Het sterrenrestaurant The Jane werd afgelopen zaterdag getroffen door een korte maar hevige brand. Het vuur ontstond in de zijkeuken, in de kapel van het pand in het Antwerpse Groen Kwartier. De keuken liep heel wat schade op, het restaurant blijft wellicht nog vier weken dicht. Wij gingen dinsdag kijken hoe de opruim- en herstellingswerken vlotten, chef-kok Nick Bril leidde ons rond. [naar artikel]
Iets na 13 uur is er brand ontstaan in de keuken van The Jane, het tweesterrenrestaurant van Nick Bril en Sergio Herman op het Paradeplein in Antwerpen. De gasten en het personeel werden geëvacueerd. [naar artikel]
Iets na 13 uur is er brand ontstaan in de keuken van The Jane, het tweesterrenrestaurant van Nick Bril en Sergio Herman op het Paradeplein in Antwerpen. Het vuur ontstond nadat een steekvlam in de dampkap terechtkwam. Een 100-tal gasten werd geëvacueerd. Volgens het personeel is er veel schade in de keuken. De zaak gaat vandaag niet meer open. [naar artikel]
Sterrenrestaurant ‘The Jane’ blijft de komende maand waarschijnlijk gesloten na een korte maar hevige brand in de keuken, zaterdagmiddag. Zo’n 100 gasten en 50 personeelsleden werden uit voorzorg geëvacueerd, omdat de zaak zich snel vulde met rook. “Het allerbelangrijkste is dat er niemand gewond raakte”, vertelde een aangeslagen chefkok Nick Bril, die zelf als eerste de brand probeerde te blussen. [naar artikel]
In de Antwerpse wijk Groen Kwartier is zaterdagmiddag restaurant The Jane ontruimd na een brand in de keuken. Dat bevestigt de Antwerpse politie. De ongeveer honderd klanten en vijftig medewerkers van het tweesterrenrestaurant van Sergio Herman moesten geëvacueerd worden. De brandweer heeft de brand ondertussen onder controle. Er is weinig impact op de buurt, zo […] Het bericht Sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen ontruimd wegens brand verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
In het Antwerpse restaurant The Jane van Sergio Herman heeft het gebrand in de keuken. De brandweer had het vuur snel onder controle: niemand raakte gewond. [naar artikel]
De keuken in als terreurkind om een kapotgereden bromfiets te betalen en eruit komen als sterrenchef van Antwerps toprestaurant The Jane. Het levensverhaal van Nick Bril (38) leest als een exquis negengangenmenu. Kwam daar deze week nog bij: de prijs voor Chef van het Jaar, uitgereikt door Gault & Millau. Het is het resultaat van keihard werken. Van een dag van 24 uur 36 uur maken. Van een pitbull in de keuken te zijn, zoals leermeester Sergio Herman de jonge Nick Bril typeerde. En dan is de Nederlander uit Breskens ook dj en vader van twee. Van verschillende borden in de lucht houden gesproken ... [naar artikel]
18:53 Het Antwerpse tweesterrenrestaurant The Jane in de Antwerpse wijk Groen Kwartier zal waarschijnlijk vier weken dichtblijven na een hevige brand in de keuken. [naar artikel]
Sterrenrestaurant The Jane blijft de komende maand gesloten na een korte maar hevige brand. Die ontstond zaterdagmiddag in de keuken. Zo’n honderd gasten en vijftig personeelsleden werden uit voorzorg geëvacueerd. Chef-kok Nick Bril probeerde als eerste zelf de brand te blussen. “Ik voelde meteen dat dit geen klein brandje was.” [naar artikel]
In restaurant The Jane zijn ze na de brand van afgelopen zaterdag volop bezig met opruimingswerken zodat het restaurant weer open kan op 9 april. ‘Als er iets is wat me gepakt heeft, dan is het wel de steun die we de afgelopen dagen gekregen hebben’, zegt chef-kok Nick Bril. [naar artikel]
In The Jane zijn ze na de brand van afgelopen zaterdag volop bezig met opruimingswerken zodat het restaurant weer open kan op 9 april. “Als er iets is wat me gepakt heeft, dan is het wel de steun die we de afgelopen dagen gekregen hebben”, zegt chef-kok Nick Bril. [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, gaan elk hun eigen weg. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. ‘Anders was ik eruit gestapt’, zegt Bril. ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.’ [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]
Het sterrenrestaurant The Jane in de Antwerpse wijk Groen Kwartier plant opnieuw de deuren te openen op 9 april, exact een maand na de korte maar hevige keukenbrand die het pand trof. Dat heeft chef Nick Bril gezegd tijdens de presentatie van het gastronomisch festival Antwerpen Proeft. De brandgeur is verleden tijd en de keuken […] Het bericht Antwerps sterrenrestaurant The Jane plant heropening op 9 april verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
In een video op TikTok laat Jane Fonda zien hoe haar leven eruit ziet tijdens haar thuisquarantaine. Daarin blijkt onder meer dat de 82-jarige ‘s... [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]
In een keuken van een woning in de Prins Boudewijnstraat in Burcht is afgelopen nacht een brand ontstaan. [naar artikel]
De brandweer is uitgerukt naar restaurant The Jane van Sergio Herman en Nick Bril. Er is in de onmiddellijke buurt van het restaurant, aan het Paradeplein, toenemende rookontwikkeling en het personeel en klanten van het restaurant zijn preventief geëvacueerd. De eerste verklaringen wijzen in de richting van een steekvlam in de keuken. [naar artikel]
In de keuken van ontbijtzaak en tea room 't Eekhoetje in de Eekhoutstraat in Brugge is deze voormiddag rond 11 uur brand uitgebroken. De keuken [naar artikel]
Na zeven jaar samenwerken stapt Sergio Herman uit The Jane. Chef-kok Nick Bril, die al jaren de feitelijke leiding van The Jane in handen had, heeft nu alle aandelen in zijn bezit. De twee gaan in vriendschap uiteen. [naar artikel]
De Antwerpse brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een brand in het sterrenrestaurant ‘The Jane’ in het Antwerpse district Berchem. [naar artikel]
In de Waterstraat in Beringen is zondag rond 16.30 uur brand uitgebroken in een keuken. Er waren twee pannen op het vuur blijven staan. Die vlogen in brand. De brandweer kwam voor de bluswerken. Het huis hing vol rook en werd verlucht. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.