LIVE. Antwerp is na vroeg doelpunt een maatje groter dan Oostende en duikt met voorsprong de rust in (0-1)

02/02/2019 - 18:50
"• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Versluys Arena • Antwerp staat derde, Oostende veertiende"

1. LIVE. Antwerp is na vroeg doelpunt een maatje groter dan Oostende(0-1) (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Versluys Arena • Antwerp staat derde, Oostende veertiende [naar artikel]

2. COMMENTAAR. Het enige dat Antwerp nu nodig heeft, is rust (24/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Een veelbelovende start van de wedstrijd, lang verguisde spelers die zich eindelijk leken te gaan tonen, een vroeg doelpunt als beloning… Antwerp leek op weg om een gouden zaak te doen en over Genk naar de tweede plek te springen. Helaas. De pudding zakte in, vooral na rust. De geestdrift van Oostende overwon. Bezieling die bij de Great Old ontbrak. Turbulente weken eisen hun tol. Het enige dat het stamnummer 1 kan redden, is rust. In alle geledingen van de club, van de kleedkamer over bestuurskamers tot de virtuele tribunes. [naar artikel]

3. LIVE: Antwerp duikt met voorsprong de rust in dankzij knappe goal Yusuf (25/10/2023 - Sporza)

Op de derde speeldag van de Champions League speelt Antwerp thuis tegen de Portugese vicekampioen FC Porto. Pakt het na nederlagen tegen Sjachtar en Barcelona een eerste keer punten? Volg de match hier vanavond live. Aftrap 21 u. [naar artikel]

4. LIVE. Oostende met krappe, maar verdiende voorsprong de rust in na doelpunt Gueye (06/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Diaz Arena • Zet STVV z'n opmars verder? [naar artikel]

5. Maatje groter? Komt eraan (29/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Wilt u toch liever een maatje groter passen? Dan hoeft u uw partner niet langer door de hele winkel te jagen om dat maatje te gaan opsporen. In het digitaal pashokje van JBC kunt u het ticket van de broek even scannen, en in één touch een maatje groter vragen. Een medewerker van de JBC-winkel brengt het u meteen. [naar artikel]

6. KV Oostende en Antwerp delen de punten, Great Old zag twee goals afgekeurd (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende en Antwerp hebben 1-1-gelijkgespeeld. De Great Old kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong dankzij een penaltygoal van Mbokani. Sakala... [naar artikel]

7. KV Oostende en Antwerp delen de punten, Great Old zag twee goals afgekeurd worden (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. Antwerp boekt makkelijke 0-3-zege op bezoek bij onmondig KV Oostende (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp deed op Oostende wat het moest doen: winnen. Het stamnummer 1 kwam vroeg op voorsprong en gaf die bonus niet meer uit handen. KVO toonde weliswaar veel wilskracht, maar miste slagkracht. Antwerp gaat zo zonder averij richting een nieuwe reeks toppers. [naar artikel]

9. LIVE. Club duikt de rust in met een kleine voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Sint-Truiden (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Speeldag 21 • Stayen [naar artikel]

10. LIVEBLOG ANTWERP-KVO. Tweede helft onderweg: diept Antwerp dubbele voorsprong uit of kan KVO nog terugvechten? (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp ontvangt tweedeklasser KV Oostende in de halve finale van de Croky Cup. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat bij rust de 2-0 voorsprong op het bord. Kunnen de Kustboys nog tegenprikken? Volg het allemaal via onderstaande liveblog. [naar artikel]

11. LIVE. Cercle duikt met voorsprong de rust in op Oostende (21/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Diaz Arena • Scheidsrechter: Lawrence Visser [naar artikel]

12. KV Oostende en Antwerp delen de punten, Mbokani en Sakala scoren (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

13. Jupiler Pro League – Oostende en Antwerp delen de punten aan zee (29/09/2019 - Metro)

Oostende en Antwerp hebben de negende speeldag in de Jupiler Pro League afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Sakala wiste op het uur een vroeg strafschopdoelpunt van Mbokani uit. In de stand is Antwerp vierde, met zestien punten. Oostende telt als elfde elf punten. De partij begon het best voor Antwerp. De Great Old eiste de […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende en Antwerp delen de punten aan zee verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

14. LIVE ANTWERP-UNION. Antwerp is virtueel kampioen na heerlijke openingsgoal Janssen - Onze analist Degryse: “Geraerts moet ingrijpen” (28/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Is Antwerp op weg naar zijn eerste titel sinds 1957? De Great Old heeft bij rust een 1-0-voorsprong beet na een heerlijk doelpunt van Vincent Janssen. Kan Union, dat tot dusver teleurstelt, in de tweede helft terugvechten en Antwerp alsnog van de titel houden? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

15. LIVE. Antwerp met gevleide voorsprong de rust in, Oostende kan talrijke kansen niet verzilveren (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Versluys Arena • Aftrap: 20u • Negen op negen voor Antwerp? [naar artikel]

16. LIVE. Tanghe kopt Oostende op voorsprong tegen Antwerp! Kan Great Old nog antwoorden? (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Diaz Arena • Aftrap: 18u30 • Scheidsrechter: Erik Lambrechts • Antwerp en Oostende konden al 2 wedstrijden niet meer winnen [naar artikel]

17. LIVE. KV Oostende met voorsprong rust in dankzij mooi doelpunt D’Haese (06/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag • Stade du Pays de Charleroi • Aftrap: 18u15 • Beide ploegen begonnen met 3 op 6 [naar artikel]

18. LIVE. KV Mechelen duikt met verdiende voorsprong de rust in dankzij doelpunt Mrabti (12/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag • Aftrap: 18u30 • AFAS Stadion Achter de Kazerne • KV Mechelen doet nog volop mee voor play-off 1 [naar artikel]

19. LIVEBLOG ANTWERP-KVO. Great Old gaat zonder zorgen rusten: dubbele voorsprong dankzij Ilenikhena en Van Den Bosch (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE OHL-ANTWERP. Antwerp met voorsprong de rust in na heerlijke spitsengoal Vincent Janssen (18/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

OHL en Antwerp openen de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. De landskampioen kan mits een zege op gelijke hoogte komen met Union en AA Gent aan de kop van het klassement. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

21. LIVE. 1-0 bij de rust: Zulte Waregem verdedigt zuinige voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Oostende kijken elkaar in de ogen in een duel om het behoud. Al na 5 minuten bracht Zinho Gano Essevee op voorsprong. [naar artikel]

22. VAR keurt doelpunt van Sakala af, bij KV Oostende begrijpen ze er niks van (20/03/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende leek zaterdagavond als eerste op voorsprong te komen in het duel met Moeskroen. Net voor de rust scoorde spits Fashion Sakala de 0-1, maar tot grote verrassing werd de goal afgekeurd. [naar artikel]

23. LIVEBLOG ANTWERP-GENK. Ait El Hadj scoort heerlijke goal, Van Bommel grijpt in rust en brengt Balikwisha voor De Laet (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor zowel Genk als Antwerp staat er heel wat op het spel. Beide ploegen kunnen bij een overwinning de derde plaats pakken. Genk kwam op slag van rust op voorsprong dankzij een heerlijk doelpunt van Anouar Ait El Hadj. Houden de Limburgers stand of kan Antwerp in de tweede helft nog langszij komen? [naar artikel]

24. Oostende te sterk voor Antwerp in basketbaltopper (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

In de topper van de negende speeldag in de hoogste nationale basketbalafdeling bleek leider Oostende ook voor Antwerp een maatje te groot. De... [naar artikel]

25. LIVEBLOG ANTWERP-GENK. Antwerp wordt gevaarlijker, kan landskampioen in slotkwartier 0 op 6 voorkomen? (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)