06/11/2016 - 16:31
"Geen eerste thuisnederlaag sinds december 2015 voor Club Brugge. Racing Genk leek na een goal van Buffel lange tijd op weg naar een belangrijke"

1. Uitgerekend Vossen sleept tegen Genk in slot nog een punt uit de brand (06/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Geen eerste thuisnederlaag sinds december 2015 voor Club Brugge. Racing Genk leek na een goal van Buffel lange tijd op weg naar een belangrijke [naar artikel]

2. Veerkrachtig Genk sleept punt uit brand tegen topper uit Premier League: 2-2 (04/11/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk heeft zijn Europese stunt beet. Dankzij veel bloed, zweet en tranen sleepte een veerkrachtig Racing een punt uit de brand tegen West Ham United: 2-2. [naar artikel]

3. Zulte Waregem sleept tegen KV Kortrijk punt uit de brand na twee goals in vier minuten (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem hield in het slot een punt thuis in de West-Vlaamse derby tegen KV Kortrijk. In minuut 83 stonden de Kerels nog 0-2 voor, maar Pletinckx en Vossen - vanop de stip - keerden de situatie op vier minuten tijd om. KVK is nu zevende, Zulte Waregem veertiende. [naar artikel]

4. Uitgerekend Jelle Vossen redt Club van thuisnederlaag tegen Genk (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft in extremis een nederlaag tegen Racing Genk voorkomen. Na een afgemeten doelpunt van Thomas Buffel leek Club Brugge af te stevenen op een eerste thuisnederlaag sinds december 2015, maar uitgerekend Jelle Vossen (ex-Racing Genk) maakte nog gelijk voor Club Brugge. Door dit gelijkspel staat Club op zes punten van leider Zulte Waregem, Genk blijft achtste. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be! [naar artikel]

5. Beerschot sleept na spectaculair slot punt uit de brand tegen laagvlieger Moeskroen (28/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot heeft tegen Moeskroen in extremis een punt uit de brand gesleept. Ruim 80 minuten slaagden de Mannekes er niet in om een bal tussen de palen te krijgen. Moeskroen leek op weg naar een verdiende overwinning, tot Eleke en Radic in de slotfase een scheve situatie nog helemaal rechtzetten: 2-2. [naar artikel]

6. Landry Dimata sleept met NEC punt uit de brand tegen Fortuna Sittard (10/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Landry Dimata heeft zijn derde wedstrijd voor zijn nieuwe club NEC Nijmegen met een gelijkspel afgesloten. NEC keek tegen Fortuna Sittard op de zesde speeldag van de Eredivisie lang tegen een achterstand aan, maar sleepte in het absolute slot een punt uit de brand. [naar artikel]

7. Waasland-Beveren sleept in het slot punt uit de brand tegen Moeskroen (19/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Moeskroen en Waasland-Beveren hielden elkaar in evenwicht in de degradatietopper. In het slot maakte Agouzoul het bevrijdende doelpunt voor Moeskroen, maar Waasland-Beveren scoorde nog tegen. Zo werd het 1-1. De Waaslanders zagen in de eerste helft nog twee doelpunten afgekeurd worden wegens buitenspel. Beide ploegen schieten weinig op met een punt. [naar artikel]

8. KV Kortrijk sleept in het absolute slot nog een punt uit de brand tegen een sterk KV Oostende (28/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na een knotsgekke wedstrijd hebben KV Kortrijk en KV Oostende 2-2 gelijkgespeeld. KVO verdiende een overwinning, maar na een laat doelpunt van Gueye moeten ze tevreden zijn met een punt. [naar artikel]

9. Genk sleept in extremis punt uit de brand in Gent (10/09/2017 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft na zes speeldagen nog steeds niet zijn eerste zege beet in de Jupiler Pro League... De Buffalo’s leken tegen Genk na een strafschopdoelpunt van Milicevic in de eerste helft nochtans lange tijd op weg naar winst maar in het slot liep het fout: Brabec maakte in de 89e minuut gelijk: 1-1. Door dit zure gelijkspel blijft Gent hangen op de voorlaatste plaats met 3 op 18. Ook Genk blijft echter zoekende in de middenmoot. [naar artikel]

10. AA Gent blijft op de sukkel: Genk sleept in extremis punt uit de brand (10/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft na zes speeldagen nog steeds niet zijn eerste zege beet in de Jupiler Pro League... De Buffalo’s leken tegen Genk na een strafschopdoelpunt van Milicevic in de eerste helft nochtans lange tijd op weg naar winst maar in het slot liep het fout: Brabec maakte in de 89e minuut gelijk: 1-1. Door gelijkspel blijft Gent hangen op de voorlaatste plaats met 3 op 18. Ook Genk blijft echter zoekende in de middenmoot. [naar artikel]

11. Union is perfect rapport kwijt: Zulte Waregem sleept in absoluut slot punt uit de brand dankzij Bongonda (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen vijfde zege voor Union in play-off 2. De Brusselaars gaven de drie punten in het absolute slot van de partij tegen Zulte Waregem nog weg. Het... [naar artikel]

