Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Bizar. Met dit kookboek tover je vliegtuigeten op tafel

09/01/2019 - 09:01
" Wij kennen niemand die echt fan is van vliegtuigeten. Veel verder dan wat onidentificeerbare prut komen de meeste maatschappijen immers niet. Mocht jij de uitzondering op de regel zijn en wel genieten van vliegtuigvoedsel, dan is dit kookboek wellicht iets voor jou. Veertig recepten die doen watertanden De Amerikaanse vliegmaatschappij United Airlines heeft net een […] Het bericht Bizar. Met dit kookboek tover je vliegtuigeten op tafel verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vliegtuigeten niet lekker? Toch is dat het enige wat dit restaurant serveert (28/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Dat vliegtuigeten ook best lekker kan zijn, wil de pop-up 'This Is How We Fly' in de hippe Londense wijk SoHo bewijzen. Op het menu: vliegtuigeten, en niet meer dan dat. [naar artikel]


2. Bizar. In Tokyo kan je genieten van een kaka-ijsje (17/01/2019 - Metro)

Azië staat bekend om de grappige trends en ook dit keer worden we niet teleurgesteld. Eerlijk: softijs lijkt altijd wel een beetje op een drol. Zeker als het om ijs met een chocoladesmaak gaat. Maar in Tokyo gaan ze nog een stapje verder. Kaka-ijsje In the Harajuku-wijk in Tokyo serveert het Sweet XO Good Grief […] Het bericht Bizar. In Tokyo kan je genieten van een kaka-ijsje verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Deze gezonde gerechten met ei tover je op tafel voor de paasbrunch (28/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Pasen staat synoniem voor eitjes. En dan gaat het niet alleen over de chocoladen versies die je raapt in de tuin, maar ook diegene die je op tafel zet die van de kip afkomstig zijn. Met deze drie gerechten tover je een gezonde paasbrunch op tafel voor je hele familie of gezin. [naar artikel]


4. Het buitenbeentje tussen de kookboeken: tover de lievelingsgerechten van wereldburgers op tafel met ‘Smaken van de haven’ (12/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Is dit een kookboek, of een leesboek? Een beetje van beide, blijkt al snel als je door Smaken van de haven bladert. Het boek is in veel opzichten een buitenbeentje in de rubriek kookboeken. [naar artikel]


5. Uiensoep op z’n huiselfs, Schotse eieren, strooptaart … Eenvoudige magische gerechten voor Potter-liefhebbers (12/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Potterheads opgelet, met het kookboek De kookschool voor Potterheads tover je de lekkerste gerechten op tafel. Een Schots eitje, strooptaart of uiensoep à la Dobby. Koken is geen heksentoer. Zeker niet met deze magische recepten. [naar artikel]


6. Het kookboek waarmee je een feestmaal op tafel zet, terwijl het meeste werk al vooraf is gebeurd (18/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Johanna Govaerts en Barbara Serulus zijn culinaire journalistes. Samen met Tine Lejeune, die een ontbijt- en lunchzaak heeft, brachten ze een kookboek uit met de recepten van de gerechten die ze een jaar lang serveerden tijdens etentjes voor familie en vrienden. [naar artikel]


7. Drukke planning? Deze 7 recepten tover je in sneltempo op tafel (04/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Alles in één: 3 smakelijke eenpansgerechten die je zonder veel moeite op tafel zet (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Niets zo makkelijk als koken in één pan. Met een minimum aan moeite en weinig afwas tover je deze drie smakelijke gerechten op tafel. [naar artikel]


9. Jamie Oliver lanceert 25ste kookboek: “Mijn zoontje van vijf is mijn taaiste klant, met voorsprong, wereldwijd” (11/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Elke week legt Check een kookboek op de rooster. Deze week gaan we aan tafel met het hele gezin (én Jamie Oliver). [naar artikel]


10. Zo tover je snel een zomerse maaltijd op tafel (24/07/2023 - Het Belang van Limburg)

We kreunen hier gelukkig niet onder de hitte zoals in het Zuiden, maar ook voor thuisblijvers is het fijn om snel een zomerse maaltijd op tafel te kunnen toveren. Uren in de keuken staan, dat doen we in de winter wel weer. [naar artikel]


11. Vluchtelingen brengen kookboek uit met gerechten uit eigen land (01/12/2018 - Het Belang van Limburg)

HASSELTDe voorbije maanden hebben de medewerkers van vzw Bij Ons Thuis hard gewerkt aan een boek over vluchtelingen. “Samen aan tafel”, zo klinkt de titel, is een kookboek waarin 21 vluchtelingen vanuit Tibet tot Venezuela hun levensverhaal vertellen, over hun moeilijk verleden en een hoopvolle toekomst. Na hun verhaal schenkt elk van hen drie tot vier fijne recepten uit hun eigen keuken. [naar artikel]


12. Weet wat je eet: welke weg legt vliegtuigeten af voor het op je bord terechtkomt? (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van slappe groenten tot taai vlees: vliegtuigeten doet veel mensen niet aan culinaire hoogstandjes denken. Toch kruipt er enorm veel werk in de verwerking en transport van de maaltijden. Hoog in de lucht verlies je namelijk tot 30 procent van je smaak, en dat zorgt voor speciale maatregelen. ‘Telefacts Zomer’ nam een kijkje achter de schermen bij een van de grootste Britse cateraars. Welke weg legt dat eten in de lucht af voor het op je bord belandt? [naar artikel]


13. Touw op tafel (10/04/2019 - De Morgen)

Met een eindje touw tover je in geen tijd een kommetje of onderzetter tevoorschijn. [naar artikel]


14. Makkelijk, verrassend en snel scoren aan tafel: het derde kookboek van ‘de Messy Chef’ (30/04/2022 - Het Belang van Limburg)

“Alle goeie dingen komen in drievoud”, zegt Jelle Beeckman ofwel The Messy Chef. Dus heeft hij een nieuw en derde kookboek uit. Met als baseline ‘Het moet maar zo goed niet zijn’. En gelijk heeft hij wel. [naar artikel]


15. "In de lucht verlies je 30 procent van je smaak": hoe wordt vliegtuigeten dan gemaakt en welke weg legt het af? (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van slappe groenten tot taai vlees: vliegtuigeten doet veel mensen niet aan culinaire hoogstandjes denken. Toch kruipt er enorm veel werk in de verwerking en transport van de maaltijden. Hoog in de lucht verlies je namelijk tot 30 procent van je smaak, en dat zorgt voor speciale maatregelen. ‘Telefacts Zomer’ nam een kijkje achter de schermen bij een van de grootste Britse cateraars. Welke weg legt dat eten in de lucht af voor het op je bord belandt? [naar artikel]


16. Dit rijkelijke feestmaal met eend en porto tover je in amper een halfuur op tafel (11/12/2017 - De Morgen)

De feestdagen zorgen zo al voor genoeg stress, dus in de keuken houden we het liever relatief rustig. En tóch zullen we nog indrukwekkende feestgerechten op tafel toveren. Dat ze, zoals in het geval van deze rijkelijke eendenborstfilets met portosaus, maar een halfuurtje bereidingstijd vereisen, blijft ons geheimpje. Laat maar komen, die happy holidays! [naar artikel]


17. Snelcursus kerst, les 8: zo tover je snel een dessert op tafel (23/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Dit makkelijke dessert kan je de avond op voorhand al klaarmaken en een nachtje laten opstijven in de koelkast. Het zoete van de mango is een [naar artikel]


18. Puur Sonja: 3 x verrassende taco’s (25/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Taco’s eet je lekker met de hand. En de allerbeste, die tover je thuis op tafel. Klassiek, veggie of fancy, dat kies je helemaal zelf. [naar artikel]


19. Antwerpse foodtrucker schrijft kookboek: “Sommige mensen kwamen wel drie keer terug voor onze kibbeling” (13/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Met Zot van de Noordzee heeft foodtrucker Jean sur Mer een kookboek uit over, hoe kan het anders, de Noordzee. Het is meteen ook een verhaal van bewondering voor en verwondering over de zee. Deze eersteling van Antwerpenaar Jan Kegels dingt bovendien mee naar de titel van Kookboek van het jaar. [naar artikel]


20. GEPROEFD. Zoethout in Wellen: creatief met pure ingrediënten (29/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Mag het wat meer dan zijn dan een snelle afhaalfriet? Met het menu van restaurant Zoethout tover je thuis in een handomdraai een drie- of viergangenmenu op tafel. [naar artikel]


21. BIZAR. Naar dit restaurant moet je je eigen tafel meebrengen (16/05/2019 - Metro)

Een restaurant in Londen is met een opmerkelijk concept op de proppen gekomen. Wie zijn eigen tafel meebrengt, krijgt een gratis etentje. Met het concept wil het pop-up restaurant Trattoria BIRRA MORETTI vrienden weer dichter bij elkaar brengen. Het vereist immers wel wat teamwork om een tafel te verhuizen. Alle soorten tafels zijn welkom: vierkante, […] Het bericht BIZAR. Naar dit restaurant moet je je eigen tafel meebrengen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


22. Vitaminebom: soepje van rode biet mét zalm (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Op nog geen half uur tijd tover je dit Noors soepje vol vitaminen op tafel. Maak je kom soep Pinterestwaardig met een lepel zure room, reepjes [naar artikel]


23. Pascale Naessens lanceert nieuw kookboek: “Ik wil mensen inspireren gezonder te leven” (29/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Pascale Naessens (54) heeft een nieuw kookboek uit. In ‘Chez Pascale’ tovert ze feestelijke gerechten op tafel, die bovendien gezond zijn. En ook via haar online platform ‘Go Pure’ wil ze mensen inspireren om gezonder te gaan leven. [naar artikel]


24. KOKEN. Tover zelf een viergangenmenu op tafel met deze feestbox (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Wil je met de feestdagen je bubbel verrassen met een zelfgemaakt menu, maar heb je geen zin in heel het gedoe van gerechten uitzoeken en naar de winkel gaan? Dan biedt Foodbag de oplossing. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!