De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Wouter Vrancken niet verrast door uitspraken Beerschot Wilrijk: “Dit zijn we ondertussen gewend”

Gazet van Antwerpen

15/03/2019 - 14:16

De spanning stijgt Achter de Kazerne. Zaterdag om 16 uur duelleren KV Mechelen en Beerschot Wilrijk om één ticket voor promotie. Op zijn persconferentie ging Malinwa-coach Wouter Vrancken uiteraard in op de uitlatingen van het Beerschot Wilrijk-kamp, en blikte hij vooruit naar morgen. “We mogen niet te fel meegaan in het enthousiasme van de fans.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Francis Vrancken, eigenaar van Beerschot Wilrijk: “1A komt nu wel erg dichtbij” (23/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het ziet er naar uit dat Francis Vrancken, eigenaar van Beerschot Wilrijk, na zijn uitspraken van enkele weken geleden, dan toch gelijk zal krijgen. “Beerschot Wilrijk staat nu wel erg dichtbij 1A.”
  [naar artikel]
 2. KV Mechelen-coach Wouter Vrancken blikt vooruit op nerveuze clash: “Voor Beerschot Wilrijk is het van móéten” (25/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beslissend zal de topper niet zijn, maar wie wint zet een reuzenstap richting de tweede periodetitel. KV Mechelen wil zaterdag op het Kiel de rivaal een mentale tik uitdelen. “Voor Beerschot Wilrijk is het van móéten”, legt Wouter Vrancken de druk in het kamp van de Mannekes.
  [naar artikel]
 3. KV Mechelen-coach Wouter Vrancken over uitlatingen Beerschot-Wilrijk: "Intussen zijn we het al gewoon dat er zo een zaken verschijnen" (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen is het D-day voor KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk. Dan strijden beide ploegen om de promotie naar eerste klasse A. KVM-trainer Wouter...
  [naar artikel]
 4. KVM-coach Vrancken: “Waarom ik opstapte tijdens persconferentie na match tegen Beerschot-Wilrijk? Ik wilde niet meedoen aan dat circus” (28/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een ongebruikelijk voorval afgelopen zaterdag na het duel tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen. Na het 0-0-gelijkspel verliet KVM-coach Wouter...
  [naar artikel]
 5. Hoofdaandeelhouder KV Mechelen reageert op uithaal Beerschot Wilrijk-top: “Wij weten dat we onschuldig zijn” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De aanloop naar de beslissende return tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk verliep tot donderdag in een opvallend gemoedelijke sfeer. Tot Beerschot Wilrijk-topman Francis Vrancken in deze krant zei dat hij “zeker” was dat Beerschot Wilrijk naar 1A gaat.
  [naar artikel]
 6. Mechelen-Beerschot: Limburgse promotiestrijd in de dug-out tussen Vrancken en Vreven (15/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Morgen is het uitkijken naar de finale in 1B. Mechelen ontvangt Beerschot-Wilrijk. In de heenwedstrijd werd het 0-0. Wie wint, gaat naar eerste klasse. Mechelen-Beerschot is ook een duel tussen Wouter Vrancken en Stijn Vreven. Een Limburgs onderonsje in de strijd om de titel in 1B.
  [naar artikel]
 7. Francis Vrancken, mede-eigenaar Beerschot-Wilrijk, heft nu al het glas op promotie: “We willen onze buren achterna” (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Francis Vrancken, de mede-eigenaar van Beerschot-Wilrijk sprak gisteren in deze krant straffe taal door te stellen dat zijn club zeker gaat stijgen...
  [naar artikel]
 8. Stijn Vreven noemt Wouter Vrancken “amateur” nadat die opstapt tijdens persconferentie (27/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de persconferentie na de beladen topper tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen (0-0) noemde Stijn Vreven zijn collega Wouter Vrancken ‘amateur’. Vrancken stapte tijdens tijdens de persconferentie na zijn eigen betoog op. De spanning tussen de twee titelpretendenten in 1B was de voorbije week ook al te snijden.
  [naar artikel]
 9. Bij Beerschot Wilrijk is er geen twijfel: “100 procent zéker dat we naar 1A gaan” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Francis Vrancken - mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk - en zijn rechterhand Luc Neefs - die eveneens in het clubbestuur zit - schijnen het wel héél zeker te weten: “Beerschot Wilrijk speelt volgend seizoen in 1A. Hopelijk krijgen we het zaterdag al voor elkaar. Lukt dat niet, dan zal het via het dossier ‘Propere Handen’ en de groene tafel gebeuren.”
  [naar artikel]
 10. Bij Beerschot Wilrijk is er geen twijfel: “100 procent zeker dat we naar 1A gaan” (14/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Francis Vrancken - mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk - en zijn rechterhand Luc Neefs - die eveneens in het clubbestuur zit - schijnen het wel héél zeker te weten: “Beerschot Wilrijk speelt volgend seizoen in 1A. Hopelijk krijgen we het zaterdag al voor elkaar. Lukt dat niet, dan zal het via het dossier ‘Propere Handen’ en de groene tafel gebeuren.”
  [naar artikel]
 11. KV Mechelen-coach Wouter Vranckenmaakt zich op voor terugkeer naar het Kiel: “En nu de kroon op het werk zetten” (09/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vier minuten en wat blessuretijd. Zo ver was Wouter Vrancken verwijderd van een rechtstreekse promotie met KV én een zorgeloze krokusvakantie met zijn vrouw en drie kinderen. Leonardo Rocha en Lommel SK beslisten er anders over. In een uitgebreid interview blikt Wouter Vrancken vooruit op het ongewilde weerzien met Beerschot Wilrijk en Stijn Vreven. “Cijfers liegen niet. Als er één club het verdient om te promoveren dan zijn wij het. In deze twee finales moeten we onszelf belonen voor een schitterend seizoen.”
  [naar artikel]
 12. Stijn Vreven (Beerschot Wilrijk): “Ik ga niet tegen de perceptie vechten, dat heeft geen zin” (09/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Na een aarzelende start heeft Stijn Vreven (45) de motor van zijn Beerschot Wilrijk aan de praat gekregen. De laatste competitienederlaag dateert van 30 oktober, dat lijkt intussen al een eeuwigheid geleden in de zwaar onderschatte 1B-reeks. De fanatieke Limburger babbelt honderduit over zijn reputatie, de verwachtingen, de tegenslagen in het begin van het seizoen en de relatie met zijn concullega Wouter Vrancken.
  [naar artikel]
 13. Stijn Vreven na uitspraken eigenaar Beerschot Wilrijk: “Hij mag zeggen wat hij wil” (15/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Heeft het nog enig belang, die tweede titelmatch tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk in 1B? Als het van Francis Vrancken – mede-eigenaar van de Kielse Ratten – afhangt helemaal niet. Trots verkondigde die deze week dat zijn club hoe dan ook promoveert. Is het niet sportief, dan wel voor de groene tafel. “Hij mag zeggen wat hij wil”, treedt trainer Stijn Vreven hem nu bij. “Maar ik denk wel niet dat hij het zo bedoeld heeft.”
  [naar artikel]
 14. Wouter Vrancken: “Een persoonlijke vete? Neen, ik had gewoon geen zin om aan dat circus van Beerschot Wilrijk mee te doen” (28/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Geen rust voor KV Mechelen. Drie dagen na de kraker op het Kiel wacht voor Malinwa alweer de terugmatch tegen Union SG voor een plaats in de finale van de Croky Cup. Na de 0-0 in de heenwedstrijd ligt alles nog open. “Voor mijn part spelen we morgen opnieuw gelijk”, zei Wouter Vrancken maandagmiddag op zijn persbabbel.
  [naar artikel]
 15. Wouter Vrancken: “Een persoonlijke vete? Neen, ik had gewoon geen zin om aan dat circus van Beerschot Wilrijk mee te doen” (28/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Geen rust voor KV Mechelen. Drie dagen na de kraker op het Kiel wacht voor Malinwa alweer de terugmatch tegen Union SG voor een plaats in de finale van de Croky Cup. Na de 0-0 in de heenwedstrijd ligt alles nog open. “Voor mijn part spelen we morgen opnieuw gelijk”, zei Wouter Vrancken maandagmiddag op zijn persbabbel.
  [naar artikel]
 16. Wouter Vrancken: “We hebben geen schrik van een finale” (03/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Geruggensteund door meer dan 2.500 Mechelse supporters doet KV Mechelen zondag nog een ultieme gooi naar de rechtstreekse promotie op het veld van Lommel. Vrancken en zijn spelers moeten rekenen op hulp van OHL, want alleen als Beerschot Wilrijk zondag punten laat liggen, kan KV Mechelen - mits winst - de promotiefinale overbodig maken.
  [naar artikel]
 17. Malinwa-supporters reageren op uitspraken Francis Vrancken: “Onze club staat hier boven” (24/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De strafvorderingen van het bondsparket in Operatie Propere Handen laten ook de supporters van KV Mechelen niet onberoerd. Woensdagmiddag reageerde supportersclub Malinwa VZW via Facebook op de uitspraken van Beerschot Wilrijk-eigenaar Francis Vrancken: “Onze club staat hier boven.”
  [naar artikel]
 18. Oude bekenden van Wouter Vrancken niet verrast door geruchten: “Zijn voetbal past bij Genk” (05/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Niemand die het officieel wil bevestigen maar de geruchtenmolen draait wel op volle toeren. Mocht Felice Mazzu het tweeluik Liverpool - AA Gent niet overleven dan is Wouter Vrancken een grote kanshebber om hem op te volgen bij KRC Genk. Vier oude bekenden van Vrancken zien in hem de ideale coach voor de Limburgers, al zien ze hem wel liever het seizoen uitdoen bij KV.
  [naar artikel]
 19. FT België. Dan toch nog: Anderlecht betaalt makelaars - Supportersorgaan KV Mechelen: “Kans op confrontaties stijgt sterk door woorden Vrancken” (14/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het interview met Francis Vrancken, mede-eigenaar van Beerschot-Wilrijk, van vandaag in onze krant maakt de tongen los. Vrancken stelde onder meer...
  [naar artikel]
 20. Limburgse coaches na promotiefinale in 1B: “Verdiende kampioen” (16/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De ene kan zijn geluk niet verbergen, de andere verwerkt het verdriet. Limburgers Wouter Vrancken en Stijn Vreven stonden tegenover elkaar in de dug-out van de promotiefinale van 1B. Na een ware thriller trok KV Mechelen, de ploeg van Vrancken, aan het langste eind. De Mechelaars promoveren zo na een jaar weer naar eerste klasse, Beerschot-Wilrijk mag het volgend jaar opnieuw proberen.
  [naar artikel]
 21. Wouter Vrancken met groot compliment voor Mrabti na zege tegen Beerschot: “Ongelooflijk wat hij doet” (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Intense wedstrijd op het Kiel. KV Mechelen won uiteindelijk met 1-2 van Beerschot. Achteraf had coach Wouter Vrancken een groot compliment in petto voor aanvaller Kerim Mrabti (26).
  [naar artikel]
 22. Wouter Vrancken (KVM) met groot compliment voor Mrabti na zege tegen Beerschot: “Ongelooflijk wat hij doet” (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Intense wedstrijd op het Kiel. KV Mechelen won uiteindelijk met 1-2 van Beerschot. Achteraf had coach Wouter Vrancken een groot compliment in petto voor aanvaller Kerim Mrabti (26).
  [naar artikel]
 23. Na de overname van Rupel Boom: “Beerschot Wilrijk is meer dan ooit de ploeg van de zuidrand” (27/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk en Rupel Boom zijn binnenkort eigendom van dezelfde mensen. Francis Vrancken van het bouwbedrijf DCA en de Saudische prins Abdullah hebben de club uit Boom overgenomen. Aan de naam en de kleuren van de amateurclub verandert er niets. De overname past in een plan van Beerschot Wilrijk om in het zuiden van Antwerpen definitief de macht te grijpen. Te beginnen met een sterke jeugdwerking.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Herstelt Beerschot Wilrijk zich na duidelijke nederlaag? (26/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk leed op de vorige speeldag in de Proximus League een pijnlijke 3-0 nederlaag tegen het geprikkelde KV Mechelen. De pionnen van Stijn Vreven zijn hierdoor teruggeslagen tot een vierde plek in het klassement. Vrijdagavond ontvangen de Mannekes OH Leuven, dat vorig weekend pas zijn tweede driepunter van het seizoen kon bewerkstelligen op het veld van Westerlo. Herpakt Beerschot Wilrijk zich of worden ze verrast door de Leuvenaars? Volg het hieronder LIVE vanaf 20.30 uur.
  [naar artikel]
 25. Beerschot Wilrijk is periodekampioen. Wat nu? (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Door de overwinning van Beerschot Wilrijk bij Union en de nederlaag van OH Leuven heeft Beerschot Wilrijk de eerste periode in de Proximus League gewonnen. Maar wat houdt dat in?
  [naar artikel]
 26. Wouter Vrancken, die De Camargo moet missen, blikt vooruit naar duel tegen Beerschot: “De rivaliteit is wat bekoeld” (27/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen-Beerschot: een duel tussen twee rivalen. Tenminste, dat waren beide clubs toch toen ze twee seizoenen geleden - op én naast het veld - streden om promotie naar 1A. “Die rivaliteit gaf dat jaar kleur”, aldus Wouter Vrancken.
  [naar artikel]
 27. Wouter Vrancken, de langst zittende trainer in eerste klasse: 'Ik lig niet wakker van een ontslag' (21/01/2022 - Knack)
  De coronamaatregelen zijn 'niet logisch', Union Sint-Gillis is 'niet de underdog die men ervan maakt' en aan de in opspraak gekomen Georges Leekens behoudt hij de beste herinneringen: KV Mechelen-coach Wouter Vrancken testte voor de tweede keer positief op covid, maar blijft zijn energieke zelve, ook in zijn uitspraken.
  [naar artikel]
 28. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 29. Beerschot Wilrijk-bestuurders zijn '100 procent zeker' van promotie naar 1A (14/03/2019 - Knack)
  Francis Vrancken, mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk, is er zeker van dat zijn club naar 1A gaat: is het niet via de promotiefinale, dan wel op basis van elementen in het fraudedossier Propere Handen. Daarmee suggereert hij dat Malinwa met degradatie bestraft wordt. De Belgische Voetbalbond (KBVB) noch KV Mechelen geeft commentaar.
  [naar artikel]
 30. Vreven en Vrancken in de clinch na topper in 1B (27/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee ex-trainers van Lommel stonden zondagmiddag in eerste klasse B tegenover elkaar. Wouter Vrancken ging met KV Mechelen op bezoek bij het Beerschot-Wilrijk van Stijn Vreven. De topper eindigde op 0-0. Op de aansluitende persconferentie gingen de twee Limburgse trainers met elkaar in de clinch.
  [naar artikel]
 31. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 32. Beerschot-voorzitter Francis Vrancken: “Wij betreuren de uitspraken van Joren Dom, budget voor volgend seizoen ligt vast” (06/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Joren Dom nam deze week na vijf seizoenen afscheid van Beerschot. Hij tekende voor twee seizoenen bij OH Leuven. In Gazet van Antwerpen liet Dom verstaan dat er nog veel onduidelijkheid heerst op het Kiel en dat het budget voor volgend seizoen nog niet is afgeklopt. Voorzitter Francis Vrancken ontkent dat en betreurt de uitspraken van Dom.
  [naar artikel]
 33. Wouter Vrancken blikt vooruit naar het weekend van de waarheid: “We hebben geen schrik van een finale” (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Gesteund door meer dan 2.500 Mechelse supporters doet KV Mechelen zondag nog een ultieme gooi naar de rechtstreekse promotie op het veld van Lommel. Vrancken en zijn spelers moeten rekenen op hulp van OH Leuven want alleen als Beerschot Wilrijk punten laat liggen op OHL kan KVM mits winst de promotiefinale overbodig maken. “Natuurlijk vieren we liefst zondag al de promotie maar we zijn ook klaar voor finalematchen”, vertelde de Mechelse T1 vanmiddag op zijn persconferentie.
  [naar artikel]
 34. Wouter Vrancken voor derby tegen Beerschot: “Altijd gepresteerd wanneer we geviseerd werden” (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen ging na een 9 op 9 met een goed gevoel de interlandperiode in en wil zondag tegen Beerschot (16u) die reeks voortzetten. Voor de troepen van Wouter Vrancken belooft het op het Kiel een vurige namiddag te worden. “Wij willen onze flow vasthouden. Alles wat errond gebeurt, moeten we naast ons neerleggen”, blikte de Malinwa-coach vrijdagmiddag vooruit.
  [naar artikel]
 35. COMMENTAAR. De kaalgeschoren knikker van Mera leek een magnetische werking te hebben (29/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Ze zijn ondertussen al met z’n tienen, de verzameling spelers die dit seizoen in de competitie al één of meerdere keren kon scoren voor KV Mechelen. Het gevaar komt sinds de intrede van Wouter Vrancken van overal. Daarmee onderscheidt de leider in de Proximus League zich ook van de eerste drie achtervolgers in het klassement. Union teert op het killersinstinct van Niakaté (12 van de 19 competitiegoals), Lommel is vooral afhankelijk van Rocha (10 van de 17 goals) en bij Beerschot Wilrijk nam Noubissi 5 van de 15 doelpunten voor zijn rekening.
  [naar artikel]
 36. Hoofdaandeelhouder Beerschot-Wilrijk “heel blij”: “Het lijkt nu wel duidelijk dat de promotie ons niet meer kan ontglippen” (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijks hoofdaandeelhouder Francis Vrancken verklaarde begin maart al dat hij zeker was dat zijn club zou promoveren, desnoods via de...
  [naar artikel]
 37. KV Mechelen profiteert niet van gelijkspel Beerschot Wilrijk: 0-5 tegen Union (24/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een droge forfaitnederlaag. Met dat verbazingwekkende scenario had niemand Achter de Kazerne rekening gehouden na het puntenverlies van Beerschot Wilrijk eerder op de dag. De Mannekes liggen met een voorsprong van één punt plots in polepositie om volgende week de tweede periodetitel in de wacht te slepen. Vrancken heeft oplapwerk voor de boeg om deze mentale optater snel te boven te komen.
  [naar artikel]
 38. Beerschot-voorzitter Vrancken moet voor Disciplinair Comité verschijnen na omstreden uitspraken over ref Verboomen (14/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Francis Vrancken is opgeroepen om te verschijnen voor het Disciplinair Comité voor het Profvoetbal. De Beerschot-voorzitter moet zich verantwoorden voor uitspraken die hij deed na het 2-1-verlies tegen Antwerp op 6 maart.
  [naar artikel]
 39. Spelersbeoordelingen Beerschot Wilrijk: uitblinkers in de defensie (18/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Net als in de eerste periode won Beerschot Wilrijk het duel in het Kuipke tegen Westerlo met 1-2. Ook nu zette de Mannekes een 1-0 achterstand recht, in een wedstrijd die pas na een uur spelen echt op gang kwam. Zo mist Beerschot Wilrijk de start van de tweede periode niet. Dit zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 40. Beerschot Wilrijk doorgelicht. Deel 2: het middenveld (01/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Zondag 5 augustus begint Beerschot Wilrijk in Tubeke aan zijn tweede seizoen in 1B. Het verdriet na de verloren promotiefinale tegen Cercle Brugge heeft plaatsgemaakt voor vernieuwde hoop op promotie naar 1A. Net als vorig seizoen is Beerschot Wilrijk absoluut niet de topfavoriet in deze onvoorspelbare reeks, maar er waait wel een nieuwe wind door het Kiel. Met een gloednieuwe technische staf en een pak nieuwe spelers wil de club de strijd aangaan met KV Mechelen en OH Leuven. Deze week overlopen we elke linie van het ‘new look’ Beerschot Wilrijk. Vandaag: het middenveld.
  [naar artikel]
 41. Beerschot-Wilrijk heet voortaan officieel Beerschot, maar de naamsverandering is nog niet volledig: “Aparte aanvraag” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de naamsverandering van Beerschot-Wilrijk naar Beerschot goedgekeurd. Dat maakten de Ratten vrijdag bekend op hun website. De volledige naam van het stamnummer 13 luidt nu: Beerschot Voetbalclub Antwerpen (VA).
  [naar artikel]
 42. Proximus League – “Wij zijn verdiende kampioen”, zegt coach Wouter Vrancken na titel van KV Mechelen (16/03/2019 - Metro)
  KV Mechelen verzekerde zich zaterdag in eigen huis ten koste van Beerschot Wilrijk van de titel in 1B. Voor Wouter Vrancken, coach van Malinwa, is zijn team de verdiende kampioen in de Proximus League. “Kijk naar alle mogelijke cijfers in de competitie en dan kan er maar één conclusie zijn. Dat is dat wij de verdiende kampioen zijn. Er kan geen discussie zijn”, vertelde hij na de hardbevochten 2-1 zege die Malinwa de titel opleverde. “Het is nog eens extra mooi dat we het na zo’n thriller kunnen afmaken.” Voor Vrancken is het de titel van de hele club. “Iedereen binnen KV Mechelen heeft zijn aandeel. De spelers, de staf, de supporters. We waren verenigd en dan is het heel mooi dat je het kan halen. We hebben een heel jaar afgezien, tegen vanalles moeten opboksen. Niet alleen op het veld, maar ook ernaast. KV staat er weer na een jaar (in 1B), zo simpel is het.” . bron: Belga Het bericht Proximus League – “Wij zijn verdiende kampioen”, zegt coach Wouter Vrancken na titel van KV Mechelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Proximus League – “Wij zijn verdiende kampioen”, zegt coach Wouter Vrancken na titel van KV Mechelen (16/03/2019 - Metro)
  KV Mechelen verzekerde zich zaterdag in eigen huis ten koste van Beerschot Wilrijk van de titel in 1B. Voor Wouter Vrancken, coach van Malinwa, is zijn team de verdiende kampioen in de Proximus League. “Kijk naar alle mogelijke cijfers in de competitie en dan kan er maar één conclusie zijn. Dat is dat wij de verdiende kampioen zijn. Er kan geen discussie zijn”, vertelde hij na de hardbevochten 2-1 zege die Malinwa de titel opleverde. “Het is nog eens extra mooi dat we het na zo’n thriller kunnen afmaken.” Voor Vrancken is het de titel van de hele club. “Iedereen binnen KV Mechelen heeft zijn aandeel. De spelers, de staf, de supporters. We waren verenigd en dan is het heel mooi dat je het kan halen. We hebben een heel jaar afgezien, tegen vanalles moeten opboksen. Niet alleen op het veld, maar ook ernaast. KV staat er weer na een jaar (in 1B), zo simpel is het.” . Bron: Belga   Het bericht Proximus League – “Wij zijn verdiende kampioen”, zegt coach Wouter Vrancken na titel van KV Mechelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Rijft Beerschot Wilrijk grote investeerder binnen? (25/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk zit morgen samen met het Antwerpse stadsbestuur om te praten over een gemeenschappelijk stadion. De Kielenaren voeren ondertussen ook serieuze gesprekken met een potentiële grote investeerder.
  [naar artikel]
 45. COMMENTAAR. Perceptie kan dodelijk zijn voor de geloofwaardigheid, hopelijk hebben Vrancken en Beerschot dat nu begrepen (10/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het is dinsdag 17 september, in restaurant Het Pomphuis in Antwerpen. Uw krant heeft een interview met Francis Vrancken en Walter Damen, voorzitter en ondervoorzitter van Beerschot. Als het onderwerp ‘met of zonder Vreven’ op tafel komt, kiest Vrancken voluit voor de verdediging en valt dé uitspraak. Tot tweemaal toe, want Vrancken wil ze met nadruk in de krant: “Stijn Vreven blijft zeker coach van Beerschot tot het einde van het seizoen.”
  [naar artikel]
 46. Overwinning Beerschot-Wilrijk ontsierd door rellen met Nederlandse 'fans' (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk boekte gisteren in Dender zijn zesde zege in de eerste amateurreeks, de vroegere derde klasse, maar dat was na afloop niet hét
  [naar artikel]
 47. Topper in 1B eindigt onbeslist: Union en Beerschot Wilrijk blijven meedoen voor tweede periodetitel (16/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de negentiende speeldag in de Proximus League (1B) hebben Union en Beerschot Wilrijk 1-1 gelijkgespeeld. Door het gelijkspel moet Beerschot Wilrijk KV Mechelen naast zich dulden op kop in de tweede periodestand. Union blijft derde.
  [naar artikel]
 48. COMMENTAAR. Leergeld (25/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Laten we beginnen met een statistiekje. Wouter Vrancken coachte zaterdag zijn veertigste wedstrijd bij KV Mechelen. 27 van die matchen werden gewonnen, slechts vier gingen verloren. Meer dan eender welke coach in de Jupiler Pro League is Vrancken het gewend om te winnen. Met KV gaat hij altijd en overal voor de volle buit. Ook zaterdag aan de kust.
  [naar artikel]
 49. Beerschot Wilrijk doorgelicht. Deel 3: de aanval (02/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Zondag 5 augustus begint Beerschot Wilrijk in Tubeke aanzijn tweede seizoen in 1B. Het verdriet na de verloren promotiefinale tegen Cercle Brugge heeft plaatsgemaakt voor vernieuwde hoop op promotie naar 1A. Net als vorig seizoen is Beerschot Wilrijk absoluut niet de topfavoriet in deze onvoorspelbare reeks, maar er waait wel een nieuwe wind door het Kiel. Met een gloednieuwe technische staf en een pak nieuwe spelers wil de club de strijd aangaan met KV Mechelen en OH Leuven. Deze week overlopen we elke linie van het ‘new look’ Beerschot Wilrijk. Vandaag: de aanval.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy