu die gevulde gehaktballen als trendy eetconcept in de markt zette, opent zes nieuwe vestigingen. [naar artikel]
Na de faling van Würst, de fancy hotdogketen van Jeroen Meus, zou je denken dat ook Wim Ballieu van Balls & Glory met dichtgeknepen billen aan het... [naar artikel]
De afgelopen jaren is Balls & Glory, de restaurantketen van Wim Ballieu, een begrip geworden op het gebied van balletjes. Je kan kiezen voor klassiekers, varianten met kaas of een vega optie, maar in december staat er ook een ware dessertbal op de kaart. De eindejaarsperiode is de tijd van het jaar bij uitstek om […] Het bericht Balls & Glory lanceert een nutella-tiramisubal verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Gehaktbalketen Balls & Glory wil tegen 2025 vijftig nieuwe restaurants openen, waarvan één in New York. Dat heeft oprichter Wim Ballieu te kennen [naar artikel]
Wim Ballieu mag een prijs bij op zijn schouw zetten. Zijn restaurant en foodtruck Balls & Glory heeft de prestigieuze Mercuriusprijs gewonnen, waardoor het een jaar lang de titel ‘winkelconcept van het jaar’ mag dragen. “Ik ben heel fier op deze prijs”, zegt Ballieu. [naar artikel]
Gehaktbalketen Balls & Glory wil tegen 2025 vijftig restaurants openen, waarvan één in New York. Dat heeft oprichter Wim Ballieu maandag te kennen gegeven. De eerste Balls & Glory werd vijf jaar geleden opgericht in Gent. Vandaag zijn er vijf adressen in België en één in Nederland. [naar artikel]
Na een vaststelling door het Brusselse voedselagentschap van sporen van muizen of ratten in Balls & Glory aan de Beurs, moet eigenaar Wim Ballieu voor de rechtbank verschijnen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Wim relativeert de feiten, die dateren van 2019. "We hebben ons restaurant in Brussel ook nooit moeten sluiten, we zijn sindsdien wel nog strenger geworden." [naar artikel]
Balls & Glory, het balletjesrestaurant van Wim Ballieu, blijft maar groeien in Vlaanderen. Het kondigt nu een nieuwe reeks openingen aan in Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas. [naar artikel]
21:29 Met de financiële steun van de ondernemers Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) en Jonas Dhaenens (Combell) wil kok-ondernemer Wim Ballieu zijn restaurantketen Balls & Glory sneller doen groeien. [naar artikel]
De Gentse chef Wim Ballieu van Balls & Glory heeft een verrassing in petto voor zoetekauwen tijdens de feestdagen. Hij stelde een dessert samen in de vorm van een kerstbal met Nutella en tiramisu. [naar artikel]
Ballen met pit: die krijg je op je bord in de restaurants van Balls & Glory. En goed nieuws voor de zoetekauwen onder ons, Balls & Glory serveert... [naar artikel]
Gehaktballenrestaurant Balls&Glory van kok Wim Ballieu uit Gent verkoopt gehaktballen en schenkt ze aan hulpverleners. Zij hebben het almaar drukker om tijd te vinden om aan eten te raken. Ballieu wil met het initiatief voedselverspilling tegen gaan én de zorgsector een hart onder de riem steken. [naar artikel]
Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) en Jonas Dhaenens (Combell) leveren expertise en een onbekende som vers geld en krijgen een minderheidsbelang. [naar artikel]
Zijn missie voor Balls & Glory is duidelijk: Wim Ballieu wil de spirit en de boerderij van zijn ‘metje’ naar de stadsjungle brengen. Met eerlijke... [naar artikel]
Om in de storm nog je nek uit te steken, moet je ballen hebben. De Gentse kok Wim Ballieu verdient al maanden niets meer aan zijn succesverhaal... [naar artikel]
Wim Ballieu is kok en ondernemer. Zijn restaurantconcept Balls&Glory werd bekroond met de Mercurius-handelsprijs. Maar hoe is hij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had hij 25 minuten en 11 seconden nodig. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.