De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Spanning bij Groen over lijsttrekkerschap

Het Belang van Limburg

25/01/2019 - 03:30

HasseltZaterdag beslissen de leden van Groen wie de lijst voor de Kamer en voor het Vlaams Parlement mag trekken. Op de Limburgse lijst van Vlaanderen prijkt bovenaan de naam van Johan Danen, op die van de Kamer staat een grote verrassing: Hind Salhane, ex-medewerkster van Lode Vereeck (Open Vld), zo vernemen we uit meerdere bronnen. Maar daarover moet dus nog worden gestemd, die discussie zou wel eens heftig kunnen zijn. De definitieve lijst kan er dus ook helemaal anders uit zien.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Groen-kopstuk Decruynaere: "Tijd rijp voor gedeeld lijsttrekkerschap" (16/02/2017 - De Redactie)
  Nu de leden van Groen Gent het voortbestaan van het kartel met de SP.A hebben bevestigd, is de tijd gekomen voor de twee partijen om écht samen te werken. En dat vertaalt zich mogelijk ook in een gedeeld lijsttrekkerschap. "De politiek is daar klaar voor", meent Groen-kopstuk Elke Decruynaere.
  [naar artikel]
 2. ‘Dit doet kansen op lijsttrekkerschap Bracke geen deugd’ (16/02/2017 - De Standaard)
  De manier waarop Siegfried Bracke het dossier Publipart heeft ‘mismeesterd’ beschadigt zijn kansen op het lijsttrekkerschap voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018.
  [naar artikel]
 3. Lijsttrekkerschap Van Besien opent de weg (08/06/2017 - De Standaard)
  Noem het geen kartel in Antwerpen, maar een bondgenootschap. Groen, Rood en nieuwkomers dagen Bart De Wever uit. Met Van Besien als kopman.
  [naar artikel]
 4. Groen en sp.a keuren samenwerking goed na voelbare spanning bij Groen (15/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/m5d1_LMtljNJEU_tr8jesPuSdME/diocontent/113546605/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 5. Groen en sp.a keuren samenwerking dan toch goed na voelbare spanning bij Groen (15/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/m5d1_LMtljNJEU_tr8jesPuSdME/diocontent/113546605/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 6. Groen en sp.a keuren samenwerking dan toch goed na interne spanning bij Groen (15/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/m5d1_LMtljNJEU_tr8jesPuSdME/diocontent/113546605/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 7. Open Vld geeft alvast groen licht in Antwerpen, spanning bij sp.a (22/12/2018 - Metro)
  In Antwerpen hebben de leden van de lokale Open Vld-afdeling vandaag het ontwerp-bestuursakkoord van N-VA, sp.a en Open Vld unaniem goedgekeurd. Dat zegt de partijleiding, die de eensgezindheid verklaart door te stellen dat bijna het volledige liberale verkiezingsprogramma in het akkoord zou zijn opgenomen. Bij N-VA begon het partijcongres later, bij sp.a zijn de gesprekken al sinds 9.30 uur aan de gang en blijft de spanning te snijden. Bij N-VA heeft de fractievergadering voorafgaand aan het dagelijks bestuur van de Antwerpse afdeling wel al beslist om voormalig Kamerlid Johan Klaps aan te duiden als fractieleider in de gemeenteraad. Hij volgt Carine Leys op. bron: Belga Het bericht Open Vld geeft alvast groen licht in Antwerpen, spanning bij sp.a verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Samenwerking met N-VA verdeelt Groen (15/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Groen-voorzitster Meyrem Almaci is het niet eens met haar partijgenoot Björn Rzoska om met N-VA over een nieuwe regering te onderhandelen. Nu de groenen uit de boot van de regeringsvorming dreigen te vallen, neemt de spanning binnen de partij toe.
