De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen op 9 maart, terugmatch van finale op 16 maart

Metro

05/03/2019 - 10:31

De Pro League heeft vandaag de data voor de promotiefinale in de Proximus League bekendgemaakt. Tweedeperiodekampioen Beerschot Wilrijk neemt het zaterdag 9 maart (20u30) in eigen huis op tegen KV Mechelen. De terugwedstrijd vindt een week later plaats op 16 maart (16u00) in het Mechelse AFAS-stadion. De uitkomst van de spannende slotspeeldag in 1B zondagavond […] Het bericht Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen op 9 maart, terugmatch van finale op 16 maart verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO Beerschot Wilrijk op oefenkamp voor finalematchen tegen Cercle (19/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk weet wanneer de twee cruciale finalematchen tegen Cercle Brugge zullen plaatsvinden. De Mannekes ontvangen Cercle eerst thuis op zondag 4 maart om 16 uur. De terugmatch in het Brugse Jan Breydelstadion wordt op zaterdag 10 maart om 20 uur afgewerkt. Om die twee levensbelangrijke wedstrijden voor te bereiden, vertrok Beerschot Wilrijk vanochtend op stage. In Spanje moet de gehavende groep zich deze week klaarstomen voor de twee sleutelduels.
  [naar artikel]
 2. De Coninck: “Het zullen twee hete wedstrijden worden tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk” (04/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zal er ongetwijfeld om spannen. Op 9 en 16 maart nemen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk het in de finalematchen van 1B tegen mekaar op. “Er was...
  [naar artikel]
 3. Proximus League – Vol huis voor Beerschot Wilrijk-Cercle Brugge (24/02/2018 - Metro)
  Het Olympisch Stadion is uitverkocht wanneer Beerschot Wilrijk op zondag 4 maart (16u) Cercle Brugge ontvangt voor de eerste van twee finalewedstrijden van de Proximus League met als inzet de promotie naar de hoogste afdeling. Dat heeft Beerschot Wilrijk zaterdag bekendgemaakt. “Vrijdag en zaterdagmorgen gingen de laatste tickets de deur uit”, zo klinkt het acht dagen voor de wedstrijd gespeeld wordt. De terugwedstrijd wordt op zaterdag 10 maart (20u) afgewerkt in het Brugse Jan Breydelstadion. Beerschot Wilrijk is de eersteperiodekampioen. Cercle Brugge verzekerde zich vorige week zaterdag van de tweedeperiodetitel. bron: Belga
  [naar artikel]
 4. Beerschot-Wilrijk en Cercle strijden op 4 en 10 maart om promotie (19/02/2018 - Metro)
  De testwedstrijden tussen tweedeklassers Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge met als inzet de promotie naar de hoogste afdeling, worden op 4 en 10 maart afgewerkt, zo maakte Kalendermanager Nils Van Brantegem bekend. Eersteperiodekampioen Beerschot eindigde van de twee clubs het laagste in de eindrangschikking en speelt daardoor op zondag 4 maart (16u) eerst thuis, de terugwedstrijd wordt op zaterdag 10 maart (20u) afgewerkt in het Brugse Jan Breydelstadion. Cercle is sinds zaterdag zeker van de winst in de tweede periode. bron: Belga
  [naar artikel]
 5. Eerste promotiefinale eindigt op 0-0 ondanks rode kaart voor Beerschot Wilrijk (09/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De heenwedstrijd van de promotiefinale in 1B tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen is op 0-0 geëindigd. Malinwa kon niet profiteren van een rode kaart voor Jan Van den Bergh (Beerschot Wilrijk) op het uur. Igor De Camargo (KV Mechelen) viel uit met een blessure. De Mannekes ontsnapten in de slotfase aan een tweede rode kaart. Wat uit de competitie al bleek, werd ook bevestigd in deze eerste finalematch. Beide ploegen zijn bijzonder sterk aan elkaar gewaagd. Op zaterdag 16 maart om 16 uur staat de beslissende return op het programma in Mechelen.
  [naar artikel]
 6. Eerste promotiefinale eindigt op 0-0 ondanks rode kaart voor Beerschot Wilrijk (10/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De heenwedstrijd van de promotiefinale in 1B tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen is op 0-0 geëindigd. Malinwa kon niet profiteren van een rode kaart voor Jan Van den Bergh (Beerschot Wilrijk) op het uur. Igor De Camargo (KV Mechelen) viel uit met een blessure. De Mannekes ontsnapten in de slotfase aan een tweede rode kaart. Wat uit de competitie al bleek, werd ook bevestigd in deze eerste finalematch. Beide ploegen zijn bijzonder sterk aan elkaar gewaagd. Op zaterdag 16 maart om 16 uur staat de beslissende return op het programma in Mechelen.
  [naar artikel]
 7. Beerschot Wilrijk en Cercle strijden op 4 en 10 maart tegen elkaar (19/02/2018 - Sporza)
  De data van de promotiewedstrijden tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge liggen vast. De heenmatch is op 4 maart in Antwerpen, de return is de zaterdag erna in Brugge.
  [naar artikel]
 8. Proximus League leeft: vol huis voor eerste finalewedstrijd tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge (24/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Olympisch Stadion is uitverkocht wanneer Beerschot Wilrijk op zondag 4 maart (16u) Cercle Brugge ontvangt voor de eerste van twee finalewedstrijden van de Proximus League met als inzet de promotie naar de hoogste afdeling. Dat heeft Beerschot Wilrijk zaterdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 9. Mechelen-Beerschot: Limburgse promotiestrijd in de dug-out tussen Vrancken en Vreven (15/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Morgen is het uitkijken naar de finale in 1B. Mechelen ontvangt Beerschot-Wilrijk. In de heenwedstrijd werd het 0-0. Wie wint, gaat naar eerste klasse. Mechelen-Beerschot is ook een duel tussen Wouter Vrancken en Stijn Vreven. Een Limburgs onderonsje in de strijd om de titel in 1B.
  [naar artikel]
 10. Hoofdaandeelhouder KV Mechelen reageert op uithaal Beerschot Wilrijk-top: “Wij weten dat we onschuldig zijn” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De aanloop naar de beslissende return tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk verliep tot donderdag in een opvallend gemoedelijke sfeer. Tot Beerschot Wilrijk-topman Francis Vrancken in deze krant zei dat hij “zeker” was dat Beerschot Wilrijk naar 1A gaat.
  [naar artikel]
 11. Volg zaterdag live ons debat over de tweede promotiewedstrijd tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk (15/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De spanning loopt stilaan hoog op in Eerste Klasse B. Zaterdagnamiddag staat de terugwedstrijd om promotie op het programma. KV Mechelen ontvangt in het eigen AFAS-stadion Achter de Kazerne de Antwerpenaren van Beerschot Wilrijk. In de heenwedstrijd bleef de score steken op een 0-0 gelijkspel.
  [naar artikel]
 12. Beerschot Wilrijk pakt periodetitel nadat Mechelen niet verder komt dan 1-1 bij Lommel, finale beslist over promotie naar 1A (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In 1B mogen we ons opmaken voor promotiefinales tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen. Beide teams speelden zopas gelijk in hun laatste match van...
  [naar artikel]
 13. Peyre (KV Mechelen) dreigt heenmatch van finale tegen Beerschot Wilrijk te missen (04/03/2019 - Metro)
  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft een speeldag schorsing en 500 euro boete gevorderd als straf voor KV Mechelen-verdediger Thibault Peyre, die zondag rechtstreeks uitgesloten werd in Lommel. Voor Malinwa stond op bezoek bij Lommel SK de promotie op het spel. Kavé moest beter doen dan Beerschot Wilrijk om na de eerste ook de tweede periode te winnen, en zo finalematchen te ontlopen. Bij een 1-1 stand moest Peyre, die het Mechelse openingsdoelpunt voor zijn rekening nam, in de slotminuut aan de noodrem trekken. Met een ultieme tackle maaide de Fransman Rocha onderuit. Een noodzakelijke ingreep, want de Lommelse topschutter was op weg naar de 1-2, waardoor de tweede periodetitel verloren was. Ondanks Peyres rode kaart ging die uiteindelijk toch naar Beerschot Wilrijk. Peyre dreigt door de vordering van bondsprocureur Kris Wagner geschorst te zijn voor de heenwedstrijd van de promotiefinale. Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen eerst. Malinwa kan de strafvordering weigeren, en moet dan morgen voor de Geschillencommissie verschijnen. bron: Belga Het bericht Peyre (KV Mechelen) dreigt heenmatch van finale tegen Beerschot Wilrijk te missen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Peyre (KV Mechelen) dreigt heenmatch van finale tegen Beerschot Wilrijk te missen (05/03/2019 - Metro)
  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft een speeldag schorsing en 500 euro boete gevorderd als straf voor KV Mechelen-verdediger Thibault Peyre, die zondag rechtstreeks uitgesloten werd in Lommel. Voor Malinwa stond op bezoek bij Lommel SK de promotie op het spel. Kavé moest beter doen dan Beerschot Wilrijk om na de eerste ook de tweede periode te winnen, en zo finalematchen te ontlopen. Bij een 1-1 stand moest Peyre, die het Mechelse openingsdoelpunt voor zijn rekening nam, in de slotminuut aan de noodrem trekken. Met een ultieme tackle maaide de Fransman Rocha onderuit. Een noodzakelijke ingreep, want de Lommelse topschutter was op weg naar de 1-2, waardoor de tweede periodetitel verloren was. Ondanks Peyres rode kaart ging die uiteindelijk toch naar Beerschot Wilrijk. Peyre dreigt door de vordering van bondsprocureur Kris Wagner geschorst te zijn voor de heenwedstrijd van de promotiefinale. Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen eerst. Malinwa kan de strafvordering weigeren, en moet dan morgen voor de Geschillencommissie verschijnen. Bron: Belga   Het bericht Peyre (KV Mechelen) dreigt heenmatch van finale tegen Beerschot Wilrijk te missen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. KV Mechelen moet match achter gesloten deuren vrezen na incidenten in titelmatch, geen straf voor Beerschot Wilrijk (02/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag een boete van 5.000 euro en één match achter gesloten deuren met uitstel opgelegd aan KV Mechelen. Die straf komt er na de incidenten in de terugmatch van de promotiefinale tegen Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 16. Huwelijk Beerschot Wilrijk en Rupel Boom is bijna rond (27/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Begin november maakte Gazet van Antwerpen bekend dat Beerschot Wilrijk en Rupel Boom vanaf volgend seizoen intensief gaan samenwerken. Centraal stond een gezamenlijke jeugdwerking, op termijn zou een samenwerking op alle niveaus tot de opties behoren. Vier maanden later is het ‘huwelijkscontract’ nog niet officieel getekend, maar is de laatste rechte lijn in zicht. Eind maart worden wellicht de finale handtekeningen gezet. ‘Het zal een win-win voor alle partijen worden’, zegt Eric Roef, voorzitter van Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 17. LIVE. Blijft Beerschot Wilrijk eerste of gaat KV Mechelen op kop? (30/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen en Beerschot Wilrijk trappen vanavond de derde speeldag van de tweede periode op gang in de Proximus League. De Ratten hopen op bezoek bij KV op de drie punten, om zo hun perfect rapport verder te zetten. Mits een zege kan KV Mechelen wel over Beerschot Wilrijk naar de leiding springen. Spanning troef dus. Wat wordt het Achter De Kazerne? Volg het hier LIVE vanaf 20u30!
  [naar artikel]
 18. KV Mechelen verliest opnieuw: één goede hoekschop volstaat voor Beerschot Wilrijk om te winnen (14/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Met Beerschot Wilrijk – KV Mechelen stond de eerste topper die naam waardig op het programma in 1B. De twee zelfverklaarde titelfavorieten begonnen het seizoen met een tegenvallende 6 op 15 en hadden een overwinning nodig om het vertrouwen op te krikken en de kansen op de eerste periodetitel gaaf te houden. Beerschot Wilrijk sloeg toe in het slotkwartier en duwt KV Mechelen zo opnieuw in een kleine crisis.
  [naar artikel]
 19. Coach Marc Brys blikt vooruit op galamatch tegen AA Gent: “Duelkracht en conditie troef” (22/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Uit dankbaarheid en respect voor de in maart overleden algemeen directeur van KFCO Beerschot Wilrijk en om de herinnering aan hem levend te houden, riep Beerschot Wilrijk de ‘Memorial Marc Steenackers’ in het leven. Vandaag om 16.30u ontvangt de ploeg van Marc Brys eersteklasser AA Gent op het Kiel en wordt de speciaal gemaakte wisselbeker voor het eerst uitgereikt aan de winnaar.
  [naar artikel]
 20. Eén goede hoekschop volstaat voor Beerschot Wilrijk om Malinwa te vloeren (14/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Met Beerschot Wilrijk – KV Mechelen stond de eerste topper die naam waardig op het programma in 1B. De twee zelfverklaarde titelfavorieten begonnen het seizoen met een tegenvallende 6 op 15 en hadden een overwinning nodig om het vertrouwen op te krikken en de kansen op de eerste periodetitel gaaf te houden. Beerschot Wilrijk sloeg toe in het slotkwartier en duwt KV Mechelen zo opnieuw in een kleine crisis.
  [naar artikel]
 21. Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge maken zich op voor hun clash (04/03/2018 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk ontvangt vanmiddag Cercle Brugge voor de heenwedstrijd van de finale in 1B. Volg hier het nieuws in de aanloop naar de aftrap om 16u.
  [naar artikel]
 22. Achtste finales Croky Cup zijn geloot: KV Mechelen-Lokeren en AA Gent-Beerschot Wilrijk (27/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Meteen na het 0-3 verlies van Anderlecht in de Beker van België tegen de buren uit Union werd op de Franstalige televisiezender RTL Sport geloot voor de achtste finales van de Croky Cup. KV Mechelen ontvangt Lokeren, Beerschot Wilrijk zal de trip maken naar AA Gent.
  [naar artikel]
 23. Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt KV Mechelen in topper in 1B (14/09/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft vrijdag de topper in de Proximus League tegen KV Mechelen met 1-0 gewonnen. Met zes op achttien lijken de Mechelaars, op voorhand torenhoog favoriet, de eerste periode nu al uit het hoofd te moeten zetten. Centrale verdediger Jan Van den Bergh (76.), nog maar aan zijn eerste basisplaats van het seizoen toe, maakte vrijdagavond middenin de tweede helft het enige doelpunt. Met negen op achttien is het voorlopig rapport van Beerschot Wilrijk niet fantastisch, maar dat geldt voor geen enkele van de concurrenten. Westerlo is voorlopig leider met tien punten, KV Mechelen blijft steken op zes punten. Tubeke ontvangt zaterdag in 1B nog OHL, Union krijgt dan Roeselare over de vloer. Zondag nemen met Westerlo en Lommel de huidige nummers één en twee het tegen mekaar op. bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt KV Mechelen in topper in 1B verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. FT België. OHL deelt gratis tickets uit voor duel tegen Beerschot Wilrijk (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oud-Heverlee Leuven hoopt voor de thuiswedstrijd van zondag (3 maart) tegen Beerschot-Wilrijk op een zo groot mogelijke opkomst. Daarom krijgen...
  [naar artikel]
 25. Proximus League – Beerschot Wilrijk bijt tanden stuk op Westerlo (19/01/2019 - Metro)
  Beerschot Wilrijk is zaterdag op de 22e speeldag in de Proximus League (1B) thuis niet verder gekomen dan 1-1 tegen Westerlo. Een zege had de Antwerpenaren de eerste plaats in de tweede periode opgeleverd ten koste van KV Mechelen. Beide teams tellen nu evenveel punten en treffen elkaar volgende speeldag. Vanzeir (53) zette de thuisploeg vroeg op rozen, maar Westerlo sloeg snel terug. Antunes (23.) prikte de 1-1 tegen de netten. Nadien bleven doelpunten uit. Vanzeir miste nog een strafschop. In de tweede periode staan KV Mechelen, dat eerder thuis 2-2 gelijk speelde tegen Roeselare, en Beerschot Wilrijk met achttien punten aan kop. Westerlo staat zesde met zeven punten. Op de 23e speeldag speelt Beerschot Wilrijk dus in eigen huis de kraker tegen KV Mechelen. Westerlo ontvangt Union. bron: Belga Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk bijt tanden stuk op Westerlo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Voetbalfans staan in de rij voor clash tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen (05/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Wie nog een ticket wil bemachtigen voor de eerste finale van KFCO Beerschot Wilrijk tegen KV Mechelen moet zich haasten. Maandag en dinsdag werden er al duizenden tickets verkocht. Zowel online als in het stadion is het bijzonder druk. Nog tot en met woensdag middernacht hebben abonnees van de Kielse club voorrang om een ticket te kopen.
  [naar artikel]
 27. Anderlecht - Gent en Club Brugge - RC Genk op eerste speeldag PO1 - Antwerp ontvangt Beerschot-Wilrijk op 15 april (12/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op vrijdag 30 maart barst de strijd om de 115e Belgische landstitel en de Europese tickets los. Zopas werd dan ook de kalender van de play-offs...
  [naar artikel]
 28. KV Mechelen - Beerschot Wilrijk op “grootste mobiele scherm ter wereld” in Olympisch Stadion (10/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschotfans zullen op zaterdag 16 maart de terugwedstrijd van de promotiefinale bij KV Mechelen net als vorig op een groot scherm in het Olympisch Stadion kunnen volgen.
  [naar artikel]
 29. Waarom een testmatch tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk uitgesloten is (26/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk, of toch nog KV Mechelen? De slotspeeldag in Eerste Klasse B moet uitmaken wie met de tweede periodetitel aan de haal gaat. Dit zijn de mogelijke scenario’s.
  [naar artikel]
 30. KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk spelen gelijk in topper, Malinwa woest na afgekeurde goal (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De clash in 1B tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk heeft geen winnaar opgeleverd. Het werd 1-1 in het AFAS Stadion. Voor de bezoekers was het...
  [naar artikel]
 31. FT België. KV Mechelen (met Peyre?) speelt thuismatch finale tegen Beerschot-Wilrijk op zaterdag om 16u - Zetterberg niet langer op de bank (04/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Pro League heeft de data voor de promotiefinale in de Proximus League bekendgemaakt. Tweedeperiodekampioen Beerschot Wilrijk neemt het zaterdag...
  [naar artikel]
 32. Bom onder promotiematch: Beerschot-Wilrijk speelt cruciale return tegen Cercle mogelijk onder voorbehoud (09/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De terugmatch van de titelfinales in 1B kent een woelige aanloop. Beerschot-Wilrijk meent dat de voetbalbond een fout heeft gemaakt in de procedure...
  [naar artikel]
 33. COMMENTAAR. “KV Mechelen speelde Beerschot Wilrijk de vernieling in. Zonder voorbehoud” (22/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het was op z’n minst een vreemd bericht, enkele uren voor de topper tegen KV Mechelen van start moest gaan. Beerschot Wilrijk vond het plots opportuun om een ‘mededeling’ de wereld in te sturen. “Deze topper wordt helaas overschaduwd door operatie ‘Propere Handen’. Gezien de omstandigheden heeft KFCO Beerschot Wilrijk beslist onder voorbehoud te spelen.”
  [naar artikel]
 34. Beerschot Wilrijk blijft na nieuwe zege in het spoor van KV Mechelen (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft zondag de topper van de 25e speeldag in de Proximus League tegen Union gewonnen met 3-1. De Mannekes komen zo opnieuw naast KV Mechelen in het klassement van de tweede periode.
  [naar artikel]
 35. LIVE. Beerschot Wilrijk kruist de degens met Hasselt (03/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk staat er na dertien wedstrijden al erg goed voor in de eerste amateurreeks. De Antwerpenaars hebben met 34 punten al zeven punten voorsprong op eerste achtervolger Dessel Sport. Beerschot Wilrijk ontvangt middenmoter Sporting Hasselt en breit hopelijk een verlengstuk aan de succesreeks.
  [naar artikel]
 36. Beerschot Wilrijk geeft tegendoelpunten knullig cadeau: “KV Mechelen speelde zeker geen wereldprartij” (21/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk ging met droge 3-0 cijfers onderuit op het veld van KV Mechelen. Een kansloze nederlaag, maar toch overheersten er gemengde gevoelens bij de technische staf en de spelers van de Kielse Ratten. Malinwa speelde immers geen grootse wedstrijd en Beerschot Wilrijk gaf de drie tegendoelpunten nogal knullig weg.
  [naar artikel]
 37. Onze beoordeling van de spelers van KV Mechelen: Aanval schiet te kort tegen Beerschot Wilrijk (14/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen heeft een nieuwe nederlaag moeten slokken. De defensie acteerde behoorlijk, maar vooraan was het te weinig om Beerschot Wilrijk aan het wankelen te kunnen brengen.
  [naar artikel]
 38. Wat een thriller! Cercle Brugge en niet Beerschot Wilrijk promoveert naar 1B (10/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Cercle Brugge speelt volgend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League. De Vereniging won de terugmatch voor promotie van Beerschot Wilrijk met 3-1 na een ware thriller. Een penalty in de laatste minuut besliste de wedstrijd: Cardona trapte de discutabele elfmeter nipt voorbij doelman Romo. Zo wiste Cercle de 1-0 nederlaag uit de heenmatch uit. Beerschot Wilrijk strandt op een zucht van de promotie.
  [naar artikel]
 39. Beerschot Wilrijk ontmaskert filmende 'OHL-spion' op training (20/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag staat de topper in de Proximus League op het programma. Beerschot Wilrijk ontvangt co-leider Oud-Heverlee Leuven. De winnaar van die...
  [naar artikel]
 40. Beerschot-Wilrijk en negenkoppig KV Mechelen komen niet tot scoren in 1B-topper (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 1B-topper tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen heeft geen winnaar opgeleverd. Vooral de bezoekers waren daar blij mee, want zij moesten het...
  [naar artikel]
 41. VIDEO. Beerschot-Wilrijk en negenkoppig KV Mechelen komen niet tot scoren in 1B-topper (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 1B-topper tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen heeft geen winnaar opgeleverd. Vooral de bezoekers waren daar blij mee, want zij moesten het...
  [naar artikel]
 42. Eerst testmatch, dan finaal titelduel? KV Mechelen en Beerschot Wilrijk hebben drie matchen om vreemd scenario te vermijden (15/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Met nog drie speeldagen te gaan in de tweede periode is de eindstrijd in de Proximus League razend spannend. Beerschot Wilrijk en KV Mechelen staan samen op kop met 25 punten en ook in de andere criteria om de eindwinnaar te bepalen staan de twee toppers uit de tweede klasse nek aan nek. Krijgen we straks eventueel een testwedstrijd tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk om te bepalen of er een titelwedstrijd moet komen tussen dezelfde twee ploegen.
  [naar artikel]
 43. LIVE. Neemt KV Mechelen afstand van Beerschot Wilrijk? (09/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dé vraag van de afgelopen speeldagen in de Proximus League blijft wanneer ofwel KV Mechelen ofwel Beerschot Wilrijk een uitschuiver maakt waar de ander van kan profiteren. Beide teams houden het razend spannend in 1B en geven elkaar geen duimbreed toe. Afgelopen weekend was het al de vijfde keer op rij dat de twee voetbalclubs hetzelfde aantal punten behalen waardoor ze beiden op gelijke hoogte posteren in de tweede periode. Zaterdag ontvangt Malinwa om 20.30 uur rode lantaarn OH Leuven. Volg hieronder LIVE of KV Mechelen zegeviert of verrassend punten laat liggen.
  [naar artikel]
 44. COMMENTAAR. Mea culpa als we ‘oorlog’ tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen mee gevoed hebben (27/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Geen alledaags tafereel in de catacomben van het Olympisch Stadion zaterdagavond, na afloop van de topper tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen. De spelers van KV Mechelen stonden in de persgang richting spelersbus nog even na te kaarten toen KV-speler Seth De Witte plots riep: “Koen Frans. Wie is hier Koen Frans?” De Witte, geruggesteund door ouderdomsdeken Tim Matthys, wilde onze vaste Beerschot Wilrijk-redacteur even persoonlijk ‘aanpakken’ over een column die zaterdag in Gazet van Antwerpen stond.
  [naar artikel]
 45. Beerschot Wilrijk niet langer alleen leider na gelijkspel bij Union (16/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk en Union hebben de punten gedeeld op de laatste match van de vijfde speeldag. in het Joseph Marien-stadion van Union werd het 1-1. Zo klimt KV Mechelen, dat vrijdag al won bij OHL, naast Beerschot Wilrijk op kop. Voor de Ratten scoorde Dante Vanzeir de gelijkmaker, vlak na rust.
  [naar artikel]
 46. Vrouwen van Kangoeroes Mechelen plaatsen zich voor finale van Belgische Cup (03/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Geen problemen voor eersteklasser Kangoeroes Mechelen in de halve finale van de Beker van België en tegen Basket Willebroek (Eerste Landelijke). Na een 45-35 bonus halfweg ging het naar een 82-54 overwinning voor de Maneblussers versus de Rupelploeg. Zaterdag wordt de tweede halve finale betwist. Castors Braine ontvangt Namur Capitale. De finale gaat door op zaterdag 11 maart en in Vorst Nationaal. Kangoeroes Mechelen won vorig seizoen de Belgische Cup en titel. 
  [naar artikel]
 47. LIVE. Beerschot Wilrijk wil nieuwe naam en clublogo opluisteren met zege (18/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zeg niet langer Beerschot Wilrijk, maar zeg Beerschot. Zoals u al in de weekendeditie van Gazet van Antwerpen kon lezen, schrappen de Kielse Ratten 'Wilrijk' uit hun clubnaam en stellen ze zaterdagavond hun nieuwe clublogo voor aan de fans. Er moet natuurlijk ook nog gevoetbald worden. In het Olympisch Stadion ontvangt het nieuwe Beerschot de kustboys van KV Oostende. Volg hieronder vanaf 20u LIVE of de Mannekes de drie punten kunnen thuishouden.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy