LIVE. GOAL! Dompé trapt Gent meteen na rust op voorsprong

10/03/2019 - 19:08
"• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Ghelamco Arena • Gent moet winnen voor PO1"

1. LIVE. GOAL! Heris trapt Eupen vlak na de rust op voorsprong (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kwartfinales Croky Cup [naar artikel]

2. LIVE OHL-AA GENT. GOAL! Braut Brunes trapt OH Leuven op vroege voorsprong, gelijkmaker AA Gent afgekeurd (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Pakt AA Gent de leidersplaats? Bij winst tegen OH Leuven komen de Buffalo’s alleen op kop in het klassement. OH Leuven wil dan weer uit de gevarenzone klimmen. Volg het duel hieronder live! [naar artikel]

3. LIVE. GOAL! Nieuwkomer Mrabti trapt KV Mechelen meteen op voorsprong (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Luminus Arena (18u15) [naar artikel]

4. LIVE SERAING-AA GENT: Orban brengt Gent met een voorsprong naar de rust, maar verschil had ruimer gemoeten (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent speelt op bezoek bij Seraing met een vertimmerde defensie na het vertrek van Ngadeu, maar doet dat voorlopig goed. De Buffalo’s staan op voorsprong na een goal van, u raadt het al, Gift Orban. [naar artikel]

5. LIVE. Chiesa trapt Italië op voorsprong in de verlengingen! Maar Arnautovic zag goal na rust afgekeurd wegens nipt buitenspel (26/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Italië-Oostenrijk • Ref: Anthony Taylor (Eng) • Londen [naar artikel]

6. LIVE: GOAL! Emond trapt Standard vanop de stip op voorsprong (1-0) (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sclessin Negen op negen voor Gent in PO1? Mpoku geblesseerd Ref: Wim Smet [naar artikel]

7. LIVE: De goal valt aan de overzijde: Gano trapt KVO vanop de stip op voorsprong (0-1) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

29ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Ghelamco Arena Ref: Lawrence Visser Gent pakte onder Vanderhaeghe 28 op 30 in eigen huis, terwijl... [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Sowah trapt OHL op voorsprong bij Charleroi (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Benavente trapt Charleroi op slag van rust op voorsprong (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 20u • Stade du Pays • Essevee staat gedeeld laatste en moet dringend winnen [naar artikel]

10. LIVE: Charleroi duikt met voorsprong kleedkamers in na goal Fall: Gent moet uit ander vaatje tappen na rust (1-0) (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent begon als een wervelwind aan play-off 1, maar inmiddels loopt het een pak minder vlot bij de Buffalo's. De trip naar Charleroi komt dus... [naar artikel]

11. LIVE. GOAL! Bokadi trapt Standard op voorsprong met heerlijke goal (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin • Aftrap: 16u15 • Standard mist Mehdi Carcela door een coronabesmetting • Eupen kon nog maar 1 keer winnen in Luik [naar artikel]

12. LIVE STANDARD-GENT. AA Gent met voorsprong de rust in dankzij Orban (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en AA Gent vechten een robbertje uit bovenin de Europe Play-offs. Gift Orban zette de Buffalo’s net op voorsprong. Wie haalt het op Sclessin? Volg het hier LIVE. [naar artikel]

13. LIVE. GOAL! Sowah trapt OHL met medewerking van Roef op voorsprong (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u45 • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Jonathan Lardot • Gent wil positieve lijn in de competitie doortrekken na 0-1-zege bij Moeskroen [naar artikel]

14. LIVE. GOAL! Scamacca trapt West Ham verdiend op voorsprong - Silva met kopbal dicht bij gelijkmaker (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Conference League • Evenepoel geëerd voor de match • In Silkeborg - Steaua Boekarest staat het bij rust 3-0 • West Ham heeft 6 op 6, Anderlecht 4 op 6 [naar artikel]

15. LIVE. GOAL! Yaremchuk brengt Gent meteen na rust weer in de match (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europe Play-offs • Ghelamco Arena • Speeldag 1 • Aftrap: 16u [naar artikel]

16. LIVE. GOAL! Amallah trapt Standard vanop de stip op voorsprong tegen KV Kortrijk (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Fernandes trapt United al vroeg op voorsprong vanaf de stip (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion Köln (21u) [naar artikel]

18. LIVE. GOAL! Diatta trapt Club op voorsprong (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

19. LIVE. De Jong trapt Barcelona vlak voor rust op voorsprong! (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 21u [naar artikel]

20. LIVE GENT-WEST HAM. Londenaars komen op slag van rust op voorsprong tegen sterk Gent (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het vanavond in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Conference League op tegen West Ham United. De Londenaars vechten in de Premier League tegen de degradatie en starten niet met hun sterkste elftal. Gent domineert de wedstrijd en creëerde al verschillende kansen, maar ‘The Hammers’ klommen op slag van rust wel op voorsprong. Kunnen de Buffalo’s de scheve situatie nog rechtzetten? Volg het hier live! [naar artikel]

21. LIVE. GOAL! Het gaat snel op Sclessin: Oulare trapt Standard naar dubbele voorsprong (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE. GOAL! Barella zet de Italianen meteen na de rust op voorsprong (10/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u • Kleine finale Nations League • Romelu Lukaku en Eden Hazard zijn er niet meer bij voor de Rode Duivels • Wedstrijd live te bekijken op VTM [naar artikel]

23. LIVE. GOAL! Zulte Waregem geeft voorsprong meteen uit handen, Osimhen trapt gelijkmaker op het bord (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE. De Jong trapt Barcelona vlak voor rust op voorsprong tegen koploper Sociedad! (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVEBLOG EUPEN-AA GENT. AA Gent dankzij goal Hong verdiend op voorsprong bij de rust (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent pakte na Nieuwjaar 1 op 15 in de competitie. Kunnen de Buffalo’s Am Kehrweg eindelijk nog eens winnen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]