De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Huwelijk Beerschot Wilrijk en Rupel Boom is bijna rond

Gazet van Antwerpen

27/02/2019 - 12:51

Begin november maakte Gazet van Antwerpen bekend dat Beerschot Wilrijk en Rupel Boom vanaf volgend seizoen intensief gaan samenwerken. Centraal stond een gezamenlijke jeugdwerking, op termijn zou een samenwerking op alle niveaus tot de opties behoren. Vier maanden later is het ‘huwelijkscontract’ nog niet officieel getekend, maar is de laatste rechte lijn in zicht. Eind maart worden wellicht de finale handtekeningen gezet. ‘Het zal een win-win voor alle partijen worden’, zegt Eric Roef, voorzitter van Beerschot Wilrijk.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na de overname van Rupel Boom: “Beerschot Wilrijk is meer dan ooit de ploeg van de zuidrand” (27/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk en Rupel Boom zijn binnenkort eigendom van dezelfde mensen. Francis Vrancken van het bouwbedrijf DCA en de Saudische prins Abdullah hebben de club uit Boom overgenomen. Aan de naam en de kleuren van de amateurclub verandert er niets. De overname past in een plan van Beerschot Wilrijk om in het zuiden van Antwerpen definitief de macht te grijpen. Te beginnen met een sterke jeugdwerking.
  [naar artikel]
 2. FT België. Nu ook officieel: Vertenten en Delferière verliezen FIFA-badge - Beerschot-Wilrijk wil samenwerken met Rupel Boom (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met...
  [naar artikel]
 3. Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over (25/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. De clubs spreken al langer met elkaar en aanvankelijk was er enkel sprake van een ‘verregaande samenwerking’, maar nu blijkt dat de Saudische prins Abdullah en het Vlaamse bouwbedrijf DCA, de eigenaars van Beerschot Wilrijk, ook Rupel Boom overnemen. Er is evenwel geen sprake van een échte fusie, de twee clubs blijven naast elkaar bestaan.
  [naar artikel]
 4. Tia Hellebaut krijgt adviserende rol bij Beerschot Wilrijk na overname Rupel Boom: “Ik ken weinig van voetbal maar mental coaching kan grote winst opleveren” (26/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Amateurploeg Rupel Boom komt in handen van 1B-club Beerschot Wilrijk. In het nieuwe project krijgt de jeugdwerking een centrale rol, zo is dinsdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 5. Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over: Tia Hellebaut en Frans Van de Weyngaert mee aan boord (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De eigenaars van Beerschot Wilrijk hebben Rupel Boom overgenomen. Oud-scheidsrechter Frans Van de Weyngaert en ex-atlete Tia Hellebaut stappen mee in het project. Dat is deze ochtend officieel bevestigd op een persconferentie.
  [naar artikel]
 6. Rupel Boom: “K. Beerschot VA zet jeugdproject ‘United by 13’ stop” (17/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  ‘United by 13’, het grote jeugdproject tussen Rupel Boom en K. Beerschot VA, wordt stopgezet. Dat meldt Rupel Boom zaterdag op hun website. De samenwerking werd in maart 2019 pas opgericht, ‘United by 13’ verwees naar het stamnummer van het oude Beerschot.
  [naar artikel]
 7. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (03/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” Bron: Belga   Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (02/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” bron: Belga Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Rupel Boom krijgt gelijk in rechtszaak tegen Beerschot dat mogelijk één miljoen euro moet betalen: “Exacte omvang van schadevergoeding moet blijken” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Rupel Boom heeft vandaag gelijk gekregen in de rechtszaak die het aanspande tegen Beerschot. In 2019 gingen de Steenbakkers een samenwerking aan met hun collega’s van het Kiel, toen nog onder de naam Beerschot-Wilrijk, inzake de jeugdwerking. Maar na de ondertekening van de contracten zag men bij Beerschot alsnog af van het hele project. Daarop trok Rupel Boom naar de rechtbank met een schadeclaim van een miljoen euro. De uitspraak was initieel verwacht op 16 januari, maar omdat de voorzitter van de rechtbank met die datum kon schuiven, viel het nieuws pas ruim een week later in de bus.