  [naar artikel]
 9. Ouders van Tanja Groen reageren op mogelijke match Marc Dutroux (09/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  In het Nederlandse Schagen loopt de spanning op vanwege het mogelijke verband van de verdwijning van studente Tanja Groen met seriemoordenaar Marc Dutroux. “We zeggen niet: Dit wordt ’m. Maar we hopen het stiekem wel”, zegt vader Adrie Groen.
  [naar artikel]
 10. Ouders Tanja Groen reageren op mogelijke match Dutroux: “We hopen het stiekem wel” (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het Nederlandse Schagen loopt de spanning op vanwege het mogelijke verband van de verdwijning van studente Tanja Groen met seriemoordenaar Marc Dutroux. “We zeggen niet: Dit wordt ’m. Maar we hopen het stiekem wel”, zegt vader Adrie Groen.
  [naar artikel]
 11. Ouders Tanja Groen reageren op mogelijke match Dutroux: “We hopen het stiekem wel” (09/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In het Nederlandse Schagen, in de provincie Noord-Holland, loopt de spanning op vanwege het mogelijke verband van de verdwijning van studente Tanja Groen met seriemoordenaar Marc Dutroux. “We zeggen niet: Dit wordt ’m. Maar we hopen het stiekem wel”, zegt vader Adrie Groen.
  [naar artikel]
 12. Spanning in Vlaamse regering stijgt na buddy-project van N-VA en Groen (20/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Dat N-VA samen met Groen een buddy-project tegen eenzaamheid opzet, schiet in het verkeerde keelgat bij Vlaamse coalitiepartners Open Vld en CD&V. Het is tekenend voor de nervositeit rond de Vlaamse regering. “Dit is geen gezonde situatie.”
  [naar artikel]
 13. Spanning over graaicultuur stijgt (26/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De N-VA en Groen liggen op ramkoers over bestuursmandaten van politici. Morgen legt de werkgroep Politieke Vernieuwing in het parlement een reeks
  [naar artikel]
 14. “Wij worden beide door de regering genegeerd” (01/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Geel en groen liepen gisteren zij aan zij in de Brusselse straten. Ondanks de spanning op de lijn, ‘zijn wij hier met hetzelfde doel’.
  [naar artikel]
 15. Gentse coalitie steeds meer onder spanning (05/06/2020 - De Standaard)
  Groen Gent verzet zich tegen de aanpak van Brugse Poort. De stadscoalitie kraakt nog maar eens.
  [naar artikel]
 16. Antwerps sp.a-congres geeft groen licht aan lijst met Beels en Meeuws (21/04/2018 - Metro)
  Op een ledencongres heeft de Antwerpse afdeling van sp.a vandaag de lijst goedgekeurd voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Dat was in principe een formaliteit, maar gezien de ongewone situatie waarin de partijafdeling zich bevindt, was het toch nog afwachten of de leden hun partijbestuur zouden volgen. Lijsttrekker Jinnih Beels is immers een onafhankelijke kandidaat en nummer twee Tom Meeuws, de lokale partijvoorzitter, is het voorwerp van een gerechtelijk onderzoek. De lijstvorming bij de Antwerpse socialisten verliep de voorbije maanden behoorlijk stormachtig. Vorig najaar openbaarde de partij nog plannen om “Samen” met Groen naar de Antwerpse kiezer te trekken, maar dat project liep al snel met een sisser af. Na herhaaldelijke heisa rond de figuur van Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws, onder