12. Eupen sleept pas in het slot verdiend punt uit de brand tegen Waasland-Beveren (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Waasland-Beveren verdelen de buit. Heel lang leken de bezoekers op weg naar de zege na een vroege openingstreffer van Frey. Ze trokken massaal de eigen zestien in, om dan in het slot nog de verdiende gelijkmaker te slikken: 1-1. [naar artikel]

13. Antwerp sleept nog punt uit de brand bij Genk, dat scorende Onuachu verliest met blessure (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen tweede opeenvolgende zege voor Racing Genk onder Bernd Storck. Genk kon een voorsprong tegen Antwerp niet vasthouden en slikte een late gelijkmaker via Viktor Fischer. [naar artikel]

14. Jelle Vossen voorkomt nederlaag van Club tegen ex-ploeg Genk (06/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

15. Beerschot sleept in absolute slot punt uit de brand, maar ziet Deinze wel alleen leider worden (03/03/2024 - Sporza)

Na 5 speeldagen als leider heeft Beerschot vandaag de koppositie in het klassement uit handen gegeven. Op bezoek bij Dender beleefde het een moeilijke namiddag, pas in minuut 92 kon Weymans op vrije trap nog een punt uit de brand slepen voor zijn team. Deinze neemt het stokje over van Beerschot in de stand. [naar artikel]

16. Genk sleept gelijkspel uit de brand na doelpuntenfestijn in Eupen (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wéér geen overwinning voor Racing Genk. In een spectaculaire tweede helft haalden de Limburgers een dubbele achterstand op. Een gewonnen punt na... [naar artikel]

17. Zulte Waregem sleept in burenduel tegen KV Kortrijk punt uit de brand na twee goals in vier minuten (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Kortrijk hebben na een doldwaze tweede helft 2-2 gelijkgespeeld. KVK kwam 0-2 voor in de West-Vlaamse derby en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Kortrijkzanen, maar Pletinckx en Vossen sleepten in extremis nog een puntje uit de brand voor Essevee. Voor Kortrijk zal dit gelijkspel als een nederlaag aanvoelen. [naar artikel]

18. Lierse Kempenzonen sleept punt uit de brand tegen Dender (23/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Lierse Kempenzonen kon zaterdagavond een achtste competitieverlies nog ternauwernood ontlopen. De Pallieters keken na een kwartier tegen een dubbele achterstand aan, maar sleepten in de slotfase toch nog een punt uit de brand. [naar artikel]

19. Genk sleept in slotfase punt uit de brand tegen sterk Besiktas (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk speelde op de vierde speeldag in de Europa League in eigen huis 1-1 gelijk tegen een sterk Besiktas. De Limburgers stelden in de eerste helft teleur maar kwamen in de slotfase alsnog langszij tegen de Turkse topclub dankzij een rake knal van Sander Berge. Genk blijft mede door het gelijkspel in Malmö-Sarpsborg op kop in Groep I. [naar artikel]

20. CHALLENGER PRO LEAGUE. Seraing sleept punt uit de brand tegen Lommel, Patro Eisden boekt nipte zege bij Jong Genk (08/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Seraing heeft vrijdagavond op de vijftiende speeldag in de Challenger Pro League een puntje uit de brand gesleept tegen Lommel. Het werd 2-2 in het Stade du Pairay. [naar artikel]

21. Zulte Waregem sleept in zinderend slot nog gelijkspel uit de brand in West-Vlaamse derby tegen KV Kortrijk (25/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem en KV Kortrijk hebben in een tumultueuze wedstrijd 2-2 gelijkgespeeld. KVK leek na een goede start aan de tweede helft op weg naar de zege na goals van Gueye en Ocansey, maar in de slotfase zorgden Pletinckx en Vossen alsnog voor een gelijkspel. [naar artikel]

22. Gouden wissel Ngonge sleept in extremis nog een punt uit de brand voor zwalpend Napoli (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Napoli nam het deze middag op tegen Genoa. Cyril Ngonge kreeg nogmaals speelminuten en wist in het absolute slot van de wedstrijd de goal te vinden. [naar artikel]

23. Rode Duivel Dodi Lukebakio sleept punt uit de brand voor Hertha Berlijn tegen Hoffenheim (02/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Hertha Berlijn heeft zondagnamiddag op de achtste speeldag van de Bundesliga een punt uit de brand gesleept tegen Hoffenheim. De hoofdstedelingen veegden een achterstand van de tabellen: 1-1. [naar artikel]

24. VIDEO: Genk sleept na 2-0-achterstand meer dan verdiend punt uit de brand (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Veel strijd en vier goals: Charleroi en Genk zorgden voor een meer dan aangenaam kijkstuk op Mambourg. Via Rezaei en Ilaimaharitra liepen de... [naar artikel]

25. Supersub Zeqiri sleept met heerlijke treffer felbevochten punt uit de brand (20/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Genk liep tegen een manhaftig Cercle een uur achter de feiten aan en flirtte met een thuisnederlaag. Alleen Gouden Stier Denkey kon echter scoren, waardoor een heerlijke treffer van de pas ingevallen Zeqiri volstond voor een felbevochten punt: 1-1. [naar artikel]