Gazet van Antwerpen

Standard sleept in extremis gelijkspel uit de brand tegen Panathinaikos

20/10/2016 - 22:22
"Standard blijft ook na drie speeldagen in de Europa League achter zonder zege. De Luikenaars sleepten in de slotfase een 2-2 gelijkspel uit de brand tegen Panathinaikos. Belfodil had in de slotseconden nog de 3-2 kunnen maken, maar zijn kopbal was niet krachtig genoeg. Standard blijft derde in groep G met 2 op 9."

1. Potig Panathinaikos houdt Standard op gelijkspel (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft zijn thuiswedstrijd tegen Panathinaikos afgesloten met een 2-2 gelijkspel. De Rouches kwamen tegen de potige Grieken voor rust 0-2 [naar artikel]

2. Matig Standard trekt scheve situatie recht (09/04/2019 - De Morgen)

Een wisselvallig Standard behoudt een kleine kans op een Europese lente. Het speelde in extremis 2-2 gelijk tegen Panathinaikos. [naar artikel]

3. Westerlo sleept nog punt uit de brand na dubbele achterstand in Eupen (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste wedstrijd van Westerlo heeft meteen spektakel opgeleverd. De Kemphanen dreigden tegen Eupen te starten met een valse noot, maar sleepten in extremis nog een gelijkspel uit de brand. Nieuwkomer Lucas Stassin zorgde in de toegevoegde tijd voor de 2-2. [naar artikel]

4. Westerlo geeft in slotminuut winst tegen Standard uit handen (31/07/2016 - Gazet van Antwerpen)

Standard heeft in extremis een gelijkspel uit de brand gesleept op het veld van Westerlo. De Luikenaars moesten in het Kuipje lang achtervolgen, maar Jonathan Legear zette in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de 2-2 eindstand op het scorebord. [naar artikel]

5. Standard-trainer Jankovic: "Ons herlanceren met zege tegen Panathinaikos" (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Standard ontvangt morgenavond op de derde speeldag in groep G van de Europa League Panathinaikos op Sclessin. De Luikenaars tellen na twee [naar artikel]

6. Strijdend Standard sleept punt uit de brand op AA Gent (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De eerste topper van de terugronde heeft een muis gebaard. AA Gent en Standard deelden de punten na een scoreloos gelijkspel. Vooral voor Standard is het punt een opsteker na een moeilijke week met de zaak-Raskin en de pandoering op Antwerp. [naar artikel]

7. Legaer redt Standard in slotminuten (31/07/2016 - Het Belang van Limburg)

8. Geen eerste zege voor Standard: Charleroi sleept gelijkspel uit de brand na dol slot met penalty en twee rode kaarten (13/08/2023 - Het Belang van Limburg)

De nul is van het bord voor Carl Hoefkens en Standard. In de Waalse derby tegen hadden de Rouches lang uitzicht op een overwinning, maar incasseerden ze in het slot nog de gelijkmaker op strafschop van Ilaimaharitra. [naar artikel]

9. Druk op de ketel bij Standard in Europa: “Match van de laatste kans” (19/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Verdediger Konstantinos Laifis komt donderdag met Panathinaikos een bekende tegenstander tegen. De Cypriotische international wordt door Standard gehuurd van aartsrivaal Olympiakos en kent Panathinaikos dus als zijn broekzak. Toch blijft hij zelfverzekerd. [naar artikel]

10. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft in extremis een punt gepakt op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

11. Van 4-1 naar 4-4: Bocholt sleept punt uit de brand op bezoek bij Mechelse jonkies (27/09/2023 - Het Belang van Limburg)

In een spektakelstuk op bezoek bij Jong KV Mechelen heeft Bocholt in extremis een gelijkspel uit de brand gesleept. Het kwam van 4-1 nog terug naar 4-4. “Een mentale opkikker voor de groep die zelfs bij 4-1 in eigen kansen bleef geloven”, aldus trainer Yves Beckers. [naar artikel]

12. Zulte Waregem sleept in burenduel tegen KV Kortrijk punt uit de brand na twee goals in vier minuten (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Kortrijk hebben na een doldwaze tweede helft 2-2 gelijkgespeeld. KVK kwam 0-2 voor in de West-Vlaamse derby en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Kortrijkzanen, maar Pletinckx en Vossen sleepten in extremis nog een puntje uit de brand voor Essevee. Voor Kortrijk zal dit gelijkspel als een nederlaag aanvoelen. [naar artikel]

13. Waasland-Beveren is nog niet klaar met Seraing: 1B-club sleept in extremis gelijkspel uit de brand in eerste barrageduel (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren is op een 1-1-gelijkspel blijven steken in de eerste barragematch. Michael Frey scoorde twintig minuten voor tijd voor de Waaslanders, Mikautadze in de toegevoegde tijd voor de thuisploeg. Volgende week volgt de terugmatch op de Freethiel. [naar artikel]

14. Jankovic: "Wedstrijd tegen Panathinaikos is zoals een finale" (03/11/2016 - Sporza)

Standard probeert op het veld van Panathinaikos de nederlaag tegen Oostende door te spoelen. Bij verlies wordt het heel moeilijk om Europees te overwinteren. Volg het straks live. [naar artikel]

15. Standard-coach Jankovic: “Vrijgevigheid, maar niet genoeg kwaliteit” (09/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Op de zesde en laatste speeldag van de groepsfase van de Europa League behaalde Standard in een thuiswedstrijd een gelijkspel tegen Ajax Amsterdam. De Luikenaars zijn daarmee niet gekwalificeerd voor de 16de finale, omdat Celto Vigo won van Panathinaikos (0-2) en zo de tweede plaats in het klassement behaalde met negen punten. [naar artikel]

16. Pelt start met overwinning, Bocholt behaalt op het nippertje een gelijkspel (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Sezoens Achilles Bocholt sleept in de absolute slotfase een gelijkspel uit de brand tegen Hurry Up. Pelt won met twee doelpunten verschil op het veld van Houten. [naar artikel]

17. Noë Dussenne bezorgt tienkoppig Standard in extremis punt tegen Gent (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Standard en AA Gent beten vrijdagavond de spits af met een 2-2-gelijkspel in de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. In de slotminuut zorgde Dusenne voor de late gelijkmaker. De Rouches stonden al na een kwartier met tien man. [naar artikel]

18. Mpoku (ex-Standard) helpt met doelpunt mee aan sensationele comeback van Panathinaikos (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Panathinaikos heeft in de groepsfase van de Griekse bekercompetitie een 3-4 overwinning geboekt op het veld van tweedeklasser Apollon Smirnis. De [naar artikel]

19. Panathinaikos-coach verwacht open wedstrijd tegen Standard: "Ik heb het wel voor Dossevi" (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Andrea Stramaccioni (40) heeft het voor het zeggen bij Panathinaikos. De jonge coach is na eerdere passages bij Inter en Udinese aan zijn eerste [naar artikel]

20. Beerschot sleept na spectaculair slot punt uit de brand tegen laagvlieger Moeskroen (28/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot heeft tegen Moeskroen in extremis een punt uit de brand gesleept. Ruim 80 minuten slaagden de Mannekes er niet in om een bal tussen de palen te krijgen. Moeskroen leek op weg naar een verdiende overwinning, tot Eleke en Radic in de slotfase een scheve situatie nog helemaal rechtzetten: 2-2. [naar artikel]

21. VIDEO. BS Sport sleept dankzij knappe vrije trap gelijkspel uit de brand tegen Turkse Rangers (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)

In vierde provinciale A speelden Turkse Rangers en BS Sport zondag met 2-2 gelijk. De thuisploeg stond na de eerste helft op een 2-0 voorsprong, maar mede dankzij deze knappe vrije trap van Vincent Van Roost sleepte BS toch nog een gelijkspel uit de brand. [naar artikel]

22. Lois Openda sleept punt uit de brand tegen Reims, Caufriez debuteert met winst bij Clermont (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de zesde speeldag van de Ligue 1 heeft Lens in extremis een eerste competitienederlaag weten vermijden. Het sleepte dankzij Rode Duivel Loïs Openda een punt uit de brand op bezoek bij Stade Reims (1-1). [naar artikel]

23. AA Gent sleept diep in blessuretijd nog een knap punt uit de brand tegen Wolfsburg (24/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft op de valreep een knap gelijkspel behaald tegen Wolfsburg. De Buffalo’s stonden na 23 minuten al op een 0-2-achterstand, maar de tweede treffer van Roman Yaremchuk zorgde diep in blessuretijd nog voor een 2-2-gelijkspel. [naar artikel]

24. Genk sleept in extremis punt uit de brand in Gent (10/09/2017 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft na zes speeldagen nog steeds niet zijn eerste zege beet in de Jupiler Pro League... De Buffalo’s leken tegen Genk na een strafschopdoelpunt van Milicevic in de eerste helft nochtans lange tijd op weg naar winst maar in het slot liep het fout: Brabec maakte in de 89e minuut gelijk: 1-1. Door dit zure gelijkspel blijft Gent hangen op de voorlaatste plaats met 3 op 18. Ook Genk blijft echter zoekende in de middenmoot. [naar artikel]

25. Standard ondanks gelijkspel tegen Ajax uitgeschakeld in Europa League (08/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Het Europese avontuur van Standard is voorbij. Op de zesde en laatste speeldag in de groepsfase van de Europa League speelde het in eigen huis nochtans gelijk tegen Ajax. De Nederlanders waren al geplaatst en traden met een B-elftal aan maar kwamen op Sclessin voor rust 0-1 voor. Vooral na rust werd het een uiterst genietbare wedstrijd met een strijdend Standard en invaller Raman bracht in de het slot de stand in evenwicht. Aangezien Celta de Vigo won in Panathinaikos, bleek die 1-1 niet voldoende. De wedstrijd lag ook even stil toen Nederlandse fans vuurwerk op het veld gooiden. [naar artikel]