meer omwille van zijn afscheid als directeur bij De Lijn Antwerpen dat zou hebben gekaderd in financieel wanbeleid en het overschrijden van zijn bevoegdheden, trok Groen de stekker uit Samen. Meeuws had zelf ook al zijn ontslag aangeboden aan het partijbestuur, maar dat bleef achter hem staan. Na het opdoeken van Samen slaagde Meeuws erin de geplande nummer twee van die lijst, voormalig politiecommissaris Jinnih Beels, als onafhankelijke aan boord te halen. Beels kreeg meteen ook het lijsttrekkerschap toegeschoven en aanvaardde dat, zij het nog steeds zonder zich een partijkaart aan te schaffen. Meeuws zelf kreeg de tweede plaats, hoewel er intussen een gerechtelijk onderzoek naar zijn praktijken bij De Lijn is geopend. De heisa daarrond stuurde trouwens zowel de aankondiging van het lijsttrekkerschap van Beels als de voorstelling van ATV-journalist Karl Apers als “wit konijn” in de war. De partij wil nu echter “vooruit kijken” en “de Antwerpenaar overtuigen dat socialisten meer dan ooit nodig zijn” in de stad. bron: Belga Het bericht Antwerps sp.a-congres geeft groen licht aan lijst met Beels en Meeuws verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Groen en sp.a presenteren vrijdag hun gezamenlijk Antwerps verkiezingsproject (12/10/2017 - Metro)
  In Antwerpen stellen Groen en sp.a zoals verwacht vrijdag hun gezamenlijke plannen voor met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. Dat hebben beide partijen donderdagavond na een laatste vergadering bevestigd. Het progressieve bondgenootschap zal vervolgens zondag worden voorgelegd aan de leden. De gesprekken tussen Groen en sp.a liepen al maanden en draaiden rond een gezamenlijke kieslijst waar ook onafhankelijken op moeten prijken. Over de verdeling van de plaatsen werd de voorbije dagen nog druk vergaderd, waardoor het tot donderdagavond niet helemaal zeker was dat er een akkoord uit de bus zou komen. Het lijsttrekkerschap zou volgens verschillende media voor huidig Groen-fractieleider in de gemeenteraad Wouter Van Besien zijn, de tweede plaats voor de Mechelse politiecommissaris Jinnih Beels en de derde voor Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws, maar een officiële bevestiging daarvan is er nog niet. Ook het programma waarmee Groen en sp.a naar de Antwerpse kiezer willen trekken, is nog niet bekend. Sp.a heeft het donderdag alvast over “een uniek project dat ongezien is in de politieke wereld”. Met het project hopen de twee huidige oppositiepartijen samen sterk genoeg te staan om burgemeester Bart De Wever (N-VA) het vuur aan de schenen te leggen. bron: Belga
  [naar artikel]
 18. Hard tegen hard in Gent: hoe zwaar zal SP.A-Groen Mathias De Clercq laten zweten? (13/11/2018 - VRT NWS)
  De spanning in Gent is zich volop aan het opbouwen. Het kartel SP.A-Groen zet de coalitiegesprekken met Open VLD/CD&V on hold. Het kartel vindt de liberale kandidaat-burgemeester Mathias De Clercq te gulzig, omdat hij van de liberale schepenen superschepenen wil maken door ze te overladen met zware bevoegdheden. Kandidaat-burgemeester voor Groen Filip Watteeuw zal nu tegen het einde van de week een formateursnota op tafel leggen die het kartel beter uitkomt dan het voorstel van De Clercq. Zit alles nu muurvast?
  [naar artikel]
 19. Een fietsongeval van Juan Benjumea (Groen) leidt tot spanning bij Open Vld (22/09/2022 - Express)
  Juan Benjumea, een Brussels Parlementslid van Groen, is in de nacht van maandag op dinsdag naar eigen zeggen “slachtoffer geworden van sabotage van het nieuwe Brusselse circulatieplan“. Want in het donker had hij niet goed gezien dat buurtbewoners in Anderlecht uit onvrede met dat nieuwe plan een betonblok die de straat afsluit voor auto’s versleept hadden […]
  [naar artikel]
 20. Het Overlegcomité van vrijdag zorgt voor spanning tussen de regeringspartners (25/02/2021 - Express)
  Gisterenavond was het aan Conner Rousseau (Vooruit), vanmorgen volgde Meyrem Almaci (Groen) in zijn kielzog, om zich uit te spreken over het Overlegcomité dat morgen volgt. Beiden zijn lang niet de eerste partijvoorzitters die zich mengen: zowat iedereen die lid is van de Vivaldi-coalitie heeft ondertussen z’n zegje gedaan. Daarbij valt vooral de harde toon en ruwe […] The post Het Overlegcomité van vrijdag zorgt voor spanning tussen de regeringspartners appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. Gesprekken over Antwerpse lijst van Groen en sp.a gaan laatste fase in (11/10/2017 - Metro)
  In Antwerpen naderen de gesprekken tussen Groen en sp.a over een gezamenlijke progressieve lijst – samen met onafhankelijken – voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 hun einde. Volgens Gazet Van Antwerpen zal de Mechelse politiecommissaris Jinnih Beels de tweede plaats krijgen na Wouter Van Besien (Groen) en voor Tom Meeuws (sp.a), maar beide partijen stellen dat “de puzzel nog niet gelegd is”. Als het tot een akkoord komt, zal dat in principe vrijdag worden voorgesteld en zondag op ledencongressen ter stemming worden voorgelegd, klinkt het. De gesprekken tussen de Antwerpse afdelingen van Groen en sp.a lopen al maanden. Vooral lokaal sp.a-voorzitter Tom Meeuws toonde zich al meermaals een groot voorstander van zo’n progressief “bondgenootschap” met naast sp.a en Groen ook verschillende nieuwe namen. Hoewel sp.a momenteel meer zetels (12) telt dan Groen (4) in de Antwerpse gemeenteraad, zou Van Besien toch het lijsttrekkerschap krijgen – onder meer dankzij een erg gunstige recente peiling. Voor de tweede plaats wordt volgens Gazet Van Antwerpen Jinnih Beels naar voor geschoven. Beels was jarenlang het diensthoofd van de cel Diversiteit bij de Antwerpse lokale politie, maar stapte in 2015 over naar het korps van Mechelen-Willebroek uit onvrede met het gevoerde beleid. bron: Belga
  [naar artikel]
 22. Gele hesjes en groene jasjes zij aan zij in klimaatbetoging: ‘Hebben zelfde doel’ (31/03/2019 - De Standaard)
  Geel en groen liepen zondagmiddag zij aan zij in de Brusselse straten. Ondanks de spanning op de lijn, ‘zijn wij hier met hetzelfde doel’.
  [naar artikel]
 23. Sp.a-leden keuren samenwerking goed, spanning bij Groen: "Dit is zeer zwak" (15/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/m5d1_LMtljNJEU_tr8jesPuSdME/diocontent/113546605/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 24. Spanning bij Groen vlak voor cruciale stemming: "Dit is zeer zwak" (15/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/m5d1_LMtljNJEU_tr8jesPuSdME/diocontent/113546605/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 25. Anciaux toch geen lijsttrekker sp.a (09/02/2019 - De Tijd)
  19:19 De oud-minister doet een stap opzij en laat het lijsttrekkerschap voor het Vlaams Parlement aan Hannelore Goeman.
  [naar artikel]
 26. Wall Street sluit beursdag lichtjes in het groen af (12/01/2021 - Express)
  De Amerikaanse beurzen hebben de dag lichtjes hoger afgesloten. Beleggers wachten in spanning af wat de komende dagen zal brengen, waaronder de afzettingsprocedure tegen Trump. De Dow Jones sloot de beursdag af met 0,2 procent winst en de Nasdaq ging 0,3 procent hoger. De S&P500 bleef dicht bij huis. Veel coronabesmettingen Het coronavirus blijft de […] The post Wall Street sluit beursdag lichtjes in het groen af appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Vivaldi-regering flirt met deadline voor kernuitstap: de spanning stijgt (29/11/2021 - De Morgen)
  Federaal energieminister Tinne Van der Straeten (Groen) heeft haar rapport klaar over de kernuitstap. Enkel de MR van Georges-Louis Bouchez ligt nog dwars. Tevergeefs?
  [naar artikel]
 28. Onze vrouw in de Tour ziet een bijzonder ontspannen Kopecky aan de vooravond van de start: “Groen? Denk dat ik spijt zou hebben als ik het niet zou proberen” (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Spanning, gretigheid, trots ook, dat het eindelijk zover is. En héél veel goesting. Het vrouwenpeloton heeft zin in de allereerste Tour de France Femmes, zoveel is duidelijk. De teams zijn voorgesteld, het aftellen kan beginnen. “Groen? Ik zou toch spijt hebben als ik het niet probeer”, zegt Lotte Kopecky.
  [naar artikel]
 29. Tennisfan kan de spanning duidelijk niet aan en wordt onwel tijdens halve finale (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de vijf uur durende match in Melbourne werden de spanning en - meer waarschijnlijk - de hitte even te veel voor een van de fans. Het
  [naar artikel]
 30. LIVE. Aan spanning en strijd geen gebrek op het Kiel, maar valt er nog een goal? (0-0) (09/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De spanning is te snijden in 1B. Vanavond trekt KV Mechelen naar het Kiel voor de eerste van twee promotiematchen tegen Beerschot-Wilrijk. Zet...
  [naar artikel]
 31. SP.A en Groen in Bierbeek opnieuw samen naar de kiezer (13/02/2018 - VRT NWS)
  In Bierbeek trekken SP.A en Groen net als in 2012 weer samen naarde kiezers als 'SP.A-Groen'. Lijsttrekker wordt Frederik De Buck (Groen). De uittredende schepenen Cil Cuypers (SP.A) en Hilde van der Putten (Groen) staan op de tweede en derde plaats. SP.A-Groen haalde in 2012 4 van de 21 zetels en vormt een coalitie met CD&V (8 zetels).
  [naar artikel]
 32. Spanning in 'Thuis': wat is er met Kaat gebeurd? (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De spanning is alweer te snijden in 'Thuis' nu Kaat plots verdwenen is. Zeker na de biecht van Kobe.
  [naar artikel]
 33. Geen kat die hen nog bezoekt (28/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zeventien dagen. Zo lang is de Olmense Zoo inmiddels ­gesloten, en de ­spanning stijgt. Krijgt de dierentuin alsnog groen licht en kunnen de achthonderd dieren blijven? In afwachting van een antwoord op ­de nieuwe vergunningsaanvraag kregen we een rondleiding in wat een tijdelijk weeshuis voor beestjes lijkt.
  [naar artikel]
 34. Groen ambitieus voor mei 2019: “Na de Dorpsstraat ook de Wetstraat groen kleuren” (24/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Groen en Ecolo willen na de federale verkiezingen van mei 2019 samen de grootste fractie in de Kamer vormen. Dat heeft Groen-voorzitter Meyrem Almaci zaterdag gezegd op een partij-evenement in Gent. “Net zoals we op 14 oktober de Dorpsstraat groen hebben gekleurd, zullen we op 26 mei de Wetstraat groen kleuren”, zei ze.
  [naar artikel]
 35. Spanning stijgt in Catalonië: miljoenen stembrieven in beslag genomen, duizenden betogers de straat op (29/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De spanning stijgt in Catalonië in aanloop naar het onafhankelijkheidsreferendum van zondag. Bij een huiszoeking in de buurt van Barcelona heeft de...
  [naar artikel]
 36. Groen wil ‘na de Dorpsstraat ook de Wetstraat groen kleuren’ (24/11/2018 - De Standaard)
  Groen en Ecolo willen na de federale verkiezingen van mei 2019 samen de grootste fractie in de Kamer vormen. Dat heeft Groen-voorzitter Meyrem Almaci zaterdag gezegd op een partijevenement in Gent.
  [naar artikel]
 37. Groen wil ‘na de Dorpsstraat ook de Wetstraat groen kleuren’ (24/11/2018 - De Standaard)
  Groen en Ecolo willen na de federale verkiezingen van mei 2019 samen de grootste fractie in de Kamer vormen. Dat heeft Groen-voorzitter Meyrem Almaci zaterdag gezegd op een partijevenement in Gent.
  [naar artikel]
 38. Nieuw element zorgt voor nog meer spanning in ‘Temptation Island’ (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van ‘Temptation Island' zijn duidelijk van plan om de spanning dit jaar maximaal ten top te drijven, dankzij de introductie van enkele...
  [naar artikel]
 39. ‘Maggie, ga zitten. Er is een probleem' (24/01/2019 - De Tijd)
  21:06 Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten was in alle staten toen minister Philippe De Backer haar donderdagochtend vertelde dat hij paste voor het lijsttrekkerschap in Antwerpen. Reconstructie van een mi...
  [naar artikel]
 40. Bestuursakkoord Antwerpen: Open Vld geeft groen licht, spanning bij sp.a (22/12/2018 - Knack)
  In Antwerpen hebben de leden van de lokale Open Vld-afdeling zaterdag het ontwerp-bestuursakkoord van N-VA, sp.a en Open Vld unaniem goedgekeurd.
  [naar artikel]
 41. Stapt Groen uit de federale onderhandelingen? "Wij blijven beschikbaar” (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Groen blijft beschikbaar voor de informateurs. Dat zegt Groen-voorzitter Meyrem Almaci na berichten als zou Groen gisteravond aangegeven hebben...
  [naar artikel]
 42. Spanning tussen EU en Turkije stijgt (01/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds de mislukte coup groeit de spanning tussen Turkije en de Europese Unie. Turkije is boos op Duitsland omdat gisteren op de steunbetoging
  [naar artikel]
 43. Groen wil in mei 2019 de Wetstraat groen kleuren (24/11/2018 - VRT NWS)
  De partij Groen heeft een startdag gehouden voor haar politici die bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorige maand verkozen zijn. In haar slottoespraak zei voorzitster Meyrem Almaci dat Groen het succes op lokaal vlak wil doortrekken naar de volgende verkiezingen. "Net zoals we op 14 oktober de Dorpsstraat groen hebben gekleurd, zullen we op 26 mei de Wetstraat groen kleuren", zei ze.
  [naar artikel]
 44. Groot bierfestival wacht in spanning op groen licht van stad: “Nu nog verhuizen is echt te laat” (10/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Brugge is de twaalfde editie van het Brugs Bierfestival voorgesteld. Onder voorbehoud, want de organisatie heeft nog altijd geen vergunning voor het evenement, dat normaliter plaatsvindt op 2 en 3 februari. “Maandag beslist het stadsbestuur.”
  [naar artikel]
 45. Spanning stijgt in Nederland voor intocht Sinterklaas: clash dreigt tussen Zwarte Piet-demonstranten en PSV-hooligans (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Nederland is de spanning te snijden. In het hele land zijn dit weekend demonstraties bij de aankomst van Sinterklaas. Tijdens de landelijke...
  [naar artikel]
 46. Groen, groen, Europa zo groen? (05/04/2017 - Express)
  The post Groen, groen, Europa zo groen? appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 47. Ook De Crem aasde op Europees lijsttrekkerschap (21/11/2018 - Knack)
  CD&V-staatssecretaris Pieter De Crem, die dinsdag zijn afscheid van de nationale politiek aankondigde, geeft toe dat hij interesse had in het trekken van de CD&V-lijst bij de Europese parlementsverkiezingen in 2019.
  [naar artikel]
 48. De Condé voelt geen extra spanning voor CL-opener: “Mooie match om ons aan België en wereld te tonen” (16/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Racing Genk trekt na de nederlaag tegen Charleroi met een bang hartje naar Salzburg, waar het de Champions League aftrapt. Maar extra spanning is...
  [naar artikel]
 49. De Condé voelt geen extra spanning voor CL-opener: “Mooie match om ons aan België en de wereld te tonen” (16/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Racing Genk trekt na de nederlaag tegen Charleroi met een bang hartje naar Salzburg, waar het de Champions League aftrapt. Maar extra spanning is...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy