Cocktailbar ‘Koks&Tales’ in hartje Hasselt is dicht na een brand afgelopen weekend. “Dit is de zoveelste mokerslag die ik te verwerken krijg in vijf jaar”, zucht uitbater Rob Biesmans. “Als ik de zaak heropen, zal het zeker tegen de Jeneverfeesten moeten gebeuren. Anders valt het doek.” [naar artikel]
De brandweer van Hasselt is zondag even na 4 uur opgeroepen voor een brand in de Schrijnwerkersstraat. In de kelder van de cocktailbar was er hevige rookontwikkeling. Het vuurtje was snel geblust. De rook was wel de zaak ingetrokken. [naar artikel]
Vrijdagavond om 17.00 uur heropent ‘Koks & Tales’, de bekende Hasseltse cocktailbar de deuren. “Na 5 weken vol onzekerheid is het zover”, legt zaakvoerder Rob Biesmans uit. “We hebben over een dunnen lijn gewandeld maar nu zijn we er helemaal klaar voor. De gasten krijgen een compleet nieuw menu voorgeschoteld. We gaan open zonder toeters en bellen maar wel als de gezellige bar om de hoek. Met nieuwe energie en verhalen om te vertellen en heel wat fijne drankjes om te bestellen.” [naar artikel]
Zowel Kevin De Bruyne als Thibaut Courtois maakten gebruik van hun vrije zaterdagavond om de bloemetjes buiten te zetten in Hasselt. Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel Gerzig werden door ooggetuigen gespot in de Versuz. Kevin De Bruyne deed het iets rustiger aan en werd gezien in cocktailbar Koks & Tales. [naar artikel]
Aperol spritz en gin-tonic krijgen deze zomer concurrentie van de mocktail. Even lekker, maar dan zonder alcohol. “Onze pina colada zonder alcohol doet het intussen beter dan de versie met”, klinkt het bij cocktailbar Koks and Tales in Hasselt. [naar artikel]
Zowel Kevin De Bruyne als Thibaut Courtois maakten gebruik van hun vrije zaterdagavond om de bloemetjes buiten te zetten in Hasselt. Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel Gerzig werden door ooggetuigen gespot in de Versuz. Kevin De Bruyne deed het iets rustiger aan en werd gezien in cocktailbar Koks & Tales. [naar artikel]
Vorig jaar werd Café Latino op de Hasseltse Zuivelmarkt uitgebreid met cocktail- en tapasbar Mixta. “Vlak naast de zaak kwam toevallig een pand vrij”, zegt zaakvoerster Ann van Kerckhoven. [naar artikel]
“We zouden graag naar Spanje verhuizen. Ibiza als het kan. In afwachting hebben we een stukje van onze droom in Hasselt verwezenlijkt”, zegt de 27-jarige Nick Deflem. Dat stukje droom is El Sueño, een cocktailbar die hij dit jaar samen met zijn vrouw Caitlin opstartte. [naar artikel]
Entourage in het vroegere refugehuis van Hasselt bestaat uit een kelderrestaurant, een nightlifeclub en een bar, waar cocktails en wijnen per glas worden geserveerd. [naar artikel]
Niets dan klassiekers uit eigen land op de kaart van Très Belge in Hasselt. Hoe kan het ook anders, met zo’n naam. [naar artikel]
De robots die rondstruinen zijn misschien indrukwekkend, op veel vlakken is het kabbelende Tales From The Loop vooral anti-sciencefiction. Net dat maakt deze retrofuturistische Amazonreeks stiekem zo intrigerend. [naar artikel]
Niets zo zomers als een verfrissende cocktail. Shaken or stirred? Voor à la minute gemaakte drankjes kan je terecht bij Horse’s Tale in Hasselt. Wij gingen proeven. [naar artikel]
Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]
Hasselt“Als iets niet goed is, zeg het gewoon in ons gezicht.” Dat vragen tal van Limburgse koks en horeca-uitbaters die hun buik vol hebben van de online reviews over hun eten en hun zaak. “Ik lees ze niet meer”, zegt chef-kok Hans Van der Fraenen, hoewel zijn restaurant De Levensboom in Hasselt een knappe 4,5 op 5 krijgt op de internationele website Tripadvisor. “Na enorm veel goede commentaren kwam er één slechte. En ook al was die onterecht, ik was er dagen niet goed van.” [naar artikel]
Na jaren in de foodsector, lanceren de Limburgse mama’s Hannelore Valkenborgh en Hannah Nicolaï hun bedrijf Boef. Ze leveren hun foodbox met klaargemaakte Vlaamse klassiekers en seizoensgebonden gerechten aan huis. [naar artikel]
Jaimy Appermans speelde in op de cocktailtrend en begon twee jaar geleden met een mobiele cocktailbar. “Ik werkte een hele poos in de horeca, onder meer bij Sané, El Bocado en Barabas”, zegt de 27-jarige Tongenaar. [naar artikel]
Cocktailbar Roots is al twee jaar gevestigd in het Green Hotel in Genk. “Maar ook niet-hotelgasten zijn welkom”, zegt headbartender Nick De Cock. [naar artikel]
Een interieur als een sprookje en een gezellig groot terras. Wonderbar in Genk is de ideale plek om van een cocktail te sippen. En wat een uitgebreide drankkaart! Wij kunnen niet kiezen. [naar artikel]
07:00 Je weekend verlichten? Dat doe je tijdens de gratis lichtfestivals in Gent en Bergen. Nog een extra niet te missen hotspot onderweg: de chique nieuwe cocktailbar Scène in Brussel. [naar artikel]
In juni 2016 openden Stijn Simonaitis (26) en zijn vriendin Shana in Genk cocktailbar WonderBar. “Voordien had ik een pop-upcafé met enkele vrienden. Daar kreeg ik de smaak voor de horeca te pakken”, verduidelijkt hij. [naar artikel]
Drie vrienden die in een gekke bui het idee opperen om een horecazaak te openen, dat is het verhaal achter Bruut. [naar artikel]
Een gigantisch viersterrenhotel met zicht op zee, cocktailbar en een rooftopzwembad. ‘t Is voor Ronaldinho een fikse upgrade van de Paraguayaanse... [naar artikel]
Een gigantisch viersterrenhotel met zicht op zee, cocktailbar en een rooftopzwembad. ‘t Is voor Ronaldinho een fikse upgrade van de Paraguayaanse... [naar artikel]
De horeca blijft nog even gesloten, maar laat dat je er niet van weerhouden om gezellig een terrasje te doen. Weliswaar in uw kot. De drankjes worden veilig en wel aan huis geleverd, zoals in de mobiele cocktailbar van Jamie's Cocktails. [naar artikel]
Beloftevolle wielrenner opent cocktailbar: het is geen voorpaginanieuws. Beloftevolle wielrenner stopt na een verkeerde diagnose aan de knie met koersen, stampt in een paar jaar tijd in Antwerpen de beste cocktailbar van Europa uit de grond en wil naar de Olympische Winterspelen in het skeleton: dat is andere koek. Didier Van den Broeck (30) van Dogma Cocktails is dan ook geen gewone jongen. Hij fleurt uw zomer op met waanzinnig lekkere cocktails om te delen in goed gezelschap. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.