VIDEO. THES buigt 2-0 om in spectaculaire tweede helft: “Niet meer van durven dromen”

28/01/2019 - 10:14
"THES behaalde gisteren een spectaculaire overwinning bij profploeg FC Luik. De Looienaars gingen na een magere eerste helft rusten met een 2-0-achterstand, maar in een fantastische tweede helft scoorde het nog vijf keer. Dankzij de zege behoudt het zijn kloof van zeven punten op eerste achtervolger Deinze."

1. Sprookje blijft duren: THES straft flater van bezoekers genadeloos af (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Sommige dromen zijn  dus toch geen bedrog. Zoals die van THES. De Looienaars speelden een magere eerste helft tegen Châtelet maar kwamen vlak voor de rust toch op 1-0, in de tweede helft rechtvaardigden ze de overwinning. THES behoudt zo het maximum van 21 punten. “Debuteren met een zege is top”, zegt Simon Reykers. [naar artikel]

2. VIDEO. Eerste thuisnederlaag voor THES Sport: “Het was een zuivere penalty” (26/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De eerste thuisnederlaag van THES Sport is een feit. Een matuur Virton ging met een 1-2 voorsprong de rust in en gaf die bonus in de tweede helft niet meer weg. In de slotfase zette de thuisploeg nog alles op alles en kreeg het enkele mooie kansen op de gelijkmaker, maar de bal wilde er niet in. Net als vorige week in Deinze verdiende THES in de slotminuut een strafschop, de scheidsrechter gaf echter geen krimp. [naar artikel]

3. Thes verliest in eigen huis van Antwerp B en blijft steken op negende stek (14/04/2023 - Het Belang van Limburg)

THES verloor vrijdag voor eigen supporters met 1-2 van Antwerp B. Spruyt bracht THES nog op voorsprong, maar voor de rust boog Antwerp die nog om via doelpunten van Aziz en Legein. In de tweede helft kon THES zijn overwicht niet omzetten in doelpunten. [naar artikel]

4. VIDEO. Tweede wereldgoal op veld van THES Sport in 10 dagen (14/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Na het spectaculaire penaltydoelpunt van anderhalve week geleden, kon een speler van THES Sport (2e Amateurs B) afgelopen weekend alweer een wereldgoal maken. In de vriendschappelijke match tegen KVK Wellen wist Pieter-Jan Van Oudenhoven een pass te onderscheppen, en de bal vervolgens meteen richting doel te mikken. De keeper van de tegenpartij kon enkel maar toekijken hoe de bal tegen de netten ging. [naar artikel]

5. Onterechte penalty nekt THES (30/01/2022 - Het Belang van Limburg)

THES kwam zaterdagavond bij Ol. Charleroi niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Spruyt bracht de Looienaars voor de rust op voorsprong, maar een onbegrijpelijke strafschop gooide in de tweede helft nog roet in het eten. [naar artikel]

6. COMMENTAAR. En toch durven we nog dromen van een echt duel om het geel (08/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Eerste echte bergrit, tweede opeenvolgende ritzege voor Tadej Pogacar bovenop La Superplanche des Belles Filles. De Sloveen verstevigt zijn leidende positie maar toch durven we nog dromen van een echt duel om het geel. Met dank aan Jonas Vingegaard. [naar artikel]

7. THES opent competitie met een gelijkspel: “Ontgoocheld in het resultaat” (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)

THES kwam op de eerste speeldag van de competitie niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Dessel. De Looienaars kwamen in de eerste helft 0-1 achter na een lichte vrijschop en ontsnapten vlak voor de rust aan de 0-2, Vanaken zorgde op het uur vanop de stip voor de verdiende gelijkmaker. THES eiste daarna de bal op en kreeg enkele kansjes, maar scoren lukte niet meer. [naar artikel]

8. VIDEO. Kortrijk en Genk houden het op een spectaculaire draw na sensationele tweede helft: Mboyo scoort tweemaal tegen ex-club (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft kostbare punten verspeeld op het veld van Kortrijk. 3-3. Alle doelpunten vielen in een sensationele tweede helft, Mboyo scoorde... [naar artikel]

9. Wat een spektakel: Antwerp verliest drie punten (en Mandela Keita) na spectaculaire tweede helft tegen Charleroi (21/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Charleroi-Antwerp was een match met twee gezichten. Drie kwartier slaapwandelvoetbal werden gevolgd door een spectaculaire tweede helft (3-2). Met scheidsrechter Wesli De Cremer als hoofdrolspeler en Charleroi als utieindelijke winnaar. [naar artikel]

10. VIDEO. Spektakel in THES: vier doelpunten, twee rode kaarten en een vuurwerkshow (12/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Een thuiswedstrijd van THES Sport staat tegenwoordig garant voor spektakel. Zo ook zaterdagavond, toen de fiere leider in de eerste amateurklasse het nummer drie RWDM over de vloer kreeg. Voor de aftrap werden spelers en fans immers getrakteerd op een heus vuurwerkspektakel. THES won de wedstrijd uiteindelijk met 3-1. Bekijk de beelden in bovenstaande video. [naar artikel]

11. VIDEO. Thes Sport kan titel ruiken na zege tegen Spouwen-Mopertingen (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)

In de tweede amateurklasse deed leider Thes Sport wat het moest doen. Het won vrijdagavond de topper tegen Spouwen-Mopertingen met 3-1. De thuisploeg kwam al vroeg op achterstand maar zette de scheve situatie na de pauze recht. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft Thes nu 4 punten voorsprong op eerste achtervolger Berchem. En dus kan het de titel al ruiken. [naar artikel]

12. Eerste thuisnederlaag voor THES (24/11/2018 - Het Belang van Limburg)

THES heeft zaterdagavond zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. Christiaens maakte eerst nog de openingsgoal van Kore ongedaan, maar door een ongelukkige owngoal van Spruyt gingen de Looienaars alsnog met een achterstand rusten. In de slotfase van een kansenarme tweede helft zette THES alles op alles en kwam het nog twee keer dicht bij de gelijkmaker. De thuisploeg verdiende ook nog een strafschop na een fout op Christiaens, maar de ref weigerde te fluiten. [naar artikel]

13. VIDEO. Bjorn Ruytinx loodst Sporting Hasselt voorbij leider Thes Sport (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)

In de tweede amateurklasse was het zondag uitkijken naar het duel tussen Sporting Hasselt en Thes Sport. Hasselt hoopte op een mooie afsluiter van een woelige week. Want na onderling overleg besloten de club en trainer Hans Somers afgelopen woensdag uit elkaar te gaan. Thes ging zondag zoals altijd voor de winst in de hoop z’n leidersplaats te verstevigen. [naar artikel]

14. VIDEO: Invaller Aguemon buigt achterstand om in winst voor OHL (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

OHL heeft vanavond met 3-1 gewonnen van Moeskroen in groep A van play-off . De Leuvenaars kwamen vroeg in de tweede helft op achterstand via een... [naar artikel]

15. VIDEO. Broers Maes loodsen As-Niel met vier goals voor 500 toeschouwers voorbij THES B: 6-1 (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De jeugdploegenvoorstelling lokte goed 500 toeschouwers naar de wedstrijd tussen As-Niel (tweede provinciale B) en THES B en dat inspireerde de thuisploeg om haar beste beentje voor te zetten: 6-1. [naar artikel]

16. Evenepoel: "Had zeker niet durven te dromen van het podium" (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Ik had zeker niet durven te dromen van het podium”, vertelde Remco Evenepoel na zijn bronzen medaille op het BK tijdrijden. “Ik wou vandaag mezelf... [naar artikel]

17. Bloed, zweet en tranen: THES zwoegt zich voorbij enthousiast en jeugdig Geel (03/09/2018 - Het Belang van Limburg)

THES heeft afgelopen zaterdagavond de derby tegen ASV Geel gewonnen, maar dat kostte de Looienaars bloed, zweet en tranen. De thuisploeg kwam tegen de gang van het spel op voorsprong, maar blauw-wit maakte nog voor de rust verdiend gelijk. In een betere tweede helft bezegelde Oris het lot van de Gelenaars. “Als we de hele match bekijken, is de driepunter verdiend”, vond THES-coach Bart Vanhoudt. [naar artikel]

18. THES lijdt zware thuisnederlaag tegen Olympic Charleroi: “Dit zal even nazinderen” (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

THES leed zaterdagavond een ongeziene 0-5 thuisnederlaag tegen Olympic Charleroi. Nog voor de rust slikten de Looienaars twee strafschoppen en twee rode kaarten. In de tweede helft moesten ze de kelk tot op de bodem ledigen. [naar artikel]

19. Das durven! Man maakt proefritje met Mercedes en komt niet meer terug (video) (23/08/2020 - Metro)

Een Nederlandse dief heeft een opmerkelijke slag geslagen. Hij deed zich voor als een klant in een Mercedesgarage, vroeg een proefritje aan en keerde dan nooit meer terug met de wagen. De diefstal dateert al van april, maar omdat de politie de dief nog steeds niet kon vatten, deelde die nu beelden om tips te […] Het bericht Das durven! Man maakt proefritje met Mercedes en komt niet meer terug (video) verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. Limburgse voetbalvoorzitters leerden elkaar kennen dankzij schoolvoetbal en… olifant in Sri Lanka (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Nadert Spouwen-Mopertingen leider THES tot op twee punten? Of zetten de West-Limburgers in het Norbert Beulsstadion een grote stap richting titel in tweede amateurklasse B? Als het van voorzitters Ed Somers en Wendy De Wit afhangt, wordt het vanavond - ondanks de inzet - vooral een spectaculaire en faire partij. “THES verdient het om kampioen te worden, maar we gaan ons vel duur verkopen”, zegt de preses van de thuisploeg. Een gesprek over voetbal, vriendschap en een Sri Lankaanse olifant. [naar artikel]

21. Dag vreemde man van mijn dromen (10/04/2019 - De Morgen)

Maxima Zorreguita... Met een Argentijnse schone trouwen heeft iets exotisch, tenminste als je een prins bent. De gewone Belg die met een Russische schone trouwt, wordt er meteen van verdacht een boer te zijn die geen Belgische vrouw kan krijgen. Maar dat beeld klopt niet. Meer dan de helft van alle gemengde huwelijken wordt aangegaan door Belgische vrouwen die in een vreemde man de man van hun dromen gevonden hebben. 'Vrouwen durven zich vlugger engageren in een relatie met een buitenlander, mannen zijn conservatiever in hun relatiekeuzes.' [naar artikel]

22. VIDEO. Thes blijft leider dankzij punt in Deinze (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)

In eerste amateur wachtte leider Thes zaterdagavond een moeilijke verplaatsing naar het nummer twee in de stand Deinze. Thes telde in de stand zes punten voorsprong op Deinze en wilde die bonus minstens behouden. Maar dan moest er wel iets geraapt worden in Oost-Vlaanderen. [naar artikel]

23. Degradatieduel na acht minuten beslist: THES B wipt over Kattenbos Sport (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

THES B springt door de gewonnen degradatietopper over Kattenbos Sport, dat opnieuw op een rechtstreekse degradatieplek in tweede provinciale B staat. “Dit moet de voorbode zijn voor de weg naar boven”, aldus THES B-trainer Jelle Aerts. [naar artikel]