De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Tia Hellebaut krijgt adviserende rol bij Beerschot Wilrijk na overname Rupel Boom: “Ik ken weinig van voetbal maar mental coaching kan grote winst opleveren”

Het Belang van Limburg

26/03/2019 - 14:00

Amateurploeg Rupel Boom komt in handen van 1B-club Beerschot Wilrijk. In het nieuwe project krijgt de jeugdwerking een centrale rol, zo is dinsdag bekendgemaakt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Carrièreswitch voor Tia Hellebaut: ex-atlete wordt adviseur bij Beerschot (27/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. In de nieuwe structuur is ook een rol als adviseur weggelegd voor voormalig olympisch kampioene hoogspringen Tia Hellebaut (41). De Looise wil bij de jeugd van Beerschot Wilrijk, de club van haar hart, vooral het verschil maken met mental coaching.
  [naar artikel]
 2. Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over: Tia Hellebaut en Frans Van de Weyngaert mee aan boord (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De eigenaars van Beerschot Wilrijk hebben Rupel Boom overgenomen. Oud-scheidsrechter Frans Van de Weyngaert en ex-atlete Tia Hellebaut stappen mee in het project. Dat is deze ochtend officieel bevestigd op een persconferentie.
  [naar artikel]
 3. Na de overname van Rupel Boom: “Beerschot Wilrijk is meer dan ooit de ploeg van de zuidrand” (27/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk en Rupel Boom zijn binnenkort eigendom van dezelfde mensen. Francis Vrancken van het bouwbedrijf DCA en de Saudische prins Abdullah hebben de club uit Boom overgenomen. Aan de naam en de kleuren van de amateurclub verandert er niets. De overname past in een plan van Beerschot Wilrijk om in het zuiden van Antwerpen definitief de macht te grijpen. Te beginnen met een sterke jeugdwerking.
  [naar artikel]
 4. Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over (25/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. De clubs spreken al langer met elkaar en aanvankelijk was er enkel sprake van een ‘verregaande samenwerking’, maar nu blijkt dat de Saudische prins Abdullah en het Vlaamse bouwbedrijf DCA, de eigenaars van Beerschot Wilrijk, ook Rupel Boom overnemen. Er is evenwel geen sprake van een échte fusie, de twee clubs blijven naast elkaar bestaan.
  [naar artikel]
 5. Tia Hellebaut aan de slag bij Beerschot Wilrijk: “Ik kan hier mijn ervaring in topsport goed gebruiken” (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tia Hellebaut was al van kleinsaf fan van Beerschot en trouwe bezoeker op het Kiel, nu gaat ze er ook aan de slag. De olympisch kampioene krijgt in de nieuwe structuur, die wordt opgezet met Rupel Boom, de functie van ‘topsportadviseur’ van de academie. Die academie, geleid door ex-scheidsrechter Frans Van den Wijngaert moet jeugd beter laten doorstromen.
  [naar artikel]
 6. Rupel Boom tussen hoop en vrees na bekendmaking overname: “Verhouding met Beerschot lag altijd moeilijk” (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuws over de overname van Rupel Boom door Beerschot zorgt bij de entourage van de Boomse club voor enige bezorgdheid en vraagtekens. Nu een samenwerking met de jeugd plots een overname blijkt, zijn ze er niet helemaal gerust in.
  [naar artikel]
 7. FT België. Nu ook officieel: Vertenten en Delferière verliezen FIFA-badge - Beerschot-Wilrijk wil samenwerken met Rupel Boom (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met...
  [naar artikel]
 8. Rupel Boom: “K. Beerschot VA zet jeugdproject ‘United by 13’ stop” (17/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  ‘United by 13’, het grote jeugdproject tussen Rupel Boom en K. Beerschot VA, wordt stopgezet. Dat meldt Rupel Boom zaterdag op hun website. De samenwerking werd in maart 2019 pas opgericht, ‘United by 13’ verwees naar het stamnummer van het oude Beerschot.
  [naar artikel]
 9. Huwelijk Beerschot Wilrijk en Rupel Boom is bijna rond (27/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Begin november maakte Gazet van Antwerpen bekend dat Beerschot Wilrijk en Rupel Boom vanaf volgend seizoen intensief gaan samenwerken. Centraal stond een gezamenlijke jeugdwerking, op termijn zou een samenwerking op alle niveaus tot de opties behoren. Vier maanden later is het ‘huwelijkscontract’ nog niet officieel getekend, maar is de laatste rechte lijn in zicht. Eind maart worden wellicht de finale handtekeningen gezet. ‘Het zal een win-win voor alle partijen worden’, zegt Eric Roef, voorzitter van Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 10. Rupel Boom krijgt gelijk in rechtszaak tegen Beerschot dat mogelijk één miljoen euro moet betalen: “Exacte omvang van schadevergoeding moet blijken” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Rupel Boom heeft vandaag gelijk gekregen in de rechtszaak die het aanspande tegen Beerschot. In 2019 gingen de Steenbakkers een samenwerking aan met hun collega’s van het Kiel, toen nog onder de naam Beerschot-Wilrijk, inzake de jeugdwerking. Maar na de ondertekening van de contracten zag men bij Beerschot alsnog af van het hele project. Daarop trok Rupel Boom naar de rechtbank met een schadeclaim van een miljoen euro. De uitspraak was initieel verwacht op 16 januari, maar omdat de voorzitter van de rechtbank met die datum kon schuiven, viel het nieuws pas ruim een week later in de bus.
  [naar artikel]
 11. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (02/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” bron: Belga Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (03/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” Bron: Belga   Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Schiet Rupel Boom zichzelf in de voet met procedure tegen Beerschot en Francis Vrancken? (25/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Gisteren maakte Rupel Boom bekend dat het positief nieuws had gekregen over de onrechtmatig geschonden overeenkomst met Beerschot en DCA, het bouwbedrijf van Beerschot-voorzitter Francis Vrancken. Maar de amateurclub lijkt zichzelf in de voet te schieten met de procedure tegen Beerschot, want de rechter heeft in eenzelfde adem ook Rupel Boom veroordeeld tot het terugbetalen van een achterstallige lening aan diezelfde Francis Vrancken.
  [naar artikel]
 14. Beerschot en Rupel Boom gaan intensief samenwerken (02/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk gaat vanaf volgend seizoen intensief samenwerken met Rupel Boom, nu in de eerste amateursklasse. Tegen het einde van het jaar wil de Kielse club alle plannen bekendmaken, waarbij het ambitie is om op termijn met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen samen te werken. Daarbij staat in eerste instantie vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal. Maar de droom van een groot ‘Beerschot United’ om te concurreren met andere Antwerpse clubs reikt duidelijk ook verder.
  [naar artikel]
 15. Tia Hellebaut slaat handen in elkaar met bouwbedrijf voor verdere uitbouw van haar droom (23/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele uren voor de belangrijke wedstrijd tussen Beerschot Wilrijk en Roeselare was Beerschot Wilrijk ook gastheer voor Olympische kampioene Tia Hellebaut. Voor de verdere professionele uitbouw van haar grote droom gaat de Tia Hellebaut Academy een partnership aan met bouwbedrijf DCA.
  [naar artikel]
 16. Negen jaar geleden stuntte Rupel Boom op Anderlecht in beker: “Hopelijk loten we opnieuw een grote naam als we doorstoten” (10/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft ‘Joske’ Van Hout, Rupel Boom heeft Guy Apers. De 46-jarige Bomenaar - erg geliefd bij de supporters - is bezig aan zijn zeventiende seizoen (!) als materiaalman van de Steenbakkers. Hij was er dus al bij toen Rupel Boom op 26 oktober 2011 ging stunten op het veld van Anderlecht. “Een mijlpaal in de clubgeschiedenis”, zegt hij.
  [naar artikel]
 17. Rupel Boom stelt Beerschot in gebreke: amateurclub wil dat “gedane beloften worden nagekomen” (09/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft Beerschot in gebreke gesteld. De club uit eerste amateurklasse heeft nog altijd niet verteerd dat een geplande en verregaande samenwerking tussen beide clubs vorig jaar door Beerschot werd stopgezet. De voorzitter van Rupel Boom, Walter Leijs, bevestigt dat de club een advocaat onder de arm heeft genomen, maar wil geen commentaar geven. “Dit is nu een zaak voor juristen en we hebben binnen het bestuur afgesproken om voorlopig geen verklaringen af te leggen.”
  [naar artikel]
 18. Spelers Rupel Boom niet betaald, nieuwe overname op tafel (29/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom lijkt zich dankzij de recente 6 op 9 toch te kunnen handhaven in de hoogte amateurreeks, maar naast het veld is het een en al chaos. De spelers werden al sinds februari niet meer betaald en geruchten over een nieuwe overname steken steeds hardnekkiger de kop op.
  [naar artikel]
 19. DISCUSSIE. Vind jij het jammer dat de fusie tussen Beerschot en Rupel Boom is gestrand? (19/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het jeugdproject United by 13, dat een link legt tussen Beerschot en Rupel Boom, is gestrand. Er zijn te veel onduideiljkheden, ook al was de samenwerking al gelanceerd. De spelers aangesloten bij hun huidige club zullen hun opleiding daar ook verderzetten.
  [naar artikel]
 20. Spelers Rupel Boom blijven verweesd achter na afspringen ‘United by 13’ (20/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij Rupel Boom verschenen de spelertjes maandag op de trainingen nog met ‘United by 13’ op hun shirt, verwijzend naar het ambitieuze project met Beerschot. Een ietwat bevreemdend beeld nadat afgelopen weekend bekend was geraakt dat Beerschot de stekker uit het project trekt.
  [naar artikel]
 21. Placca zorgt in zijn eentje voor winst Beerschot-Wilrijk tegen Westerlo (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het play-off 2 duel tussen 1B-clubs Beerschot-Wilrijk en Westerlo trok de thuisploeg aan het langste eind. Dé grote man bij Beerschot was Fessou...
  [naar artikel]
 22. VIDEO. Placca zorgt in zijn eentje voor winst Beerschot-Wilrijk tegen Westerlo (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het play-off 2 duel tussen 1B-clubs Beerschot-Wilrijk en Westerlo trok de thuisploeg aan het langste eind. Dé grote man bij Beerschot was Fessou...
  [naar artikel]
 23. DISCUSSIE. Is de expansie van Beerschot Wilrijk een goede zaak voor de ‘kleinere clubs’? (02/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en Rupel Boom gaan intensief samenwerken, maar het concept ‘Beerschot United’ toont hogere ambities, namelijk om meerdere clubs in het zuiden van de Antwerpse regio te verbinden. Is dit een goede zaak voor de kleinere clubs, of dreigen ze ‘opgeslokt’ te worden?
  [naar artikel]
 24. Rupel Boom haalt zijn gram en krijgt licentie voor eerste amateurklasse (04/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft vrijdag een licentie voor de eerste amateurklasse toegekend aan Rupel Boom. Daardoor kan de kampioen in de tweede amateurklasse A gewoon promoveren. “Yes, we did it”, reageerde Rupel Boom opgetogen.
  [naar artikel]
 25. Spaanse groep neemt traditieclub Rupel Boom over: “Op termijn moet zelfs 1B kunnen” (09/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De kogel is door de kerk. Na maandenlange onderhandelingen is de overname van Rupel Boom - dat uitkomt in de eerste amateurklasse - door de Spaanse groep Rising Phoenix een feit.
  [naar artikel]
 26. “Luisteren: graag! Maar Beerschot in onze naam: dat nooit!” (03/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Gisteren kon u in onze krant lezen dat Beerschot Wilrijk en Rupel Boom intensief gaan samenwerken, vooral op het vlak van de jeugd. De Kielenaars gaven daarbij te kennen dat ze ook een samenwerking willen aangaan met andere clubs ten zuiden van de stad om van de zuidrand zo één grote kweekvijver te maken voor mauve-wit. Bij de voorzitters van die clubs in kwestie klinkt het haast unisono: “Luisteren? Zeker. Samenwerken? Waarom niet. Opslorpen? Over ons lijk.”
  [naar artikel]
 27. Zakaria El Ouahdi (18) maakt indruk bij Rupel Boom dat competitie opent tegen FC Luik: “Ik hou mijn voeten op de grond” (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De bekerwedstrijd tegen Wijgmaal (4-0 winst red.) werd bij Rupel Boom als de ideale voorbereiding gezien op de competitieopener tegen FC Luik nu...
  [naar artikel]
 28. Rupel Boom is kampioen in tweede amateurklasse (29/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het is gebeurd: Rupel Boom heeft zich tot kampioen gekroond in de tweede amateurklasse. Boom maakte het thuis zelf af en won na een thriller met 4-3 van Londerzeel. Volgend seizoen komt kampioen Rupel Boom dus in de eerste amateurklasse uit: de champagne kan ontkurkt worden!
  [naar artikel]
 29. Fred Lenders, architect van Beerschot Wilrijk, stapt onverwacht op uit bestuur (03/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Verrassing bij Beerschot Wilrijk. Donderdagavond nam Fred Lenders (39) ontslag uit het bestuur van de Kielse club. Lenders is de man die vanuit Beerschot de samenwerking met Wilrijk mee op poten zette en die de recente overname door DCA nv mee dirigeerde.
  [naar artikel]
 30. Beerschot Wilrijk viert promotie naar 1B met vierde titel op een rij (13/05/2017 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk was als enige amateurploeg met een proflicentie al zeker van 1B volgend seizoen, maar het zette de kers op de taart met winst in in de eindronde dankzij een 1-2 bij Dessel.
  [naar artikel]
 31. De voetbalmaniak in Stijn Vreven, leider met Beerschot-Wilrijk: “We spelen bij vlagen het beste voetbal” (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er wordt in 1B veel over KV Mechelen gepraat, maar het is wel Beerschot-Wilrijk dat aan de leiding staat in de tweede periode. Aan het roer bij de...
  [naar artikel]
 32. Nathan Crockett, de nieuwe eigenaar van Rupel Boom, charmeert meteen: “Ik wil het voetbal naar de mensen brengen” (19/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Nathan Crockett, de nieuwe eigenaar van eerstenationaler Rupel Boom is donderdag voorgesteld. De 42-jarige Amerikaan presenteerde zich aan de pers en de sponsors van de club en liet meteen enkele opmerkelijke uitspraken noteren. “Ik was eigenlijk van plan om een Italiaanse club te kopen, maar in Italië spreken weinig mensen vlot Engels dus de communicatie verliep stroef.”
  [naar artikel]
 33. Beerschot Wilrijk is periodekampioen. Wat nu? (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Door de overwinning van Beerschot Wilrijk bij Union en de nederlaag van OH Leuven heeft Beerschot Wilrijk de eerste periode in de Proximus League gewonnen. Maar wat houdt dat in?
  [naar artikel]
 34. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 35. Beerschot Wilrijk nieuwe leider na winst tegen ASV Geel (08/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk heeft zijn thuiswedstrijd tegen ASV Geel in de Eerste Klasse Amateurs gewonnen met 2-0. In een entertainende wedstrijd zorgden Losada en Boualouali voor de doelpunten. Na een onderhoudende wedstrijd pakt Beerschot Wilrijk zo 16 op 18 en is het alleen leider in het klassement.
  [naar artikel]
 36. Hernan Losada trekt Beerschot Wilrijk over de streep: “Ik hoop dat de optie in mijn contract wordt gelicht” (03/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Toen Arjan Swinkels na amper drie minuten spelen werd uitgesloten, leek Beerschot Wilrijk op weg naar de derde nederlaag van dit seizoen. Maar niets bleek minder waar. Op basis van een sterke tweede helft won Beerschot Wilrijk verdiend met 0-2. Door die winst sluiten de Mannekens met nog drie matchen te gaan zeker als eerste de reguliere competitie af.
  [naar artikel]
 37. Derdeklasser Rupel Boom wipt Anderlecht uit cup (13/04/2019 - De Morgen)
  Het sprookje van Rupel Boom duurt voort. Nadat het eerder al Oud Heverlee Leuven uitschakelde, ging de Antwerpse derdeklasser gisteravond zowaar winnen in het Astridpark. Ariël Jacobs pakte uit met een 'B-elftal', maar dat draaide even verkeerd uit. Een beschamend zwak Anderlecht mag één van zijn grote doelen van het seizoen alweer schrappen.
  [naar artikel]
 38. Beerschot Wilrijk geeft meteen visitekaartje af met vlotte winst bij debuut in 1B (04/08/2017 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk heeft de openingsmatch in 1e klasse B gewonnen. Union liet zich (te) makkelijk naar de slachtbank leiden.
  [naar artikel]
 39. Ook hommeles in eerste amateurklasse: Rupel Boom stapt naar het BAS voor licentie (17/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Rupel Boom heeft een arbitrageprocedure ingeleid bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) om zo alsnog zijn licentie voor de hoogste amateurklasse binnen te rijven. Dat meldt het BAS op zijn website. Rupel Boom verdedigt zijn dossier op woensdag 2 mei.
  [naar artikel]
 40. Ook hommeles in eerste amateurklasse: Rupel Boom stapt naar het BAS voor licentie (17/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Rupel Boom heeft een arbitrageprocedure ingeleid bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) om zo alsnog zijn licentie voor de hoogste amateurklasse binnen te rijven. Dat meldt het BAS op zijn website. Rupel Boom verdedigt zijn dossier op woensdag 2 mei.
  [naar artikel]
 41. Beerschot Wilrijk riskeert geldboete na proces-verbaal van stadsbestuur (01/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk bekampte zaterdag nog de Nederlandse voetbalclub FC Eindhoven op het Kiel in een vriendschappelijke wedstrijd, maar die match krijgt mogelijk nog een staartje. De stad Antwerpen heeft een proces-verbaal opgesteld tegen de Antwerpse voetbalclub, omdat Beerschot Wilrijk weigerde om het protocolakkoord te ondertekenen. Dat meldt ATV.
  [naar artikel]
 42. Beerschot Wilrijk is het winnen verleerd: 1-1 tegen Westerlo (26/11/2017 - Sporza)
  Westerlo en Beerschot Wilrijk hebben hun eerste punt gesprokkeld in de 2e periode, maar beide ploegen schieten daar weinig mee op.
  [naar artikel]
 43. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 44. Beerschot-Wilrijk pakt vierde titel op rij en treedt volgend seizoen aan in 1B (13/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk is sinds vanavond officieel kampioen in de hoogste amateurklasse van het voetbal. De Antwerpse fusieclub ging met 1-2 winnen
  [naar artikel]
 45. Schip vaart tegen brug op Rupel in Boom (13/08/2019 - Metro)
  Op de Rupel in Boom is dinsdagavond een binnenschip tegen de brug aan de Frans De Schutterlaan gevaren. Dat zegt de brandweer van de Hulpverleningszone Rivierenland. Bij het incident vielen geen gewonden, maar er zijn wel een aantal containers van het schip in het water beland. De eventuele schade aan het schip en de brug wordt nog onderzocht. bron: Belga Het bericht Schip vaart tegen brug op Rupel in Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. “Saudische prins wil geld pompen in Beerschot Wilrijk” (31/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk onderhandelt met een potentiële geldschieter uit Saudi-Arabië. Volgens Het Laatste Nieuws zou prins Abdullah Bin Musa’ad bin Abdulaziz al-Saud overwegen te investeren in de Antwerpse club, al is van een overname geen sprake.
  [naar artikel]
 47. LIVE. Komt Beerschot Wilrijk fris uit de winterstop? (14/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk kon enkele weken geleden met een erg goed gevoel de winterstop ingaan. De Mannekens zetten een indrukwekkende zegereeks neer en staan nu al negen punten los van de tweede in de stand, Deinze. Vanavond krijgt Beerschot Wilrijk het bezoek van Dender. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 20u00.
  [naar artikel]
 48. Tim Jeunen (THES): “Zespuntenmatch tegen Rupel-Boom moet gewonnen worden” (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na het vrije weekend trekt THES zondag naar Boom voor het levensbelangrijk duel tegen degradatieconcurrent Rupel-Boom.
  [naar artikel]
 49. LIVE. Vierde uitzege op rij voor Beerschot Wilrijk? (15/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  “16 op 18 is niet vanzelfsprekend”, zei Hernan Losada na de winst van Beerschot Wilrijk tegen ASV Geel. Maken de Mannekes, die nu alleen aan de leiding staan, daar 19 op 21 van zaterdag op bezoek bij Dender?
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy