De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over: Tia Hellebaut en Frans Van de Weyngaert mee aan boord

Gazet van Antwerpen

26/03/2019 - 10:12

De eigenaars van Beerschot Wilrijk hebben Rupel Boom overgenomen. Oud-scheidsrechter Frans Van de Weyngaert en ex-atlete Tia Hellebaut stappen mee in het project. Dat is deze ochtend officieel bevestigd op een persconferentie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tia Hellebaut krijgt adviserende rol bij Beerschot Wilrijk na overname Rupel Boom: “Ik ken weinig van voetbal maar mental coaching kan grote winst opleveren” (26/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Amateurploeg Rupel Boom komt in handen van 1B-club Beerschot Wilrijk. In het nieuwe project krijgt de jeugdwerking een centrale rol, zo is dinsdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 2. Carrièreswitch voor Tia Hellebaut: ex-atlete wordt adviseur bij Beerschot (27/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. In de nieuwe structuur is ook een rol als adviseur weggelegd voor voormalig olympisch kampioene hoogspringen Tia Hellebaut (41). De Looise wil bij de jeugd van Beerschot Wilrijk, de club van haar hart, vooral het verschil maken met mental coaching.
  [naar artikel]
 3. Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over (25/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. De clubs spreken al langer met elkaar en aanvankelijk was er enkel sprake van een ‘verregaande samenwerking’, maar nu blijkt dat de Saudische prins Abdullah en het Vlaamse bouwbedrijf DCA, de eigenaars van Beerschot Wilrijk, ook Rupel Boom overnemen. Er is evenwel geen sprake van een échte fusie, de twee clubs blijven naast elkaar bestaan.
  [naar artikel]
 4. Tia Hellebaut aan de slag bij Beerschot Wilrijk: “Ik kan hier mijn ervaring in topsport goed gebruiken” (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tia Hellebaut was al van kleinsaf fan van Beerschot en trouwe bezoeker op het Kiel, nu gaat ze er ook aan de slag. De olympisch kampioene krijgt in de nieuwe structuur, die wordt opgezet met Rupel Boom, de functie van ‘topsportadviseur’ van de academie. Die academie, geleid door ex-scheidsrechter Frans Van den Wijngaert moet jeugd beter laten doorstromen.
  [naar artikel]
 5. Na de overname van Rupel Boom: “Beerschot Wilrijk is meer dan ooit de ploeg van de zuidrand” (27/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk en Rupel Boom zijn binnenkort eigendom van dezelfde mensen. Francis Vrancken van het bouwbedrijf DCA en de Saudische prins Abdullah hebben de club uit Boom overgenomen. Aan de naam en de kleuren van de amateurclub verandert er niets. De overname past in een plan van Beerschot Wilrijk om in het zuiden van Antwerpen definitief de macht te grijpen. Te beginnen met een sterke jeugdwerking.
  [naar artikel]
 6. FT België. Nu ook officieel: Vertenten en Delferière verliezen FIFA-badge - Beerschot-Wilrijk wil samenwerken met Rupel Boom (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met...
  [naar artikel]
 7. Huwelijk Beerschot Wilrijk en Rupel Boom is bijna rond (27/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Begin november maakte Gazet van Antwerpen bekend dat Beerschot Wilrijk en Rupel Boom vanaf volgend seizoen intensief gaan samenwerken. Centraal stond een gezamenlijke jeugdwerking, op termijn zou een samenwerking op alle niveaus tot de opties behoren. Vier maanden later is het ‘huwelijkscontract’ nog niet officieel getekend, maar is de laatste rechte lijn in zicht. Eind maart worden wellicht de finale handtekeningen gezet. ‘Het zal een win-win voor alle partijen worden’, zegt Eric Roef, voorzitter van Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 8. Rupel Boom: “K. Beerschot VA zet jeugdproject ‘United by 13’ stop” (17/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  ‘United by 13’, het grote jeugdproject tussen Rupel Boom en K. Beerschot VA, wordt stopgezet. Dat meldt Rupel Boom zaterdag op hun website. De samenwerking werd in maart 2019 pas opgericht, ‘United by 13’ verwees naar het stamnummer van het oude Beerschot.
  [naar artikel]
 9. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (02/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” bron: Belga Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (03/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” Bron: Belga   Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Rupel Boom krijgt gelijk in rechtszaak tegen Beerschot dat mogelijk één miljoen euro moet betalen: “Exacte omvang van schadevergoeding moet blijken” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Rupel Boom heeft vandaag gelijk gekregen in de rechtszaak die het aanspande tegen Beerschot. In 2019 gingen de Steenbakkers een samenwerking aan met hun collega’s van het Kiel, toen nog onder de naam Beerschot-Wilrijk, inzake de jeugdwerking. Maar na de ondertekening van de contracten zag men bij Beerschot alsnog af van het hele project. Daarop trok Rupel Boom naar de rechtbank met een schadeclaim van een miljoen euro. De uitspraak was initieel verwacht op 16 januari, maar omdat de voorzitter van de rechtbank met die datum kon schuiven, viel het nieuws pas ruim een week later in de bus.
  [naar artikel]
 12. Schiet Rupel Boom zichzelf in de voet met procedure tegen Beerschot en Francis Vrancken? (25/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Gisteren maakte Rupel Boom bekend dat het positief nieuws had gekregen over de onrechtmatig geschonden overeenkomst met Beerschot en DCA, het bouwbedrijf van Beerschot-voorzitter Francis Vrancken. Maar de amateurclub lijkt zichzelf in de voet te schieten met de procedure tegen Beerschot, want de rechter heeft in eenzelfde adem ook Rupel Boom veroordeeld tot het terugbetalen van een achterstallige lening aan diezelfde Francis Vrancken.
  [naar artikel]
 13. Beerschot en Rupel Boom gaan intensief samenwerken (02/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk gaat vanaf volgend seizoen intensief samenwerken met Rupel Boom, nu in de eerste amateursklasse. Tegen het einde van het jaar wil de Kielse club alle plannen bekendmaken, waarbij het ambitie is om op termijn met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen samen te werken. Daarbij staat in eerste instantie vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal. Maar de droom van een groot ‘Beerschot United’ om te concurreren met andere Antwerpse clubs reikt duidelijk ook verder.
  [naar artikel]
 14. Rupel Boom stelt Beerschot in gebreke: amateurclub wil dat “gedane beloften worden nagekomen” (09/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft Beerschot in gebreke gesteld. De club uit eerste amateurklasse heeft nog altijd niet verteerd dat een geplande en verregaande samenwerking tussen beide clubs vorig jaar door Beerschot werd stopgezet. De voorzitter van Rupel Boom, Walter Leijs, bevestigt dat de club een advocaat onder de arm heeft genomen, maar wil geen commentaar geven. “Dit is nu een zaak voor juristen en we hebben binnen het bestuur afgesproken om voorlopig geen verklaringen af te leggen.”
  [naar artikel]
 15. Tia Hellebaut slaat handen in elkaar met bouwbedrijf voor verdere uitbouw van haar droom (23/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele uren voor de belangrijke wedstrijd tussen Beerschot Wilrijk en Roeselare was Beerschot Wilrijk ook gastheer voor Olympische kampioene Tia Hellebaut. Voor de verdere professionele uitbouw van haar grote droom gaat de Tia Hellebaut Academy een partnership aan met bouwbedrijf DCA.
  [naar artikel]
 16. DISCUSSIE. Vind jij het jammer dat de fusie tussen Beerschot en Rupel Boom is gestrand? (19/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het jeugdproject United by 13, dat een link legt tussen Beerschot en Rupel Boom, is gestrand. Er zijn te veel onduideiljkheden, ook al was de samenwerking al gelanceerd. De spelers aangesloten bij hun huidige club zullen hun opleiding daar ook verderzetten.
  [naar artikel]
 17. Rupel Boom tussen hoop en vrees na bekendmaking overname: “Verhouding met Beerschot lag altijd moeilijk” (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuws over de overname van Rupel Boom door Beerschot zorgt bij de entourage van de Boomse club voor enige bezorgdheid en vraagtekens. Nu een samenwerking met de jeugd plots een overname blijkt, zijn ze er niet helemaal gerust in.
  [naar artikel]
 18. Spelers Rupel Boom blijven verweesd achter na afspringen ‘United by 13’ (20/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij Rupel Boom verschenen de spelertjes maandag op de trainingen nog met ‘United by 13’ op hun shirt, verwijzend naar het ambitieuze project met Beerschot. Een ietwat bevreemdend beeld nadat afgelopen weekend bekend was geraakt dat Beerschot de stekker uit het project trekt.
  [naar artikel]
 19. Negen jaar geleden stuntte Rupel Boom op Anderlecht in beker: “Hopelijk loten we opnieuw een grote naam als we doorstoten” (10/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft ‘Joske’ Van Hout, Rupel Boom heeft Guy Apers. De 46-jarige Bomenaar - erg geliefd bij de supporters - is bezig aan zijn zeventiende seizoen (!) als materiaalman van de Steenbakkers. Hij was er dus al bij toen Rupel Boom op 26 oktober 2011 ging stunten op het veld van Anderlecht. “Een mijlpaal in de clubgeschiedenis”, zegt hij.
  [naar artikel]
 20. Schip vaart tegen brug op Rupel in Boom (13/08/2019 - Metro)
  Op de Rupel in Boom is dinsdagavond een binnenschip tegen de brug aan de Frans De Schutterlaan gevaren. Dat zegt de brandweer van de Hulpverleningszone Rivierenland. Bij het incident vielen geen gewonden, maar er zijn wel een aantal containers van het schip in het water beland. De eventuele schade aan het schip en de brug wordt nog onderzocht. bron: Belga Het bericht Schip vaart tegen brug op Rupel in Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. DISCUSSIE. Is de expansie van Beerschot Wilrijk een goede zaak voor de ‘kleinere clubs’? (02/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en Rupel Boom gaan intensief samenwerken, maar het concept ‘Beerschot United’ toont hogere ambities, namelijk om meerdere clubs in het zuiden van de Antwerpse regio te verbinden. Is dit een goede zaak voor de kleinere clubs, of dreigen ze ‘opgeslokt’ te worden?
  [naar artikel]
 22. Rupel Boom is kampioen in tweede amateurklasse (29/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het is gebeurd: Rupel Boom heeft zich tot kampioen gekroond in de tweede amateurklasse. Boom maakte het thuis zelf af en won na een thriller met 4-3 van Londerzeel. Volgend seizoen komt kampioen Rupel Boom dus in de eerste amateurklasse uit: de champagne kan ontkurkt worden!
  [naar artikel]
 23. Amerikaanse investeerder neemt Rupel Boom over (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De kogel is door de kerk. Het Spaanse Rising Phoenix heeft zich teruggetrokken uit Rupel Boom. De club werd verkocht aan Amerikaanse investeerders. Verdere details wil de club nog niet geven.
  [naar artikel]
 24. COMMENTAAR. Mea culpa als we ‘oorlog’ tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen mee gevoed hebben (27/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Geen alledaags tafereel in de catacomben van het Olympisch Stadion zaterdagavond, na afloop van de topper tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen. De spelers van KV Mechelen stonden in de persgang richting spelersbus nog even na te kaarten toen KV-speler Seth De Witte plots riep: “Koen Frans. Wie is hier Koen Frans?” De Witte, geruggesteund door ouderdomsdeken Tim Matthys, wilde onze vaste Beerschot Wilrijk-redacteur even persoonlijk ‘aanpakken’ over een column die zaterdag in Gazet van Antwerpen stond.
  [naar artikel]
 25. Spaanse groep neemt traditieclub Rupel Boom over: “Op termijn moet zelfs 1B kunnen” (09/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De kogel is door de kerk. Na maandenlange onderhandelingen is de overname van Rupel Boom - dat uitkomt in de eerste amateurklasse - door de Spaanse groep Rising Phoenix een feit.
  [naar artikel]
 26. Rupel Boom haalt zijn gram en krijgt licentie voor eerste amateurklasse (04/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft vrijdag een licentie voor de eerste amateurklasse toegekend aan Rupel Boom. Daardoor kan de kampioen in de tweede amateurklasse A gewoon promoveren. “Yes, we did it”, reageerde Rupel Boom opgetogen.
  [naar artikel]
 27. Ook hommeles in eerste amateurklasse: Rupel Boom stapt naar het BAS voor licentie (17/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft een arbitrageprocedure ingeleid bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) om zo alsnog zijn licentie voor de hoogste amateurklasse binnen te rijven. Dat meldt het BAS op zijn website. Rupel Boom verdedigt zijn dossier op woensdag 2 mei.
  [naar artikel]
 28. Ook hommeles in eerste amateurklasse: Rupel Boom stapt naar het BAS voor licentie (17/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Rupel Boom heeft een arbitrageprocedure ingeleid bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) om zo alsnog zijn licentie voor de hoogste amateurklasse binnen te rijven. Dat meldt het BAS op zijn website. Rupel Boom verdedigt zijn dossier op woensdag 2 mei.
  [naar artikel]
 29. Tim Jeunen (THES): “Zespuntenmatch tegen Rupel-Boom moet gewonnen worden” (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na het vrije weekend trekt THES zondag naar Boom voor het levensbelangrijk duel tegen degradatieconcurrent Rupel-Boom.
  [naar artikel]
 30. Beerschot Wilrijk neemt middenvelder over van Zulte Waregem (02/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een week na de transfer van Karim Essikal heeft KFCO Beerschot Wilrijk haar tweede versterking beet: ook Charni Ekangamene komt over van Zulte Waregem en tekent een contract voor een jaar met optie op een extra jaar. Dat meldt Beerschot Wilrijk vrijdag op zijn website.
  [naar artikel]
 31. Hoofdaandeelhouder KV Mechelen reageert op uithaal Beerschot Wilrijk-top: “Wij weten dat we onschuldig zijn” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De aanloop naar de beslissende return tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk verliep tot donderdag in een opvallend gemoedelijke sfeer. Tot Beerschot Wilrijk-topman Francis Vrancken in deze krant zei dat hij “zeker” was dat Beerschot Wilrijk naar 1A gaat.
  [naar artikel]
 32. Beerschot Wilrijk is periodekampioen. Wat nu? (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Door de overwinning van Beerschot Wilrijk bij Union en de nederlaag van OH Leuven heeft Beerschot Wilrijk de eerste periode in de Proximus League gewonnen. Maar wat houdt dat in?
  [naar artikel]
 33. LIVE. Kan Beerschot Wilrijk stunten en doorstoten naar kwartfinale? (04/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk neemt het vanavond op tegen AA Gent in de achtste finale van de Croky Cup. De Ratten namen in de vorige ronde revanche tegen Cercle Brugge voor de verloren promotiestrijd, maar vanavond belooft andere koek te worden. Al treft Beerschot Wilrijk AA Gent op een ideaal moment, de Buffalo's konden al drie matchen op een rij niet meer winnen... Kan Beerschot Wilrijk stunten en zich bij de laatste acht scharen? Volg het hier LIVE vanaf 20u45!
  [naar artikel]
 34. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 35. Beerschot Wilrijk stelt nu al zevende aanwinst voor: Grégory Grisez (30/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk neemt Grégory Grisez over van Roeselare. De verliezende finalist van de promotiefinale in de Proximus League geeft de 28-jarige linkervleugelverdediger uit La Louvière een contract van twee seizoenen met optie op een derde. Het is al de zevende zomeraanwinst voor Beerschot Wilrijk, dat de transfer aankondigde op zijn website.
  [naar artikel]
 36. Beerschot Wilrijk stelt nu al zevende aanwinst voor: Grégory Grisez (29/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk neemt Grégory Grisez over van Roeselare. De verliezende finalist van de promotiefinale in de Proximus League geeft de 28-jarige linkervleugelverdediger uit La Louvière een contract van twee seizoenen met optie op een derde. Het is al de zevende zomeraanwinst voor Beerschot Wilrijk, dat de transfer aankondigde op zijn website.
  [naar artikel]
 37. Beerschot Wilrijk haalt nieuwe spelmaker in Zweden (27/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk heeft een nieuwe transfer afgerond. Het neemt Diego Montiel over van de Zweedse tweedeklasser Orgryte. Daar scoorde de 23-jarige spelmaker vorig seizoen 13 goals en deelde hij 15 assists uit. Bij Beerschot Wilrijk tekent hij een contract voor 2,5 seizoenen, met optie op twee extra jaar. Hij trekt volgende woensdag mee op stage naar Spanje.
  [naar artikel]
 38. Beerschot Wilrijk haalt nieuwe spelmaker in Zweden (27/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft een nieuwe transfer afgerond. Het neemt Diego Montiel over van de Zweedse tweedeklasser Orgryte. Daar scoorde de 23-jarige spelmaker vorig seizoen 13 goals en deelde hij 15 assists uit. Bij Beerschot Wilrijk tekent hij een contract voor 2,5 seizoenen, met optie op twee extra jaar. Hij trekt volgende woensdag mee op stage naar Spanje.
  [naar artikel]
 39. “Luisteren: graag! Maar Beerschot in onze naam: dat nooit!” (03/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Gisteren kon u in onze krant lezen dat Beerschot Wilrijk en Rupel Boom intensief gaan samenwerken, vooral op het vlak van de jeugd. De Kielenaars gaven daarbij te kennen dat ze ook een samenwerking willen aangaan met andere clubs ten zuiden van de stad om van de zuidrand zo één grote kweekvijver te maken voor mauve-wit. Bij de voorzitters van die clubs in kwestie klinkt het haast unisono: “Luisteren? Zeker. Samenwerken? Waarom niet. Opslorpen? Over ons lijk.”
  [naar artikel]
 40. LIVE. Neemt Beerschot Wilrijk alleen de leiding in de eerste amateurklasse? (08/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Na zeges op Virton en KSK Heist wil Beerschot Wilrijk ook voor eigen publiek uiteraard de volle buit pakken. Daarvoor moeten de Mannekes voorbij ASV Geel, nu nummer 7 in de eerste amateurklasse. Als Beerschot Wilrijk meer punten haalt dan Dessel Sport, dat Dender ontvangt, staat het alleen aan de leiding.
  [naar artikel]
 41. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 42. Superfans Hellebaut en Marec over Cercle-Beerschot: "Logisch dat ik zenuwachtig ben" (09/03/2018 - Sporza)
  Morgen wordt beslist wie dit seizoen naar de hoogste klasse promoveert: Beerschot Wilrijk of Cercle Brugge. Wij gingen de temperatuur opmeten bij twee bekende supporters.
  [naar artikel]
 43. Beerschot Wilrijk neemt afscheid van Braziliaanse middenvelder (23/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft donderdag het contract van de Braziliaanse middenvelder Octavio in onderling overleg ontbonden. De 24-jarige Braziliaan had het moeilijk om zich tactisch en conditioneel aan te passen aan het voetbal in Europa. Octavio speelde 27 wedstrijden, waarin hij eenmaal scoorde en twee assists uitdeelde. Vorige week ontbond Beerschot Wilrijk ook al het contract van Jacques Zoua.
  [naar artikel]
 44. Ook Rupel Boom past voor bekermatch door coronacrisis: “Forfait wegens overmacht” (19/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na Dessel Sport heeft ook Rupel Boom forfait gegeven voor zijn wedstrijd in de zestiende finales van de Beker van België. Dat bevestigde de club uit eerste nationale maandag op de website. De burgemeester van Boom geeft geen toestemming voor groepstrainingen.
  [naar artikel]
 45. LIVE: Neemt Beerschot-Wilrijk op eigen veld revanche in Antwerpse kraker? (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De heenwedstrijd wist Antwerp te winnen en dus teert Beerschot-Wilrijk op revanche. Wat het resultaat ook moge zijn, we krijgen ongetwijfeld weer...
  [naar artikel]
 46. Jason Adesanya naar Rupel Boom (28/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft Jason Adesanya weten te strikken. De aanvaller komt over van Lommel en tekent voor anderhalf jaar bij de Steenbakkers.
  [naar artikel]
 47. Doelman Fré Van Aerschot (Heist) pakt gewoon alles tegen Rupel Boom (08/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Heist won met het kleinste verschil van Rupel Boom, en die kostbare zege heeft het in ruime mate te danken aan zijn keeper Fré Van Aerschot.
  [naar artikel]
 48. Matthias Schoenaerts en Koen De Bouw feesten mee voor goed resultaat Beerschot Wilrijk (04/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft Tom Waes en Erik Van Looy, Beerschot Wilrijk heeft Matthias Schoenaerts en Koen De Bouw. De acteurs waren opgetogen over het resultaat van hun ploeg, en hopen volgende week mee te kunnen feesten voor de promotie naar de Jupiler League. Ook gouden Tia Hellebaut was erbij op het Kiel, en vond het een ‘bangelijke avond’.
  [naar artikel]
 49. Lichaam uit Rupel gehaald in Boom (24/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De hulpdiensten hebben dinsdagvoormiddag een lichaam uit de Rupel in Boom gehaald. Er werden geen sporen van geweld aangetroffen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy