LIVE. Firmino kopt Liverpool al snel op voorsprong in topper tegen Tottenham

31/03/2019 - 17:55
"• 32ste speeldag Premier League • Aftrap: 17u30 • Anfield • Bij winst wipt Liverpool weer over Manchester City, dat één match minder heeft gespeeld"

1. LIVE. Firmino kopt raak in blessuretijd: Liverpool trekt toch nog aan langste eind in topper tegen Spurs (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Alderweireld in basis Spurs, Origi op bank Liverpool • Tottenham en Liverpool op kop met allebei 25 punten • 26': Salah scoort via op Alderweireld afgeweken schot • 33': Son met de 1-1 op assist van Lo Celso [naar artikel]

2. Firmino kopt raak in blessuretijd: Liverpool trekt toch nog aan het langste eind in topper tegen Spurs (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dan toch geen patstelling in de Engelse topper tussen Liverpool en Tottenham. Dankzij Roberto Firmino. In blessuretijd gaf de Braziliaanse aanvaller Alderweireld het nakijken op een corner. Ook voor de pauze was de Rode Duivel ongelukkig, toen hij een schot van Salah deed afwijken. Op counter maakten de Spurs snel gelijk via Son, waarna het in een erg geanimeerde tweede helft alle kanten uitkon. Klopp pakt de leiding over van Mourinho in de Premier League. (dadelijk meer) [naar artikel]

3. Firmino kopt raak in blessuretijd: Liverpool wint toch nog topper tegen Spurs en ongelukkige Alderweireld (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dan toch geen patstelling in de Engelse topper tussen Liverpool en Tottenham. Dankzij Roberto Firmino. In blessuretijd gaf de Braziliaanse aanvaller Alderweireld het nakijken op een corner. Ook voor de pauze was de Rode Duivel ongelukkig, toen hij een schot van Salah deed afwijken. Op counter maakten de Spurs snel gelijk via Son, waarna het in een erg geanimeerde tweede helft alle kanten uitkon. Klopp pakt de leiding over van Mourinho in de Premier League en loopt drie punten uit. ‘Advantage’ weer voor de Reds in de titelstrijd. (dadelijk meer) [naar artikel]

4. Firmino bevrijdt Liverpool tegen Tottenham in 90ste minuut, The Reds zijn weer alleen leider (17/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Met een kopbalgoal in de slotfase schonk Roberto Firmino Liverpool woensdag de drie punten tegen Tottenham. De Reds staan na de 2-1-zege in de topper opnieuw drie punten voor op hun eerste achtervolger uit Noord-Londen. [naar artikel]

5. Kan Liverpool de negatieve spiraal doorbreken in de topper tegen Tottenham? (11/02/2017 - Sporza)

Na een desastreuze januari-maand gaat Liverpool in de topper tegen Tottenham op zoek naar eerherstel. Volg de wedstrijd hier op de voet. [naar artikel]

6. Geen basisplaats in Champions League-finale? Divock Origi ziet Roberto Firmino terugkeren bij Liverpool (28/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Liverpool-aanvaller Roberto Firmino is speelklaar voor de finale van de Champions League van zaterdagavond in Madrid tegen Tottenham Hotspur, zo bevestigde Liverpool-coach Jürgen Klopp dinsdag. [naar artikel]

7. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op voorsprong tegen Norwich (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Uitgerekend Jan Vertonghen kopt de thuisploeg op voorsprong tegen Norwich City. De verdediger kwam mee in de zestien postvatten op vrije trap. Op... [naar artikel]

8. MULTILIVE: Liverpool staat op voorsprong tegen Tottenham - Piqué kopt gelijkmaker binnen op zwemvijver Espanyol (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Furieus gestart Liverpool snel op voorsprong via penalty Salah bij City van kapitein De Bruyne (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool met Jota, Mané, Firmino én Salah • Etihad Stadium • Blinkt De Bruyne uit? • Ref: Craig Pawson [naar artikel]

10. LIVE. Sanchez kopt Tottenham op voorsprong, Tielemans laat zich opmerken met goeie doorsteekballen (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag Premier League • Aftrap: 14u30 • Wembley Stadium • Tottenham is derde en kan bij winst weer tot 5 punten van Liverpool naderen [naar artikel]

11. LIVE. Liverpool, met Origi op de bank, versiert eerste kans tegen Tottenham via kopbal Firmino (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 13de speeldag Premier League [naar artikel]

12. Wie wint de topper tussen Liverpool en Tottenham? (04/02/2018 - Sporza)

Tottenham, met Vertonghen en Dembélé in de basis, moet op bezoek bij Liverpool. Bij winst springt Tottenham over Liverpool. Mignolet moet tevreden zijn met een plaats op de bank. [naar artikel]

13. LIVE (17u30): Liverpool - Tottenham is de topper in de Premier League (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Beide ploegen op quasi volle sterkte Bij Liverpool alleen Clyne (rug) out, Klavan en Lallana niet zeker Tottenham mist louter nog matchfitte... [naar artikel]

14. LIVE. Engelse FA Cup: Manchester City op voorsprong dankzij blunderende doelman - Vertonghen kopt raak voor Tottenham (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Houdt Tottenham haar voorsprong vast tegen Norwich City? En wat kunnen die andere Premier League-ploegen Manchester city en Leicester city tegen... [naar artikel]

15. Liverpool trekt met Firmino in de selectie naar Champions League-finale in Madrid (31/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Liverpool-coach Jürgen Klopp heeft Roberto Firmino opgenomen in zijn 23-koppige selectie voor de finale van de Champions League van zaterdagavond in Madrid tegen Tottenham Hotspur, zo maakte de club zaterdag bekend. [naar artikel]

16. LIVE. Engelse FA Cup: Manchester City klimt dankzij blunderende doelman op voorsprong - Vertonghen kopt Tottenham op 1-0 tegen Norwich (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op 1-0 tegen Norwich - Manchester City klimt dankzij blunderende doelman op voorsprong (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. Kane kopt Tottenham op voorsprong, Alderweireld op bank tegen Fulham (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur Stadium • Aftrap: 21u15 • Tottenham is vierde met 29 punten, Fulham heeft er 11 en staat onder degradatiestreep • Alderweireld op bank [naar artikel]

19. LIVE. Engelse FA Cup: Manchester City op voorsprong dankzij blunderende doelman - Vertonghen kopt raak voor Tottenham - Leicester treft de deklat (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Tottenham is voorsprong kwijt, Cavaleiro kopt Fulham langszij (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Furieuze start van topper City - Liverpool: Jesus met de gelijkmaker na opener Salah (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op voorsprong tegen Norwich - City treft het doelhout (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het eerste kwart in de partij was voor Tottenham, maar nu krijgen ook de bezoekers een aantal kansjes. Doelman Vorm houdt de Londenaren voorlopig... [naar artikel]

23. LIVE: Leon Bailey trapt Aston Villa op voorsprong tegen Manchester City (06/12/2023 - Sporza)

Voor Manchester City volgen de aantrekkelijke affiches elkaar snel op. Na Chelsea, Liverpool en Tottenham is Aston Villa vanavond de danspartner. Kan City deze topper wél winnen na 3 draws op een rij? Jeremy Doku zit niet in de kern. [naar artikel]

24. LIVE. Firmino bezorgt Liverpool in extremis voorsprong aan de rust (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u15 [naar artikel]

25. LIVE. Liverpool gretig van start op Wembley, Firmino ziet 0-1 al in openingsminuut afgekeurd (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)