De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Wereldleiders reageren op aanslagen: “Ook politici en media die islamofobie aanwakkeren zijn medeplichtig”

De Morgen

15/03/2019 - 11:17

Bij de terroristische aanslag op twee moskeeën in de stad Christchurch in Nieuw-Zeeland zijn zeker 49 doden gevallen. Premier Jacinda Ardern spreekt over “een van Nieuw-Zeelands donkerste dagen”. Van over de hele wereld veroordelen politieke leiders de aanslag en islamofobie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Moslimleiders vragen overheden en media om islamofobie te bestrijden na aanslagen in Christchurch (19/03/2019 - De Morgen)
  Meer dan 350 imams, geleerden en andere moslimleiders pleiten bij westerse overheden en media voor meer actie tegen islamofobie. Dat vragen ze in nasleep van de aanslagen in Christchurch, Nieuw-Zeeland, waarbij 50 doden vielen.
  [naar artikel]
 2. Moslimleiders vragen overheden en media om islamofobie te bestrijden (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Meer dan 350 imams, geleerden en andere moslimleiders pleiten bij westerse overheden en media voor meer actie tegen islamofobie. Dat vragen ze in nasleep van de aanslagen in Christchurch, Nieuw-Zeeland, waarbij 50 doden vielen.
  [naar artikel]
 3. Moslimleiders vragen overheden en media om islamofobie te bestrijden (19/03/2019 - Metro)
  Meer dan 350 imams, geleerden en andere moslimleiders pleiten bij westerse overheden en media voor meer actie tegen islamofobie. Dat vragen ze in nasleep van de aanslagen in Christchurch, Nieuw-Zeeland, waarbij 50 doden vielen. De groep moslimleiders schrijft in de Britse krant The Guardian dat ze actie wil zien tegen de “systematische en geïnstitutionaliseerde islamofobie”, wat volgens hen aan de basis ligt van de aanslagen in Christchurch. De schutter zou gehandeld hebben vanuit een racistische en extremistische ideologie. “Het bloedbad is veroorzaakt door de haat tegen moslims en de islam”, zegt de groep, afkomstig uit landen als Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Zuid-Afrika, Irak en Jordanië. “Die onverdraagzaamheid wordt gevoed door harteloze academici, roekeloze politici en de mediabedrijven die te pas en te onpas mensen aan het woord laten die de islam besmeuren, om zo hun walgelijke ideeën te verstoppen onder een dun laagje objectiviteit”, gaat het verder. “Deze schutter is niet begonnen met moslims afslachten. Dat is al vele jaren in de maak, geïnspireerd door islamofobe persberichten, moslimhatende politici en het ongecontroleerd fanatisme op sociale media.” De imams en geleerden waarschuwen dat het stijgende racisme en xenofobie dodelijke gevolgen met zich meebrengen, en een van de grootste uitdagingen vormen voor de huidige maatschappij. “Deze cyclus van zinloos geweld moet ophouden”, zegt de groep. “Overheden moeten beseffen welke gevaren de extreemrechtse bewegingen vormen en moeten maatregelen treffen om de burgers te beschermen en op te leiden.” bron: Belga Het bericht Moslimleiders vragen overheden en media om islamofobie te bestrijden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Wereldleiders reageren op aanslag (15/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende wereldleiders reageren geschokt op de aanslag op de Promenade des Anglas in Nice waarbij volgens een laatste balans van het parket
  [naar artikel]
 5. Reacties Nieuw-Zeeland: Wereldleiders reageren met afschuw en medeleven (15/03/2019 - Knack)
  Verschillende Europese leiders reageren vrijdag met afschuw en medeleven op de aanslagen die donderdagnacht in Christchurch het leven hebben gekost aan minstens 49 mensen.
  [naar artikel]
 6. Wereldleiders drukken solidariteit uit met Frankrijk (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De wereld is in shock. Wederom is Frankrijk slachtoffer van een terreurdaad. Mensen van over de hele wereld reageren via sociale media op de aanslagen in Nice. Ook regeringsleiders uit verschillende landen veroordelen de aanslag en sturen hun medeleven via Twitter de wereld in.
  [naar artikel]
 7. Politici reageren op slag in het gezicht van Macron (08/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Politici reageren op slag in het gezicht van Macron De Franse president Emmanuel Macron is geslagen door een man tijdens een officieel bezoek aan het departement Drôme, in het zuidoosten van Frankrijk. Politici reageren afkeurend.  In een video die op sociale media circuleert, is te zien hoe Macron door een man in een groen T-shirt wordt geslagen tijdens een bezoek aan een hotelschool in […] Lees dit artikel: Politici reageren op slag in het gezicht van Macron
  [naar artikel]
 8. Moslims bedreigd na aanslagen (28/07/2016 - De Standaard)
  Unia ontwaart meer ­islamofobie door de recente golf van aanslagen.
  [naar artikel]
 9. Moslimleiders vragen overheden en media om islamofobie te bestrijden (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 350 imams, geleerden en andere moslimleiders pleiten bij westerse overheden en media voor meer actie tegen islamofobie. Dat vragen ze in...
  [naar artikel]
 10. Moslims bedreigd na aanslagen: “Islamofobie neemt scherp toe in België” (28/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een haatpetitie in Anderlecht, een poging tot brandstichting in een moskee in Tubeke en anonieme dreigbrieven bij twee Turkse gezinnen in Limburg: bij verschillende incidenten in ons land zijn de afgelopen dagen moslims bedreigd. Gelijkekansencentrum Unia is ongerust en ziet een “trend van boomende islamofobie” in ons land.
  [naar artikel]
 11. Russische media en politici sarcastisch en boos: "Dit is oneerlijk" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Traditiegetrouw reageren Russische media en politici met misprijzen en sarcasme op het Nederlandse en Australische besluit Rusland aansprakelijk te...
  [naar artikel]
 12. Wereldleiders reageren geschokt op moordaanslag Shinzo Abe (08/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Verschillende wereldleiders hebben met verbijstering gereageerd op de aanslag op de Japanse oud-premier Shinzo Abe. Zijn toestand is nog altijd kritiek.
  [naar artikel]
 13. Russische media en politici sarcastisch en boos: "Onderzoek MH17 gaat geschiedenis in als voorbeeld van oneerlijk werk" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Traditiegetrouw reageren Russische media en politici met misprijzen en sarcasme op het Nederlandse en Australische besluit Rusland aansprakelijk te...
  [naar artikel]
 14. Russische media en politici sarcastisch en boos: "Onderzoek naar MH17 gaat geschiedenis in als voorbeeld van oneerlijk werk" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Traditiegetrouw reageren Russische media en politici met misprijzen en sarcasme op het Nederlandse en Australische besluit Rusland aansprakelijk te...
  [naar artikel]
 15. De waarheid in een grafiek: hoe populair zijn wereldleiders in eigen land? (08/12/2017 - Express)
  Wanneer politici verkozen worden zijn we altijd bereid om hen het voordeel van de twijfel te gunnen. Maar voor vele politici is het moeilijk die goodwill vast te houden.  De Eurasia Group berekende welke wereldleiders sinds hun ambtsaanvaarding kregen af te rekenen met belangrijke verliezen en winsten in de tevredenheidspercentages over hun beleid.  Opmerkelijk: Trump verliest minder aanhang dan Trudeau en May. De populariteit van Poetin in eigen land lijkt onbedreigd. The post De waarheid in een grafiek: hoe populair zijn wereldleiders in eigen land? appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 16. Waarom Greta Thunberg boos is op wereldleiders in Davos (24/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Elk jaar komt een groep politici, wereldleiders en zelfs een handvol celebrities samen op het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse skioord...
  [naar artikel]
 17. "Helmut Kohl was niet alleen fysiek een reus maar ook politiek" (16/06/2017 - De Redactie)
  Tal van wereldleiders en politici reageren op het heengaan van Helmut Kohl, de voormalige Duitse bondskanselier die zijn land weer herenigde.
  [naar artikel]
 18. Vlaams Belang zet Meyrem Almaci weg als “immigrant” in campagnebericht. Politici reageren verbolgen (30/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams Belang heeft op sociale media uitgehaald naar Meyrem Almaci. De Groen-voorzitter wordt in een campagne voor een immigratiestop weggezet als “immigrant”. Daarbij worden alternatieven gegeven “waarvoor uw belastinggeld had kunnen dienen”. Almaci noemt het een bewijs van “intellectuele armoede” en ook andere politici reageren vol afkeer op het bericht.
  [naar artikel]
 19. Wereldleiders veroordelen terreuraanslagen: “Er is geen plaats in Nieuw-Zeeland voor zo’n daden van extreem en ongezien geweld” (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Van over heel de wereld stromen de reacties op de aanslagen tegen moskeeën in Nieuw-Zeeland binnen. Politici als premier Michel, de Franse...
  [naar artikel]
 20. 'Superpolitie' moet voortaan wereldleiders beschermen (10/04/2019 - De Morgen)
  Bij de Staatsveiligheid moeten alle 60 personeelsleden van de dienst close protection weg. Dat is de groep die ministers en wereldleiders beschermt tegen mogelijke aanslagen. Een superkorps van 120 mensen bij de politie moet de dienst vervangen.
  [naar artikel]
 21. Politici reageren op spijtbetuiging van koning Filip: “Hij schrijft geschiedenis” (30/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brief van koning Filip met spijtbetuigingen voor de Belgische wandaden in Congo lokt positieve reacties uit politieke hoek. Verschillende politici reageerden op sociale media.
  [naar artikel]
 22. Vlaamse politici reageren op behandeling Tsjetsjeense homo's: 'Ik vrees dat ze weinig onder de indruk zijn van onze verbolgenheid' (14/04/2017 - Knack)
  In Tsjetsjenië worden homo's opgejaagd, opgesloten, gefolterd en gedood in kampen. Dat bevestigen mensenrechtenorganisaties Amnesty International en Human Rights Watch. Zo reageren onze politici.
  [naar artikel]
 23. Kobo en Steimetz lanceren platform tegen islamofobie en antisemitisme (05/06/2018 - VRT NWS)
  De Antwerpse politici Youssef Kobo (CD&V) en Joseph Steimetz (Open VLD) hebben vanavond in "De afspraak" het platform "Gabriël" gelanceerd dat islamofobie en antisemitisme moet bestrijden. "We willen joodse en moslimjongeren met elkaar in contact brengen", zegt Kobo. "Onbekend is onbemind", zegt Steimetz.
  [naar artikel]
 24. Politici reageren verbouwereerd op aanslag in Londen (22/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dag op dag een jaar na de aanslagen in Brussel, vond vandaag een terreuraanval plaats in Londen. Minstens twee mensen kwamen om het leven,
  [naar artikel]
 25. Politici leveren wereldwijd en ook in ons land munitie voor islamhaat (18/03/2019 - VRT NWS)
  Naast de media die ook hier soms nonchalant omgaan met de berichtgeving over islamhaat zijn er volgens de auteur ook politici die al dan niet bewust bijdragen aan de voedingsbodem van het anti-islamitische gedachtegoed. Zijn de aanslagen op islamitische gebedshuizen in Nieuw-Zeeland getriggerd door populisme en polarisering in het maatschappelijk debat? 
  [naar artikel]
 26. Wereldleiders reageren op inauguratie Biden: “Overwinning van de democratie” (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Joe Biden wordt vandaag ingezworen als de 46ste president van de Verenigde Staten. Leiders uit de hele wereld reageren opgelucht op zijn komst en pleiten voor een vernieuwde internationale samenwerking. Een overzicht van de eerste reacties.
  [naar artikel]
 27. Buitenlandse leiders en Belgische politici drukken hun steun uit na 'vreselijke aanslag' in Nice (15/07/2016 - Knack)
  Verschillende wereldleiders reageren geschokt op de aanslag op de Promenade des Anglas in Nice van donderdagavond, waarbij volgens een laatste balans van het parket minstens zeventig doden vielen. Ze spreken van een "vreselijke daad".
  [naar artikel]
 28. Moslims vrezen islamofobie na winst Boris Johnson: “Er is angst in heel het land” (13/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Muslim Council of Britain, de grootste moslimgroep in Groot-Brittannië, vreest voor toenemende islamofobie na de grote overwinning van de...
  [naar artikel]
 29. AI: “EU medeplichtig aan politiegeweld tegen vluchtelingen en migranten in Kroatië” (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese regeringen zijn medeplichtig aan het systematisch, onwettig en vaak gewelddadig terugdringen en collectief uitzetten van duizenden...
  [naar artikel]
 30. Politici reageren op ontslag Beke: ‘Je bent en blijft een grote meneer’ (12/05/2022 - De Standaard)
  Vlaamse politici reageren begripvol en vaak ook dankbaar na het ontslag van Vlaams minister voor Welzijn Wouter Beke (CD&V). Voor oppositieleden is ook een ommekeer in beleid noodzakelijk.
  [naar artikel]
 31. Deze hoogleraar kruipt in het hoofd van wereldleiders: "Ik ben er niet gerust in of Poetin kernwapens durft in te zetten” (05/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Wie is Vladimir Poetin in het diepst van zijn gedachten? En hoe belangrijk is de persoonlijkheid van politici? In haar boek ‘De psychologie van de politiek’ kruipt hoogleraar Christ’l De Landtsheer in het hoofd van wereldleiders.
  [naar artikel]
 32. Turkije komt islamofobie onderzoeken (08/01/2018 - Knack)
  Het Turkse parlement maakt zich zorgen over de behandeling van moslims in Europa. Onder meer in ons land wil het daarom onderzoek komen voeren naar islamofobie, schrijven Mediahuis-kranten maandag.
  [naar artikel]
 33. “Meedogenloze criminelen” en “het leger inzetten”: zo reageren politici op drama (09/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) verwees vanavond al naar de drugsoorlog in een reactie op de schietpartij in Merksem waarbij een kind (11) om het leven kwam. Ook andere politici reageren op het drama. Een overzicht:
  [naar artikel]
 34. Mobilisering tegen racisme zondag voor justitiepaleis in Brussel (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Collectief tegen Islamofobie in België (CTIB) lanceerde vandaag de eerste 'Brusselse actieweek tegen haat en islamofobie'. Het (Franstalige)...
  [naar artikel]
 35. Islamofobie wakkert terrorisme aan, zegt hoofd van VN (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De islamofobie die in sommige delen van de wereld tot uiting komt, wakkert het terrorisme aan, meent de secretaris-generaal van de Verenigde Naties.
  [naar artikel]
 36. Driekwart meldingen van islamofobie bij CTIB komt van vrouwen (07/09/2018 - Metro)
  Het Collectief Tegen Islamofobie in België (CTIB) heeft vorig jaar 70 dossiers geopend voor gevallen van islamofobie. Voor het lopende jaar nadert de teller van de organisatie al de kaap van de 90 dossiers. Driekwart van de meldingen komt van vrouwen. Dat heeft het CTIB vandaag bekendgemaakt bij de voorstelling van zijn eerste jaarverslag. Het Collectief Tegen Islamofobie in België bestaat wel al sinds 2014, maar het is de eerste keer dat de organisatie kan uitpakken met een jaarverslag. De organisatie werkt nauw samen met het Interfederaal Gelijkekansencentrum Unia. Het CTIB heeft in 2017 zelfs 70 procent van zijn dossiers overgemaakt aan Unia. Zo’n overdracht kan enkel met de toestemming van het slachtoffer. Dat is volgens eerstelijnsmedewerker Layla Azzouzi niet altijd evident omdat sommige slachtoffers een gebrek aan vertrouwen hebben in de instellingen. “Toch is het belangrijk dat Unia een zo duidelijk en betrouwbaarbeer mogelijk beeld krijgt van de reële omvang van de discriminatie”. Van de 202 gevallen van islamofobie die Unia in 2017 heeft geregistreerd, komt er een kwart van bij het CTIB. De Unia-cijfers wijzen op een daling van 18 procent tussen 2016 en 2017. Maar de cijfers van 2016 zijn natuurlijk ook beïnvloed door de context van de aanslagen. Volgens het CTIB blijft islamofobie aanwezig in België en is er sprake van gemiddeld één geval om de twee dagen. Opmerkelijk is dat het slachtoffer in driekwart van de gevallen een vrouw is. “Dat heeft vaak te maken het dragen van de hoofddoek, maar niet alleen daarmee”, zegt Layla Azzouzi. bron: Belga Het bericht Driekwart meldingen van islamofobie bij CTIB komt van vrouwen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. “Schadeclaims tegen Apache zijn totaal van de pot gerukt” (19/10/2016 - Apache)
  Politici en media-experten reageren op de dagvaardingen door Joeri Dillen en Land Invest Group aan het adres van Apache.
  [naar artikel]
 38. “Nieuwste voorbeeld van groeiende islamofobie” (15/03/2019 - Metro)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de aanval op de moskeeën in Christchurch verworpen. Hij beschreef de aanvallen als “het laatste voorbeeld van het groeiende racisme en islamofobie”. “In naam van mijn land betuig ik mijn medeleven aan de islamitische wereld en de mensen van Nieuw-Zeeland, die zijn aangevallen door deze betreurenswaardige aanval – het laatste voorbeeld van het groeiende racisme en islamofobie”, aldus Erdogan. “Moge Allah medeleven hebben met de slachtoffers en een snel herstel toekennen aan de gewonden.” Bron: Belga   Het bericht “Nieuwste voorbeeld van groeiende islamofobie” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Oostenrijkse minister meent dat ngo's medeplichtig zijn aan verdrinking migranten (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Niet-gouvernementele organisaties (ngo's) die reddingsacties doen op de Middellandse Zee zijn medeplichtig aan het toenemend aantal migranten dat
  [naar artikel]
 40. Islamitische landen bezorgd over toenemende islamofobie wereldwijd (01/06/2019 - De Morgen)
  In haar slotverklaring van de top in Mekka zegt de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC) zaterdag zich zorgen te maken over de toenemende islamofobie in vele delen van de wereld.
  [naar artikel]
 41. “Politici maken nog te weinig gebruik van sociale media” (31/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  “Politici maken nog te weinig gebruik van sociale media als Facebook en Twitter.” Dat zegt politiek communicatiebureau Influarté, dat het Facebook- en Twittergebruik van politieke partijen en de belangrijkste Limburgse politici onderzocht. Absolute topper op Facebook is Peter Vanvelthoven (sp.a), met bijna 10.000 likes. Op Twitter is dat Wouter Beke, met meer dan 26.000 volgers. “Toch zijn er nog heel wat politici die de sociale media amper of niet goed gebruiken. Ook in hun campagnes grijpen ze nog graag terug naar oude recepten zoals infoblaadjes. Terwijl je op sociale media voor veel minder geld veel meer mensen kan bereiken.”
  [naar artikel]
 42. “Politici maken nog te weinig gebruik van sociale media” (24/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  “Politici maken nog te weinig gebruik van sociale media als Facebook en Twitter.” Dat zegt politiek communicatiebureau Influarté, dat het Facebook- en Twittergebruik van politieke partijen en de belangrijkste Limburgse politici onderzocht. Absolute topper op Facebook is Peter Vanvelthoven (sp.a), met bijna 10.000 likes. Op Twitter is dat Wouter Beke, met meer dan 26.000 volgers. “Toch zijn er nog heel wat politici die de sociale media amper of niet goed gebruiken. Ook in hun campagnes grijpen ze nog graag terug naar oude recepten zoals infoblaadjes. Terwijl je op sociale media voor veel minder geld veel meer mensen kan bereiken.”
  [naar artikel]
 43. Haat en seksisme zijn dagelijkse kost voor vrouwelijke politici: “Dik dom kalf, achterbakse trut” (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op sociale media blijft seksisme een hardnekkig zeer. En vrouwelijke politici krijgen heel wat te verduren. “We moeten tonen dat we dit als samenleving niet aanvaarden”, zegt Meyrem Almaci, voorzitter van Groen. “Laten we een duidelijke lijn trekken: tot hier en niet verder.” Ook andere politici reageren. “Het wordt soms wel heel grof, maar dat zie ik als een uiting van onmacht”, aldus Els van Doesburg, Antwerps schepen (N-VA).
  [naar artikel]
 44. Aziatische top in Cambodja: waarover wordt er zoal gepraat? (12/11/2022 - Express)
  Tussen 10 en 13 november vindt de ASEAN-top plaats in Cambodja, waarop alle landen van Zuid-Oost-Azië zijn uitgenodigd, samen met China, Japan en Zuid-Korea. In de coulissen kijken verschillende andere wereldleiders mee. In het nieuws: Waarover spreken de wereldleiders op de top? En daarbuiten? Op de ASEAN-top zijn ook enkele andere niet-Aziatische politici aanwezig. De […]
  [naar artikel]
 45. Politici bereiken niet altijd wat ze willen op sociale media (07/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Universiteit Antwerpen heeft onderzocht aan welke inhoud burgers door politici worden blootgesteld op sociale media en of ze daar iets aan hebben. Doctoraatsonderzoeker Jeroen Peeters concludeert dat politici lang niet altijd bereiken wat ze willen bereiken via de sociale media.
  [naar artikel]
 46. Turkije komt islamofobie onderzoeken (08/01/2018 - Metro)
  Het Turkse parlement maakt zich zorgen over de behandeling van moslims in Europa. Onder meer in ons land wil het daarom onderzoek komen voeren naar islamofobie, schrijven Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen en De Standaard vandaag. De aanleiding zouden de racistische reacties zijn op de geboorte van de eerste baby die 2018 in Wenen is geboren, een meisje van Turkse afkomst. Toen een Oostenrijkse krant een kraamfoto met haar ouders op Facebook zette, werd ze overspoeld door racistische reacties. Het leidde tot een relletje in Oostenrijk, waar de extreemrechtse FPÖ sinds kort in de regering zit. Tegelijk is het voor het Turkse parlement de aanleiding om de islamofobie in Europa te onderzoeken, schrijven de Mediahuis-kranten, die verwijzen naar Turkse media. Daarvoor wordt een nieuwe parlementscommissie opgericht, die vanaf morgen aan haar werk begint. De parlementsleden richten zich op de vier Europese landen waar volgens hen de islamofobie het sterkst is: Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België. Ze willen in die landen de toelating vragen om ter plekke onderzoek te komen voeren, klinkt het. bron: Belga
  [naar artikel]
 47. Amnesty: EU-landen medeplichtig aan foltering migranten in Libië (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Europese regeringen zijn ‘bewust medeplichtig’ aan de foltering en het misbruik van tienduizenden migranten in Libische detentiekampen. Hun lot...
  [naar artikel]
 48. “Probleem van islamofobie binnen Britse Conservatieve Partij” (25/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Britse Conservative Party van eerste minister Boris Johnson heeft te kampen met een aanhoudend probleem van islamofobie. Dat blijkt dinsdag uit een onafhankelijk onderzoeksrapport dat de partij anderhalf jaar geleden had besteld.
  [naar artikel]
 49. Probleem van islamofobie binnen Britse Conservatieve Partij (25/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse Conservative Party van eerste minister Boris Johnson heeft te kampen met een aanhoudend probleem van islamofobie. Dat blijkt vandaag uit een onafhankelijk onderzoeksrapport dat de partij anderhalf jaar geleden had besteld.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy