Bijzonder nieuws van radiomaker Sven Ornelis (47). Hij opent binnenkort een eigen restaurant, laat hij weten op sociale media. [naar artikel]
Volgende week is de Sint-Paulusplaats in Antwerpen een restaurant rijker. Na een bewogen jaar in Londen opent de jonge Antwerpse chef Victor Avonds er haar eerste eigen zaak. [naar artikel]
Radiopresentator Sven Ornelis opent “heel binnenkort” een eigen restaurant. [naar artikel]
In de Antwerpse Kloosterstraat opent in september het restaurant ‘Mesa’ de deuren. Een idee van het team achter Tomorrowland, uitgevoerd door één... [naar artikel]
De Italiaanse topkok Massimo Bottura, wiens restaurant vorig jaar werd verkozen tot het beste ter wereld, opent zijn vijfde restaurant speciaal... [naar artikel]
De streamingdienst Netflix gaat nu ook een restaurant openen. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf aangekondigd. [naar artikel]
De Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken opent over enkele weken een restaurant in hartje Antwerpen. Dat maakt KFC bekend via een persbericht. Het zal het derde restaurant van de keten zijn in de provincie, na het Wijnegem Shopping Center en Turnhout. [naar artikel]
Japans restaurant Kobe in de binnenstad van Sittard, in Nederlands-Limburg, dat vorige maand definitief op slot ging wegens gebrek aan geschikt personeel, krijgt verrassend snel een opvolger. De talentvolle chef-kok Glenn Heijlands (32) uit Maaseik opent er in april zijn eerste eigen restaurant. [naar artikel]
HASSELTHet Hasseltse interieurontwerp- en branding agency Creneau opent haar eerste eigen restaurant in België. Eén van hun horeca-concepten ‘Le Petit Belge’ is na het succes in Dubai nu ook terug te vinden in Maasmechelen Village. “Le Petit Belge wordt onze showcase voor het eigen land. De uitbating van horeca is een nieuwe poot van onze groep, naast het ontwerp en de bouw van interieurs”, zegt CEO Bart Canini van Creneau. [naar artikel]
Van actrice tot chef-kok. Sally-Jane Van Horenbeeck (46) gooit haar leven om en opent haar eigen restaurant. Na haar ontslag als Peggy in 'Thuis' [naar artikel]
The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen. [naar artikel]
Wandelliefhebbers zijn vanmiddag welkom om mee op stap te gaan met Okra van Geetbets. De vereniging wandelt in de eigen gemeente. [naar artikel]
Sterrenchef Benoit Dewitte opent samen met broer Bernard een gloednieuw restaurant in Han-sur-Lesse, vlakbij de bekende toeristische trekpleister de Grotten van Han. “De streek ligt mij na aan het hart”, zegt de sterrenchef in een persbericht. “Ik heb er zelf ooit nog stage gelopen in een restaurant.” [naar artikel]
De creatieve dames van Okra Zelem en Okra Houthalen kwamen op het idee om ‘zorgaapjes’ te maken voor het AZ Jan Portaels in Vilvoorde. Heel wat andere Okra-groepen volgden hun voorbeeld en begonnen met het haken van aapjes. Zo kon Okra-Crea dozen vol aapjes overhandigen aan de afdeling pediatrie van het ziekenhuis. [naar artikel]
Yanaïka Skryszkowiak, de voormalige Lady Chef of the Year maar toch ook vooral bekend vanwege haar deelname aan de allereerste versie van ‘Mijn restaurant’, opent met haar voormalige rechterhand Filip Biesmans, die in zijn vorige restaurant nog ernstig verbrand raakte, een nieuw restaurant. [naar artikel]
Een restaurant in Londen is met een opmerkelijk concept op de proppen gekomen. Wie zijn eigen tafel meebrengt, krijgt een gratis etentje. Met het concept wil het pop-up restaurant Trattoria BIRRA MORETTI vrienden weer dichter bij elkaar brengen. Het vereist immers wel wat teamwork om een tafel te verhuizen. Alle soorten tafels zijn welkom: vierkante, […] Het bericht BIZAR. Naar dit restaurant moet je je eigen tafel meebrengen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Niemand die je naar je plaats wijst, een menukaart overhandigt en de rekening presenteert: het Antwerpse restaurant De Serre, dat volgende week de deuren opent, heeft enkel personeel werken in de keuken. [naar artikel]
Samen met 300 Okra-leden wandelde Okra Hulst door het mooie Vaals. Daarvoor konden ze uit verschillende afstanden kiezen. Het was een zeer geslaagde en tot in de puntjes geregelde organisatie van Okra Limburg. [naar artikel]
Sergio Herman opent in april 2020 een nieuw restaurant in Antwerpen. Naast restaurant The Jane en verschillende Frites Ateliers kiest de Nederlandse ondernemer opnieuw voor België. [naar artikel]
Op 1 februari opent Sander Spreeuwers (26) Restaurant Modest aan de Weg naar Opoeteren. De Opglabbeekse chef stond vijf jaar lang in de keuken van driesterrenrestaurant Hertog Jan. “Ik wil een bepaald niveau halen, dit wordt geen doorsnee restaurant.” [naar artikel]
“Ik wil de Jeroen Meus van de Marokkaanse keuken worden.” Dat kopte uw krant in 2016 boven een interview met Ali Naimi (24) van wijk Luchtbal. Ali startte toen net met zijn eigen kookkanaal op YouTube en kookte ramadan-maaltijden voor heel de buurt. Nu opent hij zijn eigen zaak Le Sud op de Vlaamsekaai. [naar artikel]
In de Kloosterstraat in Antwerpen opent in het najaar een gloednieuw restaurant. [naar artikel]
Hilton heeft in zijn hotel op de Groenplaats een eigen restaurant geopend. Bij Blend 32 Kitchen and Bar kan je onder meer een steak tartaar eten die aan tafel wordt gemaakt. Op het menu van de bar staan allerlei gerechten die je met anderen kan delen. [naar artikel]
OKRA vaart weer uit, dat was het thema op de kijk- en infodag van OKRA in het Bokrijks Buurthuis Kuurpunt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.