De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Beerschot Wilrijk wint ruim van Lommel en leidt opnieuw in tweede periode

Het Belang van Limburg

22/12/2018 - 22:54

Beerschot Wilrijk heeft zaterdag op de twintigste speeldag van de Proximus League met 3-0 van Lommel SK gewonnen. Door die zege is Beerschot Wilrijk opnieuw leider in de tweede periode, met evenveel punten als KV Mechelen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Proximus League – Beerschot Wilrijk wint ruim van Lommel en leidt opnieuw in tweede periode (22/12/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft zaterdag op de twintigste speeldag van de Proximus League met 3-0 van Lommel SK gewonnen. Door die zege is Beerschot Wilrijk opnieuw leider in de tweede periode, met evenveel punten als KV Mechelen. Jan Van den Bergh (12.) bracht Beerschot Wilrijk al snel op voorsprong, Tarik Tissoudali (26.) breidde uit tot 2-0. Na 33 minuten stond de eindstand al op het scorebord, Marius Noubissi maakte dan het derde en laatste doelpunt van de wedstrijd. In het periodeklassement leidt Beerschot Wilrijk met veertien punten, evenveel als KV Mechelen. Lommel is achtste en laatste met drie punten. In het algemeen klassement zijn de Mannekes tweede met 38 punten, zes minder dan Malinwa. Lommel is vijfde met 25 punten. . bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk wint ruim van Lommel en leidt opnieuw in tweede periode verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Proximus League – Beerschot Wilrijk wint ruim van Lommel en leidt opnieuw in tweede periode (23/12/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft zaterdag op de twintigste speeldag van de Proximus League met 3-0 van Lommel SK gewonnen. Door die zege is Beerschot Wilrijk opnieuw leider in de tweede periode, met evenveel punten als KV Mechelen. Jan Van den Bergh (12.) bracht Beerschot Wilrijk al snel op voorsprong, Tarik Tissoudali (26.) breidde uit tot 2-0. Na 33 minuten stond de eindstand al op het scorebord, Marius Noubissi maakte dan het derde en laatste doelpunt van de wedstrijd. In het periodeklassement leidt Beerschot Wilrijk met veertien punten, evenveel als KV Mechelen. Lommel is achtste en laatste met drie punten. In het algemeen klassement zijn de Mannekes tweede met 38 punten, zes minder dan Malinwa. Lommel is vijfde met 25 punten. . Bron: Belga   Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk wint ruim van Lommel en leidt opnieuw in tweede periode verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. FT België. KV Mechelen makkelijk voorbij Tubeke - Ook Samatta verlengt contract in Genk - Beerschot Wilrijk wint ruim van Lommel en leidt opnieuw in tweede periode (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot Wilrijk heeft zaterdag op de twintigste speeldag van de Proximus League met 3-0 van Lommel SK gewonnen. Door die zege is Beerschot...
  [naar artikel]
 4. Proximus League – KV Mechelen zet Beerschot Wilrijk opnieuw onder druk met zege tegen Westerlo (03/02/2019 - Metro)
  KV Mechelen heeft zaterdagavond op de 24e speeldag in de Proximus League de punten thuisgehouden tegen Westerlo. Malinwa won met 3-0 en komt zo in de tweede periode opnieuw voorlopig alleen aan kop. Concurrent Beerschot Wilrijk speelt zondag nog op bezoek bij Tubeke. Van Damme (27.), Storm (75.) en Togui (85.) zorgden voor de Mechelse doelpunten. KVM komt in de tussenstand in de tweede periode zo op 22 punten, drie meer dan Beerschot Wilrijk. Mechelen won eerder ook al de eerste periode. Westerlo staat zesde in de tweede periode. In de algemene rangschikking zijn de Kemphanen vijfde, met evenveel punten als nummer vier Lommel, dat zo virtueel aan Play-off 2 mag deelnemen. bron: Belga   Het bericht Proximus League – KV Mechelen zet Beerschot Wilrijk opnieuw onder druk met zege tegen Westerlo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Proximus League – KV Mechelen zet Beerschot Wilrijk opnieuw onder druk met zege tegen Westerlo (02/02/2019 - Metro)
  KV Mechelen heeft zaterdagavond op de 24e speeldag in de Proximus League de punten thuisgehouden tegen Westerlo. Malinwa won met 3-0 en komt zo in de tweede periode opnieuw voorlopig alleen aan kop. Concurrent Beerschot Wilrijk speelt zondag nog op bezoek bij Tubeke. Van Damme (27.), Storm (75.) en Togui (85.) zorgden voor de Mechelse doelpunten. KVM komt in de tussenstand in de tweede periode zo op 22 punten, drie meer dan Beerschot Wilrijk. Mechelen won eerder ook al de eerste periode. Westerlo staat zesde in de tweede periode. In de algemene rangschikking zijn de Kemphanen vijfde, met evenveel punten als nummer vier Lommel, dat zo virtueel aan Play-off 2 mag deelnemen. bron: Belga Het bericht Proximus League – KV Mechelen zet Beerschot Wilrijk opnieuw onder druk met zege tegen Westerlo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Beerschot Wilrijk komt na zege tegen Lommel opnieuw aan de leiding naast KV Mechelen (17/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het blijft ongemeen spannend in de tweede periode van de Proximus League (1B). Beerschot Wilrijk ging zondag met 0-2 winnen op het veld van SK Lommel, en komt met nog twee speeldagen te gaan naast KV Mechelen aan de leiding.
  [naar artikel]
 7. Beerschot Wilrijk begint tweede periode met nipte zege bij Westerlo (18/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk heeft de eerste wedstrijd van de tweede periode winnend afgesloten. Op het veld van Westerlo werd het 1-2. De thuisploeg kwam iets na het uur op voorsprong via Stephen Buyl, maar daarna ging Beerschot Wilrijk op en over de Kemphanen. Via Dante Vanzeir en Pierre Bourdin werd het 1-2. Zo komen de Ratten meteen mee aan de leiding in de tweede periode. Voor Westerlo is het de vierde opeenvolgende thuisnederlaag.
  [naar artikel]
 8. LIVE. Boekt Beerschot Wilrijk eerste zege in tweede periode? (01/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na het winnen van de eerste periode staat Beerschot Wilrijk met een 1 op 9 verrassend genoeg laatste in de tweede periode. Spoelen de Mannekes deze mindere periode door met een thuiszege tegen Roeselare? Volg de wedstrijd hier vanaf 20.30 uur.
  [naar artikel]
 9. Proximus League – Lommel opnieuw tweede na stuntzege bij Beerschot Wilrijk (22/09/2018 - Metro)
  SK Lommel heeft zaterdag op de zevende speeldag in de Proximus League (1B) een 1-3 overwinning geboekt op het veld van Beerschot Wilrijk. De promovendus blijft zo in het spoor van leider Westerlo. Beerschot Wilrijk doet een slechte zaak in de strijd om de periodetitel. Tegen de gang van het spel in kwamen de Limburgers op voorsprong. Na een splijtende doorsteekbal van Henkens legde Laurens Vermijl (9.) de 0-1 koelbloedig binnen. Beerschot Wilrijk nam duidelijk het initiatief, maar slaagde er niet in gevaarlijk te zijn. In de tweede helft voetbalde Lommel beter mee, met twee doelpunten tot gevolg. Rocha (59.) kopte het leer onhoudbaar binnen. Invaller Jorn Vancamp (66.) deed hetzelfde, maar dan in eigen doel en zette Lommel zo op rozen. Dante Vanzeir (71.) bracht de thuisploeg met een knap schot op het scorebord, maar verder dan de 1-3 kwam Beerschot Wilrijk niet meer. Dankzij de belangrijke uitzege rukken de troepen van coach Tom Van Imschoot op naar de tweede plaats. Met 12 punten verzamelde Lommel er eentje minder dan leider Westerlo, dat zondag nog op bezoek gaat bij KV Mechelen. De Kemphanen doen bij winst Achter de Kazerne een gooi naar de eersteperiodetitel. Beerschot Wilrijk staat op de vierde plaats met 9 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Lommel opnieuw tweede na stuntzege bij Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Spelersbeoordelingen Beerschot Wilrijk: uitblinkers in de defensie (18/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Net als in de eerste periode won Beerschot Wilrijk het duel in het Kuipke tegen Westerlo met 1-2. Ook nu zette de Mannekes een 1-0 achterstand recht, in een wedstrijd die pas na een uur spelen echt op gang kwam. Zo mist Beerschot Wilrijk de start van de tweede periode niet. Dit zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 11. Beerschot Wilrijk komt opnieuw op kop in tweede periode na 1-3 zege bij Tubeke (03/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft zondag een 1-3 zege geboekt bij Tubeke op de 24e speeldag in de Proximus League. Daardoor komt het opnieuw op kop in de stand van de tweede periode.
  [naar artikel]
 12. Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk (09/09/2018 - Metro)
  KSV Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van eerste klasse B met 2-1 gewonnen van Beerschot Wilrijk. De West-Vlamingen tellen zo net als hun opponenten van zondag 6 op 15. voor Beerschot Wilrijk was het de eerste nederlaag van het seizoen. Roeselare kwam op een dubbele voorsprong na een owngoal van Joren Dom (14.) en Saviour Godwin (66.). Ondanks de late aansluitingstreffer van Marius Noubissi (85.) keerde Beerschot Wilrijk met lege handen terug naar het Kiel. In de stand van de eerste periode telt Roeselare nu net als Beerschot Wilrijk, KV Mechelen en OH Leuven 6 punten, op 4 punten van leider Westerlo. Lommel SK is tweede met 9 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Beerschot Wilrijk zet Union een hak in Proximus League (16/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft zaterdag op de twintigste speeldag van de Proximus League zijn tweede zege op rij geboekt. De Ratten zetten op het Kiel Union opzij met 2-1. In de stand van de tweede periode in 1B blijft Beerschot Wilrijk, de winnaar van de eerste periode, vijfde. Union mist de kans om op gelijke hoogte met Lierse te komen en blijft tweede.
  [naar artikel]
 14. Het tussentijdse rapport van Beerschot Wilrijk: voldoende, maar zeker geen cum laude (12/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk beëindigde de eerste periode in 1B met 24 op 42. Een ‘voldoende’, maar zeker geen cum laude. Vorig seizoen pakte Beerschot Wilrijk in de (gewonnen) eerste periode 29 op 42, in de tegenvallende tweede periode bleven de spelers van Marc Brys steken op een magere 17 op 42. Stijn Vreven scoort in zijn eerste periode als coach op ’t Kiel dus lang niet slecht, maar straks moet het dus wel beter als Beerschot Wilrijk de ambitie heeft om dit seizoen te promoveren. Uw krant maakte een SWOT-analyse van de eerste periode van de Kielse Ratten.
  [naar artikel]
 15. Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen op 9 maart, terugmatch van finale op 16 maart (04/03/2019 - Metro)
  De Pro League heeft vandaag de data voor de promotiefinale in de Proximus League bekendgemaakt. Tweedeperiodekampioen Beerschot Wilrijk neemt het zaterdag 9 maart (20u30) in eigen huis op tegen KV Mechelen. De terugwedstrijd vindt een week later plaats op 16 maart (16u00) in het Mechelse AFAS-stadion. De uitkomst van de spannende slotspeeldag in 1B zondagavond was twee testwedstrijden. Beerschot Wilrijk kwam in Leuven niet verder dan een 2-2 gelijkspel, maar ook KV Mechelen slaagde er niet in zijn slotmatch te winnen. In Lommel bleef het 1-1, en dus ging de titel in de tweede periode naar Beerschot Wilrijk. Daardoor krijgen de Ratten opnieuw een kans om te promoveren naar de Jupiler Pro League. KV Mechelen, dat de eerste periode naar zijn hand had gezet, wilde die bloedstollende finalematchen vermijden, maar moet nu toch nog vol aan de bak om de terugkeer naar 1A te verzekeren. Als winnaar van de tweede periode speelt Beerschot Wilrijk eerst thuis. Zaterdagavond wordt de heenmatch om 20u30 afgetrapt op Het Kiel. De beslissing valt op 16 maart Achter de Kazerne. De winnaar van de dubbele confrontatie promoveert, de verliezer treedt aan in play-off 2. Vorig jaar verloor Beerschot Wilrijk de finale van Cercle Brugge. bron: Belga Het bericht Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen op 9 maart, terugmatch van finale op 16 maart verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen op 9 maart, terugmatch van finale op 16 maart (05/03/2019 - Metro)
  De Pro League heeft vandaag de data voor de promotiefinale in de Proximus League bekendgemaakt. Tweedeperiodekampioen Beerschot Wilrijk neemt het zaterdag 9 maart (20u30) in eigen huis op tegen KV Mechelen. De terugwedstrijd vindt een week later plaats op 16 maart (16u00) in het Mechelse AFAS-stadion. De uitkomst van de spannende slotspeeldag in 1B zondagavond was twee testwedstrijden. Beerschot Wilrijk kwam in Leuven niet verder dan een 2-2 gelijkspel, maar ook KV Mechelen slaagde er niet in zijn slotmatch te winnen. In Lommel bleef het 1-1, en dus ging de titel in de tweede periode naar Beerschot Wilrijk. Daardoor krijgen de Ratten opnieuw een kans om te promoveren naar de Jupiler Pro League. KV Mechelen, dat de eerste periode naar zijn hand had gezet, wilde die bloedstollende finalematchen vermijden, maar moet nu toch nog vol aan de bak om de terugkeer naar 1A te verzekeren. Als winnaar van de tweede periode speelt Beerschot Wilrijk eerst thuis. Zaterdagavond wordt de heenmatch om 20u30 afgetrapt op Het Kiel. De beslissing valt op 16 maart Achter de Kazerne. De winnaar van de dubbele confrontatie promoveert, de verliezer treedt aan in play-off 2. Vorig jaar verloor Beerschot Wilrijk de finale van Cercle Brugge. Bron: Belga   Het bericht Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen op 9 maart, terugmatch van finale op 16 maart verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. LIVE. Beerschot recupereert Dom, scorende Saint-Louis start opnieuw tegen Lommel (20/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot trekt vanavond naar Lommel voor speeldag 6 van de tweede periode in 1B. Het team van Losada is na vijf speeldagen in de tweede periode autoritair leider in de Proximus League. Kan het ook tegen de Limburgers van Peter Maes bevestigen? Volg hier alles LIVE!
  [naar artikel]
 18. LIVE. Beerschot Wilrijk wil ongeslagen blijven tegen de bezoekers uit Lommel (22/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk heeft nog niet verloren in deze tweede periode. De Ratten staan dan ook samen met KV Mechelen fier op kop in 1B. Als het de druk op de concurrentie wil behouden, moet er vanavond echter weer gewonnen worden, na twee gelijke spelen in de laatste vijf duels. Wat wordt het tegen Lommel in deze laatste match van speeldag zes? Volg LIVE vanaf 20u30!
  [naar artikel]
 19. Prachtgoal van Swinkels helpt Beerschot Wilrijk aan thuiszege (27/01/2018 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk heeft zijn eerste thuisoverwinning in 2018 geboekt. Tegen Tubeke werd het 1-0. In het klassement van de tweede periode blijft Beerschot 4e.
  [naar artikel]
 20. Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Union met kleinste verschil (31/08/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft vrijdag op de vierde speeldag van de eerste klasse B met 1-0 gewonnen van Union Sint-Gillis. De Oostenrijker Erwin Hoffer besliste de wedstrijd in de 23e minuut. Beerschot Wilrijk klimt van de zesde naar de tweede plek in het klassement van de eerste periode, op één punt van leider SK Lommel, dat zaterdag naar Roeselare moet. Union kon nog maar één keer winnen en is vijfde met drie punten. . bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Union met kleinste verschil verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Union met kleinste verschil (31/08/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft vrijdag op de vierde speeldag van de eerste klasse B met 1-0 gewonnen van Union Sint-Gillis. De Oostenrijker Erwin Hoffer besliste de wedstrijd in de 23e minuut. Beerschot Wilrijk klimt van de zesde naar de tweede plek in het klassement van de eerste periode, op één punt van leider SK Lommel, dat zaterdag naar Roeselare moet. Union kon nog maar één keer winnen en is vijfde met drie punten. . bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Union met kleinste verschil verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Beerschot Wilrijk knoopt weer aan met de overwinning (01/12/2017 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk heeft in 1B zijn eerste zege gepakt in de tweede periode. De winnaar van de eerste periode won met het kleinste verschil van Roeselare.
  [naar artikel]
 23. Beerschot Wilrijk blijft na nieuwe zege in het spoor van KV Mechelen (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft zondag de topper van de 25e speeldag in de Proximus League tegen Union gewonnen met 3-1. De Mannekes komen zo opnieuw naast KV Mechelen in het klassement van de tweede periode.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Westerlo en Beerschot Wilrijk op zoek naar eerste punten in tweede periode (26/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk moet op de derde speeldag van de tweede periode op bezoek bij Westerlo. De Mannekes, die drie weken geleden nog de eerste periode wonnen, willen de 0 op 6 snel achter zich laten. Maar ook Westerlo is met een 0 op 6 begonnen en wacht al bijna twee maanden op een nieuwe zege.
  [naar artikel]
 25. Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Roeselare en legt druk bij KV Mechelen (13/01/2019 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft zaterdag met 1-2 van Roeselare gewonnen op speeldag 22 van de Proximus League. Na zeven wedstrijden in de tweede periode loopt Beerschot Wilrijk zo weer drie punten uit op KV Mechelen, dat zondag op bezoek gaat bij Union. Voor Roeselare was het de eerste wedstrijd onder nieuwe coach Juan Gutierrez. Dante Vanzeir (35.) opende de score voor de Mannekes, Marius Noubissi (44.) verdubbelde die nog voor de rust. In de tweede helft bezorgde Andrei da Silva Camargo (68.) de West-Vlamingen de aansluitingstreffer, maar verder kwam Roeselare niet meer. Juan Gutierrez volgde vrijdag Nano Rivas Alvaro op als trainer op Schiervelde. In het klassement van de tweede periode leidt Beerschot Wilrijk met zeventien punten, maar KV Mechelen heeft zondag dus nog een wedstrijd tegoed. Roeselare is vierde met acht punten. In de algemende stand telt Beerschot Wilrijk als tweede nu 41 punten, drie minder dan Mechelen. Roeselare is zesde met 21 punten. Bron: Belga   Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Roeselare en legt druk bij KV Mechelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Roeselare en legt druk bij KV Mechelen (12/01/2019 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft zaterdag met 1-2 van Roeselare gewonnen op speeldag 22 van de Proximus League. Na zeven wedstrijden in de tweede periode loopt Beerschot Wilrijk zo weer drie punten uit op KV Mechelen, dat zondag op bezoek gaat bij Union. Voor Roeselare was het de eerste wedstrijd onder nieuwe coach Juan Gutierrez. Dante Vanzeir (35.) opende de score voor de Mannekes, Marius Noubissi (44.) verdubbelde die nog voor de rust. In de tweede helft bezorgde Andrei da Silva Camargo (68.) de West-Vlamingen de aansluitingstreffer, maar verder kwam Roeselare niet meer. Juan Gutierrez volgde vrijdag Nano Rivas Alvaro op als trainer op Schiervelde. In het klassement van de tweede periode leidt Beerschot Wilrijk met zeventien punten, maar KV Mechelen heeft zondag dus nog een wedstrijd tegoed. Roeselare is vierde met acht punten. In de algemende stand telt Beerschot Wilrijk als tweede nu 41 punten, drie minder dan Mechelen. Roeselare is zesde met 21 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Roeselare en legt druk bij KV Mechelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. LIVE. Pakt Beerschot Wilrijk opnieuw de scalp van OH Leuven? (25/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk begon aan de tweede periode met een nipte 1-2 zege op het veld van Westerlo. Het wil vanmiddag de drie punten thuishouden tegen de bezoekers van OHL. Beerschot Wilrijk kan zich geen puntenverlies veroorloven als het niet op achtervolgen wil aangewezen zijn in 1B. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen leverde een 3-1 zege op voor de Ratten, wat wordt het vanmiddag? Volg hier LIVE vanaf 16u!
  [naar artikel]
 28. ONTKNOPING 2E PERIODE 1B LIVE: Beerschot Wilrijk heeft lot in eigen handen tegen OHL, Mechelen naar Lommel (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zo dadelijk wordt de slotspeeldag van de reguliere competitie afgewerkt in de Proximus League. Beerschot Wilrijk trekt dan naar Oud-Heverlee Leuven...
  [naar artikel]
 29. Spelersbeoordelingen na Beerschot Wilrijk-OH Leuven: geen enkel matig Manneke (25/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk won zondag met 3-2 van OH Leuven mag zich de huidige koploper in de tweede periode van de Proximus League noemen. Bij de thuisploeg liepen er opnieuw enkele actoren positief in het oog. Dit vonden wij van het optreden van de Mannekes.
  [naar artikel]
 30. Cercle Brugge wint topper tegen Beerschot-Wilrijk na onwaarschijnlijke comeback in slotfase (13/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot-Wilrijk heeft de topper in de Proximus League tegen Cercle Brugge verloren op vier minuten tijd. Tot de 83e minuut zag het er met een 2-0-tussenstand nochtans naar uit dat de Antwerpenaren vlot gingen winnen, maar in een dolle slotfase zorgden de bezoekers nog voor een totale ommekeer: 3-2! Door deze nederlaag lijkt Beerschot-Wilrijk uitgeteld voor de tweede periode.
  [naar artikel]
 31. Beerschot Wilrijk is periodekampioen. Wat nu? (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Door de overwinning van Beerschot Wilrijk bij Union en de nederlaag van OH Leuven heeft Beerschot Wilrijk de eerste periode in de Proximus League gewonnen. Maar wat houdt dat in?
  [naar artikel]
 32. Simon Vermeiren (ex-STVV) verlaat Beerschot-Wilrijk voor Lommel SK (07/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lommel SK heeft zijn eerste versterking beet. Aanvaller Simon Vermeiren maakt de oversteek van Beerschot-Wilrijk naar het noorden van Limburg en tekende voor één seizoen, met optie op een tweede.
  [naar artikel]
 33. COMMENTAAR. Stijn Vreven heeft kopzorgen, in positieve zin (17/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbal en logica, het blijft een moeilijk huwelijk. In de eerste periode veegde Beerschot Wilrijk in het Dudenpark quasi de hele partij de vloer aan met een onmondig Union, maar verloor het uiteindelijk met 2-0. Gisteren speelde de ploeg van Stijn Vreven dan weer haar zwakste partij sinds de verloren uitmatch op KV Mechelen van in diezelfde eerste periode, maar pakte het wel een verdiend puntje mee naar huis. En zo blijft Beerschot Wilrijk in competitieverband ongeslagen sinds de vorige passage in Vorst. Een straffe reeks! Als Beerschot Wilrijk zaterdag de thuismatch tegen Lommel kan winnen, gaat het de winterstop in met 14 op 18. In de zes dezelfde wedstrijden in de eerste periode pakte Beerschot Wilrijk slechts 9 op 18. Op Union en Mechelen werd er namelijk verloren en ook thuis tegen Lommel ging het onderuit. Een bonus van vijf punten tegenover de eerste periode, het zouden wel eens fijne feestdagen kunnen worden voor die van ‘t Kiel. Maar ja, voetbal en logica…
  [naar artikel]
 34. OHL smeert Beerschot Wilrijk tweede nederlaag op rij aan (18/11/2017 - Sporza)
  Eersteperiodekampioen Beerschot Wilrijk is dramatisch aan de tweede periode begonnen. OHL zadelde de thuisploeg met een tweede nederlaag op.
  [naar artikel]
 35. Beerschot-Wilrijk blijft na periodetitel steken met nul op zes, Roeselare zet Westerlo opzij (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eersteperiodewinnaar Beerschot-Wilrijk is met nul op zes aan de tweede periode begonnen in de Proximus League. Het verloor in eigen huis met 1-2...
  [naar artikel]
 36. Beerschot Wilrijk laat de rest niet gaan dankzij prachtgoals (16/12/2017 - Sporza)
  In eerste klasse B heeft Beerschot Wilrijk zijn tweede zege in de tweede periode geboekt. Union liet op het Kiel de kans liggen om naast Lierse aan de leiding te komen.
  [naar artikel]
 37. LIVE. Wat doet Beerschot Wilrijk in de topper tegen Lommel? (22/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk draait na een moeilijk seizoensbegin helemaal mee bovenin de Proximus League. Vorig weekend won het de topper tegen KV Mechelen met 1-0, maar ook vandaag staat er een klepper op het programma. Lommel SK komt op bezoek, en dat mogelijk op een ideaal moment. De Limburgers kennen een dipje en boekten 2 op 9. Gaat Beerschot Wilrijk voor 6 op 6? Volg het hier LIVE vanaf 17u!
  [naar artikel]
 38. Beerschot Wilrijk alleen aan de leiding in de tweede periode ondanks 1-1 tegen Roeselare (24/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een fel gehandicapt Beerschot Wilrijk geraakte in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Roeselare. Invaller Dante Vanzeir leek de Mannekes in het slotkwartier de volle buit te bezorgen, maar vijf minuten voor tijd zorgde Guy Dufour voor een domper op de feestvreugde. Enkele uren later blijkt dat puntje tegen Roeselare toch nog van goudwaarde. Union veegde de vloer aan met KV Mechelen waardoor Beerschot Wilrijk alleen aan de leiding komt in de tweede periode.
  [naar artikel]
 39. De voetbalmaniak in Stijn Vreven, leider met Beerschot-Wilrijk: “We spelen bij vlagen het beste voetbal” (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er wordt in 1B veel over KV Mechelen gepraat, maar het is wel Beerschot-Wilrijk dat aan de leiding staat in de tweede periode. Aan het roer bij de...
  [naar artikel]
 40. Proximus League – Beerschot Wilrijk boekt 1-3 zege bij Tubeke (03/02/2019 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft zondag een 1-3 zege geboekt bij Tubeke op de 24e speeldag in de Proximus League. Daardoor komt het opnieuw op kop in de stand van de tweede periode. Het team van Stijn Vreven kwam in de 27e minuut op voorsprong via Tissoudali. Maar vrijwel meteen kwam Tubeke langszij. Schuster zette een strafschop om. Vanzeir (55.) trapte de 1-2 binnen. Het laatste kwartier moest Tubeke met tien man afwerken. Touré kreeg een rode kaart voor een duw in het gezicht van Tissoudali. Invaller Placca legde in de 89e minuut de eindstand vast. Na tien speeldagen in de eerste periode komt Beerschot Wilrijk opnieuw aan de leiding in 1B. Het telt net als eersteperiodekampioen KV Mechelen 22 punten en een doelsaldo van +11, maar de Kielse Ratten maakten meer doelpunten (21 tegenover 20). Malinwa won zaterdag met 3-0 van Westerlo. Tubeke is derde met 14 punten. In het algemeen klassement staat Beerschot Wilrijk op de tweede plaats met 46 punten. Tubeke is zevende met 23 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk boekt 1-3 zege bij Tubeke verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Proximus League – Partij tussen Tubeke en Beerschot Wilrijk gaat niet door (10/12/2017 - Metro)
  De wedstrijd van zondagnamiddag in de Proximus League tussen Tubeke en Beerschot Wilrijk is afgelast door de slechte weerstomstandigheden. Het veld bleek onbespeelbaar. Dat maakten beide teams bekend. Op Twitter regent het boze reacties op de late afgelasting (nauwelijks 75 minuten voor de start van de wedstrijd). Veel fans waren al onderweg naar de wedstrijd. Beerschot Wilrijk, dat de eerste periode won in de Proximus League, stond in de tweede periode pas vijfde met vier punten. Tubeke staat, zowel in de algemene rangschikking als in de tweede periode, helemaal onderaan. bron: Belga
  [naar artikel]
 42. Cercle smeert Beerschot Wilrijk een pandoering van jewelste aan (12/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk is de tweede periode in mineur begonnen. Tegen Cercle Brugge kreeg het al na 40 minuten vier goals om de oren. In de tweede helft keerde de rust weer, maar de Kielse Ratten konden toch geen vuist maken tegen Cercle. De 4-0 was dan ook de eindstand. Meteen een flinke knauw in het vertrouwen van de kampioen uit de eerste periode in 1B.
  [naar artikel]
 43. Beerschot-Wilrijk klopt Roeselare en legt druk bij KV Mechelen (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk heeft met 1-2 van Roeselare gewonnen op speeldag 22 van de Proximus League. Na zeven wedstrijden in de tweede periode loopt...
  [naar artikel]
 44. Beerschot Wilrijk verlaat het Koning Boudewijnstadion met lege handen (04/02/2018 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk blijft in de tweede periode in eerste klasse B wisselvallig. De winnaar van de eerste periodetitel verloor met 1-0 bij Union.
  [naar artikel]
 45. LIVE. Haalt Westerlo opnieuw uit in belangrijk duel tegen Beerschot Wilrijk? (09/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Met nog drie speeldagen te gaan loopt de Proximus League op haar einde. Beerschot Wilrijk kent een wisselvallige tweede periode en wil vertrouwen tanken voor de promotiewedstrijden. Dan moeten de Mannekes wel voorbij Westerlo dat na een dramatisch seizoen de laatste weken een ommekeer doormaakte met de 6-0 winst tegen Lierse vorige week als hoogtepunt. Elk punt is nu van belang voor de Kempenaars in de komende degradatiestrijd. Volg Beerschot Wilrijk - Westerlo vanavond live vanaf 20.30 uur.
  [naar artikel]
 46. Beerschot Wilrijk last teambuilding in om tij te keren: "Focus op finalematchen" (12/02/2018 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk wint in de 2e periode niet meer van welk hout pijlen maken. Om toch nog op tijd de goeie vorm te vinden voor de promotieclash grijpt coach Marc Brys in.
  [naar artikel]
 47. FT België. Beerschot Wilrijk lijdt kostbaar puntenverlies tegen Roeselare - Deense coach blijft hopen op Anderlecht (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk is er vandaag op de dertiende (en voorlaatste) speeldag van de tweede periode in de Proximus League niet in geslaagd de drie...
  [naar artikel]
 48. Onze spelersbeoordelingen na Beerschot Wilrijk-Union (10/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In een ongezien spannende tweede helft wist Beerschot Wilrijk een 0-1 achterstand om te buigen naar een 3-1 overwinning. Het stelde hiermee de mogelijk belangrijke tweede plaats in het eindklassement veilig en behoudt zo, met nog drie wedstrijden te gaan, de leiding in de tweede periode. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Mannekes.
  [naar artikel]
 49. Proximus League – Lommel verovert scalp van Beerschot (21/12/2019 - Metro)
  Lommel heeft vrijdag op de twintigste speeldag van de Proximus League, de zesde van de tweede periode, de punten thuisgehouden tegen Beerschot. De Limburgers haalden het met 1-0. Lommel klom even na het kwartier op voorsprong, toen Kolbeinn Thordarson (18.) de bal van net binnen de zestien tegen de touwen trapte. Beerschot moest nadien komen, maar kon de opening niet forceren. Met het einde in zicht voerde het Antwerpse team de druk op, al bleef de gelijkmaker uit. In de stand van de tweede periode blijft Beerschot aan kop met elf punten, Lommel (10 ptn) stijgt naar de tweede stek. Roeselare ontvangt zaterdag Union (17u), terwijl Oud-Heverlee Leuven aan Den Dreef Virton in de ogen kijkt (20u30). Het geteisterde Lokeren moet zondag (16u) punten zien te pakken in eigen huis tegen Westerlo. Bron: Belga   Het bericht Proximus League – Lommel verovert scalp van Beerschot verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy