Wat dacht je van een supersnelle wok met rijst en gebakken champignons? Door de vlezige structuur van de champignons heb je geen vlees nodig en [naar artikel]
Je houdt ervan of je haat ze, maar voor de liefhebbers smaakt pakweg een pasta met champignons altijd. De vitaminen, mineralen en vezels krijg je [naar artikel]
Producent Gadus en voedselagentschap FAVV halen een aantal loten 'Dim Sum Gepaneerde voorgebakken garnalen' van het merk Delhaize uit de... [naar artikel]
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze een overheerlijk gerecht klaar: gevulde courgette met kip en champignons. Smakelijk! [naar artikel]
“Spaghetti bolognese bestaat niet.” En al zeker niet met paprika, champignons of – het ergst van al - gruyèrekaas. Op Radio 1 heeft de Genkse chef Peppe brandhout gemaakt van het pseudo-Italiaanse gerecht. Maar wie weet kan jij Peppe wel bekeren? [naar artikel]
In 2016 werd Kim Kardashian tijdens de Parijse Fashion Week brutaal overvallen in haar hotelkamer in de Franse hoofdstad. Die gebeurtenissen zijn... [naar artikel]
De Europese voetbalbond UEFA heeft verklaard dat ze probleemloos met de “Champignons League” pizza van een Duitse pizzeria kunnen leven. De Duitser die de met champignons belegde diepvriespizza op de markt brengt, had nochtans van plaatselijke handelsmerkadvocaten van de UEFA een brief met dreigende taal in de bus gekregen. [naar artikel]
Verschillende verpakkingen van gesneden champignons worden teruggeroepen omdat de uiterste verbruiksdatum er niet op vermeld wordt. De producten... [naar artikel]
Deze ufo's van bladerdeeg zijn gevuld met rundshamburger, champignons, mozzarella en mosterd. Een ruimtehapje dat vooral de kids lekker zullen [naar artikel]
Vergeet de spaghetti bolognese, vanavond eten we een herfstpasta. Je maakt een sausje met pompoen, champignons, feta en wat krokante hazelnoten. [naar artikel]
Er bestaan heel wat trucjes om je te helpen tijdens het koken of om gerechten beter tot hun recht te laten komen. Zo zouden champignons hun smaak verliezen als je ze wast. En een sappige steak krijg je door het vlees van bij de start dicht te schroeien. Maar klopt dat ook? We nemen tien keukenmythes onder de loep, die zelfs de beste hobbykoks wel eens verkeerd doen in de keuken. Van Sergio Herman tot Roger Van Damme: 10 experts delen hun ultieme tips. [naar artikel]
Toast gebakken champignons saai? Niet in deze versie met Limburgse perenstroop en kruidenkaas. Het ideale hapje tijdens een apéro. [naar artikel]
Er bestaan heel wat trucjes om je te helpen tijdens het koken of om gerechten beter tot hun recht te laten komen. Zo zouden champignons hun smaak verliezen als je ze wast. En een sappige steak krijg je door het vlees van bij de start dicht te schroeien. Maar klopt dat ook? We nemen tien keukenmythes onder de loep, die zelfs de beste hobbykoks wel eens verkeerd doen in de keuken. Van Sergio Herman tot Roger Van Damme: 10 experts delen hun ultieme tips. [naar artikel]
Er is een documentaire in de maak over Colette, de iconische Parijse winkel met hippe spullen die in 2017 de deuren sloot. Die krijgt de titel ‘Colette Mon Amour’ mee en wordt in 2020 verwacht. [naar artikel]
Wie op zoek is naar inspiratie in de keuken, is bij TikTok aan het juiste adres. Dit poepsimpele, overheerlijke receptje ging viraal dankzij de populaire app: de hashtag 'pastastick’ is er al 9.5 miljoen keer bekeken. Begrijpelijk, want video’s van de lekkernij doen ons instant watertanden. Het gaat om een combinatie van pizza en pasta, maar dan op een stokje. Ideaal als tussendoortje, aperitiefhapje of tapasgerecht! Wij tonen je hoe je het maakt. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: portobello-champignons & Oosterse ravioli met geitenkaas. [naar artikel]
Het wereldvermaarde Parijse Ballet de l'Opéra gaat aan de slag met Anne Teresa De Keersmaeker. Morgenavond gaat er een avondvullend repertoirestuk in première dat Quatuor nr. 4,Grosse Fuge en Verklärte Nacht bundelt. Ook al behoren ze tot de absolute top, de Parijse dansers zullen hun beste beentje mogen voorzetten. [naar artikel]
Er is een tekort aan Belgische champignons. Dat komt door het extreem warme weer van afgelopen zomer. Door de hoge temperaturen is de compost in... [naar artikel]
Honderden soorten paddenstoelen versieren tijdens de herfst onze bossen. Mag je die plukken? Zijn er wilde eetbare paddenstoelen? Welke zijn er vandaag in het seizoen en hoe maak je die best klaar? Journaliste Laura Claessens duikt het bos en de keuken in met wildplukdocent en natuurkok Natalie Schrauwen. “Er zijn heel wat eetbare exemplaren die een giftige tegenhanger hebben.” [naar artikel]
Dat Roger Federer de beste tennisser ooit is, lijdt weinig twijfel, maar wie is de beste índoortennisser aller tijden? [naar artikel]
Falafel is een prima opstapje voor wie nog niet vertrouwd is met de veggiewereld. Chef Stijn Bauwens van Bistro De Kruidenmolen in Klemskerke/De Haan serveert het graag als aperitiefhapje, en was aangenaam verrast door de tien soorten uit de supermarkt die we hem voorschotelden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.