  [naar artikel]
 10. Schiet Rupel Boom zichzelf in de voet met procedure tegen Beerschot en Francis Vrancken? (25/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Gisteren maakte Rupel Boom bekend dat het positief nieuws had gekregen over de onrechtmatig geschonden overeenkomst met Beerschot en DCA, het bouwbedrijf van Beerschot-voorzitter Francis Vrancken. Maar de amateurclub lijkt zichzelf in de voet te schieten met de procedure tegen Beerschot, want de rechter heeft in eenzelfde adem ook Rupel Boom veroordeeld tot het terugbetalen van een achterstallige lening aan diezelfde Francis Vrancken.
  [naar artikel]
 11. Beerschot en Rupel Boom gaan intensief samenwerken (02/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk gaat vanaf volgend seizoen intensief samenwerken met Rupel Boom, nu in de eerste amateursklasse. Tegen het einde van het jaar wil de Kielse club alle plannen bekendmaken, waarbij het ambitie is om op termijn met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen samen te werken. Daarbij staat in eerste instantie vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal. Maar de droom van een groot ‘Beerschot United’ om te concurreren met andere Antwerpse clubs reikt duidelijk ook verder.
  [naar artikel]
 12. Carrièreswitch voor Tia Hellebaut: ex-atlete wordt adviseur bij Beerschot (27/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. In de nieuwe structuur is ook een rol als adviseur weggelegd voor voormalig olympisch kampioene hoogspringen Tia Hellebaut (41). De Looise wil bij de jeugd van Beerschot Wilrijk, de club van haar hart, vooral het verschil maken met mental coaching.
  [naar artikel]
 13. Rupel Boom stelt Beerschot in gebreke: amateurclub wil dat “gedane beloften worden nagekomen” (09/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft Beerschot in gebreke gesteld. De club uit eerste amateurklasse heeft nog altijd niet verteerd dat een geplande en verregaande samenwerking tussen beide clubs vorig jaar door Beerschot werd stopgezet. De voorzitter van Rupel Boom, Walter Leijs, bevestigt dat de club een advocaat onder de arm heeft genomen, maar wil geen commentaar geven. “Dit is nu een zaak voor juristen en we hebben binnen het bestuur afgesproken om voorlopig geen verklaringen af te leggen.”
  [naar artikel]
 14. DISCUSSIE. Vind jij het jammer dat de fusie tussen Beerschot en Rupel Boom is gestrand? (19/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het jeugdproject United by 13, dat een link legt tussen Beerschot en Rupel Boom, is gestrand. Er zijn te veel onduideiljkheden, ook al was de samenwerking al gelanceerd. De spelers aangesloten bij hun huidige club zullen hun opleiding daar ook verderzetten.
  [naar artikel]
 15. Rupel Boom tussen hoop en vrees na bekendmaking overname: “Verhouding met Beerschot lag altijd moeilijk” (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuws over de overname van Rupel Boom door Beerschot zorgt bij de entourage van de Boomse club voor enige bezorgdheid en vraagtekens. Nu een samenwerking met de jeugd plots een overname blijkt, zijn ze er niet helemaal gerust in.
  [naar artikel]
 16. Spelers Rupel Boom blijven verweesd achter na afspringen ‘United by 13’ (20/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij Rupel Boom verschenen de spelertjes maandag op de trainingen nog met ‘United by 13’ op hun shirt, verwijzend naar het ambitieuze project met Beerschot. Een ietwat bevreemdend beeld nadat afgelopen weekend bekend was geraakt dat Beerschot de stekker uit het project trekt.
  [naar artikel]
 17. Negen jaar geleden stuntte Rupel Boom op Anderlecht in beker: “Hopelijk loten we opnieuw een grote naam als we doorstoten” (10/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft ‘Joske’ Van Hout, Rupel Boom heeft Guy Apers. De 46-jarige Bomenaar - erg geliefd bij de supporters - is bezig aan zijn zeventiende seizoen (!) als materiaalman van de Steenbakkers. Hij was er dus al bij toen Rupel Boom op 26 oktober 2011 ging stunten op het veld van Anderlecht. “Een mijlpaal in de clubgeschiedenis”, zegt hij.
  [naar artikel]
 18. Buurt rond Olympisch Stadion zweeft mee op successen van Beerschot Wilrijk: “Het is zoals een huwelijk” (09/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Kampioenstraat. De Atletenstraat. De Voetbalstraat. De straatnamen rond het stadion van Beerschot Wilrijk hadden niet beter gekozen kunnen zijn. Nu Beerschot Wilrijk als periodekampioen opnieuw een goede kans maakt om in eerste klasse te spelen volgend jaar, leeft de hele buurt mee. “De tijd dat de spelers van Beerschot allemaal jongens van ’t Kiel zijn, die is al lang voorbij”, zegt John Ceulemans (52) vanachter de toog in café Stadion.
  [naar artikel]
 19. DISCUSSIE. Is de expansie van Beerschot Wilrijk een goede zaak voor de ‘kleinere clubs’? (02/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en Rupel Boom gaan intensief samenwerken, maar het concept ‘Beerschot United’ toont hogere ambities, namelijk om meerdere clubs in het zuiden van de Antwerpse regio te verbinden. Is dit een goede zaak voor de kleinere clubs, of dreigen ze ‘opgeslokt’ te worden?
  [naar artikel]
 20. Rupel Boom is kampioen in tweede amateurklasse (29/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het is gebeurd: Rupel Boom heeft zich tot kampioen gekroond in de tweede amateurklasse. Boom maakte het thuis zelf af en won na een thriller met 4-3 van Londerzeel. Volgend seizoen komt kampioen Rupel Boom dus in de eerste amateurklasse uit: de champagne kan ontkurkt worden!
  [naar artikel]
 21. Tia Hellebaut aan de slag bij Beerschot Wilrijk: “Ik kan hier mijn ervaring in topsport goed gebruiken” (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tia Hellebaut was al van kleinsaf fan van Beerschot en trouwe bezoeker op het Kiel, nu gaat ze er ook aan de slag. De olympisch kampioene krijgt in de nieuwe structuur, die wordt opgezet met Rupel Boom, de functie van ‘topsportadviseur’ van de academie. Die academie, geleid door ex-scheidsrechter Frans Van den Wijngaert moet jeugd beter laten doorstromen.
  [naar artikel]
 22. Rupel Boom haalt zijn gram en krijgt licentie voor eerste amateurklasse (04/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft vrijdag een licentie voor de eerste amateurklasse toegekend aan Rupel Boom. Daardoor kan de kampioen in de tweede amateurklasse A gewoon promoveren. “Yes, we did it”, reageerde Rupel Boom opgetogen.
  [naar artikel]
 23. Ook hommeles in eerste amateurklasse: Rupel Boom stapt naar het BAS voor licentie (17/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Rupel Boom heeft een arbitrageprocedure ingeleid bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) om zo alsnog zijn licentie voor de hoogste amateurklasse binnen te rijven. Dat meldt het BAS op zijn website. Rupel Boom verdedigt zijn dossier op woensdag 2 mei.
  [naar artikel]
 24. Ook hommeles in eerste amateurklasse: Rupel Boom stapt naar het BAS voor licentie (17/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft een arbitrageprocedure ingeleid bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) om zo alsnog zijn licentie voor de hoogste amateurklasse binnen te rijven. Dat meldt het BAS op zijn website. Rupel Boom verdedigt zijn dossier op woensdag 2 mei.
  [naar artikel]
 25. Tim Jeunen (THES): “Zespuntenmatch tegen Rupel-Boom moet gewonnen worden” (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na het vrije weekend trekt THES zondag naar Boom voor het levensbelangrijk duel tegen degradatieconcurrent Rupel-Boom.
  [naar artikel]
 26. Hoofdaandeelhouder KV Mechelen reageert op uithaal Beerschot Wilrijk-top: “Wij weten dat we onschuldig zijn” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De aanloop naar de beslissende return tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk verliep tot donderdag in een opvallend gemoedelijke sfeer. Tot Beerschot Wilrijk-topman Francis Vrancken in deze krant zei dat hij “zeker” was dat Beerschot Wilrijk naar 1A gaat.
  [naar artikel]
 27. Beerschot Wilrijk heeft bijna eerste winteraanwinst beet (18/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk staat op het punt om een eerste wintertransfer te realiseren. De Kameroener Patrick Steve Loa Loa (19) heeft al een persoonlijk akkoord met de club, maar Beerschot Wilrijk moet nog tot een overeenkomst komen met zijn huidige club, het Tunesische Union Sportive de Ben Guerdane.
  [naar artikel]
 28. Beerschot Wilrijk is periodekampioen. Wat nu? (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Door de overwinning van Beerschot Wilrijk bij Union en de nederlaag van OH Leuven heeft Beerschot Wilrijk de eerste periode in de Proximus League gewonnen. Maar wat houdt dat in?
  [naar artikel]
 29. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 30. “Luisteren: graag! Maar Beerschot in onze naam: dat nooit!” (03/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Gisteren kon u in onze krant lezen dat Beerschot Wilrijk en Rupel Boom intensief gaan samenwerken, vooral op het vlak van de jeugd. De Kielenaars gaven daarbij te kennen dat ze ook een samenwerking willen aangaan met andere clubs ten zuiden van de stad om van de zuidrand zo één grote kweekvijver te maken voor mauve-wit. Bij de voorzitters van die clubs in kwestie klinkt het haast unisono: “Luisteren? Zeker. Samenwerken? Waarom niet. Opslorpen? Over ons lijk.”
  [naar artikel]
 31. Schip vaart tegen brug op Rupel in Boom (13/08/2019 - Metro)
  Op de Rupel in Boom is dinsdagavond een binnenschip tegen de brug aan de Frans De Schutterlaan gevaren. Dat zegt de brandweer van de Hulpverleningszone Rivierenland. Bij het incident vielen geen gewonden, maar er zijn wel een aantal containers van het schip in het water beland. De eventuele schade aan het schip en de brug wordt nog onderzocht. bron: Belga Het bericht Schip vaart tegen brug op Rupel in Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Propere Handen: Beerschot Wilrijk vraagt inzage in strafdossier (28/11/2018 - Knack)
  Beerschot Wilrijk blijft de Belgische voetbalbond opjagen in het onderzoek rond matchfixing bij KV Mechelen.
  [naar artikel]
 33. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 34. Ook Rupel Boom past voor bekermatch door coronacrisis: “Forfait wegens overmacht” (19/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na Dessel Sport heeft ook Rupel Boom forfait gegeven voor zijn wedstrijd in de zestiende finales van de Beker van België. Dat bevestigde de club uit eerste nationale maandag op de website. De burgemeester van Boom geeft geen toestemming voor groepstrainingen.
  [naar artikel]
 35. Jason Adesanya naar Rupel Boom (28/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft Jason Adesanya weten te strikken. De aanvaller komt over van Lommel en tekent voor anderhalf jaar bij de Steenbakkers.
  [naar artikel]
 36. Doelman Fré Van Aerschot (Heist) pakt gewoon alles tegen Rupel Boom (08/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Heist won met het kleinste verschil van Rupel Boom, en die kostbare zege heeft het in ruime mate te danken aan zijn keeper Fré Van Aerschot.
  [naar artikel]
 37. Tournee door amateurreeksen bijna ten einde: Beerschot-Wilrijk kan straks vierde titel op rij pakken (13/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk is al zeker van promotie naar eerste klasse B en het profvoetbal, maar als paars-wit vanavond wint op het veld van Dessel Sport
  [naar artikel]
 38. Lichaam uit Rupel gehaald in Boom (24/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De hulpdiensten hebben dinsdagvoormiddag een lichaam uit de Rupel in Boom gehaald. Er werden geen sporen van geweld aangetroffen.
  [naar artikel]
 39. Rupel Boom verliest op La Louvière en kijkt naar volgend jaar: “Niet meteen promoveren” (07/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  De lijdensweg van Rupel Boom is bijna ten einde. De Steenbakkers kregen in een overbodige match een droge 0-3 om de oren van La Louvière en kijken naar volgend seizoen. “We hebben een ploeg voor de linkerkolom”, weet Hubert Stas.
  [naar artikel]
 40. LIVE. Haalt Beerschot Wilrijk 9 op 9 in topper tegen Cercle Brugge? (07/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na de gouden driepunter op Tubeke de afgelopen week ontvangt Beerschot Wilrijk vanavond Cercle Brugge. De Mannekes kunnen de West-Vlamingen, die in eigen huis zwaar onderuit gingen tegen OH Leuven, bijna definitief uittellen in de strijd om de eerste periodetitel. Blijft Beerschot Wilrijk ongeslagen in de Proximus League? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30 uur.
  [naar artikel]
 41. Amerikaanse investeerder neemt Rupel Boom over (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De kogel is door de kerk. Het Spaanse Rising Phoenix heeft zich teruggetrokken uit Rupel Boom. De club werd verkocht aan Amerikaanse investeerders. Verdere details wil de club nog niet geven.
  [naar artikel]
 42. Lierse reageert fors op verhaal rond bekladde gedenkmuur Beerschot Wilrijk: “Dit kunnen wij niet zomaar laten passeren” (16/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De spanningen tussen Beerschot Wilrijk en Lierse blijven aanhouden. De gedenkmuur voor Marc Steenackers, de algemeen directeur van Beerschot Wilrijk die vorig jaar omkwam bij een ongeval, zou zondagochtend beklad geweest zijn met de tag ‘PCL Lierse’. De supportersvereniging Pallieter Casuals Lier (PCL) ontkende alle betrokkenheid en krijgt nu steun van Lierse zelf.
  [naar artikel]
 43. Storm bezorgt OHL in minuut 96 puntje tegen Beerschot Wilrijk (24/09/2017 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk had lang uitzicht op 3 punten in Leuven, maar Storm maakte diep in de extra tijd nog de 1-1. Beerschot Wilrijk blijft leider in 1B met 15 op 21, OHL is 4e met 10 punten.
  [naar artikel]
 44. Beerschot-Wilrijk heet voortaan officieel Beerschot, maar de naamsverandering is nog niet volledig: “Aparte aanvraag” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de naamsverandering van Beerschot-Wilrijk naar Beerschot goedgekeurd. Dat maakten de Ratten vrijdag bekend op hun website. De volledige naam van het stamnummer 13 luidt nu: Beerschot Voetbalclub Antwerpen (VA).
  [naar artikel]
 45. LIVE (18u): Houdt Beerschot-Wilrijk Lokeren van zes op zes? (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk - Lokeren Aftrap: 18u Olympisch Stadion Lokeren won eerste wedstrijd, Beerschot-Wilrijk speelde gelijk
  [naar artikel]
 46. Zakaria El Ouahdi (18) maakt indruk bij Rupel Boom dat competitie opent tegen FC Luik: “Ik hou mijn voeten op de grond” (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De bekerwedstrijd tegen Wijgmaal (4-0 winst red.) werd bij Rupel Boom als de ideale voorbereiding gezien op de competitieopener tegen FC Luik nu...
  [naar artikel]
 47. ‘Aanwinst’ Ernest Nfor alweer weg bij Beerschot Wilrijk (20/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Onverwacht transfernieuws bij Beerschot Wilrijk met het vertrek van Ernest Nfor. Half juli tekende de aanvaller nog een tweejarig contract bij Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 48. Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk (09/09/2018 - Metro)
  KSV Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van eerste klasse B met 2-1 gewonnen van Beerschot Wilrijk. De West-Vlamingen tellen zo net als hun opponenten van zondag 6 op 15. voor Beerschot Wilrijk was het de eerste nederlaag van het seizoen. Roeselare kwam op een dubbele voorsprong na een owngoal van Joren Dom (14.) en Saviour Godwin (66.). Ondanks de late aansluitingstreffer van Marius Noubissi (85.) keerde Beerschot Wilrijk met lege handen terug naar het Kiel. In de stand van de eerste periode telt Roeselare nu net als Beerschot Wilrijk, KV Mechelen en OH Leuven 6 punten, op 4 punten van leider Westerlo. Lommel SK is tweede met 9 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Architect heeft eigen visie op A12: “Leg in Boom, Aartselaar en Wilrijk een tunnel” (07/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Haal de gedrochten van de sleuf in Boom en het viaduct in Wilrijk weg en leg de A12 in Boom, Aartselaar en Wilrijk in een tunnel.” Dat is de visie van architect Bart Van den Bossche uit Wilrijk die met zijn studie Boomsedreef aanbevelingen geeft voor het toekomstbeeld van de verkeersader die al jaren onder zware druk staat.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy